Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Superzaakwaarnemer arriveert in Manchester voor afronden transfer

Laatste update:

Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat Nicolás Otamendi zich speler van Manchester City mag noemen. De verdediger van Valencia heeft al aangegeven dat hij graag naar the Citizens wil verkassen en Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Otamendi, is inmiddels in Manchester gearriveerd om de transfer van zijn cliënt af te ronden.

/

De 27-jarige Otamendi stond ook hoog op de verlanglijst van Manchester United, maar Louis van Gaal wordt na de eerdere afwijzingen van Mats Hummels en Sergio Ramos dus weer teleur gesteld. Volgens de Daily Mirror wordt Otamendi een koopje voor City; de verdediger heeft een gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro, maar City krijgt nog 33,5 miljoen euro van Valencia, dat Álvaro Negredo na een seizoen op huurbasis verplicht moest overnemen.

Begin juli meldde City nog via de website van de club dat Negredo inderdaad verkocht was aan Valencia, maar nu wordt beweerd dat los Che nog niets betaald hebben en de spits helemaal niet meer willen hebben. Otamendi zou daarom worden aangeboden om de schuld te vereffenen. Overigens claimen de Spaanse media dat City 'gewoon' een transfersom van 45 miljoen euro zal betalen. Valencia zou hebben geprobeerd om Eliaquim Mangala als onderdeel van de deal op huurbasis naar Spanje te halen, maar daar wilde City niet aan meewerken.


Nicolas Otamendi is beter dan de verdedigers die Manchester City nu heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm.. goede verdediger, maar met Mangala die zijn vorm lijkt te pakken een beetje een onnodig aangezien we Demichelis en Denayer nog als back-up hebben.

18 augustus 2015 om 14:11

Otamendi in vorm is dan weer een stuk beter. Dan heb je Mangala als toekomst van City en als roulatie spelen. Demichelis is dan de ervaren man. Denayer moet echt verhuurd worden. Nu krijgt hij geen kansen meer.

18 augustus 2015 om 14:43

Ja klopt, maar om dan opnieuw zoveel geld neer te leggen nadat er vorig jaar ook al een aardig bedrag is betaald voor een centrale verdediger. Nu zitten we met 5 centrale verdedigers. Ik zie veel liever een LB komen om eerlijk te zijn.

18 augustus 2015 om 14:55

Geloof me, Otamendi wil je. En ja een LB is ook hard nodig maar dat betekent niet dat we het centrum niet mogen versterken.

Fantastisch om te lezen dat Mangala waarschijnlijk blijft, maar denk idd dat Demichelis ook blijft dus zal Denayer idd nog een jaar verhuurd moeten worden. Daarna moet hij een vaste plek in de selectie krijgen.

Hopelijk geeft Pellegrini wel kansen aan Kelechi, Roberts en Lopes. Dus laat Nasri en Navas maar wat minder spelen. Sterling zal wel blijven spelen vanwege zijn prijskaartje

18 augustus 2015 om 14:56

Niet nodig, Kolarov doet het goed daar

18 augustus 2015 om 15:05

Kolarov is aanvallend een beest. Maar hij staat niet altijd goed gepositioneerd gelaas. Barca etc straffen dat af. Clichy speelt normaal gesproken ook tijdens de toppers. Maar die komt tekort voor die rol vind ik voor de absolute top.

18 augustus 2015 om 15:07

@blue_moon

Ik snap wat je bedoeld, maar het is de vraag in hoeverre je in het verleden moet denken. Ik zou de huidige situatie analyseren en daarop conclusies trekken over wie er moeten komen. Als het dan zo is dan de CV positie een versterking nodig heeft, dan is er een versterking nodig. Natuurlijk klinkt het zonde en is het lullig voor Mangala, maar zo gaat dat bij de toppers. Alles voor de resultaten.

18 augustus 2015 om 15:13

@Silvacity ik ben er zeker ook blij mee dat Otamendi komt, het is een prima verdediger! Maar stel nou dat hij ook een jaar moet "aanpassen" aan de pl zoals Mangala deed. Dan vind ik t zonde dat Mangala daar nu de dupe van gaat worden terwijl hij nu zijn vorm pakt.
Maar goed, Otamendi is dan al natuurlijk wat ouder + meer ervaring, dus dat moet wel goed komen. Zoals het er nu uitziet kan deze selectie in alle competities prima meedoen.

18 augustus 2015 om 15:16

@blue_moon

Ik snap jou ook wel hoor! Het verschil met Mangala is dat Mangala vooral skills heeft, maar niet het tactische brein van een topper. Dan heb je inderdaad meer tijd nodig met trial-and-error om het te leren. Misschien heeft Otamendi ook tijd nodig. Maar daar sta ik positief over

18 augustus 2015 om 17:08

Denk niet dat Otamendi veel tijd nodig heeft om zich aan te passen. En als dat wel zo is dan hebben we Mangala. Bovendien is Otamendi een rechtspoot en kan hij ook op de plek van Kompany spelen die nog wel eens geblesseerd is.

Kolarov is een uitstekende linksback. Verdedigend ook goed genoeg als hij in vorm is. Maar je kan niet met één linksback een heel seizoen spelen. Clichy zou eigenlijk uit de selectie gezet moeten worden, hij heeft bewezen dat hij niet goed genoeg is voor City. Hopelijk komt Coentrao.

19 augustus 2015 om 00:30

Hoezo?

Hart, Wright, Denayer, Delph, Nasri, Lopes, Roberts, Sterling en Kelechi zijn toch allemaal home grown?

Dacht Sagna ook maar die is het niet?

19 augustus 2015 om 01:24

Volgens mij zit het anders met de home grown regeling. Het is best ingewikkeld. Er zijn ook verschillende regels tussen CL en de PL.

18 augustus 2015 om 14:57

Mangala en Kompany zijn stukken beter. Denk dat ie beter naar United had kunnen gaan waar hij lekker ze wedstrijden kon spelen. ben benieuwd hoe dit gaat aflopen

18 augustus 2015 om 15:04

Wacht maar, Otamendi is een wereldtopper. Dat zullen we zien als hij er officieel is.

18 augustus 2015 om 15:45

En dat het een koopje is klopt niet. Hij kost gewoon nog steeds 50 miljoen. Het geld dat je voor Negredo krijgt mag je daar niet opeens van af trekken. Onder de streep ben je misschien wel gunstig uit, maar hij kost gewoon nog steeds 50 miljoen.

Dat is zeker een koopje. Goed gedaan man c

18 augustus 2015 om 13:57

Klopt écht een koopje!
Maar 40 miljoen om een positie te vullen die vorig jaar ook voor slechts 40 miljoen is gevuld.
Dit is financieel echt goed gehandeld, wat een beleid!

18 augustus 2015 om 14:57

Klopt, vooral als je nog meer dan 30 miljoen euro van Valencia te goed hebt.

Sowieso is Otamendi een koopje want hij was vorig seizoen gewoon de beste centrumverdediger ter wereld.

18 augustus 2015 om 15:06

Als je een topclub bent. Dan wil je dat je posities goed bezet zijn. Real Madrid kocht ook Danilo voor ruim 30 miljoen. Terwijl Carvajal al een uitstekende speler was. En ook was gekocht. Dit doet iedere club. En zeker centraal achterin is het geen overbodige luxe om 4 spelers te hebben die het niveau aankunnen. Met Demichellis , Kompany en Mangala was City daar vrij klein bezet. Dus zo gek is deze transfer ( als hij daadwerkelijk komt ) niet.

18 augustus 2015 om 17:08

@ledenis,

Dat doet niet iedere club. Er zijn een aantal clubs op deze wereld die dat doen. Dit zijn ook gelijk de clubs die het Europese voetbal domineren en tegelijkertijd het Europese voetbal kapot maken. Vaste wisselspelers van deze clubs, zouden bij andere Europese (sub)toppers gewoon belangrijke spelers zijn. De hele voetbalwereld draait om een stuk 6 clubs. De rest telt niet meer echt mee. Incidenteel wellicht, maar niet op lange termijn.

18 augustus 2015 om 21:01

Waarom spreek je mij dan tegen? Ik zei dat alleen detopclubs dit doen. En als je he beste 6 opnoemt. Dan heb je de CL favorieten wel gehad. Wat de topclubs dus zijn.

18 augustus 2015 om 14:31

Zeker, maar wat loopt United toch weer te treuzelen. Deze speler is echt een geweldige verdediger en ze waren dichtbij het contracteren van die jongen. Nu gaat ie toch weer naar een andere club, naar de aartsrivaal nog wel... En United moet zich dan weer gaan redden met middelmatige spelers in de achterhoede. Totaal geen daadkracht als het er echt toe doet.

Geweldige aankoop voor city. Hij is een heel goede verdediger en is een goede aankoop die hun nu zeker titel winnaars zal maken. Als man united hem had gekocht dan zou ik dat over manchester united zeggen maar zo te zien hebben ze het geld niet over verdedigers maar wel voor aanvallers.

Snap niet helemaal dat Otamendi nodig is bij City. Ze hebben met Kompany, Mangala, Demichelis en ook Denayer vier Cv's. Ik vermoed dat Demichelis weinig aan spelen toe zal komen dan.

Een spits lijkt me meer nodig, aangezien nu alleen Aguero en Bony rondlopen.

18 augustus 2015 om 14:04

Eerder de positie LB die moet echt versterkt worden. Bv alaba, rodriguez, sandro maar die laatste gaat normaal naar juve

18 augustus 2015 om 14:18

Lol, waarom zou Alaba naar Manchester City vertrekken? heeft normaal een basisplaats bij Bayern en voelt zich er ook thuis.

18 augustus 2015 om 14:11

Het is vooral slecht nieuws voor Denayer. Die zat al in de tribune, met Demichelis op de bank, dus dat wordt alleen maar erger. Een nieuwe uitleenbeurt lijkt me het beste!

18 augustus 2015 om 14:14

Denayer moet inderdaad opnieuw verhuurd worden. Ik heb sowieso het idee dat Pellegrini geen echte fan van hem is. Hij kan alleen over Iheanacho praten.

18 augustus 2015 om 15:11

Als Pellegrini geen fan van Denayer is dan had hij hem niet bij het 1ste team gehaald. Dat is toch echt een keuze van Pellegrini geweest. City doet overal aan mee dit seizoen. En er zal zeker een wedstrijd of 60 gespeeld worden. En ongetwijfeld zullen er schorsingen en blessures komen. Denayer is slechts 20 jaar jong. Maar zelfs met deze aankoop is hij 5de keus. City heeft in het verleden al een paar keer gehad dat er slechts 1 of helemaal geen centrale verdedigers beschikbaar waren door blessures. Ik geloof daarom ook wel dat Denayer 5 tot 10 wedstrijden zal gaan spelen. En aangezien dit waarschijnlijk het laatste seizoen is van Demichellis. Betekend dat hij volgend jaar meer gaat spelen als hij niet teleurstelt in het geringe speeltijd dat hij dit jaar zal krijgen.

18 augustus 2015 om 15:44

kompany en mangala hebben geen goed seizoen gedraaid. demichelis begint op leeftijd te raken (city speelt aanvallend. voor dat type spel kan demichelis snelheid tekort gaan komen voor een vol seizoen) en denayer is nog te jong. otamendi zal dus de nodige concurrentie brengen voor kompany en mangala en hij zal waarschijnlijk mangala's plek innemen.

Superzaakwaarnemer? Gewoon een parasiet, net als de rest.

18 augustus 2015 om 14:13

Hij is goed in wat hij doet. Of je het emotioneel goedkeurd staat daar los van.

18 augustus 2015 om 15:45

Waarom een parasiet? Hij doet zijn werk toch gewoon.

Is hij ook niet de zaakwaarnemer van de Gea?

18 augustus 2015 om 14:38

ja dat is hij.

Ik heb hier een beetje een dubbel gevoel over. Otamendi is een geweldige verdediger en hem naast kompany is monsterlijk. Echter hebben ze wel nog 2 jonge cvs met potentie rondlopen. Als dit gaat gebeuren dan hoop ik dat demichelis buiten de boot valt en eventueel wedstrijden gaat spelen op het middenveld.

Als zij hem halen moet denayer weg. Op zijn leeftijd moet hij regelmatig spelen.

Hele, hele goede verdediger. Otamendi is sterk in de lucht, waar City vorig seizoen 33 van de goals tegenkreeg door corners en vrije trappen. Kompany-Otamendi wordt echt om te smullen! Mangala is niet echt complementair aan Kompany, zoals we vorig jaar al zagen. Ik zie hem een Varane rol pakken bij City. De jonge verdediger die goed genoeg is voor de basis en door de concurrentiestrijd het hoogste uit Otamendi en Kompany krijgt.

Denayer moet natuurlijk verhuurd worden. Dan kan hij volgende seizoen Demichelis vervangen. Hij heeft laatste voor 5 jaar getekend, dus ik zie hem niet snel vertrekken. Maar Lopes moet nog wel tekenen, want als hij geen kansen krijgt gaat hij vertrekken. Zijn contract loopt af.

18 augustus 2015 om 14:19

@silvacity

En dan nog Demichelis als 4de optie met bergen aan ervaring, nee City zit echt goed wat de verdediging betreft. Centraal is het uitstekend bezet terwijl de backs ook gewoon prima zijn.

Betekent dit dan nu trouwens dat Denayer wordt uitgeleend? Zie hem anders niet veel minuten maken dit seizoen.

18 augustus 2015 om 14:21

Ik hoop het en het lijkt me sterk dat hij zal blijven. Ook Lopes moet toch weer verhuurd worden. Dan heb je nog Iheanacho als 3e spits, maar Pellers ziet in Sterling ook een spits...

Uitstekende aankoop voor City, geeft meteen hun verdediging nog een boost ondanks dat het dit seizoen tot nu toe al al heel goed uit zag met Mangala en Kompany centraal achterin.

Maar hoe dan ook, om op meerdere fronten te kunnen meedoen moet je nou eenmaal ook kwalitieit hebben in de breedte, had Chelsea nog wat van kunnen leren deze window maar lijkt me nu wel wat te laat helaas.

18 augustus 2015 om 14:23

Als De Bruyne ook zou komen als verbetering van Nasri en Navas. Wauw, dan is alleen de LB plek niet helemaal solide. Maar wat een team heb je dan!

18 augustus 2015 om 15:00

Kalm! Behalve een LB moeten Moutinho en Reus ook nog komen he! Maar we mogen nu wel even feest vieren vanwege Otamendi natuurlijk!

18 augustus 2015 om 15:16

Een linksback zou iets minder prioriteit moeten hebben. Het is toch een positie dat door weinig clubs echt goed opgevuld is. En ik denk dat Kolarov zeker bij de 10 beste linksbacks van dit moment hoort. En als je gaat kijken naar een verbetering dan kom je toch uit op Alaba , Rodriquez , Marcelo en Alba. En die zijn niet te betalen. Of willen niet eens weg. Angelino werd op het City event uitgeroepen tot grootste talent. Dat is een linksback die vast in de basis staat bij New York City. Wellicht dat hij zich kan doorontwikkelen daar om uiteindelijk bij Man City te horen. Als Angelino wel tekort komt dan zou City voor Willems kunnen gaan. Deed het afgelopen seizoen geweldig bij Psv. En als hij nog zo'n jaar heeft dan weet je zeker dat Willems rijp is voor een stap omhoog.

18 augustus 2015 om 15:20

@geert Vs

Hahahaha
Ik maak de meeste zorgen over het middenveld inderdaad. Het middenveld moet verdedigend ook solide en compact zijn. Moutinho zou geweldig zijn, al is De Bruyne ook iemand die keihard werkt en misschien wel een vergelijkbare rol zou kunnen uitvoeren. Reus had ik liever gezien dan Sterling, maar Sterling is er nu eenmaal. We kunnen nu alleen hopen dat hij gaat groeien en er alles uit gaat halen wat erin zit.

18 augustus 2015 om 15:24

@ledenis

Zeker mee eens! Het centrale duo is belangrijker dan de backs en er zijn weinig backs die echt goed zijn. Angelino is een fantastisch talent, maar is net zoals Willems meer een wingback dan een fullback. Dus een hele aanvallend ingestelde back. In de PL kan dat nog wel eens fout gaan. Ik ben benieuwd hoe Angelino zich gaat ontwikkelen.

18 augustus 2015 om 17:19

@ Silvacity,

Tussen Moutinho en De Bruyne zit een groot verschil hoor. Moutinho heeft vaak controlerend gespeeld terwijl De Bruyne zelfs als aanvaller opgesteld is. Het feit dat ze beiden als box-to-box middenvelder opgesteld kunnen worden betekent niet dat ze die rol hetzelfde kunnen invullen.

Als Pedro komt dan moet ik maar tevreden zijn denk ik. Dan kan Silva vanaf links als Sterling blijft teleurstellen. Reus zal wel bij Dortmund blijven, heb de indruk dat hij dat zelf ook wel prima vindt (al volg ik de Bundesliga niet goed genoeg daarvoor).

@ ledenis,

Vind jij Clichy goed genoeg??

Mogelijke aankopen volgens mij zijn:
Coentrao
Ricardo Rodriguez
Kurzawa
Mathieu of Adriano?
Umtiti
Cresswell

18 augustus 2015 om 21:06

Nee ik heb Clichy altijd al matig gevonden. Zelfs in zijn Arsenal tijd. Maar de spelers die je opnoemt zijn beter maar niet extreem veel beter. Op Rodriquez na uiteraard. Maar die is niet haalbaar. Daarom zou een vervanger voor Navas of Nasri meer prioriteit moeten hebben. Omdat ik het idee heb dat City daar meer op vooruitgaat dan een linksback.

19 augustus 2015 om 00:32

Coentrao is mijn droomkandidaat, vooral omdat hij wel haalbaar is denk ik. En hij is veel beter dan Clichy, zowel aanvallend als verdedigend.

update!!

Otamendi ondergaat de medische keuring!! Otamendi lijkt binnen te zien!

Hopelijk doet hij weer zo''n geniale handstand en red hij daarmee de bal uit het doel in de finale van de CL, hahaha. Dromen mag.

Hoezo een koopje? Ze mogen dan misschien nog geld krijgen voor Negredo, maar ze hebben destijds zelf ook veel voor Negredo betaald toch?

18 augustus 2015 om 14:41

Negredo is voor meer verkocht dan hij heeft gekost. Iets van 28 miljoen ofzo, dus het verschilt niet veel.

Volgens mij is de transfer al afgerond.

On: otamendi zou een geweldige versterking zijn voor city. Jammer voor denayer maar die moet dus verhuurd worden. Ben wel blij dat mangala niet verhuurd word

United zit weer te slapen. Topverdediger die beschikbaar is maar United laat hem weer gaan. Ben erg teleurgesteld in de transfers die Utd de laatste 2 jaar heeft gedaan. Al 2 jaar roept iedere fan en kenner om versterkingen achterin en voor elke linie worden aankopen gedaan behalve voor de achterhoede. Ben er een beetje klaar mee.

Sorry hoor maar ik hekel me echt aan van Gaal. Iedereen en hij zelf weet dat United versterking nodig heeft in de defensie. United had echt hoge belangstelling in Otamendi en nu geven ze het uit handen aan aartsrivaal City. Wil je echt kampioen worden om met Blind centraal achterin te gaan spelen. Pfff... ik ben echt teleurgesteld aan dit United. Als United kampioen wilt worden dan moeten ze nu echt een verdediger halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren