Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez valt tegen: ‘Luis Enrique moet hem klap in zijn gezicht geven’

Laatste update:

Luis Suárez is top op heden in het tenue van Barcelona geen schim van de trefzekere voetballer in dienst van Liverpool. Hoewel de ploeg van Luis Enrique over het algemeen geen moeite heeft om doelpunten te maken, staat de teller van de topaankoop na vijftien officiële duels pas op vijf doelpunten. In het bekerduel met Atlético Madrid (1-0) ging er woensdag van alles mis.

/

Suárez had in het eerste kwartfinaleduel met Atlético minimaal één keer moeten scoren, maar liet diverse mogelijkheden onbenut. Zo verprutste hij heerlijk voorbereidend werk van Ivan Rakitic, door een meter voor het doel hoog over te schieten. Op social media wordt het falen van de ex-speler van FC Groningen en Ajax uitgebreid besproken. Tweets als ‘Suárez mist deze kansen om snel naar Liverpool terug te keren’, ‘Suárez voldoet op geen enkele manier: hij mist kansen, hij lijdt balverlies en duikt keer op keer’, ‘Wat een slapjanus die Suárez, ik kan dit niet langer aanzien. Hij moet een klap in zijn gezicht van Luis Enrique krijgen’ passeren de revue.

Sommige gebruikers van Twitter zien zelfs overeenkomsten tussen Suárez Fernando Torres. Beiden waren briljant in het tenue van Liverpool, gingen voor veel geld naar een andere club en waren daar niet succesvol. Luis Enrique was na afloop van het bekerduel positief over Suárez. “Ik heb honderd procent vertrouwen in het team en honderd procent vertrouwen in Suárez. Hij heeft helaas niet kunnen scoren, maar hij hield de centrale verdedigers bezig. Dat soort spelers hebben we nodig”, claimde hij.

Luis Suárez was een onnodige aankoop van Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Graag kom maar terug naar Liverpool voor een miljoentje of 40

22 januari 2015 om 11:39

Bezit niet de kwaliteiten die bij het spel van barca horen. In Engeland kreeg hij alle ruimte om te sleuren en te werken. Veld is ongelofelijk lang. Bij barca moet hij kunnen handelen in se kleine ruimte die er ligt. Neymar en Messi trekken naar binnen. Hoeken worden ingevuld door alba en Alves..
Iniesta die ook vaak doorloopt richting de 16.. Suarez moet op het kuiste moment de loopactie maken en als hij de bal krijgt moet hij praktisch in een telefooncel zijn actie kunnen maken.
Dit is simpelweg niet zijn kracht.

Als ze hem hebben gehaald om de cv bezig te houden snap ik er werkelijk niks van. Zo'n hoge transfersom en een periode waarin ze niet mogen kopen......

Flater

22 januari 2015 om 12:32

Dit bedoel ik.

22 januari 2015 om 17:00

Suarez is een topper en heeft kwaliteiten genoeg om bij Barca te voetballen.krijgen spelers geen tijd meer om zich aan te passen?

“Ik heb honderd procent vertrouwen in het team en honderd procent vertrouwen in Suárez. Hij heeft helaas niet kunnen scoren, maar hij hield de centrale verdedigers bezig. Dat soort spelers hebben we nodig”

Hier heeft Enrique zeker gelijk in, hij houdt 1 (soms 2) spelers altijd bezig waardoor er meer ruimte komt voor een Messi, en hoort mede daardoor ook gewoon in de basis.

Maar dat was vooraf echt niet waarvoor die gehaald is en waarvoor dat bedrag is betaald.
Ik verwacht dat die zijn niveau nog wel zal halen! Maar voorlopig heeft die het (helaas) lastig..

22 januari 2015 om 09:40

Sluit me aan bij wat je zegt en daarbij is Suarez een type die veel moet wennen aan verschillende aspecten en na verloop van tijd zijn waarde zal laten zien, kijk maar naar ze tijd bij Liverpool.
Gun deze jongen een seizoen om te wennen en ze draai te vinden en hij gaat zich bewijzen.

22 januari 2015 om 10:27

Het is niet de eerste topspeler die het minder doet bij Barca. Suarez was nr. 1 bij Liverpool en Ajax maar bij Barca zou hij altijd Messi voor zich hebben. Zlatan was hetzelfde verhaal. Niet elke topspeler kan daar tegen.

22 januari 2015 om 10:34

yep sluit me ook hierbij aan. Als je graag een spits had willen hebben die de 2 centrale verdedigers bezig moest houden kon je net zo goed Negredo halen ofzo was goedkoper en zou ook kunnen zwoegen en af en toe ze doelpuntjes meepakken. Van Suarez worden 2 dingen verwacht A dat ie de cv's moeilijk maakt en B veel scoren. Maar ach wat wil je ook. BIj Liverpool was het rommelig en schoten ze de ballen op Suarez nu speelt hij met Messi en Co is andere level maar komt wel goed.

22 januari 2015 om 11:06

Slechtste transfer deze zomer. Als je Alexis Sanchez daar nog had gehad dan was het veel beter geweest. Plus je had nog 40 miljoen in je zak zitten die in een verdediger gestoken hadden kunnen worden. Maar goed, dit zei ik gelukkig al in augustus.

22 januari 2015 om 11:32

@royaajax @voetbalgod en al de rest

Denken jullie echt dat het goed komt? Het PL spelletje is op de lijf geschreven van Suarez, ook het team dat hij had bij Liverpool en dan bedoel ik dat Suarez het mannetje staat.

Kijk naar Sanchez, sommige spelers horen niet thuis in een dienende rol maar moeten de eerste optie zijn.

Suarez speelt bij Barca op 60 procent van zijn kunnen wat gigantisch zonde is.

Deed gisteren gewoon pijn om te zien dat een simpele kaatst zelfs niet lukte. Ik heb ook het gevoel dat neymar en Messi hem minder opzoeken, nog steeds! Jammer want dat zal hij ook merken, en werking hebben op het vertrouwen.

22 januari 2015 om 09:49

nee ik vind dat niet meer dan normaal, verschil tussen een hele goede voetballer en wereldklasse is gewoon aanzienlijk, ik begrijp nog steeds niet dat je iemand die 50 in een seizoen erin kan trappen gaat verzetten van positie. Toen Bale naar madrid ging probeerde ancelotti het ook heel even met ronaldo en benzema in de spits en Bale links, hij kwam al snel tot het besluit dat je je beste doelpunten maker nooit moet verschuiven. Hopelijk kan deze trainer daar ook van leren. Het was beter geweest een aanval met Neymar-Messi-Robben. daar heb ik echt van gedroomd

22 januari 2015 om 10:03

Inderdaad. Ik snap niet dat Luis Enrique Messi, de allerbelangrijkste speler van Barca, op de flank positioneerd alleen vanwege de komst van Suarez. Messi scoort als valse nr 9 er op los, die doelpunten wil je toch niet inleveren? In de as van het veld komt hij veel beter tot zijn recht en kan die alle kanten op.

22 januari 2015 om 10:38

daar gaat het niet om Messi zakt altijd terug hij is gewoon te veel voetballer om alleen in de spits te staan. Nu komt ie van rechts wat hij gewoon kan trouwens en hij scoort nog steeds veel. het team blijft hem opzoeken en Suarez houdt het veld breed. Geloof me barca is best voorspelbaar geworden met Messi in de spits en aangezien Xavi ouder is geworden en Iniesta niet ( altijd ) fit is het voor Messi moeilijk om daar ze stempel te drukken. Nu staat ie op rechts en scoort ook gewoon en heeft maar 1 tegenstander misschien 2 en niet meer. in het centrum zakt de verdedigende middenvelder terug half spelers zakken uit alle wegen worden geblokkeerd. met Suarez gewoon niet want die staat Diep

22 januari 2015 om 11:02

Ik zie t al je kijkt niet genoeg wedstrijden van barcelona. Want messi speelt op rechts in de topwedstrijden omdat daar vaak meer ruimte ligt dan inde as. Messi speelde vorige jaar 7 keer tegen atletico als spitst er kwam 0 gevaar van hem af, en nu in2 wedstrijden zie je het verschil.
in de wat mindere wedstrijden zoals tegen deportivo is hij gewoon tweede spits naast duarez en scoort hij weer op los.
Mensen zeuren wel over messi dat hij zo weinig scoort, maar hij zit gewoon op evenveel doelpunten als zijn beste seizoen. Toe eindigde hij met 50 (record).Cr heeft veen gescoord maar 8 penaltys en messi 0. Geef messi ook 8 penals en hij staat op 26. Messi heeft 22 hatricks zonder penalty en cr maar 8.

22 januari 2015 om 13:43

Gister had die er bewijzen van spreken 5 haha

22 januari 2015 om 15:19

Neymar Messi Robben samen in een team? is niet eerlijk meer hoor.

Hij soeelt verre van goed, maar messi en neynar krijgen wel stuk meer ruimte. Dat hij niet goed speelt, dat kan veranderen. Maar Godin, wat de beste verdedigervis daar, die heeft zich met niets anders bezig gehouden dan met Suarez. Als hij straks gewoon zijn balletje af gaat maken (als), dan hebben ze gewoon een goede aan hem..

Ah joh die vent is bezig aan zijn eerste seizoen bij een andere club. Niet iedereen is hetzelfde als een Ronaldo en kan in zijn eerste jaar gelijk 40-50x scoren.

22 januari 2015 om 11:04

Had ronaldo dan 40 in zn eerste jaar??

22 januari 2015 om 11:20

Nou ja, 33 treffers uit 35 wedstrijden. Scheelt het?

22 januari 2015 om 11:38

7 doelpunten

22 januari 2015 om 11:49

33 in alle competities iets van 60 wedstrijden. Dus 1 op 2 bijna.

22 januari 2015 om 13:16

Suarez is geen eigen jeugd of een talent.
Voor 85 miljoen moet je gelijk knallen.
Hij vormt nu zeker de top van miskopen samen met Kaka en Torres.

Tja, Henry, Zlatan en Villa waren absolute topspitsen toen zij arriveerden in Barcelona, maar konden dat bij Barcelona niet voortzetten. De reden: Messi. Dat bedoel ik overigens niet negatief, maar met Messi in de ploeg moet de hele ploeg op hem afgestemd zijn, waardoor Messi wel optimaal rendeert, maar dit ook wel ten koste gaat van andere spelers (sanchez is ook een voorbeeld trouwens, hoewel dat misschien niet echt een spits is).

22 januari 2015 om 09:29

Wat heeft slecht afmaken met Messi te maken kun je me dat eens vertellen , oke ik snap wel dat alle ballen richting naar Messi moeten , maar die gozer mist bijna alle kansen

22 januari 2015 om 09:33

Suarez net als Ibra, lijkt mij een type die de man van het elftal moet zijn. Nu staat hij toch in schaduw Neymar/messi. Gewoon een domme aankoop.

22 januari 2015 om 09:39

@mastrop. Wat een domme conclusie zeg. Ja want Messi zorgt ervoor dat suarez zo een slechte basistechniek heeft. Door Messi springt elke bal van zijn voet. Door Messi helpt Suarez de grootste kansen om zeep. Dat gepruts en gefrommel wordt hem op de training aangeleerd door Messi. Simpel combineren/kaatsen komt ook door Messi want die speelt de ballen veel te hard in de voeten van Suarez. Jep Messi is de schuldige van het ontieglijk slechte spel van Suarez.

22 januari 2015 om 09:41

Jij praat onzin. Ken de feiten. Zlatan en Villa hebben het heel behoorlijk gedaan bij Barca, kijk de statistieken maar na. Zlatan ging wel na 1 jaar weg maar dat had andere redenen. Henry deed 't ook niet slecht maar was bij Arsenal DE man en bij Barca ''een van velen''.

22 januari 2015 om 10:16

Mensen moeten zich echt eens gaan verdiepen en wedstrijden herbekijken want 9/10 met zo'n mening hebben Barca toentertijd wellicht niet eens nauwkeurig gevolgd. Zlatan was een succes bij Barca, ook al speelde hij inderdaad naar het einde toe wat mindere wedstrijden, het enige probleem van Zlatan was zijn gedrag en dat botste met Guardiola. Voor de rest deed Zlatan het gewoon prima bij Barca en was hij belangrijk voor ons. Zie ene goal tegen Real in de competitie waardoor we kampioen zijn geworden dat seizoen met een voorsprong van slechts een punt dacht ik.in de CL was hij ook belangrijk...arsenal... Wat ik ook altijd hoor van mensen is dat het door Messi komt want hij moest en zou in de spits spelen, nou kijk anders nog maar eens wedstrijden terug van Barca toen, Zlatan was gewoon overduidelijk centrumspits en Messi daarachter net zoals nu met Suarez.

Villa heeft het ook gewoon fantastisch gedaan bij Barca, ook hij was belangrijk voor ons, Classico's beslist CL finale belangrijk...maar zijn probleem was dan weer zijn blessure en de ouderdom die steeds nadrukkelijker in zijn nadeel begon te spreken, zeker na zijn blessure. Mensen zeggen ook hier dat Messi Villa heeft verkracht omdat hij moest en wou spelen in de spits, de werkelijkheid was dat Villa zelfs vanaf links wilde komen omdat hij te weinig ruimte kreeg in het centrum. Hij was ook met regelmaat in de spits te vinden, maar kwam voornamelijk graag vanaf links naar binnen. Kan me een paar goals in classico's herinneren op die manier zoals de belangrijke winnende treffer of gelijkmaker ( weet het niet meer juist) waarbij hij naar binnen komt en de bal heerlijk de hoek indraait in een wedstrijd waarin het Barca even tegen zat. Kan me ook een paar doelpunten herinneren waarin Villa als diepste speler vanuit zijn linkerspits positie 1 op 1 werd gezet met Cassilas door een Messi die achter hem speelde. Zoals in de 5-0 tegen Real bijvoorbeeld, nog maar eens een voorbeeld dat Messi niet echt in de spits speelde maar Villa, Ibrahimovic.

Henry had ik meer van verwacht, maar ook hij heeft het niet zo slecht gedaan hoor, hij heeft ook belangrijke wedstrijden beslist voor ons

Er is geen excuus voor het falen van Suarez nu, dat ligt niet aan Barca en niet aan Messi maar compleet aan zichzelf. Hij mist nu wekelijks 100 opgelegde kansen.combineert erg slecht met zijn ploeggenoten en zijn acties mislukken bijna allemaal. Desondanks blijf ik wel geloven dat het wel goedkomt met Suarez bij Barca, net zoals de supporters die gisteren zijn naam scandeerde na zijn gemiste kans.

Gaan we deze random Tweets nu werkelijk als basis nemen voor een artikel? 80% is hier negatief over alles en er wordt dagelijks over van alles en nog wat gebitched. Ik denk dat Messi er ook nog wel bekaaid vanaf komt op sommige dagen.

Opportunisten zijn het vooral. Hij vervult z'n rol vanzelf wel. 2e in de competitie, actief in de CL en met een half been in de halve finale van de Copa. Ik ben tevreden.

Haddem beter Sanchez kunnen houden. Ook een goede spelet die belangrijk was. En als zr dan al eem grote naam wilde halen, dan hadden ze beter voor een James ofzo kunnen gaan. Bovendien loopt Pedro en de aanstormende jeugd er.ook nog!

22 januari 2015 om 10:04

James een grote naam? Na een goed wk te hebben gespeeld niks bewezen ervoor

22 januari 2015 om 10:31

Sterker nog, een spaans talent zoals Isco vind ik niet slechter dan James, en Isco heeft een betere dribbel en meer flair

Suarez was indd een ramp gisteren.
En het ergste vind in dat Messi voor Suarez op de flank moet gaan spelen, veel te ver van het doel en veel te ver van Neymar.
Messi en Neymar moeten dichter bij elkaar kunnen spelen, ze kunnen elkaar perfekt vinden, en zijn ijzersterk als duo.
Suarez als diepe spits kan wel nuttig zijn, maar Messi moet net achter hem spelen, en niet op de flank.
Daar kom hij amper aan de bal, en verdwijnt zo uit de wedstrijd.
Gisteren was het een moeilijke wedstrijd, maar was zeker geen slechte wedstrijd van Barca, op Suarez na dan.

Achteraf gezien toch niet de verstandigste aankoop dus. Naast de schorsing en de controverse heb je een speler die gewoon niet in dit Barca systeem past. Het verdedigers bezig houden deed hij bij Liverpool ook gewoon, dus dat kan/mag geen verrassing zijn. Hij komt technisch gewoon te kort voor dit Barca.

22 januari 2015 om 10:52

heel soms heeft zelfs neymar technisch het nog moeilijk in de 16 terwijl die man bij brazilië de absolute vedette is, Suarez is technisch nog een flink niveau lager en dat terwijl je in de 16 als barcelona zijnde heel weinig ruimte krijgt, enkel Messi beheerst dan de absolute controlle. Suarez is altijd een frommelaar/bikkelaar geweest maar dat werkt niet als je geen cm ruimte krijgt.

Daarom maar zo snel mogelijk Messi centraal en een linksboot op rechts. Suarez heeft tot nu toe elke keer maar weer mogen voetballen terwijl een Munir het niet eens slechter deed dan Suarez ik vind het doodzonde

Alle spitsen van de laatste jaren lijken te floppen bij Barca; Henry werd minder, Ibrahimovic kwam niet goed uit de verf en nu Suarez weer..

Slaan is nooit de oplossing....misschien bijten

Hij valt zeker tegen, maar hij is dan ook niet de enige "topper" die er staat.

Suarez is een fantastische speler, maar hij past gewoon niet bij Barcelona. Ik wil niet de Van Gaal uithangen, maar ik zeg dat al sinds de transfer officieel was. Suarez moet voorin lekker kunnen aanrommelen, dan rommelt hij er per seizoen gewoon 25-30 in. Dat kan niet bij Barcelona, daar speelt hij in dienst van anderen en daar rendeert hij gewoon niet in.

Ik weet zeker dat een paar het met me eens zullen zijn, maar Suarez zou meer passen bij Real dan bij Barca als je kijkt naar het type spel dat gespeelt wordt. Dus heeft niet te maken met 'de man' zijn.

Van een Atletico fan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren