Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez: ‘Ik weet zeker dat hij een stuk of twee Ballon d’Ors zal winnen’

Laatste update:

Luis Suárez stapte vorig jaar zomer over van Liverpool naar Barcelona, waar hij terecht kwam in een heus sterrenensemble. Samen met Lionel Messi en Neymar vormt El Pistolero de voorhoede van de Spanjaarden en dat bevalt hem wel. Suárez heeft zijn mede-aanvallers inmiddels goed leren kennen en kunnen bekijken en ziet ontzettend veel potentie in Neymar, zegt hij.

/

Volgens Suárez heeft de Braziliaan alle kwaliteiten in huis, om ooit een Ballon d’Or in de wacht te slepen. Hun teamgenoot Messi won er al vier en de laatste zeven jaar gingen er ook drie stuks naar Cristiano Ronaldo. In de ogen van Suárez is Neymar echter een goede kandidaat om Messi en Ronaldo af te lossen, in de toekomst. “Hij is een ontzettend vastberaden voetballer, ik weet zeker dat hij een stuk of twee Ballon d’Ors zal winnen.”

Zondag won Barcelona de titanenstrijd tegen Real Madrid met 2-1 en scoorden Jérémy Mathieu en Suárez. Neymar kreeg na afloop kritiek, dat hij een paar keer te zelfzuchtig was. De bal afgeven was verstandiger geweest dan zelf voor de goal te gaan, luidde het. Suárez is het daar echter niet mee eens. “Hij had groot gelijk om voor zijn kans te gaan. Spitsen zijn nu eenmaal egoïstisch, dat moet ook”, vindt de aanvaller. Over zijn eigen spel was hij niet zo te spreken. “Die goal was belangrijk, maar aan het einde maakte ik een paar amateuristische fouten.”

Denk jij ook dat Neymar in de toekomst de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had verwacht dat Suarez alleen maar in de weg zou lopen en na de eerste wedstrijden leek ik gelijk te krijgen, maar hij heeft zich fantastisch ontwikkeld en door hem heeft Barca nu een fantastische voorhoede die bijna niet te stoppen is. Wat Neymar betreft ben ik het met Suarez eens, die komt er wel, heeft alleen een vormdipje.

25 maart 2015 om 11:44

Met spelers van zijn kaliber zie ik maar 1 ding: die zijn zo goed, die kunnen overal tot hun recht komen. De één heeft alleen wat meer tijd nodig zich aan te passen dan de ander. Daarom snap ik het ook niet als mensen Bale liever zien vertrekken dan blijven. Het kan zo nog een jaar duren voordat hij een stabiele factor is, maar vanaf dat moment haalt ie zn transferwaarde er vast uit!

25 maart 2015 om 11:44

Suarez speelt nooit echt geweldig in het eerste jaar, zelfde bij Groningen, bij Ajax, bij Liverpool en dus ook bij Barcelona. Al past hij zich steeds sneller aan. Wat me ook gemakkelijker lijkt qua taal en zijn familie die rondom Barcelona verblijft. Dit is nog maar het begin van Suarez bij Barcelona, hij gaat ontzettend belangrijk worden.

25 maart 2015 om 13:00

Als je 90-100 miljoen hebt gekost wordt er van je verwacht dat je er gelijk staat. Het is niet ondenkbaar dat je het eerste jaar aanpassingsproblemen ondervindt, maar om nou 3 jaar te moeten wachten tot een speler rendeert....ik denk dat niet alleen het bestuur en de technische staf, maar ook de supporters het geduld daar niet voor hebben.

25 maart 2015 om 14:12

Het punt is alleen: Suarez heeft zelf niet besloten dat hij 90 miljoen kost. Tuurlijk levert het voor de speler in kwestie misschien meer druk op, maar de speler zelf bepaalt de vraagprijs niet.

Iedereen heeft gezien wat Suarez bij Ajax kon, en vervolgens ook bij Liverpool. Ik denk dat Suarez gewoon kan slagen bij Barcelona, maar verwachten dat Suarez er 30 in schiet in zijn eerste seizoen bij Barca is gewoon onrealistisch. Sterker nog, ik weet bijna zeker ook een Ronaldo en Messi bij een andere club ook wat aan moeten passen.

Tuurlijk zijn die 2 echt exceptioneel, maar het is gewoon een feit dat alles veranderd bij een andere club. Punt 1: je hebt 10 andere spelers om je heen staan in het veld.

25 maart 2015 om 11:45

Wat ik mij afvraag
Suarez was the man bij Liverpool. Scoorde onmogelijke goals en.hij kon daar zichtbaar van genieten.
Bik Barca speelt hij in dienst van het elftal. Naar mijn mening een Benzema rol en ook dat is een hele belangrijke rol.

Mijn vraag is echter; zou Suarez gelukkig zijn in deze rol? Ook al is Barca zijn droomclub. Enige Barca kenners die hier meer van weten

25 maart 2015 om 12:12

Naah, Suarez was natuurlijk de grote naam bij zijn vorige club. Maar vergeet niet dat Suarez altijd een werker is geweest, dat zit in zijn mentaliteit. Ook had hij in de BPL genoeg assists op bijvoorbeeld Sturridge. Ik ben zelf daarom ook nooit bang geweest dat hij niet zou slagen en ik denk dat de jongen zelf het helemaal fantastisch vindt om met Messi en Neymar te kunnen spelen bij de club waar hij als jongen van droomde.

25 maart 2015 om 12:57

Beslissende goal maken in de Clasico. En wat voor een goal. Hij speelt in de spits en eigenlijk speelt Suarez altijd in het dienst van het elftal waar hij ook speelt. Bij Liverpool was hij de grote man maar hij had nooit vedette neigingen. Hij werkte het hardst en ging altijd voorop in de strijd. Zulke type spelers hoeven niet in de picture te staan. Die willen het team helpen door hard te werken, assists te geven en te scoren. Dat lukt Suarez gewoon prima want naast zijn goals geeft hij ook veel assists. Ook zal het voor hem nu nog makkelijker zijn om zich aan te passen omdat hij bij zijn favoriete club speelt en in de stad woont waar zijn familie het gelukkigst is. Ik denk dat Suarez buiten het veld enorm veel plezier heeft met zijn familie waardoor hij met plezier voetbalt. De relaties tussen de spelers zijn ook goed dus op dit moment verloopt alles naar wens.

Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat Neymar die potentie heeft, met uitzondering van de grootste Barça haters misschien. Maar hij staat niet alleen op die positie, ook Pogba, Götze, Hazard en Courtois hebben de potentie om hem te winnen als ze zich blijven ontwikkelen.

Ronaldo en Messi steken er deze generatie ver boven uit, maar ergens kijk ik ook uit naar het moment dat zij uit het voetbal verdwijnen. Op dat moment verwacht ik namelijk wat meer strijd tussen ongeveer even goede spelers, in plaats van elk jaar dezelfde twee.

25 maart 2015 om 11:47

Ik mis de Bruyne in je lijstje, onderbuik gevoel zegt me dat hij groot gaat worden!

25 maart 2015 om 11:55

Ik geef je gelijk, er zijn wel meer namen die ik mis. En dat is juist het mooie, er zijn zoveel toppers op dit moment waar er geen een absoluut bovenuit steekt.

25 maart 2015 om 12:05

Ik ben het er wel ongeveer mee eens, alleen vind ik dat Hazard er niet tussen hoort. James Rodriquez, Alaba en Isco maken meer kans . Mijn top 3 voor de toekomst is Neymar Gotze en James Rodriquez.

25 maart 2015 om 12:17

Ik kan het natuurlijk mis hebben, maar ik denk dat Rodrigues over 2 a 3 jaar weg is bij Real en bij een lager team speelt. Geen groot fan van deze man, zeker in vergelijking met De Bruijne en Hazard en een tikkie minder.

25 maart 2015 om 13:38

Reus

26 maart 2015 om 01:27

Yusufcesin

Volgens mij volg je de Premier League niet wekelijks, ik vond in het begin Hazard ook gewoon een goede speler maar het verschil maakte die toen niet maar nu heeft hij zich zo goed ontwikkeld en maakt hij het verschil bij Chelsea. Het draait allemaal om Hazard bij Chelsea, dat is de beste speler die ze hebben beter dan Fabregas, Terry, Costa wie dan ook. En vind dat Hazard meer heeft laten zien dan Gotze, Isco en James Rodriguez. En qua statistieken is Hazard ook beter.

25 maart 2015 om 11:47

En als je dan alweer naar de volgende generatie kijkt zou ik zelfs bazoer een kans geven. Natuurlijk is dat nog ver weg maar hij heeft zo ongelofelijk veel potentie. Deze potentie is natuuelijk afhankelijk van zijn toekomstige keuzes. Een mooie tussenstap maken om vervolgens te schitteren in de absolute top. Zou mooi zijn als een nederlander hem weer eens wint.

25 maart 2015 om 16:55

Aanvallers hebben meer kans op een ballon d'or dan middenvelders.

Als middenvelders en verdedigers evenveel kans maken dan heb ik wel een paar namen die hoger staan dan neymar.

Ik denk trouwens dat suarez nooit een ballon d'or zal winnen simpelweg door zijn verleden. Of hij moet 70 goals maken in een jaar en dat is maken in een jaar en dat is moeilijk met messi en neymar naast je.

Tuurlijk zal hij er 1 winnen, al is het maar om zijn naam. Het zal over een aantal jaar wel gaan om Neymar and Pogba. Ben meer fan van Pogba trouwens, ik vind hem zo indrukwekkend op zo'n jonge leeftijd al.

Zolang Neymar nog in het tijdperk Messi speelt zal hij nooit een Ballon D´or winnen. Op zijn vroegst maakt hij pas kans op die prijs over een goede 4 a 5 jaar, maar wie weet welke spelers je er dan rond hebt lopen.

Neymar komt er zeker wel. Op het
Moment dat Messi echt alleen gaat fungeren als aangever, omdat ie het allemaal niet meer kan belopen, dan gaat Neymar hier de vruchten van plukken (mochten ze bij barca blijven beide)

Ja dat vermoeden had ik sws al voor hij naar Barca kwam.
Het verbaast me ook helemaal niet dat hij het lekker doet bij Barca.

Ben er van overtuigd (mits hij gewoon zo door blijft spelen en zich nog beter ontwikkelt en minder vaak naar de grond gaat) hij idd zo een bal zal winnen..... ooit !
Geldt trouwens imo ook voor de spelers: Isco, Hazard, Pogba.
Allemaal nog jonkies waar we nog hopelijk veel van mogen genieten.

hopenlijk gaan ze bij barca meer letten op suarez. hij maakt constant goede runs maar word bijna nooit aangespeeld. het is niet des barca's om kick en rush te spelen maar als suarez een goede run maakt moet je hem aanspelen. dit zie ik te weinig gebeuren.
ook tijdens de wedstrijd met real. messi kon suarez aanspelen die een veel beter hoek had voor z'n rechtervoet, maar doet dit niet een geeft de bal aan neymar. dat vond ik echt belachelijk van messi.
als die bal naar suarez was gegaan had hij hem 100% gescoord.

ontopic over neymar heb ik geen twijfels. onlangs al het gerotzooi over z'n transfer ben ik maar al te blij dat hij naar barca is gegaan. die pakt zeker meer dan 2 gouden ballen. hij is nog maar 23 en ik zie niemand rond die leeftijd die aan hem kan tippen. als messi ouder word zal neymar meer de goalgetter zijn en messi aangever. ronaldo is dan ook al lang uit de picture. ik voorspel dat neymar makkelijk 2 gouden ballen wint mits hij geen ernstige blessures krijgt.

Neymar, ongelofelijk dribbelaar en snel ook. Super trukjes en maakt ook deel aan goals en assits aan zijn Natinale team en zijn club. Ik denk dat hij minstens wel 2 Ballon Do'rs gaat winnen. Maar het is nog te vroeg om te zeggen. Hij verdient deze jaar echt een nomineering voor Ballon Do'r. Ook in team of the year. Ik zag hem vorig jaar niet maar deze jaar is hij wel beste in liga BBVA na Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Dus ga maar door.

haha wel goed dat suarez in ieder geval inziet dat hij een amateur is tussen al dat voetbalgeweld refererend aan zn laatste zinnetje.

15 goals en 15 assists en is pas eind oktober begonnen aan zijn seizoen.over een wereldspits gesproken.op het einde van het seizoen heeft die er misschien wel 25 gemaakt.en hij is ook nog eens beslissend in grote wedstrijden.hij is bezig aan een super debuutseizoen

suarez is echt wel een topper, soms een bloedzuiger van een voetballer met vuile streken maar wel echt pure winnaarsmentaliteit sterk snel fysiek sterk en een goede afmaker iets wat barcelona sinds het vertrek van villa heeft gemist. messi en neymar kunnen scoren maar het zijn geen echte spitsen die hetr veld groot maken zoals suarez dat kan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren