Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supporter Granada overlijdt aan hartaanval op de tribune: wedstrijd gestaakt

Laatste update:

Zondagmiddag is er een fan van Granada overleden in het Nuevo Los Carmenes, zo meldt de club via de officiële kanalen. Tijdens het LaLiga-duel tussen Granada en Athletic Club kreeg een supporter op de tribune een hartaanval, weet Marca. Daarna werd de wedstrijd stilgelegd en het medische team kwam razendsnel in actie. Uiteindelijk heeft de supporter de hartaanval niet overleefd en de wedstrijd wordt niet meer hervat.

In de zestiende speelminuut en bij een 0-1 voorsprong voor Athletic riep doelman Unai Simón de hulp in van het medische team. De keeper zag een fan op de tribune onwel worden, en arbiter Miguel Ortiz legde het spel onmiddellijk stil.

Terwijl het slachtoffer werd behandeld op de tribunes, kreeg Simón een staande ovatie van het aanwezige publiek vanwege zijn alertheid. Na een poging tot reanimatie die ongeveer een uur duurde kwamen beide clubs met het verschrikkelijke nieuws dat de supporter de hartaanval niet heeft overleefd. De wedstrijd werd meteen definitief gestaakt.

"LaLiga en beide clubs zijn overeengekomen de wedstrijd op te schorten vanwege het overlijden van de fan in Los Cármenes. Athletic Club betreurt de gebeurtenis ten zeerste en stuurt een sterktewens naar zijn familie", zo luidt het persbericht van Athletic.

Een getuige laat aan Marca weten dat omringende fans vol angst zaten. "De supporters zagen het gebeuren en vroegen om staking van de wedstrijd."

"Het was Unai Simón die het meteen doorhad en naar de arbiter liep om het duel te stil te leggen. We hebben lang in angst gezeten. Twee fans zijn doktoren en zij konden snel te hulp schieten. Het was een verschrikkelijke situatie", aldus de supporter.

LaLiga bevestigt in een persbericht het trieste nieuws. Wanneer de wedstrijd zal worden uitgespeeld, is voorlopig nog onbekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Damn, dit is toch even slikken zeg… was toch ook zo iets met een reanimatie bij PSV - Ajax dit jaar? Gelukkig liep dat nog goed af!

Sterkte aan de nabestaanden!!

10 december 2023 om 18:31

Inderdaad, al was dat wel het gevolg van een epileptische aanval waar die man vaker last van had. En gaat het met hem gelukkig goed. Altijd schrikken zoiets.

10 december 2023 om 18:44

Oja dat was het! Dan nog is het erg om zoiets te aanschouwen. Helaas al vaak gezien om me heen.

11 december 2023 om 10:04

Ja klopt. Dit is echt heel vervelend en lijkt steeds meer sinds 2021 op te treden. Bizar dat er weer iemand uit het niets een hartaanval krijgt. Een epileptische aanval is ook echt iets wat je als medestander wilt aanzien. Gecondoleerd voor alle nabestaanden

10 december 2023 om 18:31

Wat een alertheid zeg. Maar gelijk een goede reactie. Alle respect zonder twijfel alarm slaan. Heel erge einde helaas

Sterkte voor de nabestaanden. Vraag me dan wel eens af hoe komt het, enthousiasme in juichen? Opwinden om een actie? Geen idee, maar het is triest, nogmaals rust in vrede.

10 december 2023 om 19:00

Het kan overal gebeuren. Thuis op de bank, in je slaap, achter het stuur of op straat.

10 december 2023 om 20:11

Je vraagt je af hoe het komt? Er krijgen dagelijks ontelbare mensen een hartaanval. Dat kan helaas dus ook in een stadion gebeuren.

10 december 2023 om 20:20

Zeg het maar, leefstijl, voeding, aanleg, gebruik van middelen, medicatie, zwakke hartspier, leeftijd. Het hart werkt vanaf een paar weken nadat je verwerkt bent tot het moment dat je je laatste adem uitblaast. Niet voor niets de sterkste spier in je lichaam.

10 december 2023 om 20:57

De oom van mn vriendin viel face forward naar de grond toen ie met iemand stond te praten.. Het is eng, maar het kan gewoon op elk moment gebeuren.

11 december 2023 om 10:51

Ben je gek, DieHalveMalle? Het gebeurt al decennia lang dat iemand uit het niets neervalt? Beweer je nou dat het sinds 2021 veel meer aanwezig is? Nee hoooor, allemaal puuuuur toeval. Natuurlijk.

Mijn god dit is wel heel erg zeg

Verschrikkelijk om dit te lezen. Zo zie je maar de dood kent geen leeftijd en dit is wel heel even erg slikken..

Sterkte aan de nabestaanden 🙏🏻🙏🏻

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren