Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Suárez komt in actie en eist minimaal zestien miljoen euro per jaar’

Laatste update:

Luis Suárez eist een nieuw en verbeterd contract van Barcelona, zo melden diverse Spaanse media dinsdag. In verband met de recente contractverlenging van Neymar en de huidige gesprekken tussen de clubleiding en het management van Lionel Messi is de aanvaller uit Uruguay van mening dat ook hij recht heeft op een salarisverhoging.

/

Indien Neymar én Barcelona een topjaar hebben, en daarmee aan alle variabele clausules wordt voldaan, kan de Braziliaan zelfs 25 miljoen euro per jaar verdienen. Daarmee zit hij nog wel onder Messi, de absolute grootverdiener van de Catalanen. De Argentijn zal spoedig echter voor de achtste keer zijn handtekening onder een nieuw contract zetten.

Suárez kwam in de zomer van 2014 van Liverpool over. De ex-speler van onder meer FC Groningen en Ajax ondertekende een contract voor vijf seizoenen. Sindsdien was hij goed voor 98 wedstrijden, 88 doelpunten, 47 assists en won hij acht prijzen. De Uruguayaan zou nu een jaarsalaris van zestien miljoen euro eisen, exclusief variabele bonussen.

Wie vind jij belangrijker voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Suarez krijgt wel wat hij verdient na zijn verlenging, na messi de belangrijkste speler voor Barcelona. Ook Rakitic en Messi zullen nog verlengen. Dus komt goed wat dat betreft.

23 augustus 2016 om 16:37

Ik vind dat Suarez belangrijker is dan Messi.

23 augustus 2016 om 16:44

Vind ik te ver gaan. Suarez is geweldig en heeft dat speciale. Beste afmaker en fantastische spits. Maar Messi is de motor. Alles gaat via hem. Hij zakt terug om de bal op te halen en 1 van zijn geniale steekpassen te versturen. Hij is de dirigent. Wat ik wel vind is dat Messi zo iemand als Suarez nodig had. Iemand die alles afmaakt zodat Messi nog beter tot zijn recht komt. Messi is de beste spelverdeler die je maar kan wensen. Zowel qua gedachten als het daadwerkelijk uitvoeren

23 augustus 2016 om 16:52

Eerlijk gezegd als je dat denkt kijk je maar op 1 manier voetbal : livecore

23 augustus 2016 om 17:21

Misschien zou je ziggo sport moeten aanschaffen inplaats van de livescore app. Want als jij zelfs de vorige wedstrijd hebt gezien dan zie je dat er maar 1 iemand de motor is van het team ; LIONEL MESSI. Zijn pasen, assisten,inzicht keypasen, steekpasen beslissen de wedstrijden... en natuurlijk is suarez ook belangrijk met de doelpunten die hij eraan toevoegd. Als messi de 1e steekpass naar alba niet gaf, dan zou de 1-0 niet eens vallen?. Als messi niet schoot? Dan zou het geen 2-1 worden en zonder messi ze dribbel actie zou het geen 3-1 worden. Maar jaaa wat zal ik zeggen, zulke mensen als jij , kijken alleen even na de wedstrijd op livescore,
Als je echt van voetbal houd van passie ga dan de wedstriiden bekijken en kom dan praten. Want modric is ook. Want bale is natuurlijk ook belangrijker dan Ronaldo

23 augustus 2016 om 17:48

Sorry maar ik ben het niet helemaal met je eens, want jij hebt het nu enkel over de laatste wedstrijd(en). Ja Messi begint zijn vorm weer terug te krijgen, maar het afgelopen seizoen was niet het jaar van Messi, maar wel van Suarez. Dat heeft niets met livescore te maken, want dan moet je maar eens de wedstrijden van het afgelopen seizoen terug kijken. Waar Messi lang niet zo goed was als de jaren daarvoor, was Suarez met zijn doelpunten en ook met zijn acties heel vaak beslissend. Natuurlijk is Messi de betere voetballer en de afgelopen wedstrijd was hij weer als vanouds, maar vorig seizoen niet. Niet voor niets dat hij ook niet geselecteerd is voor de gouden bal.

23 augustus 2016 om 23:47

Wauw, hè, je kunt ook te ver gaan :P

On: hij mag zeker naar mijn idee een verbeterd contract krijgen

23 augustus 2016 om 17:33

Is dit clubliefde? Nah, niet genoeg geld, weg en naar een ander team..

23 augustus 2016 om 17:57

Suarez beroept zich toch helemaal niet op clubliefde? Als hij 10 wedstrijden slecht speelt dan staat hij we naast. Zou je dan ook klagen? Zijn naaste MSN collega's verdienen veel meer, lijkt mij logisch dat hij daar naar kijkt.

23 augustus 2016 om 17:52

Jullie vergeten allemaal jullie sleutelspeler: Sergio Busquets

Ik vind hem belangrijker dan Neymar, dus ik kan begrijpen dat die meer dan hem wilt verdienen. Hij is op dit moment de beste spits van de wereld en ik zie hem zijn 43 doelpunten van vorig seizoen overtreffen.

23 augustus 2016 om 15:43

Ongelovelijk hoe makkelijk deze man zich steeds weet aan te passen en elk seizoen beter wordt. Jammer van zijn nare trekjes, maar hij is de meest complete en dodelijke spits ter wereld en behoort ook tot de top 5 beste spelers ter wereld, heerlijke speler om naar te kijken. En dan te bedenken dat hij eerst in mijn stad (Groningen) was te bewonderen en nu gewoon speelt met Messi, Iniesta en Neymar.

23 augustus 2016 om 16:20

Inderdaad echt ongelovelijk! Super knap!

23 augustus 2016 om 16:46

Find ik ook

Meer dan terecht. Suarez presteert elke week en verdiend op ze minst hetzelfde salaris als neymar ook al zou hij dat nooit krijgen.

23 augustus 2016 om 16:41

Dat zijn inderdaad knappe cijfers .

Maar dat zegt veel over de de Spaanse competitie ... in Engeland zou zoiets nooooit kunnen (alle tegenstanders zijn van aardig niveau)

23 augustus 2016 om 16:58

Hij scoorde in de bpl al aardig wat doelpunten. En hij is nu ook nog eens beter geworden, dus het zou best kunnen.

23 augustus 2016 om 17:51

Hij schoot Liverpool persoonlijk naar de tweede plek en scoorde dat jaar ook iets van 35 goals terwijl hij 7 wedstrijden miste. Er is gewoon geen twijfel over Suarez mogelijk, elke competitie waar hij speelde was hij topscorer en een van de beste speler van de competie (zoniet de beste). Hij zou Arsenal nu bijvoorbeeld gelijk kampioen maken met Ozil en Carzola achter hem, jammer dat die transfer niet doorging destijds. Maar Suarez zijn kwaliteiten hebben niks met de competitie niveau te maken, hij is gewoon absolute wereldtop

Wanneer gaat de grote geld luchtbel knappen? Dit kan nooit lang meer goed gaan die bedragen. Ook medespelers zullen op de duur, dit niet meer pikken, al brengt een speler als Messi Neymar Suarez hun de prijzen, zijn de gaten te groot geworden. Al snap ik Suarez wel, maar als ik hem was zal ik maar niet zoveel gaan eisen, als ze willen dat je bijtekent komen ze vanzelf wel met een voorstel.

23 augustus 2016 om 15:33

Meen je dit? Suarez is in 99 wedstrijden direct betrokken bij 135 goals.. probeer maar ergens anders op deze planeet zo'n spits te vinden. Suarez staat in zijn volste recht om zo'n salaris te vragen. Ik vind dat hij zelfs meer dan 16mil per jaar verdiend.

23 augustus 2016 om 15:36

Ik doel erop dat een verdediger maar pak hem beet 4 krijgt en de spits 16 of hoger. De verhoudingen zijn krom. Een keeper is de belangrijkste speler van het team en wat verdiend die??

23 augustus 2016 om 16:21

Hoezo is de keeper de belangrijkste speler van het team volgens jou?

23 augustus 2016 om 16:26

Hoe beter je bent, hoe minder belangrijk je keeper is. Een keeper is net zo, als niet minder, belangrijk dan elke andere speler op het veld

23 augustus 2016 om 16:29

Wat zeg jij nou met je keeper? Scoren is het doel van voetbal dus lijkt mij dat de aanvaller belangrijker is, daarnaast is keepen bij Barcelona makkelijker dan er 40+ scoren.

23 augustus 2016 om 16:33

@sule Een spits kan een kans missen, volgende keer beter. Een keeper een blunder maakt, is die het haasje. Daarbij is de keeper de enige in lijn en heeft de belangrijke functie met de handen pakken, ballen uit het netje te halen. In de aanval heb je vaak anderen die eromheen drentelen.

@vesra Zonder keeper krijg je per wedstrijd wel 10 doelpunten vanaf de middenlijn. Toch wel cruciale plek lijkt me.

23 augustus 2016 om 16:34

@goallasso en dan? Een verdediger hoeft een peer te geven en hij ligt met beetje goeie traptechniek in het netje van Barca.

23 augustus 2016 om 17:04

Bekijk het zo: wie is moeilijker te vervangen? De keeper of een suarez/messi? Moeilijker te vervangen = meer waarde = meer salaris

23 augustus 2016 om 17:30

Beetje symplistisch gedacht... als je niemand hebt die doelpunten maakt speel je alles gelijk. Daar win je niet veel mee..bovendien kun je altijd nog 11x scoren en alsnog winnen

23 augustus 2016 om 15:56

Als iedereen stopt met voetballen kijken

Verkopen die hap. Moet toch niet veel gekker worden. Het is een goede spits maar zo lopen er nog wel een paar rond. Om nu van alles te gaan roepen en exorbitante bedragen te verlangen gaat wel heel ver.

23 augustus 2016 om 15:32

Zoals? Zlatan is minder, Lewa is minder, Benzema is minder, Aguero is minder, ik heb het niet zo voor Suarez, maar ik kan niet ontkennen dat qua pure spitsen Suarez momenteel een categorie apart is.

23 augustus 2016 om 16:09

Suarez een categorie apart? Nee. Die gast verprutst ook veel kansen tijdens een wedstrijd.

23 augustus 2016 om 16:15

Superbuli

Dus? Ronaldo trapt ook veel meer op doel dan andere, daardoor mist hij meer maar scoort hij ook meer, de kwaliteit is ook om op de juiste plek te staan, juist te bewegen, kansen afmaken is een kunst, kansen afdwingen evenzeer. En in de grote duels staat Suarez er gewoon, nog een extraatje. Degene die het dichtsbij Suarez komt is Lewa, en zelfs die is een niveau minder. Geen schande, Suarez is gewoon een monster.

23 augustus 2016 om 16:27

Kijk je uberhaupt wel voetbal? Ieder voetballer mist zijn kansen. Ik heb zelf totaal niks met Barca of Suarez. Ik vind hem een nare kwal, maar ik bedoel in 99 wedstrijden direct betrokken bij 135 goals man! Krijg er spontaan hartaanval van

23 augustus 2016 om 16:52

Laten we het op een mening houden, een feit is het niet, waarom? Lewa en Suarez zijn 2 verschillende spitsen. Suarez krijgt genoeg kansen en staat ook meestal op de goede plek, Lewa is beter zonder de bal.
Suarez is meer een killer spits en Lewa een tactische spits.

Off: Ronaldo maakt ook veel meer dan Suarez he

23 augustus 2016 om 16:59

Lewa is ook niet beter zonder bal. Heb je die loopacties van Suarez weleens gevolgd? Soms kan ik het zelf niet eens geloven. Hij snapt zn medespelers nu zo goed dat ze blind op hem kunnen inspelen of diepspelen

23 augustus 2016 om 17:01

Superbuli

Ronaldo heeft 51 goals gemaakt in seizoen 2015-2016, Suarez 59, Ronaldo had daar zelfs 48 wedstrijden voor nodig en Suarez 53, Suarez scoorde dus meer dan Ronaldo vorig seizoen. De jaren daarvoor scoorde Ronaldo er inderdaad veel meer, maar het zal me benieuwen of Ronaldo ook dit seizoen meer zal scoren dan Suarez, die toch in zijn prime zit. Verder vind ik Suarez ook zonder bal beter, maar dat is mijn mening, Suarez staat zo vaak vrij en bovendien kan Suarez uit het niets zelf wat forceren, ik vind Suarez beter en completer dan Lewa.

23 augustus 2016 om 15:33

Zo lopen er nog wel een paar rond? Je gaat geen betere spits dan Suarez vinden voor het Barca spelletje

23 augustus 2016 om 15:35

Jij bent duidelijk de grip op realiteit verloren. Een spits die in 99 wedstrijden betrokken is bij 135 goals en jij zegt dat er genoeg zoals hem rond lopen? Dan mag jij mij vertellen waar deze verborgen superspits zit.

23 augustus 2016 om 15:56

Een paar is 2....... Niet genoeg

23 augustus 2016 om 15:46

Noem er voor het gemak eens 2....ohnee begin maar met 1!!

23 augustus 2016 om 15:59

Griezmann zou er niet misstaan. Snel, veel diepgang, technisch, gedreven en nog jong. Die prikt er in her Barcelona systeem ook makkelijk 35 in.

23 augustus 2016 om 16:23

Dietep, gebaseerd op wat?

23 augustus 2016 om 16:59

Griezmann heeft nu 1 geweldig seizoen gespeeld en een goed ek. Het jaar er voor ook een prima jaar. Suarez doet dit al meerdere jaren en zelf wanneer hij veranderd van club past ie zich zo snel en makkelijk aan dat doet hem niemand na. Zlatan lijkt zich nu in Manchester ook goed te vinden al is zlatan totaal andere spits maar dat terzijde.

23 augustus 2016 om 17:00

Duarez doet dit als sinds zijn vertrek uit zuid amerika.

Foei foei foei, ik weet dat toppers nu eenmaal zoveel geld verdienen dat het naar het ridicule neigt, maar ik vind het altijd zo contrasterend en tegenstrijdig met wat Suarez benoemt als; spelen voor je droomclub." Hij word gewaardeerd, gerespecteerd en vereerd, net als zijn twee andere collega's vooraan, maar toch moet dat in geld worden geuit, anders lijkt die liefde voor Barcelona ook relatief. Pers nog maar eens 2-3 miljoen extra per jaar uit je "droomclub", zodat je je weer "gewaardeerd" voelt en zodat de liefde voor je droomclub overeind blijft.

23 augustus 2016 om 15:31

Klopt. Maarja zo werkt voetbal nu eenmaal en misschien de mens ook wel. Men wilt altijd meer meer meer en helemaal als men voelt dat men in verhouding tot de andere collegas wordt onderbetaald

23 augustus 2016 om 15:37

Ik ben het helemaal met je eens dat deze bedragen helemaal nergens meer over gaan. Maar op het moment dat er 2 collega's zijn die even belangrijk zijn voor de zaak als jij dan wil je ook hetzelfde verdienen. Nogmaals de bedragen gaan nergens over maar kom op de cijfers die hij neerlegt.....

23 augustus 2016 om 15:41

Dat is het net, dat toont des te meer aan dat Suarez ook naar anderen kijkt, terwijl hij met zijn huidige salaris al nooit meer zal moeten werken, dat toont aan hoe ziek het wereldje geworden is. Je verdient een godsvermogen waardoor jij en generaties achter je nooit meer zullen moeten werken, maar ho maar, de spits naast me verdient nog eens miljoentjes meer, ik ben niet meer tevreden met wat ik heb, ook al is wat ik heb genoeg om als een koning te leven.

23 augustus 2016 om 16:02

@alexdelpiero. Ik geef je wel gelijk, maar het is gewoon de huidige tijd. Overal is hebzucht en op andere plekken nog meer. De hoeveelheid mensen die losstaan van dat soort extrinsieke motivatie is op 1 hand te tellen, bij wijze van

23 augustus 2016 om 16:42

Het zijn voornamelijk de zaakwaarnemers die hier de aanstichters zijn.

23 augustus 2016 om 16:53

@ alexdelpiero10

Ook ik ben het geheel met je eens, maar toch ik denk ik dat wij allemaal in zijn positie dezelfde gedachte zouden hebben. Het probleem nu is natuurlijk ook dat de media alles weer lekker uitvergroot. We weten niet hoe alles gelopen is.

Stel je voor dat jij op je werk dezelfde situatie hebt, en je weet dat je collega een nieuw verbeterd contract heeft gekregen, terwijl jullie hetzelfde presteren. Ik zou dan ook tijdens mijn contractgesprek aangeven dat ik meer zou willen verdienen, en ik denk dat iedereen dit doet ongeacht het bedrag waar het om gaat. Je zou gek zijn om het niet te proberen als je werkgever het over heeft voor je en je kan aantonen dat je het waard bent.

Het punt is dat de gehele voetbalwereld gewoon op hol is geslagen door al het geld wat er in omgaat. Het enige wat mijn inziens zou werken is een salarisplafond invoeren voor de gehele voetballerij, het zou alles veel interessanter maken. Ook omdat spelers niet perse naar de best betalende clubs zullen verhuizen. Maargoed... dat is een utopie Xd



23 augustus 2016 om 16:07

Het is meer een principe kwestie. Als jij op je werk meer doet dan anderen en beter werk verricht, maar minder verdiend, dan zul jij dat ook niet leuk vinden.

23 augustus 2016 om 16:19

Maargoed, de clubs doen dat ook. Als Suarez volgend seizoen ineens stopt met scoren, is die verheerlijking ook afgelopen en word hij door Barcelona ook behandeld als grof vuil, bij wijze van spreken. Dat in nou eenmaal iets van deze tijd. Alles en iedereen denkt aan geld en als ze maar genoeg verdienen, is elke club hun droomclub.

Bovendien was hij toch ontzettend belangrijk voor Barcelona het afgelopen seizoen en het ziet er naar uit dat hij dit seizoen minstens net zo belangrijk wordt.

23 augustus 2016 om 16:22

Klopt ook wel, het mes snijd aan twee kanten in het voetbal, echter zou het de mens in de voetballer sieren moesten ze niet nog meer willen wanneer ze al alles hebben, dat is walgelijk.

23 augustus 2016 om 16:49

Ben het inderdaad met je eens. Echte clubliefde, loyaliteit en bescheidenheid is in het hedendaagse voetbal ver te zoeken. Zowel bij voetballers als bij clubs.

23 augustus 2016 om 16:51

Ik vind dit eigenlijk helemaal niet raar. Dit gebeurd over. Het is niet zo dat Suarez perse meer meer meer wil verdienen, maar je salaris is wel een vorm van waardering.
Ik was zelf op mijn huidige werk ook tevreden met mijn salaris. Toen hoorde ik dat mensen die gelijkwaardig of zelfs een groot deel minder presteren een beter salaris hadden, wilde ik ook een salarisverhoging en gewoon hetzelfde als de andere verdienen.
Suarez hoort bij de top 3 van Barca dus vind ik ook wel dat hij de top 3 qua salaris mag zitten.

Het zou niet eens vreemd zijn als ze het hem geven. Het is wellicht een niet zo populaire mening, maar ik vond hem het afgelopen jaar belangrijker voor Barca dan Neymar en Messi en de cijfers die hij kan overleggen zijn natuurlijk belachelijk goed.

Het is mooi om te zien ook dat ondanks de twijfels vooraf toch zulke prestaties heeft laten zien, helemaal omdat het, buiten het bijten om, gewoon een enorm sympathieke gozer is.

Suarez verdiend dit ook. Is vrijwel het gehele jaar door belangrijk geweest. Reeg de goals en assists aan 1 en was vooral in de laatste 5 competitie wedstrijden (nadat we gelijk stonden met Real) belangrijk. 3 hattricks in die matches. Staat er ook altijd tegen de grote tegenstanders. Atleti CL daar gelaten. Insane eigenlijk die bedragen qua salaris van Barca. Als je MSN hun salarissen neemt is het alsof je elk jaar een speler van 50 miljoen koopt. Enkel aan salaris van je voorhoedespelers. Bizar

Al die bedragen word je duizelig van zeg. Pff, 16 miljoen aan salaris. Maar als je hem zag spelen tegen Betis laatst, dan verdient hij het wel.

had dit zowat al voorspeld Neymar verdiend meer dus Messi en Suarez willen ook gelijk meer.

Barcelona betaald straks China salarissen.

Messi is een klasse apart, daarachter zit een groep spelers met Suarez, Neymar (al vind ik hem duidelijk de minste van Msn), Iniesta en Busquets en eventueel Pique die gewoon in dezelfde salarisschaal horen. Je kan niet iemand van die groep salaristechnisch promoveren zonder de rest ook een verbeterd contract aan te bieden, en wat dat betreft lijkt het me meer dan terecht dat Suarez om een nieuw contract vraagt.

Dat gezegd hebbende vind ik het altijd raar om spelers zo vaak te horen schooien om een nieuw contract terwijl ze al zo absurd goed verdienen, zeker als je zoals Suarez altijd de ambitie hebt uitgesproken om bij je droomclub te willen spelen: zelfs dat is blijkbaar niet genoeg motivatie om meer dan een seizoen tevreden te kunnen zijn met wat je hebt.

23 augustus 2016 om 16:00

Suarez zit nu al op 200.000 pond per week, Iniesta op 165.000, Busquets 140.000, Piqué en Masche 130.000... Daarachter volgt Mathieu 90.000 voor Arda (80.000) en Bravo 35.000.. Dan moeten die ook allemaal een verhoging krijgen dus? (buiten de laatste drie uiteraard waaronder zeker Mathieu)

Luiz krijgt nu al 200.000 pond per week tot 2019.... Neymar had er 150.000 en is net naar 230.000 gegaan maar is wel nog maar 24 terwijl luiz er al 29 is en dus nog vast ligt tot z'n 32.. Hij is derde op de loonlijst bij barca... dus denk niet dat dit "onderbetaald is in verhouding tot andere collega's" Suarez mag eigenlijk niet klagen denk ik al zou City hem uiteraard heel graag willen halen en nog meer betalen...denk niet dat deze verlenging dit seizoen gaat gebeuren, andere contractverlengingen zijn voorlopig ook on hold gezet

23 augustus 2016 om 16:17

Ik geloof nooit dat de salarissen bij FC Barcelona betaald worden in ponden.

23 augustus 2016 om 16:48

Dat klopt, maar het zijn wel de juiste bedragen (omrekenen naar euro kan iedereen wel denk ik) - je kan dit ook opzoeken in het Spaans maar mijn Engels is nu eenmaal iets beter.. Vandaar. Het punt dat ik wou maken is dat hij derde op de loonlijst is en in vergelijking met kapitein Iniesta zeker niet mag klagen. Bovendien komt dit bericht uit Madrid dus ik geloof er niet veel van, te meer daar 2 andere aangekondigde contractverlengingen van de club al uitgesteld zijn naar volgend jaar. Dan gaat Suarez op dit moment niks eisen want hij is met zijn gezin net heel gelukkig in Barcelona

Heel goed suarez 2 jaar een stevig salaris incasseren. Daarna lekker terug naar Ajax zoals je belooft hebt.
Bij jouw heb ik wel het gevoel dat de terugkeer naar ajax oprecht is.
Wat ben je toch een klassebak.

23 augustus 2016 om 16:06

Terug naar Ajax? Ajax is zo ver afgezakt. Niemand zou een transfer van het grote barca als basisspeler maken naar het Ajax van deze tijd. Sportief, salaris, klimaat. Geen enkele reden om hierheen te komen voor hem

23 augustus 2016 om 16:24

Rustig Donna. De Kenner zegt toch niet per direct. Over 2 of 3 jaar is het best mogelijk dat Suarez naar Amsterdam terug komt, ook al lijkt het voor jou onmogelijk, van het grote Barcelona naar het nietige Ajax.

23 augustus 2016 om 16:35

Ik snap dat hij niet nu meteen bedoeld. Dat is logisch aangezien hij misschien wel de beste speler ter wereld is dit jaar. Maar over 2-3jaar Suarez echt nier zoveel minder zijn dat hij op niveau Ajax zit. Maar wie weet. Suarez bij Ajax terug zou erg mooi zijn

Suarez krijgt hier meer stemmen omdat hij in Nederland gevoetbald heeft zeker. Suarez heeft idd mameer goals gemaakt, maar hoeveel assists? Ik ben zeker geen fan van Neymar, vind hem zelfs een heel arrogante voetballer die, in mijn ogen, nog steeds moet bewijzen het hij echt in de voetsporen van CR7 en Messi kan treden! Maar in dit geval snap ik dat Barca hem zo'n contract geeft. Zij zien meer dan enkel de wedstrijden, hij is ook een pak jonger dan Suarez en zoals hieboven al vermeld, hij is echt wel belangrijker dan Suarez hoor. Veel doelpunten en veel assists!!! Maar dat is mijn mening!!!!

Helemaal prima: Luis vangt nog een jaar of 2 wat centjes, zodat hij daarna weer terugkan naar Amsterdam!

Denk dat het eerlijk is dat Suarez evenveel verdiend als Neymar qua salaris. Alleen vind ik dat Suarez te vroeg naar een salarisverhoging vraagt aangezien hij pas in november/december 2014 pas is beginnen presteren door zijn schorsing. Uiteindelijk tegen de winter transferperiode zou zijn contract verlengt mogen worden.
Neymar 25 miljoen, Suarez 25 miljoen en nu eerst Messi naar 30 miljoen brengen met een contractverlenging tot 2020/2021.

Dat is een goal ratio van 0,897959183673469

Afentoe begrijp ik het echt niet, Je leeft je mooie leven wat bijna niemand op deze aarde kan leven, Je barst (!!) van het geld, Je speelt bij de top van de top en nog steeds meer geld willen vragen? Ik kan daar echt helemaal niets van snappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren