Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman heeft geen idee: ‘Daar komen we deze week wel achter’

Laatste update:

De selectie van het Nederlands elftal meldde zich maandagavond in Noordwijk, ter voorbereiding op de komende interlands tegen Bulgarije en Italië. Voor welk elftal bondscoach Danny Blind uiteindelijk zal gaan kiezen en uit wie de Bulgaarse selectie van bondscoach Petar Hubchev bestaat, daar moesten de spelers het antwoord schuldig op blijven.

Vincent Janssen of Bas Dost?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moest wel ff twijfelen ovet de poll ;-) Toch maar Dost gekozen omdat hij het verdient. Belangrijk is de aanvoer naar hem. Dus Robben en Depay moeten dan wat minder de actie voor zichzelf maken binnendoor. Gewoon simpel de bal met de juiste been voorslingeren en dan de ander bij Dost in de buurt opduiken.

21 maart 2017 om 07:56

Haha! Ja dat had ik ook die twijfel. Maar puur om vorm zou ik voor Dost kiezen. Schiet er bijna alles in.. is sterk..goede agressie in t veld. Kopsterk. Geef m eens de kans zou ik zeggen..

21 maart 2017 om 10:19

Ik vind ook dat Dost het verdient hoewel ik meer een fan van Janssen ben. We moeten hopen op voorzetten van de vleugels maar met steekballen vanuit het middenveld kan dost ook scoren. Alleen de speelstijl van Bulgarije (waarschijnlijk verdedigend) kan Dost niet veel mee in de korte ruimte. Misschien verrast Blind iedereen wel en stelt hij Promes op in de spits.

Cillessen
Karsdorp
De vrij
Hoedt
Blind
Wijnaldum
Strootman
Sneijder
Robben
Promes
Memphis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren