Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman verbaast zich over Barcelona: ‘Vreemd, normaal doen ze dat nooit’

Laatste update:

AS Roma presteerde dinsdagavond het onwaarschijnlijke door met 3-0 te winnen en zodoende Barcelona, dat een 4-1 voorsprong verdedigde, uit te schakelen in de Champions League. Kevin Strootman is uitzinnig dat de Italiaanse club zich mag melden in de halve finale van het miljardenbal en wil met zijn ploeg doorstoten naar de finale, op 26 mei in Kiev.

"Het was een heel speciale avond voor alle romanisti en veel Italianen. We bleven ervoor knokken en deden er alles aan om resultaat te boeken. We wisten dat het lastig zou worden tegen een zo'n goede ploeg, maar we hebben alles gegeven. Ik moet ook de fans bedanken dat ons stadion volgepakt zat. Ik heb ook gezien dat andere Serie A-clubs ons gefeliciteerd hebben, dat is erg mooi", zegt Strootman tegenover Roma Radio.

"Ik zag iedereen ervoor vechten, van de materiaalman tot de fans. Iedereen wilde dit resultaat", vervolgt de Oranje-international, die het opvallend vond dat Barcelona al snel tijd begon te rekken. "Vreemd, normaal doet Barcelona dat nooit. Ze willen altijd voetballen, maar al vanaf de eerste minuut begonnen ze ermee. We hebben hun angst uitgebuit. De team dat het het meest verdiende, is naar de halve finale."

Strootman heeft geen voorkeur welke ploeg Roma gaat treffen in de halve finale: "Alle halvefinalisten zullen sterk zijn. We hebben nu het doel om de finale te halen. Kiev is ons doel. We staan in de halve finale, maar dat is niet genoeg. De andere ploegen zullen ook niet staan te juichen als ze ons loten. Als ze wel tegen ons willen spelen: kom maar op! We respecteren iedereen, maar vrezen niemand."

Verwacht jij dat AS Roma de finale gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dit toch genieten zeg! Roma was superieur ze verdienden de 3-0 ook echt, het leek wel alsof Benevento ipv Barca de tegenstander was.

11 april 2018 om 13:42

Inderdaad zeg, ik heb weinig met Italiaans voetbal. Maar dit is toch wel schitterend. Dit is hoe ik het Italiaanse voetbal 10 - 15 jaar geleden voor ogen zag. Die energie, die wil en lust om te winnen. Dat trotse! Was echt schitterend om te zien. Hopelijk kunnen andere ploegen uit Italie hier een voorbeeld aan nemen. geweldig!!

11 april 2018 om 13:45

Ik durf het niet te zeggen omdat vandaag Real Madrid tegen Juventus speelt maar ergens moet Juventus zich schamen want wat Roma liet zien gisteren kan Juventus ook maar in Turijn lieten ze niks zien.

Roma is inderdaad een voorbeeld maar niet alleen voor Italiaanse clubs maar ook bijvoorbeeld voor Sevilla dat uit in Duitsland speelt vandaag.

11 april 2018 om 13:48

Volgens mij speelde Juve toch een redelijke eerste helft in Turijn, maar waren ze heel slordig met de laatste pass en de afronding. Plus daarnaast nog eens kinderachtig verdedigen, wat je niet gewend bent van Juve en wat je vooral niet moet doen tegen Real.
Maar kan me vergissen, had 2 schermen naast elkaar en vooral sevilla-bayern had mn aandacht.

11 april 2018 om 13:56

@medalofhonor:

Howw wacht even Juve liet niks zien thuis?
Juve was zowaar juist de partij die het spel maakte en hadden nog behoorlijke kansen.

zijn alleen kei hard op de counter afgestraft door Real. Die de foutjes van Juve direct maakte en er zeer scherp uitkwamen.

De 3-0 was zeer geflatteerd, maar zie ik Juve ook niet meer goedmaken.

Maar dat ze niks lieten zien is zeker niet waar.

11 april 2018 om 13:59

Bij Juventus zat echt alles tegen, en ze leken inderdaad niet zo strijdzaam als je van ze zou verwachten. 2de goal zag je ook aan de verdediging: ja hoor krijgen we dit.
De kansen voor doorbekeren van Juventus zijn zeer klein maar laten we hopen op een 0-2 en dan nog wat spanning.

11 april 2018 om 14:16

Juve had gewoon pech dat ze tegen de beste speler ter wereld speelde.
Juve speelde niet verkeerd maar Ronaldo kreeg het op z'n heupen en dan is een verlies gegarandeerd.

11 april 2018 om 14:22

@capis

Juventus begon enorm zwak en stonden heel snel 1-0 achter, Real Madrid moest niets meer en zakte automatisch in en liet Juventus komen.

Natuurlijk speelde Juventus goed maar welke uitgespeelde kans hebben zij gehad? Het gevaarlijkste momenten was stilstaande fases, voor de rest waren het allemaal wanhoop pogingen.

11 april 2018 om 14:59

Juve speelt 2 finales op 3j en stuit nu op een te sterk Real Madrid, wat nou schamen. Niet elk jaar is het feest, zo jaren zit er nu éénmaal ook tussen

'ze willen altijd voetballen, maar al vanaf de eerste minuut begonnen ze ermee. We hebben hun angst uitgebuit.'

XD alleen hiervoor kan je Valverde ontslagen met 4-1 winst ga je tijdrekken, wat een held

"de andere ploegen zullen ook niet staan te juichen als ze ons loten"

Liverpool, Real, Bayern of Roma....ik denk dat zelfs de slingers uitgaan bij de loting als je Roma loot.

Is t een eitje? voor de halve finale CL wel en gezien de andere mogelijke tegenstanders ook.

Roma heeft het gisteren geweldig gedaan, maar t is natuurlijk voor 90% Barca's eigen schuld. Met totaal t verkeerde idee aan de wedstrijd begonnen.

11 april 2018 om 13:52

De slingers gaan uithangen? Een Liverpool is echt niet een paar klasses beter hoor. Roma heeft gister laten zien met wilskracht te kunnen stunten. Dat ze het liefst Roma loten kan ik me voorstellen, maar ze zullen echt geen feestje gaan vieren.

11 april 2018 om 17:18

Wat Rinus bedoelt is dat Liverpool liever Roma loot, niet omdat ze beter zijn, maar omdat waarschijnlijl Bayern en Real veel beter zijn dan liverpool. Al zie ik liverpool wel in de finale komen.

11 april 2018 om 17:53

Hoe Rinus het zegt klinkt heel erg alsof Roma het kleine clubje is, wie iedereen dolgraag wil loten aangezien het een makkelijke ticket naar de finale is. Ik zie hem nergens Liverpool apart noemen, maar gewoon dat de andere 3 ploegen de slingers zullen uithangen als ze Roma zullen loten.

11 april 2018 om 13:52

@rinus:
Dat vind ik altijd zo dood doener, het lag voor 90% aan Barca zelf....

Ze konden binnen 10min al wakker schrikken, maar konden daarna ook niks brengen. Dit is puur aan Roma zelf te danken die druk bleven zetten en alles gaven.

Is veel te min dit voor een geweldig Roma dat het voor 90% door Barca kwam....

11 april 2018 om 14:09

elke keer als Valverde in 442 begint, loopt het niet. Barca creëert dan niks (of t moet een individuele actie van messi zijn) en ze kunnen niet onder de eventuele druk van de tegenstander uit voetballen. Gisteren was het weer precies zo....ze gingen zelfs de lange bal hanteren...dan weet je toch genoeg. En zelfs in de 2e helft gingen ze vrolijk verder in 442. Onbegrijpelijk.

Maar vooruit...t lag voor 80% aan Barca zelf

11 april 2018 om 15:42

Zelfde verhaal tegen Chelsea en real madrid.. Totaal geen diepgang. Ook omdat er geen middenvelders zijn die de gaten induiken.

11 april 2018 om 13:58

Een beetje (veel) meer krediet naar Roma is op zijn plaats. Als jullie tactisch werden overklast dan was het ook wel omdat Di Francesco zijn huiswerk had gemaakt. Wij hadden hiervoor nog nooit in deze formatie gespeeld.
Ook fysiek was Roma gewoon een pak sterker en frisser gisteren. Het was wel wat meer dan de "foute"instelling van Barca alleen hoor.

11 april 2018 om 14:14

jullie? Wij lagen al in de voorronde uit de CL en daarna in de voorronde uit de EL :-s

Valverde valt om onbegrijpelijke redenen steeds terug op 442. Met die speelwijze creëren ze niks en kunnen ze niet onder eventuele druk uit voetballen. Je mag t hier aan iedereen vragen die regelmatig naar Barca kijkt....442 doet ze geen goed.

In de competitie lijkt het soms nog wat omdat Messi of soms Iniesta een individuele actie maakt, maar er zit verder geen idee in. Zoveel wedstrijden al gezien dat ze halverwege omschakelen naar 433 en dan begint het te lopen. Onbegrijpelijk dat hij nu toch weer in 442 begint en zelfs niet omschakelt in de rust.

11 april 2018 om 14:01

Mijn vermoeden is dat Liverpool, maar ook Roma, sowieso een feestje viert wanneer de tegenstander bekendgemaakt wordt. De ploegen realiseren zich dan nogmaals hoe uniek ze hebben gepresteerd. Het kan de volgende ronde zomaar afgelopen zijn, dus de teams moeten genieten van elk moment. Als Roma en Liverpool weer zo hartstochtelijk spelen als de voorgaande wedstrijden en het verdedigend een beetje meezit kunnen ze zomaar weer stunten. Ik hoop op een finale AS Roma - Liverpool en heb een voorkeur voor Liverpool - Real Madrid in de halve finale. Van zo'n geweldig team kan je verliezen, maar ik geef Liverpool minder kans wanneer zij buiten Anfield tegen RM aan moeten treden.

11 april 2018 om 14:27

Real Madrid zit in een perfecte situatie, Roma en Liverpool spelen het liefst in de omschakeling maar wat doe je als Roma of Liverpool bent en gelijk 1-0 achter komt tegen Real Madrid, juist dan moet je aanvallen maar dat is het liefst wat Real Madrid heeft.

Ik ben ook niet heel erg onder indruk van Bayern maar die hebben wel de spelers en ervaring dus die zijn favoriet naast Real Madrid.

11 april 2018 om 14:45

Ergens verwacht ik dat het reactievoetbal van Liverpool en het daarbij horende pressiespel RM helemaal niet ligt. Los van de kwaliteiten dus, die duidelijk in het voordeel van Real zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de wedstrijden die Madrid speelt tegen een ploeg zoals Sevilla. Daar heeft vooral Real het vaak heel erg lastig mee omdat die teams 1) goed voetbal spelen, 2) ze de mes tussen de tanden zetten en 3) R. Madrid geen kans geven om hun eigen spel te spelen. Liverpool heeft daar bovenop ook nog eens harde werkers, die het spel van Zidane in theorie genadeloos tegengaan.

11 april 2018 om 15:41

Ik denk persoonlijk dat Salah zoveel achter Marcelo aan moet lopen, dat hij weinig de bal zal gaan krijgen. Tenzij hij positiewisseling doet. Marcelo is namelijk niet zomaar een LB die je 'eventjes' laat lopen. Hij is dodelijk als hij op komt draven en dit doet hij gewoon 90 minuten lang he.

11 april 2018 om 15:46

Ik vind Bayern een kanshebber ook omdat Heyneckes er weer is en hij erg veel ervaring heeft. Al schat ik real tot favoriet, zou o geevenaard zijn om dan voor een 3e keer op rij de cL te pakken. Ook is het dan het 6 jaar op rij (?) Dat de spaanse competitie laat zien wie de sterkste is.

11 april 2018 om 15:50

@professor Oak: van de grootheden van Real Madrid vind ik Marcelo de beste speler. Ik verwacht inderdaad niet dat Salah hem gaat dekken. Die eer komt - denk ik - toe aan Firmino. Want van de verdedigers komt Marcelo het meest op, wat zorgt voor meer ruimte voor Salah om zelf richting het vijandige doel te sprinten. Net zoals gisteren staat Salah dan als enige speler voorin. Salah verslaat Marcelo niet op pure klasse maar wel op snelheid.

Ik heb de wedstrijd gezien, alle lof en credits naar Roma, maar moet eerlijk zeggen dat ik geen moment heb gezien dat Barca tijd ging rekken, en al helemaal niet vanaf het begin vam de wedstrijd.

11 april 2018 om 14:55

Nee inderdaad. Naja rustig je tijd nemen bij een doeltrap of inworp maar niet meer dan normaal bij een 0-0 stand. Van tijdrekken was niet echt sprak naar wat ik gezien heb

Toch wel mooi voor het Nlse voetbal dat Strootman, Wijnaldum, van Dijk en Robben straks in de halve finale CL te zien zijn. Jammer voor Karsdorp die het niet kan meemaken

Zegt de heer Strootman. Wat een irritant figuur is dat, de hele wedstrijd staat hij met zijn armen vliegbewegingen te maken bij de scheidsrechter. Daar wordt je als scheids niet vrolijk van, lijkt mij.

En toch blijven mensen Roma onderschatten. Dat is niet netjes, Roma is echt geen kleintje hoor. Hebben ze dat gisteren dan niet genoeg bewezen ofzo? Tegen de 1e van Spanje he! Ik blijf het wel hilarisch vinden, toon een beetje meer respect voor AS Roma.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren