Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevige kritiek op Feyenoord-aanvallers: ‘Schrijnend om te zien’

Laatste update:

Feyenoord moest zondagmiddag een pijnlijke 1-4 nederlaag incasseren tegen aartsrivaal Ajax in De Kuip. Veel spelers van de regerend landskampioen leken hun gebruikelijke niveau niet te halen en ook Jean-Paul Boëtius deelde in de malaise. Mario Been stelt bij FOX Sports dat de 23-jarige vleugelspeler hem enorm teleurstelde tijdens De Klassieker.

"Ik vind het een jongen met enorm veel talent en enorm veel creativiteit. Maar daar heb ik in deze wedstrijd niets van teruggezien. Eerste balaannames, geen idee waar hij aan begint. Vier man willen voorbijlopen en dan een bal weggeven", aldus de voormalig trainer van onder meer Feyenoord. "Dit was niet Boëtius en dat was schrijnend om te zien. Dit is een speler die normaal gesproken het verschil kan maken."

"Hij was niet in goeden doen, zoals hij dat bijvoorbeeld wel was in de tweede helft tegen PSV", vervolgt Been. Ook de andere buitenspeler van de Rotterdammers, Steven Berghuis, kon volgens de oefenmeester niet imponeren: "We halen Boëtius eruit, maar we hadden ook Berghuis aan kunnen halen. Die is ook niet of nauwelijks aan de bal geweest. Dat zijn wel de gevaarlijke mensen van dit Feyenoord, die het verschil moeten maken voorin."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boetius zit naar mijn mening nog rek in, moet alleen vaker buitenom gaan ipv naar binnen en dan idee-loos doorrennen. Berghuis mag van geluk spreken dat hij bij een topclub als Feyenoord speelt, die denkt werkelijk dat hij top is terwijl hii erg beperkt is in mijn optiek.

23 oktober 2017 om 17:56

Denk je echt dat er nog rek in boetius zit? Ik denk persoonlijk dat Feyenoord echt wel ze top is.

23 oktober 2017 om 18:01

Hij is 23, wat natuurlijk jong is. Zijn mentaliteit is ook goed. Hij moet alleen veel dreigender aan de bal zijn, die arrogantie zoals Larsson. Of er rek in de jongen zit moet hij natuurlijk binnen 1,5 bewijzen, ik gun het hem.

23 oktober 2017 om 18:02

1,5 seizoen

23 oktober 2017 om 18:16

Nee mislukt bij Basel en Genk. Zelfs voor Feijenoord is bij niet goed genoeg

23 oktober 2017 om 17:59

Gister hoorde ik nog allemaal mensen zeggen dat berghuis bij de besten in de eredivisie behoort hahaha. Die hoor je nu niet meer.

23 oktober 2017 om 18:03

Klopt las het ook, het artikel werd denk ik door Berghuis zelf geschreven.

23 oktober 2017 om 18:15

Dat was ook wel grappig om te lezen. Ik noemde hem middelmaat maar dat werd niet op prijsgesteld door het regime. Het moest onderbouwing hebben. Nou ik hoop dat de wedstrijd van gisteren voldoende onderbouwing is.

23 oktober 2017 om 18:17

Tribunezitter bij Watford. Dan weet je genoeg

23 oktober 2017 om 19:05

Dezelfde mensen die ik hoorde zeggen dat Ziyech bij de beste middenvelders van de eredivisie hoorde. Heeft wederom in een topper niets laten zien, zoals alle analisten ook weer zeiden.

23 oktober 2017 om 19:48

Ik snap niets van de kritiek op ziyech in de wedstrijd gisteren. Won ieder duel van el ahmadi, was goed in de passing en gaf steeds het initiatief met huntelaar voor het vastzetten van de verdediging. Voor mij een 8 als cijfer en eindelijk weer de hardwerkende en beslissende speler die we misten.

23 oktober 2017 om 23:09

Laten we eerlijk zijn, zoals hij de afgelopen weken speelde was hij ook gewoon echt goed.
Maar hij is volledig door de mand gevallen tegen een heel slecht Ajax.

23 oktober 2017 om 18:00

Ik vrees het ergste maat. Dit is nou net iemand waar totaal geen rek in zit, die we nooit hadden moeten halen en die nu op zn plafond en misschien zelfs daarboven speelt.

Subtop trekt hij nauwelijks, zeker niet als er ook nog eens veel druk op staat

23 oktober 2017 om 18:09

Niet populair om te zeggen, maar Veltman speelde gewoon uitstekend. Waar haps voor aanvallende dreiging zorgde (of probeerde) bleef Veltman op zn post waardoor er over links bij Feyenoord weinig gevaar kon worden gecreëerd.

23 oktober 2017 om 18:13

Eens, alleen zijn voorzetten waren zwaar dramatisch.

23 oktober 2017 om 18:53

Welke voorzetten? Standaard kritiek napraten. heeft namelijk geen voorzet gegeven.

23 oktober 2017 om 19:15

Die ene bal in de eerste helft herkende je misschien niet als voorzet, maar dat was er wel een.

JP & Berghuis zijn prima spelers voor de Eredivisie, maar niet meet dan dat. Lozano en Neres hebben meer kwaliteit en potentie. Die zie ik op termijn wel schitteren in een betere competitie.

23 oktober 2017 om 18:58

Lozano en Neres kosten samen 25x zoveel als JP en Beghuis dus dan mogen ze ook wel wat presteren. Gisteren de eerste redelijke wedstrijd van Neres in de eredivisie gezien.

23 oktober 2017 om 19:15

Neres en Lozano zijn allebei ongeveer twee keer zo duur als berghuis. Leuk om cijfertjes te verdraaien, maar 25x slaat natuurlijk nergens op. Boetius was wel goedkoper, maar ja, dat was Younes ook..

23 oktober 2017 om 19:52

Als dit de eerste keer is dat je Neres goed vond spelen, heb je geen voetbal verstand

Die Berghuis schijnt een vd beste aanvallers van de Eredivisie te zijn, heeft iemand hem gezien gisteren of speelde hij niet mee?

23 oktober 2017 om 18:07

Hij deed wel mee.

23 oktober 2017 om 18:09

Vorig jaar was el Ahmadi zo ongeveer de beste speler van de competitie. Gisteren ook niet gezien. Wat is je punt precies?

23 oktober 2017 om 18:19

Was ook een hype. Is middelmaat. Mag de veters van Ziyech niet eens strikken

23 oktober 2017 om 18:29

Werd ook door de benen gespeeld ter illustratie.

23 oktober 2017 om 19:00

Nee Ziyech speelde weer de pannen van het dak gisteren!

23 oktober 2017 om 19:50

Die was lekker verstoppertje aan het spelen. Niet aanspeelbaar, niet de bal willen, achter de man. Mooi zo een aanvoerder.

23 oktober 2017 om 20:02

Ziyech deelt nu structureel wekelijks minstens een vieze panna uit

23 oktober 2017 om 21:05

Wat jij nu doet is juist hype / waan van de dag. Iedereen doet nu alsof el ahmadi Berghuis etc. er geen drol van kunnen door een een aantal wedstrijden, met name de Klassieker, ondermaats te spelen. De kwaliteiten die ze hebben komen echt wel weer bovendrijven. Denk nu alsjeblieft niet dat Ajax zo geweldig was, die hebben ook nog genoeg werk te verrichten.

23 oktober 2017 om 18:11

Het heeft er natuurlijk ook iets mee te maken dat hij gisteren tegen de beste verdedigers van de Eredivisie speelde. Op het moment dat het middenveld van Ajax de wedstrijd in handen heeft en het bij Ajax snor zit met de restverdediging, is er niet zoveel te halen voor aanvallers van de tegenpartij. Ook wanneer Ajax slecht speelt.

Mario hoor je daar niet over. Die is in de eerste plaats gewoon een Feyenoordsupporter i.p.v. analyst

23 oktober 2017 om 18:48

Hmm betwijfel of Ajax de beste defensie heeft. Veltman, de Ligt zijn niet zo best en er is geen fatsoenlijke LB. En van Wober weten we ook vrijwel niks nog.

23 oktober 2017 om 18:59

Veltman speelt gewoon heel goed. Mensen moeten echt een keertje van het idee af dat hij niet goed is. Dat idee hebben ze 4 jaar geleden ontwikkeld en is nooit veranderd ondanks dat Veltman gewoon hartstikke goed draait. Wober en De Ligt spelen nog maar een paar wedstrijden samen in het centrum maar maken over het algemeen een sterke indruk en winnen eigenlijk bijna al hun duels. Viergever is ook gewoon stabiel als linksback, staat verdedigend goed en timed goed wanneer hij naar voeren moet.

23 oktober 2017 om 19:26

Haha wat een onzin. De Ligt was schrijnend om te zien gister. Ik verbaas me erover dat er zoveel ajacieden lyrisch zijn over gister. De beste van de 2 slechtste heeft gister gewonnen maar tot min.70 kon het gewoon de andere kant op gaan. Feyenoord had zelfs 3-1 voor moeten staan.

23 oktober 2017 om 19:47

Ja de ligt maakte twee grove blunders en daar mag je hem op af rekenen. Buiten dat heeft hij al zijn duels zo'n beetje gewonnen van de beste spits in de eredivisie.

23 oktober 2017 om 20:45

Weet niet precies welke wedstrijd JIJ hebt gekeken... Ietwat geflatteerde overwinning van Ajax, maar nog niet misschien had Feijenoord met 3-1 voor Moeten staan...

23 oktober 2017 om 21:41

Opmerkelijk dat alle Ajax gerelateerde supporters nu weer doen alsof Ajax geweldig speelde, maar dat was echt niet het geval. In de 1e helft hadden ze ligt overwicht, maar bijna geen kans gehad. De 2e helft hadden ze zelfs op achterstand moeten komen, als Jorgensen die penalty niet had gemist. Dan had de wereld er heel anders uit gezien en had Ajax waarschijnlijk verloren, want dan had Feyenoord Ajax laten komen en op de counter gespeeld, wat Ajax nu deed. Door weer een domme verdedigende fout, maakt Ajax 1-2, en dat was de nekslag. Feyenoord was van slag en maakte fout op fout, wat ze de eerste helft overigens ook vaak deden. Door het slordige spel van Feyenoord zelf hebben ze verloren, niet omdat Ajax zo geweldig speelde. Ik snap dat het weer koren op de molen is om Feyenoord en een aantal spelers belachelijk te maken, maar als je heel realistisch naar de uitslag kijkt, had het net zo goed andersom kunnen zijn. De competitie is nog lang, dus we zullen op het eind zien wie de beste is van dit seizoen.

23 oktober 2017 om 23:14

Hetzelfde @preditor is dat Feyenoord supporters de overwinning van Ajax onterecht noemen.
Ook totaal onrealistisch, en ja ik ben Ajacied en ja ik ben blij met de overwinning, maar ben heus wel realist genoeg om te zien dat het gewoon van beide kanten een baggerwedstrijd was en Onana geweldig keepte en Jones zeker de 1e en 3e goal tegen had kunnen houden.

25 oktober 2017 om 11:27

@preditor: Opmerkelijker is nog dat jij over de zin : "ook wanneer Ajax slecht speelt." heen leest.

Vervolgens maak schrijf je een kompleet essay over "as", maar ik kan ook een heel stuk over verbrande turf schrijven.

Wanneer Ajax zo slecht speelt als afgelopen zondag, en uiteindelijk zeer terecht met grote cijfers wint omdat Ajax gewoon 2 klassen beter is, dan kan je je essays beter voor jezelf houden en je afvragen of je gedachtes hierover kloppen. Want wat jij durft te schrijven terwijl Ajax afgetekend beter was terwijl Ajax tenenkrommend slecht was, is gewoon onthutsend.

25 oktober 2017 om 11:49

@joshtesselaar, Ik heb helemaal niet gezegd dat de Ajaxdefensie het niveau Real Madrid heeft, of dat de Ligt geweldig is, maar dat de Ajax defensie de beste van de Eredivisie is. Ondanks alle fouten blijf ik daarbij.

Op twee persoonlijke fouten van de Ligt na, heeft Feyenoord maar één kans weten te creeeren, die Onana, ook onderdeel van de defensie, schitterend parreerde. dus je analyse dat Feyenoord 3-1 voor had moeten staan is absurd. Vooral ook omdat Onana Jorgensen de baas was bij die penalty; dat zijn skills.

23 oktober 2017 om 18:59

Ziyech schijnt ook de beste middenvelder van de eredivisie te zijn. Heeft iemand die gezien gisteren?

Niet zo opportunistisch doen.

23 oktober 2017 om 19:15

Ziyech speelde gewoon heel sterk gister.

23 oktober 2017 om 19:17

Ziyech was gisteren bij momenten gewoon erg goed. Daarnaast was hij ook kampioen ballen aan de tegenstander geven zoals de rest van het veld. El Ahmadi deed niets eens bij vlagen iets goed, net als berghuis en boetius.

23 oktober 2017 om 20:38

Hij zat compleet in de zal bij Viergever. Waarom die jongen geen nieuw contract krijgt is mij een raadsel. Of Viergever is zo goed of Berghuis zo slecht. Bij AZ was het wel duidelijk. Daar was Viergever klassen beter. Inmiddels is Berghuis ook gegroeid van een klein ballerinatje in een kerel met vervelende trekjes, maar als je hem gewoon strak aanpakt is het ook niet meer dan een volwassen gozer in een Tutu.

23 oktober 2017 om 21:00

Ik heb Messi ook een keer een slechte wedstrijd zien spelen. Die kan er zeker ook niks van?

23 oktober 2017 om 23:16

Je hebt Messi en Berghuis serieus vergeleken met elkaar @leopart?
Dat is hetzelfde als dat je een Porsche laat racen tegen een Lada...

In zijn eerste periode bij Feyenoord was Boëtius een aantal wedstrijden heel goed. Daarna was het niks meer. Ik hoop voor hem niet dat de geschiedenis zich herhaald, want dan heeft hij tot nu het beste laten van zichzelf laten zien en is het vanaf nu brandhout.

Berghuis boetius Jorgensen allemaal pure middelmaat op dit moment. Wellicht dat ze beter presteren als het hele team goed draaid.
Ajax heeft de kansen die ze kregen benut en dát is kwaliteit die staan er als het moet.

23 oktober 2017 om 19:19

Jorgensen kan wel uit dit rijtje hoor, vond ik gister niet zo slecht aan de kant van Feyenoord eigenlijk, behalve die pingel dan, Haha. Maar met een beetje geluk maakt ie gewoon een of twee goals.

23 oktober 2017 om 23:17

De pingel gemist en 1-op-1 na de overtreding van Schone op ik dacht Amrabat.
Dat waren 2 kansen die een echte spits (zie de 2 goals van Dolberg bijvoorbeeld, die al maanden zonder vertrouwen speelt) er dus wel in legt.

Zegt niet meteen dat Jorgensen een slechte spits is maar die 2 ballen had hij echt wel af Moeten maken.

Het was gisteren echt triest wat zowel Boetius als Berghuis lieten zien. Niet eens dat er zoveel acties mislukten, maar ze kwamen gewoon niet aan de bal.op de helft van de tegenstander. Gio probeerde het nog wel met Larsson, maar die bracht ook niks extra's ten op zichtte van Boetius of Berghuis. Dan kun je als coach ook niet zoveel meer doen. Jorgensen was ongelukkig, maar was nog wel van waarde bij die 1-1.

Spelen ook gewoon tegen de statistisch beste verdediger van de Eredivisie. Ajax verdediging muv paar minuten heel sterk. Ervaren backs die niet gek gemaakt werden door de sfeer, in tegenstelling tot JPB en Berghuis.

Ik vind Berghuis juist wel een smaakmaker. Zoals hij die goal maakte bij AZ, tja, dat doen er niet veel hoor. Vind het echt een leuke speler om naar te kijken, ook al was hij gisteren inderdaad nergens.

23 oktober 2017 om 23:21

Zo zie ik 'm ook inderdaad, leuke frivole speler alleen was hij gisteren (zoals ongeveer iedereen op 't veld) nog niet helemaal uitgeslapen.
Zelf denk ik ook dat de hype van "wedstrijd van het jaar" in Rotterdam nog 10 keer groter is dan in Amsterdam en dat dat Diks, Jpb(al zag je dat tijdens z'n debuut toen niet), Berghuis, El Ahmadi(eerste klassieker als "leider" en Vilhena gewoon daardoor teveel onder hoogspanning stonden en daarom door het ijs gezakt zijn.

Net of Ajax spellers goed hebben gespeeld.. het leek net een amateur wedstrijd. Fc Volendam tegen Helmond sport. .. Ajax en Feyenoord beiden slecht. Ze hebben amper gevoetbald. Jah 1-4 zegt niks.. de wedstrijd verdiende 0-0 als uitslag. .
.
PSV speelt volwassenen en goed voetbal en geconcentreerd en voor mij is PSV bijna zekker de niewe kampioen van 2018. .alleen jammer dat yournalisten altijd van die domme vragen stellen. Zo vroeg yournalist aan Marco van ginkel van Jah Julie voetballen niet als kampioen he... ik heb zo iets van PSV wint van Heracles en Willem 2. Feyenoord en Utrecht etc. Psv doet meer dan hun best en die verdienen geen stomme vragen van yournalisten

23 oktober 2017 om 23:45

Je weet dat we 9 wedstrijden hebben gespeeld he?
Daarnaast PSV speelt volwassen, heeft er misschien ook mee te maken dat de gemiddelde leeftijd in de selectie van PSV een stuk hoger ligt(vooral achterin) als je dit vergelijkt met Ajax en ook (zij het minder) met Feyenoord.

De leeftijden van de achterhoede gisteren van de 3 clubs is namelijk als volgt

Feyenoord Jones(35), Amrabat(21), Diks(21), St, Juste(21) en Haps(24). Gemiddeld 24.4 jaar..
Ajax: Onana(21), Veltman(25), De Ligt(18), Wober(19) en Viergever(28). Gemiddeld 22.2 jaar.
Psv: Zoet(26). Arias(25), Isimat-Mirin(25), Schwaab(29) en Brenet(23). Gemiddeld 25.6 jaar.

Gier zie je dat er ruim 3 jaar verschil zit in de achterhoede van Ajax en PSV dus dat PSV dan volwassener is vind ik vrij logsch.

Als je heel het team kijkt heeft Feyenoord de meeste ervaring met gemiddeld 25.27 jaar, PSV daarachter met 24.36 en Ajax door Schone en Huntelaar(31 en 34 jaar) 24 jaar, als Dolberg gespeeld had was het bijv 22.72 jaar gemiddeld bij Ajax.

Niet alleen de aanval, ik heb niemand goed zien spelen tegen Ajax!
JP had ook al niet meer in de basis moeten staan, Larsson speelt veel beter. Als hij erin komt zie je gewoon dat er wat gebeurd. Bij JP lukte echt werkelijk waar niks en was direct de bal kwijt.
Ik vind 1-4 nog steeds geflatteerd, beetje veel van het goede, maar de overwinning was natuurlijk meer dan terecht.
Maar ondanks dat de verdediging onervaren was had je in mijn ogen een goed middenveld en op JP na goede aanval. Maar niemand haalde enig niveau! Vilhena is de laatste weken ook slecht. Als Nieuwkoop terug is, die meteen op RB en Amrabat op de plek van Vilhena.
Wel jammer dat iedereen hier nu ineens roept dat Berghuis zo slecht is, ja die was tegen Ajax zeker slecht. Maar wel een van de weinigen die redelijk constant en goed speelt bij Feyenoord dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren