Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Streppel spreekt De Boer tegen: 'We hadden zelfs kunnen winnen'

Laatste update:

Volgens Frank de Boer verdiende Ajax zondag de zege in Tilburg, maar Willem II-coach Jurgen Streppel was een andere mening toegedaan. Hij noemde het 1-1 gelijkspel meer dan terecht en vond zelfs dat zijn elftal meer uit de ontmoeting met de regerend kampioen had kunnen halen.

/

"Ik vind dat we dit gelijkspel zeker wel verdienen", zei Streppel na afloop voor de camera van FOX Sports. "Met een beetje geluk hadden we zelfs nog gewonnen. Samuel Armenteros kreeg in de slotfase een prachtige kans." De spits werd na een rappe counter vrij voor Jasper Cillessen gezet, maar mikte naast.

Vooral de tweede helft stemde Streppel tot tevredenheid. Ajax werd vanaf de aftrap onder druk gezet, hetgeen leidde tot de snelle 1-1 van Ali Messaoud. " We verdienden dat doelpunt. Natuurlijk had Ajax vaker kunnen scoren. Maar uiteindelijk hebben wij het hen heel moeilijk gemaakt. Ik ben wel trots op mijn ploeg. We hebben het in mijn ogen heel goed gedaan."

Willem II verdiende meer dan een punt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk had dat gekund. 1-3 was echter een meer realistische uitslag geweest.

22 februari 2015 om 18:22

Ja maar uiteindelijk is 1-1 wel terecht denk ik. Het is nou ook niet zo dat Ajax oppermachtig was ofzo. We hadden meer balbezit maar echt doorgedrukt hebben we niet. 1-1 is prima

22 februari 2015 om 18:28

Natuurlijk is het terecht. Er zijn geen geldige doelpunten afgekeurd ofzo. Er was echter maar één ploeg die aanspraak maakte op de winst en dat was Ajax. Veel meer en veel betere kansen gehad.

22 februari 2015 om 18:47

Wat heb jij op?

22 februari 2015 om 18:51

dat geluk heeft ajax al zeker 8 punten teveel opgeleverd dit seizoen....mag het 1 x de andere kant op? Trouwens, ook dat is niet eens waar. 1-1- gewoon terechte krachtsverhouding tussen deze 2 ploegen.

22 februari 2015 om 18:51

Heb de wedstrijd gezien in tegenstelling tot 80% van de mensen hier.

22 februari 2015 om 20:04

Mee eens hele wedstrijd gezien en ajax zeker de boven liggende partij .

Oke willem 2 mis in laatste minuut een goede kans maar dat deed elgazi ook net na de 1-1

Jammer voor ajax verdiende meer

Wat is het niveau in Nederland toch enorm laag. Willem 2 had moeten winnen van dit Ajax. Denk alleen dat elke amateur ploeg kansloos is tegen Ajax, maar voor de rest kan iedereen met een beetje wilskracht winnen. Is ook niet erg. Deze jonge jongens horen eigenlijk door veel betere spelers aan de hand genomen te worden.

22 februari 2015 om 18:38

Wat heeft dat met het niveau te maken dan? Chelsea speelt ook gelijk en united verliest. Maar dat komt dan weer door het zogenaamde hoge niveau. Volgens mij kan iedere nummer 2 gelijkspelen tegen de nummer 9 uit?

22 februari 2015 om 18:45

Had moeten winnen? En waarom dan wel?

Kunnen? Ja had met rust ook 0-3 kunnen zijn. En misschien wel moeten zijn.
Dat je in de 89ste minuut nog een kans krijgt zegt meer over hoe zwak Ajax was.

Ja, als Anwar 2 van zijn zoveel kansen had benut dan had Ajax gewonnen.

Ajax speelt dit seizoen in ieder geval constant

Het had twee kanten op kunnen gaan. Zie helemaal geen beleving en vreugde bij heel veel Ajax-spelers. Ook wat irritaties. Er zit in ieder geval iets niet goed.

El ghazi ook weer loop je alleen op de keeper schiet je hem echt dramatisch in gwn een hoek kiezen en je hebt 3p erbij

22 februari 2015 om 18:19

Of hij moet hem de rechterhoek in schieten of hij gaat de keeper rechts voorbij,maar dit had niemand gedaan.

Ja Ajax had ook kunnen winnen als El Ghazi vlak na de 1-1 de 1-2 had gemaakt. Dit is een terechte uitslag. Ben blij dat Viergever die fout maakt anders was het 0-1 gebleven.

Willem II had zeker meer verdiend.

22 februari 2015 om 19:03

Vind ik niet als Willem II kans had om te winnen dan had Ajax ook zeker meer verdiend. Had ook mogelijkheden.

Zo jammer dat alleen het negatieve van Ajax benadrukt en niet het feit dat Willem II gewoon heel knap voetbal laat zien. Promovendus en een mega verschil in begroting. Willem II doet het heel het seizoen al goed en het is voor bijna alle ploegen lastig tegen Willem II.

22 februari 2015 om 18:48

mee eens! Knap gedaan, had zelfs nog 2-1 moeten worden vlak voor tijd!

22 februari 2015 om 20:03

Pfff je ziet inderdaad voor welke club jij bent, maar de leeftijd klopt hier niet echt.
Het had beide kanten kunnen opvallen, stel Ajax maakte de kansen af had Willem 2 niets te zeggen, dit hebben ze niet gedaan, stel Willem 2 had die kans afgemaakt hadden ze gewonnen, dit hebben ook zij niet gedaan, oftewel een gelijkspel is gewoon terecht.

Dat clubje van jou had in de eerste helft echt niets te vertellen. Ze hadden geluk met rode kaart(vind ik zwaar bestraft) had ook met geel af kunnen doen, maar Kazim stond wel weer bij de scheids, red red red.... Jullie hadden ook kunnen verliezen/gelijkspelen maar jullie wonnen...

Willem II deed absoluut niet onder voor Ajax. Ik ben trots op mijn ploeg.

22 februari 2015 om 20:09

Sorry kijk de wedstrijd nog eens dan
Oke ajax was 2e helft niet goed
Maar willem2 ook niet en als je wedstrijd gezien he t zag je ook dat ajax had moeten winnen

23 februari 2015 om 02:45

Het was een leuke wedstrijd om te zien met kansen op en neer.. zowel ajax als willem II had hier 3 punten kunnen pakken.. al met al een gelijkspel op zijn plaats.

Zo vaak andersom geweest dit seizoen ajax heeft veel onterechte punten gekregen!
Dit heeft feyenoord zeker wel 8 punten gekost, veel beter zijn, beste kansen, maar toch maar 1 of 0 punten (ajax 2 x ; twente uit, PSV uit enz).

Beide ploegen hebben kansen gehad om te winnen (El-Ghazi / Armenteros), maar ik denk dat over de hele wedstrijd gezien een gelijkspel terecht is. Knappe prestatie van Streppel, kan me onze thuiswedstrijd tegen Willem II ook nog wel herinneren, toen we met de hakken over de sloot 3 punten haalden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren