Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez eindigt doelpuntendroogte en schiet Barcelona naar zege

Laatste update:

Barcelona heeft in de twaalfde speelronde van LaLiga geen fout gemaakt. De club uit Catalonië was zaterdag met 0-3 te sterk voor Leganés, de nummer negen van het klassement. Luis Suárez maakte er twee en voorkwam daarmee een negatief record. Hij stond immers vijf wedstrijden droog en bleef als enige Azulgrana nog nooit zes opeenvolgende officiële duels verstoken van een doelpunt.

Suárez weet nu dus weer wat scoren is. De Uruguayaan brak na een klein half uur spelen de ban, want toen knalde hij van dichtbij binnen nadat doelman Cuellar de bal had losgelaten na een voorzet van Paco Alcácer. Hij dacht overigens al eerder op het scorebord te komen, want na vier minuten schoot Suárez raak na een counter, maar omdat Jordi Alba buitenspel had gestaan, ging dat feestje niet door. Barcelona begon heel aardig aan de wedstrijd, maar Leganés liet zich ook niet onbetuigd en kreeg na twintig minuten een goede kans.

NICE! ?? Luis Suarez weet na drie wedstrijden in LaLiga weer wat scoren is!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 18 november 2017

Nordin Amrabat draaide weg bij Gerard Piqué en Ivan Rakitic, maar schoot ver over en naast. Even later liet Alexander Szymanowski zich gelden: de poging van de Argentijn werd, na voorbereidend werk van Amrabat, echter gekeerd door Marc-André ter Stegen. Barcelona nam de voorsprong mee de kleedkamer in, maar een smet op de eerste helft was de gele kaart die Gerard Piqué pakte, waardoor de verdediger nu geschorst is voor het treffen met Valencia.

In de tweede helft liep Barcelona verder weg van Leganés: Suárez schoot via Rubén Pérez raak, nadat Cuellar aanvankelijk nog redding had gebracht op een boogbal van Alcácer. Hierna kregen onder anderen Suárez en Aleix Vidal mogelijkheden om te scoren, alvorens Paulinho de eindstand van 0-3 op het bord zette in Estádio Municipal de Butarque. De Braziliaan prikte van dichtbij binnen nadat de relatief onzichtbare Messi zich dacht te hebben vastgelopen, maar de bal toch nog bij zijn medespeler kreeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijke wedstrijd ondanks de 0-3 overwinning .. de enige reden waarom barca blijft winnen is vooral te danken aan de geweldige keepende Ter Stegen.. Rakitic kan echt niet meer .. genoeg kansen gehad maar blijft de zwakste schakel.. Paulinho heeft nu wel zijn basisplek verdiend tov Rakitic .. Verder speelt Suarez steeds op een eiland voorin gezien Messi steeds naar het middenveld trekt en Alcacer ook centraal speelde naast Busquets alleen maar.. het 4-4-2 concept loopt voor geen meter en kan niet wachten tot Dembele weer fit is zodat er weer goed gecombineerd kan worden en geen lange ballen continu .. nu is het los zand en er zit weinig balans in.. enige pluspunten zijn Suarez die weer scoort en Paulinho die weer lekker inviel .

18 november 2017 om 18:17

Hahahaha, gekopieert ? Bijna zelfde reactie die je ook in live meepraten plaatste.😋

Maar ik ben het met je eens eigenlijk. Ik noem het alleen geen 4-4-2. Verder genot ik vandaag van Suarez, een echte vechter! Ook zijn reactie na de tweede was geweldig😜

Barca laat dit seizoen geen mooi voetbal zien maar ze staan wel goed als ploeg vind ik.
Krijgen amper goals tegen, en scoren vroeg of laat zelf wel, al vind ik het aanvallend zeker niet goed genoeg, Messi die te ver terug zakt, dan heb je vooraan niemand met een actie, en ook geen snelheid in de aanval.
Het is te hopen dat met Dembele dit beter zal gaan.
Volgende week uit bij Valnecia wordt zeer moeilijk, maar ze kunnen zeker wel winnen.

18 november 2017 om 18:15

Zonde om Messi zo ver terug te zien spelen. Speelde ook niet heel goed daar. Zodra ie vooraan stond begonnen de dribbels en kansen creeeren.

Hoop hem dan weer te zien op rechtsvoor.

18 november 2017 om 18:16

Ze krijgen misschien wel weinig doelpunten tegen, maar dat komt ook deels door de goede vorm van Ter Stegen. Ook vandaag weer had Leganes echt een stuk of 4 dikke kansen. Het is niet zo dat Barca weinig weggeeft.

18 november 2017 om 18:20

Ze geven int algemeen ook weinig weg, Valverde speelt wat meer terughoudend.
Het probleem zit dit seizoen vooral in de aanval, Saurez die zelf niks kan forceren, Messi die te laag speelt, en geen echte flankspelers.
Een aanval zonder actie en zonder snelheid.
Dat Messi lager speelt is geen ramp, maar dan moet je snelle flankspelers hebben, die Messi dan diep kan sturen.

18 november 2017 om 18:23

@kluivert.

Klopt. We hebben nu alleen maar diepe spitsen ipv flankspelers.

Hoop Messi komende wedstrijden op RW te zien.

18 november 2017 om 18:40

Messi rechtsvoor gebeurt niet meer, en is ook beter zo.
Op de flank heb je een loper nodig.
Messi moet ofwel diep centraal spelen, of als aanvallende middenvelder, Suarez diep en op de flanken 2 snelle spelers die een actie kunnen maken.

18 november 2017 om 21:42

Kan ook als valse 9.

Nja, ten minste de 3 punten gepakt hier. Jammer dat Denis zo weinig minuten krijgt.

18 november 2017 om 18:31

Klopt helemaal. Heeft in 10 minuten meer acties gemaakt dan Alcacer en Raketic samen.

Het voetbal was weer niet goed genoeg maar gelukkig wel weer 3 punten. De 0 opnieuw gehouden door een aantal fantastische reddingen van Ter Stegen. Eindelijk wat positievere dingen gezien van Suarez die de laatste weken echt geen bal goed raakte. Fijn voor hem dat hij twee goals maakt. Hopen dat dat hem het vertrouwen geeft dat hij nodig heeft zodat hij weer uit deze vormdip komt. Paulinho ook weer een goal, toch mooi. Ik was ontzettend sceptisch over zijn komst maar zie hem momenteel na Busquets en Iniesta als beste middenvelder in de selectie. Combineert ook goed met Messi en het zegt heel wat dat Messi hem ook zo actief opzoekt en bij het spel betrekt.

Zwakke, saaie wedstrijd met een strijdend Leganes gezien. Bij Barcelona was vooral Ter Stegen in goede doen, dan kan je al raden wat voor wedstrijd het was. Nu rustig achterover leunen bij Real-Atleti en hopen op een gelijkspel of verliespartij voor Real, want ik zie Barcelona niet direct winnen bij Valencia zonder Pique.
Aan de andere kant, als de uitslag van de Madrileense derby gunstig is en we winnen in Valencia, dan kunnen we al luidop van de titel dromen, hoewel dat voor kerstmis eigenlijk not done is.

Aleix Vidal zal waarschijnlijk verkocht worden in de winter en heeft dus geen toekomst bij de club. Maar toch krijgt hij de voorkeur boven Denis en Deulofeu.

Q/hij stond immers vijf wedstrijden droog en bleef als enige Azulgrana nog nooit zes opeenvolgende officiële duels verstoken van een doelpunt./q

Ik kan me dit nauwelijks voorstellen?

18 november 2017 om 18:46

Waarom niet? Het betekent gewoon dat hij elke 5 wedstrijden minimaal 1 goal heeft gemaakt. Geweldige statistiek wat hij hopelijk nog lang volhoud.

18 november 2017 om 19:05

Dus de enigste speler in de selectie die nog nooit langer dan 5 potjes droog stond. Kan best aangezien Iniesta, Pique, Alcacer niet wekelijks scoren. Messi speelt ondertussen al 14 jaar bij Barcelona dus zal vast wel is meer dan 5 potjes niet gescoord hebben.

18 november 2017 om 21:47

Je leest de zin verkeerd.
Suarez is de enige Azulgrana speler die tot dusver niet meer dan 5 wedstrijden droog stond. Andere spelers hebben dat wel gedaan.

21 november 2017 om 14:01

Ik heb hem nu dank je.

Zeer matige overwinning, met meerdere min dan plus punten.
Suarez 2 goals, Mats in top vorm (wat we nodig hebben tegen Valencia) en Umtiti weer solide en sterk. Verder 3 punten in de tas en afwachtend op de derby van Madrid.

Forza Barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren