Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez ondertekent nieuw contract met Barcelona

Laatste update:

Luis Suárez blijft nog jaren aan Barcelona verbonden. De Spaanse topclub maakt via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller vrijdag een nieuwe overeenkomst zal ondertekenen, tot de zomer van 2021. In de nieuwe verbintenis is een optie voor nog een contractjaar opgenomen. De oorspronkelijke samenwerking liep medio 2019 ten einde.

/

Met het nieuwe contract komt de droom van Suárez uit. De Uruguayaan, die in januari dertig jaar wordt, wil nog jarenlang het tenue van Barcelona om de schouders dragen. Zowel sportief als privé heeft de ex-speler van onder meer FC Groningen en Ajax het uitstekend naar zijn zin in Catalonië. Onder de nieuwe voorwaarden gaat Suárez er bovendien financieel op vooruit. Als tegenprestatie heeft hij een transferclausule van 200 miljoen euro.

Suárez kwam in de zomer van 2014 over van Liverpool, al moest hij door een schorsing nog enkele maanden toekijken. El Pistolero groeide meteen uit tot een belangrijke basiskracht voor Barcelona. In zijn eerste seizoen kwam Suárez tot 25 doelpunten, in 43 officiële duels. In de voorbije voetbaljaargang beleefde hij het beste seizoen uit zijn loopbaan: 53 officiële duels, 59 doelpunten. Zijn moyenne van dit seizoen mag er ook zijn: 20 officiële wedstrijden, 13 treffers.

DONE DEAL! Barcelona maakt bekend dat Luis Suárez tot medio 2021 heeft bijgetekend! #pistolero

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Luis Suárez ooit nog voor een andere club in Europa zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft het verdiend, 1 van de beste centrale spitsen die Barcelona ooit heeft gehad!

Zeker verdiend dit! Toch zou ik hem graag nog in de eredivisie zien afsluiten, om het even of dat Ajax of Groningen is. Puur voor de amusentswaarde haha!
Weet iemand of hij hier voor open staat?

15 december 2016 om 18:48

ik denk het echt niet , het is een zuid amerikaan. en vooral hoe hij nu gewend is geraakt aan het spaanse warmte denk ik dat hij eerder in Uruguay zal afsluiten

15 december 2016 om 18:57

Zou wel heel jammer zijn, maar ik geef hem geen ongelijk.

Nog even 2 a 3 jaar vlammen bij Barca en dan zien we je graag terug bij Ajax Luis!

15 december 2016 om 18:48

Gaat niet gebeuren helaas. Suarez kan in China straks misschien wel 10 miljoen of meer per jaar opstrijken als hij klaar is bij Barcelona. Dan gaat hij natuurlijk niet voor 1 miljoen weer voor Ajax spelen.

15 december 2016 om 23:15

10 miljoen? Ik denk eerder 40 miljoen als je ziet wat bijvoorbeeld een hulk verdient of een lavezzi.

Ik mag hem absoluut niet, maar petje af voor zijn talent, drive en inzet. Topspits numero uno van het moment.

16 december 2016 om 12:07

Het lijkt er sterk op dat Suarez zijn gedrag heeft verbeterd. Al weet je dat bij hem natuurlijk nooit helemaal zeker. Ben het met je eens dat hij de topspits van het moment is.

Geweldige speler.
Hopelijk ooit (nog in goede vorm) terug bij Ajax!

Schitterend nieuws in 2021 is hij 34 jaar en dan nog een optie voor een extra seizoen, nu alleen Messi nog verlengen en MSN staat dan nog voor minstens 4 volle seizoenen onder contract.

Ongelofelijk wat een moyenne. Zoveel goals zo weinig wedstrijden, momenteel de beste spits ter wereld. In mijn ogen verdiende hij een podium voor de ballon dor of hopelijk zal hij er ook 1 pakken in zijn carriã¨re. Suarez heeft het overal erg goed gedaan vooral zijn jaar dat ze net niet kampioen werden met Liverpool, elke kans was een goal elke vrije trap vloog erin ja wat moet je nog meer doen vliegen??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren