Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Stug Feyenoord kan in de komende dagen nieuwe toenadering verwachten’

Laatste update:

AS Roma hoopte dat Feyenoord vlot genoegen zou nemen met het uiterste bod dat zondag in Amsterdam op tafel kwam inzake Rick Karsdorp, zo schrijft De Telegraaf. Algemeen directeur Mauro Baldissoni en technisch directeur Monchi vlogen in de avond echter onverrichter zake terug naar Italië. Technisch directeur Martin van Geel hield zijn poot stijf en bespreekt biedingen van andere clubs sowieso met de rest van de Rotterdamse clubleiding.

Volgens het dagblad had AS Roma gedacht snel zaken te doen met de kampioen van Nederland. Feyenoord blijft echter een vraagprijs van negentien à twintig miljoen euro hanteren, terwijl de Italianen een vast bedrag van twaalf miljoen euro bieden plus drie à vier miljoen euro aan bonussen. De Telegraaf schrijft dat AS Roma later in de week opnieuw met Feyenoord contact zal leggen.

Karsdorp, 22 jaar, weet dat zijn transfer afhangt van het akkoord dat tussen beide clubs moet worden bereikt. Zelf is hij het op details na al grotendeels eens over een verbintenis met AS Roma, tot de zomer van 2022. Zijn huidige verbintenis in De Kuip loopt medio 2021 af.

Denk jij dat Rick Karsdorp komend seizoen voor Feyenoord speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Roma echt wil moeten ze komen met 15 plus bonussen dan is hij weg. Karsdorp zou graag een stap maken maar ik denk dat hij ook geen probleem mee heeft om nog een jaar te blijven.
Ik ben ervan overtuigd dat er echt wel een mooie transfer voor hem komt is het niet dit jaar dan volgend jaar. Hij heeft zoveel meerwaarde voor een aanvallend spelende ploeg.

Het enige is hij moet wat meer leren doseren ',maar ja deze jongen is pas 3 jaar een back en nog jomg genoeg om te leren.

26 juni 2017 om 07:33

Ik begrijp de aarzeling van Roma om echt hoog te bieden wel. Karsdorp heeft weinig Europese ervaring, weinig interlands gespeeld dus of hij meekan op een hoger niveau is maar de vraag.

Als Feyenoord hem nog een jaartje houdt en hij doet het goed in de CL, dan kan hij wellicht wel 20 miljoen euro waard worden maar nu is en blijft het een gok voor de Europese subtop.

26 juni 2017 om 07:51

Speedyafc Elke speler is uiteraard een risico en het is een hoop geld hoor.

Maar ja als de markt zo is gewoon lekker vasthouden. Ik denk trouwens dat Feyenoord geen 20 wil hoor . Mij vermoeden zegt 15 met misschien wat bonussen of een doorverkoopclausule denk ik.

Van mij mag hij een jaartje blijven hoor en ik denk zelf dat hij het ook niet erg vind. Tis wel een club man tekent niet voor niks flink bij.

26 juni 2017 om 09:02

en ik begrijp de aarzeling van Feyenoord ook want AS Roma heeft in het verleden ook nog wel eens moeite gehad met betalen.. Dus zou toch echt een bankgarantie willen.. Toch moet Feyenoord hem wel kwijt volgens willen ze zelf e.e.a. kunnen kopen. En aangezien ze voor hem al de vervanger in huis hebben...

26 juni 2017 om 07:48

Hij moet juist alles blijven geven, misschien op een dag wordt het dan een zeer goede opkomende back, zoals Dani Alves.

26 juni 2017 om 08:28

De kracht van Dani Alves is juist dat hij erg rustig aan de bal is. Dat is wat Karsdorp een beetje mist. Want hij kan erg goed voetballen voor een rechtsback.

Hoezo stug Feyenoord? Ze mogen toch vragen wat ze willen en hoeven niet met elk aannemelijk bod akkoord te gaan. De beste Eredivisie spelers gaan niet meer voor een laag bedrag de deur uit, en terecht. Ze zullen elkaar uiteindelijk wel vinden op een 18 miljoen inclusief bonussen.

26 juni 2017 om 09:23

Stug in positieve zin.

In Amsterdam?? Feyenoord ligt in Rotterdam...

26 juni 2017 om 09:23

Sterker nog, we staan er

26 juni 2017 om 09:35

Ik denk dat de gesprekken gewoon in een hotel in Amsterdam zijn geweest. Lijkt me niet dat de staf van Roma nog even naar Rotterdam is gereden.

Strik erom en weg doen als ik Feyenoord was zijn opvolger staat al klaar. Daar komt bij dat het toch een blesure gevoelige speler is.

Toch snap ik AS Roma niet Karsdorp komt te kort voor het niveau en heeft het afgelopen seizoen laten zien een erg wisselvallige speler te zijn. Alles boven de 10 miljoen is te veel voor deze speler

26 juni 2017 om 11:28

Bovendien heeft Roma Florenzi en Bruno Peres voor die posities en kan eventueel Rudiger daar ook spelen.
Roma speelt met drie echte centrale verdedigers, DDR er voor en twee hoge backs.
Ik weet niet of karsdorp dat niveau aan kan, of beter is op die positie dan de drie genoemde.
en om nou 20 mljn uit te geven voor de derde keus.....

Overigens? Is Inter (AS Roma 2.0, sinds Spalletti getekend heeft) nog in de markt?

26 juni 2017 om 22:23

AS Roma speelt onder de nieuwe trainer Di Francesco 4-3-3 dat heeft hij al bij Sassuolo gespeeld en nu dus ook bij Roma. Zeker komt Karsdorp te kort voor Roma en voor 20 miljoen lekker in Rotterdam laten. Maja Roma heeft ongeveer 120 miljoen na alle verkopen en CL deelname te besteden dus krijg je ook dit soort paniek aankopen helaas.

Dom van as Roma om in Amsterdam het gesprek te houden. Ze moeten toch weten dat voetballers hier duurder zijn dan in de rest van Nederland.

Niet verkeerd dat zij het in Amsterdam willen houden gezien de CL finale behaald kan worden. De laatste beker staat in Amsterdam dus ik begrijp het sociologische aspect wel. Misschien is meneer van geen toch niet rijker als meneer van 'gee(l)' dit bedoel ik duidelijk als een klinische grap naar een beter slot akkoord mogen de beste bieden -

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren