Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Stevens houdt het wegens slechte gezondheid voor gezien bij Hoffenheim'

Laatste update:

Huub Stevens staat voor een vroegtijdig afscheid als coach van TSG Hoffenheim. De club heeft om 15.00 uur woensdagmiddag een persconferentie belegd, waar volgens het Duitse persbureau SID bekend zal worden gemaakt dat de oefenmeester het voor gezien houdt.

/

De 62-jarige Stevens zou afscheid nemen wegens gezondheidsredenen. De Nederlander nam in oktober 2015 de taken over van de ontslagen Markus Gisdol, die er niet in slaagde om Hoffe aan het winnen te krijgen. Ook Stevens krijgt de boel echter nog niet aan de praat: uit de drie wedstrijden na de winterstop haalde zijn elftal slechts één punt.

De acht punten die Stevens en zijn manschappen sinds zijn overname in oktober behaalden, houden in dat Hoffenheim nog altijd in acute degradatienood verkeert. De club staat momenteel zeventiende in de Bundesliga, met evenveel punten als hekkensluiter Hannover 96. SID meldt overigens dat assistent Alfred Schreuder samen met Armin Reutershahn de honneurs zal waarnemen tot het eind van het seizoen.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wens Schreuder heel veel succes. Bij Twente was ik geen fan van hem, aangezien hij het wist te presteren met een goed team in de Eredivisie beton/afbraakvoetbal te spelen met een gigantische plaat voor zijn hoofd. Tranen vlogen je spontaan in de ogen bij een pot van mijn club. Wellicht heeft hij geleerd van zijn fouten.

10 februari 2016 om 12:52

Is ie goed op zijn plek. Daar wordt nu betonvoetbal verwacht.

Ik krijg hierbij toch wel ernstig het gevoel dat Stevens met een smoesje vertrekt omdat hij er geen vertrouwen meer in heeft dat hij Hoffenheim voor degradatie gaat behouden. Hij zou niet de eerste zijn die een team wat lijkt te gaan degraderen verlaat vanwege 'gezondsheidsredenen'.

10 februari 2016 om 13:14

Ik hoop voor jou dat je gelijk hebt en ook voor hem, maar als blijkt dat hij serieus iets onder de leden heeft dan zal het je erg sieren dat je excuses maakt voor deze beetje smakeloze insinuatie.

10 februari 2016 om 15:20

Misschien eerst maar even afwachten voordat je onzit gaat uitkramen...wat ook nog eens op niks is gebaseerd. Zoals nu blijkt hartritmestoornissen. Lijkt me vrij logisch dat je dan stopt als trainer...en dan kan je niks anders dan hem heel veel beterschap wensen.

10 februari 2016 om 16:02

Het is nu bekend waarom Stevens gestopt is, dus wees een vent en bied je excuses aan.

Mag hopen voor TSG Hoffenheim dat ze Schreuder geen hoofdtrainer maken. Heeft er bij FC Twente een gigantische puinzooi van gemaakt, met toch wel redelijk materiaal. Nu onder Hake kan je toch zien dat er veel meer in zat dan Schreuder eruit haalde.

10 februari 2016 om 13:47

Ja, want nu doet Twente het geweldig. Moet raar lopen als ze geen Europees voetbal halen (ook al mogen ze niet deelnemen).

10 februari 2016 om 16:01

Leuke provocatie, maar ik denk dat als je een beetje voetbal kijkt wel kunt zien dat Twente onder Hake stukken aantrekkelijker speelt, met veel meer inzet en passie.

Maar waarschijnlijk kijk je geen wedstrijden, dus dan de cijfers dit jaar (want misschien begrijp je het dan):
- Schreuder haalde (met Corona) 1 punt uit 4 wedstrijden = 0.25 per wedstrijd
- Hake haalt (zonder Corona) 21 punten uit 18 wedstrijden = 1.2 per wedstrijd.
Dat is misschien ook niet heel veel, maar met deze beperkte statistieken is het wel bijna 5x meer dan Schreuder.

11 februari 2016 om 00:08

Huidige coach van Twente presteert nog altijd beter dan wat Schreuder in zijn gehele Twente periode heeft gepresteerd. En dat vooral met een veel minder selectie dan waar Schreuder meewerkte. Geef die man een contract voor onbepaalde tijd zou ik zeggen.

dit word lachen,die schreuder bij twente maakte hij er een puinhoop van, echt verschrikkelijk met een goed elftal.maar hoffenheim komt echt te kort voor de B liga dat gaat nooit lukken

Hopelijk niks ernstigs. Jammer dat hij Hoffenheim niet aan het voetballen heeft gekregen, zou me toch niks verbazen als dat er ook iets mee te maken heeft. Zal nog een hele klus voor Schreuder worden om Hoffenheim alleen al voor de play-offs te laten kwalificeren...

10 februari 2016 om 15:39

Tijdens een persconferentie heeft de 62-jarige Limburger hartritmestoornissen aangegeven als reden van zijn terugtreden.

,,Ik heb dat besluit genomen op aanraden van de artsen van de universiteitskliniek Heidelberg die me hebben onderzocht.

10 februari 2016 om 15:47

Stress zou daar een reden van kunnen zijn. Maar maakt verder ook niet heel veel uit, als je hartritmestoornissen hebt is het heel belangrijk rustig aan te doen dus goed besluit. Hopen op een goed herstel voor Stevens.

Beterschap Huub...je gezondheid is het allerbelangrijkste!

Ik ga met je mee @gungho,

Ik wens Huub beterschap toe, en dat hij mag herstellen van zijn hartritmestoornissen.
Gezondheid en je rust nemen is toch het allerbelangrijkste.boven je loopbaan als trainer.

10 februari 2016 om 18:42

Vond het altijd een mooie trainert, zijn keuze om te stoppen is meer dan logisch! Denk dat dat vak veel vergt. Beterschap Huub!! Gezondheid is belangrijker dan de sport.

10 februari 2016 om 19:44

@denhelder70,

Je geeft aan in je reactie. Denk dat dat vak veel vergt.
Dat is ook zo als dat niet in je zit dan hoef je er niet aan,
te beginnen het is een vak vol stress en wat er nog meer,
bij kom kijken.nu zit Huub al heel lang in het vak en toch,
overkomt het hem.en @denhelder ik vind hem een pracht van,
een kerel, die zijn vak door en door kende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren