Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strijdlustige Tadic baalt: ‘Het is goed dat dit ons in het begin is overkomen’

Laatste update:

Dusan Tadic streek afgelopen zomer neer bij Ajax met de ambitie om prijzen te pakken met de Amsterdamse club. De achterstand in de Eredivisie op koploper PSV, dat nog ongeslagen is, is reeds vijf punten, maar de 29-jarige buitenspeler stelt dat er nog voldoende tijd is om de regerend landskampioen in te halen.

“Voor de start van het seizoen hebben we een aantal doelen gesteld. De eerste was om ons te plaatsen voor de Champions League. Dat hebben we gedaan. Ajax hoort thuis bij de beste clubs in Europa”, zegt Tadic in een interview met Sport Klub. De Servisch international erkent dat het doel om de landstitel te winnen minder makkelijk is.

Tadic is van mening dat men de wedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1) te ontspannen is ingegaan. “Maar ik denk dat het goed is dat dit ons in het begin is overkomen, want daarna gingen we veel scherper de volgende wedstrijd in. Tegen PSV (3-0, red.) hebben we veel fouten gemaakt en de overwinning gegeven. We hebben onze lessen geleerd.”

De aanvaller blijft erbij dat Ajax de titel kan pakken. “We spelen absoluut het mooiste voetbal. Maar ik heb het bij de club ook verteld: aan het einde van het seizoen wil ik niet zeggen dat Ajax het beste voetbal speelde, maar ik wil zeggen dat Ajax het beste voetbal speelde én kampioen is geworden”, aldus Tadic, die een goede mix van jeugd en ervaring ziet bij Ajax.

“We hebben talentvolle en ervaren spelers. Als grootste talenten zou ik Matthijs De Ligt, Frenkie Jong, Carel Eiting en Maximilian Wöber eruit halen. Iedereen heeft veel potentie en ze behoren tot de besten van hun leeftijd. Ze kunnen in veel opzichten nog vooruitgang boeken en veel leren. Iedere dag leren we van elkaar”, benadrukt de zomeraankoop.

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 oktober 2018 om 15:16

@allejahmansi
Ja en PSV verloor de Cruijff Schaal van Feyenoord, wat weer verloor van de Graafschap. Dus eigenlijk rolt de Graafschap Bayern ook wel op. Man man man, wat een logica weer.

19 oktober 2018 om 15:22

Dusdat inderdaad en of psv hetzelfde als ajax zo een wedstrijd ingaat is ook nog een ding natuurlijk.
Psv en ajax verschillen nogal qua speelstijl

19 oktober 2018 om 15:33

Captain Marvel,

Ja dan kan je wel proberen bijdehand te doen maar ik zeg niks vreemd? Jack zei op een sarcastische manier dat PSV niet van Bayern wint. Dan denk ik waarom niet? Dus omdat PSV 0 punten heeft in een sterkere poule, wil dat zeggen dat PSV niet van Bayern in een slechte vorm kan winnen? Dat noem jij wel logica? Man man man.

19 oktober 2018 om 16:21

@captain marvel, Ajax verkiest op belangrijke momenten ook wel eens van De Graafschap dus die logica is zo slecht nog niet 😀

19 oktober 2018 om 16:37

Misschien beter om de discussie hier tot de ED te beperken?
Ik neem tenminste aan dat we elkaar in de CL het beste gunnen? Al was het maar omdat het wel lekker zou zijn dat de ED kampioen zich weer direct plaatst. Dan is dat stukje klaar.

Verder geef ik Tadic groot gelijk dat ie het goed vind dat het puntenverlies in het begin heeft plaatsgevonden. Ik was er natuurlijk ook enthousiast over. Dat delen we dan.

Maar hoe dan ook, Parijs is nog ver en zo. Wij tellen onze zegeningen en blijven bescheiden. Werkt tot nu toe prima.

En nee mensen, dit is geen anti-Ajax reactie, meer een pro-PSV reactie.

19 oktober 2018 om 19:56

@ atleticofc: Als...als... Dus jij denkt dat dit PSV Bayern wel even zou hebben verslagen ? En dat dit Ajax tegen Inter ook bang op eigen helft zou zijn blijven hangen, loerend op een counter ?
Dromen zijn bedrog !

20 oktober 2018 om 09:42

En PSV speelt tegen zo'n beetje het zwakste Barca van de afgelopen jaren en wordt afgedroogd. En AEK kwam vorig seizoen nog ongeslagen door de EL poule heen. Schakelde 3 clubs uit in de voorronde van de CL. Maar goed, als Ajax er van wint dan is het natuurlijk opeens een amateurclub. En in Nederland niet eens in de top 5? Haha dat is nog wel de mooiste van allemaal. Die club zou moeiteloos in de top 3 meedraaien

19 oktober 2018 om 13:52

Grappig. Zodra een willekeurige speler, binnen- of buitenlander, een transfer naar Ajax maakt, dan meteen is een strijdlustige of zelfverzekerde uitspraak een uitspraak van een arrogant Amsterdammertje.

Wat was Tadic hiervoor dan wel allemaal niet? Respectievelijk een arrogant Groningertje Twentenaartje en Southamptonaartje, wanneer hij een dergelijke opmerking maakte? Heb ik nog nooit iemand horen verklaren.

Het mooiste voetbal. Dat is subjectief, een kwestie van smaak. Tadic mag volgens mij best zelf vinden, dat Ajax het mooiste voetbal speelt, zonder arrogant te willen overkomen. Dat jij een ander smaak hebt mag ook.

PSV heeft na 8 wedstrijden alles gewonnen ja. Maar dat is slechts 1x winstpartijtje meer dan Ajax, dat ook nog 2 punten moest aftikken na een lullig opgelopen gelijkspel in het prille seizoen. Dat is te overzien.

Ik zou als PSV-er zijnde nog niet meteen zo hoog van de toren blazen en jezelf al rijk rekenen. Dat komt zo arrogant over.

Er zijn nog 26 wedstrijden te gaan, PSV moet nog in Amsterdam op bezoek, Ajax vindt steeds meer automatismes en groeit meer en meer naar elkaar toe.

PSV zal hier en daar ook vast wel wat puntjes laten liggen. Het seizoen is pas op een kwart van de competitie. Er kan nog van alles gebeuren.

19 oktober 2018 om 16:41

Vergeet het bonuspunt dat we hebben niet buitenspelval.

Zolang ons doelgemiddelde beter is heeft Ajax er niets aan om gelijk met ons te komen.
PSV heeft de meeste goals voor, de minste tegen en gemiddeld maken ze er bijna 4 per wedstrijd. En ze hebben er het minst tegen.

19 oktober 2018 om 17:32

PSV heeft buiten het onderlinge duel met Ajax ook enkel in VVV een linker rijtjes ploeg getroffen tot dusver. Ajax heeft met Heracles, AZ, Vitesse en VVV al een zwaarder programma achter de rug. Dat doelsaldoverschil van 10 nu na 8 rondes dus al als 'bonuspunt' omschrijven is natuurlijk onzin, dat snap je zelf hopelijk ook wel.

19 oktober 2018 om 17:33

Excuus, edit: PSV heeft ADO ook nog getroffen uit het linker rijtje, gelijk de grootste reden voor het doelsaldoverschil haha!

19 oktober 2018 om 14:05

Het is toch triest dat je alles aangrijpt om Ajax af te zeiken. Tadic zegt hier helemaal niks verkeerd.

19 oktober 2018 om 14:45

Ben ik niet met je eens. Wat voor toegevoegde waarde heeft het voor Tadic om te zeggen dat Ajax het mooiste voetbal speelt? Af en toe een pas op de plaats (zoals F. de Jong) en enige bescheidenheid kan geen kwaad. Ze zijn finaal afgemaakt door Psv. Ze hebben minder doelpunten voor en meer doelpunten tegen. Dus op basis van de cijfers kan hij het niet zeggen. Tja mooi voetbal, dat doen ze ook in een pannakooi maar koop je weinig voor.

19 oktober 2018 om 15:38

Mooiste voetbal spelen vertaalt zich niet in winstpartijen of meer- of minder doelpunten dan de rivaal. Op basis van cijfer bewijzen dat de ene ploeg mooier speelt dan de ander? Typisch gevalletje van ouderwets scorebord-journalistiek toepassen.

Wij als Nederlanders, die zo vaak een mooier spelend Oranje zonder prijs een toernooi hebben zien verlaten, zouden toch beter moeten weten.

Wat de toegevoegde waarde is, dat Tadic zegt dat Ajax het mooiste voetbal speelt? Simpel. Hij geeft zijn persoonlijk mening in een interview, wellicht was het antwoord op een vraag.

Waarom hij het aanhaalt, is omdat hij zegt liever een tastbare prijs te hebben aan ‘t eind van de competitie, en dat hij aan de schoonheidsprijs dan geen waarde hecht.

19 oktober 2018 om 15:20

Iedere topclub gaat voor de titel en dan is het meteen maar arrogant..
Dat ajax nooit wat wint is ook niet helemaal waar wat je zegt ajax heeft nog altijd meer titels als Psv.
En ik vind ajax veel leuker om naar te kijken als Psv. Nou zijn er natuurlijk momenten dat ajax mindere wedstrijden heeft maar als ze goed spelen is het echt meteen goed.
En dan zeg ik niet dat PSV slecht is of slechter dan ajax maar gewoon aantrekkelijker om naar te kijken.
Maar goed ieder ze mening natuurlijk

Gewoon elke tegenstander vanaf minuut één bij de strot pakken en niet meer loslaten. Minder praten en nog meer prestaties op het veld. Met dit materiaal en de tegenstand moet je zeker 85-90 punten kunnen halen met een uitmuntend doelsaldo. Alleen dan maak je kans en anders niet wat mij betreft. Psv speelt daar ook te goed voor.

Ik heb er hard hoofd in. Psv tot nu toe erg effectief gebleken en zal effectiever blijven voor de rest van t seizoen.
Al is t programma van psv op papier wel makkelijker tot nu toe. Na dit weekend heeft ajax, az vitesse heerenveen en psv uit gehad. Zo op papier had psv alleen utrecht als moeijlikkste. En utrecht was nooit zo moeilijk geweest voor psv. Thuis tegen ajax is ook bijna een standaard 3 punter. Dus jah.. Psv programma was makkelijker denk ik.

Het is zo jammer want ik denk echt dat we een geweldig team hebben en denk dat Ajax net zo goed in de Arena van PSV kan winnen, alleen zal er verder heel weinig worden gemorst door beide teams. Bij Ajax zit zoveel voetbal in het team en voor het eerst ook echt een goede combi tussen ervaring, spelers met strijdlust en talentvolle jeugd. Ik had niet verwacht dat de selectie van PSV zo gebalanceerd zou blijken, maar die staan er echt en daar zitten ook heerlijke spelers en routinier-talent combi.
Wedstrijden zoals tegen Fortuna kijk ik naar want dan denk ik echt, klote zeg, zo dichtbij, maar dat zullen ze in Eindhoven ook denken over de pot tegen Vvv.
Uiteindelijk kan er nog heel veel gebeuren, en je weet ook niet welke spelers een heel seizoen fit blijven. Een blessure van een Bergwijn of Ziyech kan je een of twee keer gewoon punten kosten, nog heel veel voetbal dit seizoen, hoop dat we eindelijk een keer weer eens m winnen!

Ze hebben het seizoen al verkloot. Net als de laatste 2 seizoenen hebben ze schade opgelopen in het begin, welke ze niet meer goed gaan maken, omdat de tegenstand daar niet of nauwelijks kansen voor geeft. Om het even in perspectief te plaatsen. PSV heeft in de Eredivisie in de afgelopen 12 maanden slechts 3x punten verloren in de wedstrijden dat het erom ging(toen ze al kampioen waren speelden ze wel 3x gelijk). Van die 3 wedstrijden was er eentje tegen Ajax in de Arena. Kortom PSV laat al 12 maanden nagenoeg niks liggen en heb qua spel eerder de indruk dat ze beter zijn geworden dan slechter. Je kunt het gewoon schudden dat je die 5 punten nog gaat inlopen, of je moet vanaf nu echt alles gaan winnen.

19 oktober 2018 om 14:41

Denk je dat PSV al hun wedstrijden gaan winnen? Dat zou echt een ongelooflijke prestatie zijn. Na 9 wedstrijden 5 verliespunten is toch nog geen man overboord?

19 oktober 2018 om 14:47

Klopt maar betekend dat Ajax ze wel allemaal moeten gaan winnen, en dat zou ook een ongelooflijke prestatie zijn.

19 oktober 2018 om 14:51

@stambec

In de afgelopen 12 maanden heeft PSV 7 punten verloren toen het erom ging. Ik heb niet de illusie dat ze nu zomaar even het dubbele gaan inleveren. Dus als je boven PSV wilt komen moet je praktisch alles gaan winnen. Dat zie ik niet gebeuren.

19 oktober 2018 om 14:56

Nee dat betekend dat Psv vaker punten moet laten liggen

19 oktober 2018 om 15:02

Mwa psv kan ook tegen een vormdipje aanlopen, blessures. Spelers die worden weggekocht. Jij denkt wel erg makkelijk vind ik. Oftewel Psv is al zo kampioen als ik het goed begrijp... beetje raar. Volgens mij is het de laatste jaren ook vaak genoeg geweest dat degene die met de winterstop op 1 stond niet kampioen werd. Tja je moet toch ergens vertrouwen uithalen.

Was echt een grote fout van Ten Hag om gelijk al de eerste wedstrijd spelers te sparen. Hij had de beste spelers gewoon moeten laten beginnen dan stond Ajax nu waarschijnlijk op slechts 3 punten achterstand.

19 oktober 2018 om 13:43

Totale onzin natuurlijk. Ajax stond gewoon met een prima elftal aan de aftrap die thuis makkelijk van Heracles horen te winnen. Van de huidige basis stonden: Onana, Mazraoui, de Ligt, Blind, Ziyech, van de Beek, Neres en Tadic gewoon aan de aftrap.

19 oktober 2018 om 14:17

Haha een prima opstelling is nog steeds niet de beste opstelling? Dus absoluut geen onzin!
Was een grote fout om Sierhuis in de spits te zetten ipv Huntelaar en had met Frenkie De Jong moeten beginnen ipv met Eiting!!!

19 oktober 2018 om 14:32

Het is 100% onzin. Je doet alsof door de aanwezigheid van Eiting, Wober en Sierhuis er punten verloren zijn. Dat is absoluut niet het geval. Het hele elftal gaf niet thuis.

Komend weekend mist Ajax ook een sloot aan spelers. Ook zonder Ziyech, Tagliafico, Mazraoui en Schone hoort Ajax echter gewoon te winnen in Friesland en kan men zich niet verstoppen achter de spelers die er niet zijn.

19 oktober 2018 om 15:14

Ja, met Huntelaar in de basis liep het geweldig in de voorronde CL. Waarom hem dan opeens sparen en een Jupiler league niveau spits ervoor in de plaats zetten? En Frenkie De Jong heeft in zijn interlands wel bewezen hoe goed hij is, terwijl Eiting heeft bewezen dat hij niet in de basis hoort te staan. Nu kan de trainer vanwege blessures bepaalde spelers niet opstellen maar de eerste wedstrijd had hij de beschikbaarheid van de beste spelers en had hij de beste opstelling ook moeten laten beginnen. Punten laten liggen is immers zeer lastig weer in te halen in deze competitie.

19 oktober 2018 om 15:40

Ook psv gaat zulke wedstrijden nog spelen

19 oktober 2018 om 16:23

Wie weet misschien winnen ze alles

Tadic, was ook bij zijn vorige clubs al het arrogante verongelijkte mannetje, geniale voetballer maar ook de eerste die afhaakt als het er echt om gaat. Elke keer de spelers bij elkaar roepen bij een goal, en dan op de schermen kijken of hij er op staat #zumkotsen Helemaal geen natuurlijke leider, maar wil het graag voor doen komen dat hij een leider is. Hij kan dat beter aan De Ligt over laten, eng mannetje en gevaarlijk voor de groep.

Maar vindt Tadic nu Wober en Eiting een groter talent dat vd Beek ?

“Als grootste talenten zou ik Matthijs De Ligt, Frenkie Jong, Carel Eiting en Maximilian Wöber eruit halen. Iedereen heeft veel potentie en ze behoren tot de besten van hun leeftijd.”

Carel Eiting? Blijkbaar heeft Tadic er geen goede kijk op. Om Donnie Van de Beek niet op te noemen in dat rijtje is schandalig. Daarnaast vind ik Eiting abosluut niet goed genoeg voor een basisplaats bij Ajax.

Misschien is het verstandig dat Tadic eens zijn voeten laten spreken want in de wedstrijd tegen PSV heb ik hem niet gezien. Ik vind hem tot nu toe wel tegenvallen bij Ajax.

19 oktober 2018 om 15:11

Pak anders even zijn statistieken erbij in zijn eerste wedstrijden tot nu toe voor Ajax. Dan praat je wel anders...

19 oktober 2018 om 16:25

Hij gaf toch ook niet thuis? Statistieken zijn leuk vooral als je alleen tegen de mindere tegenstanders rendeert. Kijk naar ziyech goede speler maar heb hem nog nooit tegen psv zien uitblinken.

19 oktober 2018 om 17:12

Dus psv is de graadmeter voor hoe goed iemand is. Met alle respect hoor,maar Ziyech heeft het in de EL en CL laten zien tegen betere tegenstanders dan dit PSV. Bij PSV zou Ziyech ook de beste speler zijn.

19 oktober 2018 om 17:15

Psv is minder dan Bayern, Dinamo Kiev en vergelijkbaar met Standard Luik?

19 oktober 2018 om 17:24

Dat niet. Maaij hij doet of Ziyech niks kan omdat die tegen PSV X slecht heeft gespeeld. Maar heef het in belangrijke en moeilijkere wedstrijden het wel laten zien. Ziyech word Europese top!

Wat maken jullie je druk om wat Tadic zegt,....ongelooflijk, net of je persoonlijk door hem word aangevallen....niks belangrijkers te doen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren