Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Bergwijn heeft geen haast met transfer: ‘Ze kunnen alle tijd nemen’

Laatste update:

Steven Bergwijn heeft voorlopig geen haast met het maken van een transfer. BILD meldde woensdagochtend dat het management van de PSV-aanvaller duidelijkheid eist van het naar verluidt geïnteresseerde Bayern München, maar volgens zaakwaarnemer Fulco van Kooperen berusten die geruchten niet op de waarheid.

Van Kooperen laat woensdagavond in een reactie aan ESPN weten dat de deur voor Bayern München altijd openstaat. "Wij hebben nooit gezegd dat ons geduld opraakt. Bayern is een grote club en het is mooi dat ze Steven een interessante speler vinden. Ze kunnen alle tijd nemen die ze nodig hebben", zo laat de belangenbehartiger optekenen.

BILD pakte woensdag uit met het verhaal dat Bergwijn, samen met Ajacied Hakim Ziyech, prijkt op een zogenaamde B-lijst van Bayern München. De Duitse recordkampioen is op zoek naar aanvallende versterkingen en onderzoekt naar verluidt eerst de haalbaarheid van drie anderen: Leroy Sané (Manchester City), Callum Hudson-Odoi (Chelsea) en Ousmane Dembélé (Barcelona).

Bergwijn wordt evenwel al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Bayern München en de international van het Nederlands elftal lijkt zelf dus niet onwelwillend tegenover een overgang naar de Allianz Arena te staan. Bergwijns belangenbehartiger Van Kooperen adviseert Bayern echter niet te aarzelen, daar ook onder meer Ajax het heeft voorzien op de vleugelflitser. "Het is geen geheim dat er meer clubs interesse hebben."

Denk jij dat Steven Bergwijn PSV deze transferperiode gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha volgens mij vergeet die zaakwaarnemer, dat de regie volledig in de Brabantse handen van Psv ligt. Hij is geen Raiola.. 😏

10 juli 2019 om 22:40

Juist. Raiola heeft namelijk het alleenrecht op taaie onderhandelingen en het onderste uit de kan halen. De rest van de collega zaakwaarnemers krijgen commisie maar staan erbij en kijken maar.

10 juli 2019 om 22:49

Juist storing, zo denk ik er ook over. Het stijgt de beste man het beetje in het bolletje, als Bayern niet over de brug wilt komen moeten ze verder kijken.

Ach zo is het ook ergens een beetje. Het is logisch dat PSV duidelijkheid wilt, maar als Bayern met 50 mil langs komt denk ik wel dat hij echt weg is. Met Bruma, Malen, Gakpo heb je ook genoeg om het op te vangen.

10 juli 2019 om 22:22

Hoeveel zal een club voor Bergwijn over hebben denk je? Ik denk namelijk geen 50. Wat vraagt PSV überhaupt? Want Ajax zou rond de 35/40 moeten betalen las ik hier op de site. Wat zal een Bayern/Tottenham dan moeten betalen?

10 juli 2019 om 22:24

Ajax zal juist 50 moeten betalen. Andere clubs mogen hem ophalen voor een bedrag rond de 40 miljoen

10 juli 2019 om 22:26

50 voor Bergwijn ? Op basis waarvan dan ? Blinkt alleen uit tegen de clubs uit het rechterrijtje, zodra het lastig word word hij onzichtbaar.

10 juli 2019 om 23:08

Nee joh. Prijs voor bergwijn is 30-35 miljoen. Dat is wel vrij duidelijk gecommuniceerd door psv volgend mij

11 juli 2019 om 00:48

Op basis dat PSV hem niet kwijt wil omdat ze naar Basel toe werken en dat Ajax een concurrentiebonus moet betalen. Waarom zouden wij onze beste spelers voor 30/35 miljoen naar Ajax laten vertrekken?

Die zaakwaarnemer hoop elke dag op een belletje van Bayern Munchen, ik kan mij alleen niet voorstellen dat die voor Bergwijn gaan. Volgens mij speelt er helemaal niks rondom deze jongen, die zaakwaarnemer roept al 2 jaar dat alle topclubs achter hem aanzitten. Maar voorlopig zie ik hem niet vertrekken bij PSV, helemaal niet voor de hoofdprijs.

Ik denk dat PSV hem beter deze zomer kan verkopen. Het is duidelijk dat hij open staat voor een transfer. Zo'n speler kan je dan maar beter weg doen hoe jammer dit ook is voor Psv.

Bergwijn wordt flink gehyped. Maar zo goed is hij (nog) niet en hij heeft nog niets op een hoog podium laten zien. Daarnaast is hij ook nog niet een onmisbare schakel of spelbepaler bij psv, zoals Depay bijv we al was. Waarom zou een club dan 40 miljoen voor hem betalen? Ik denk dat psv erg blij mag zijn met 30. Waarschijnlijk zal een openingsbod net onder de 20 zitten. Áls Bergwijn gaat zal hij vermoed ik zo’n 25-28 miljoen opleveren. Alles wat meer is, is super gedaan door psv. En met dat geld, kan psv hem dan niet beter houden? Met het oog op cl kwalificatie ed. Bij kwalificatie heb je zijn verkoopprijs er in 1 keer uit + je hebt een goede speler nog in huis.

10 juli 2019 om 22:42

Men blijft bedragen uit het verleden vergelijken met nu. Markt is volledig op hol geslagen. Depay zou in deze tijd voor 70+ miljoen verkocht worden. Tussen de 40-50 voor bergwijn is dus meer dan normaal/realistisch

10 juli 2019 om 23:48

Er zijn maar weinig ploegen die even 40/50 miljoen neerleggen voor een speler (top 3 Spanje, top 8 Engeland, PSG, Juventus & Bayern) en die ploegen zijn voorin ook al voorzien van betere spelers dan Bergwijn of zijn geen stap hogerop voor Bergwijn. De enige die echt geïnteresseerd is is Ajax en Bayern maar die zie ik beide ook niet verdergaan dan 30.

11 juli 2019 om 04:12

40-50 is helemaal niet realistisch. Op basis waarvan? Je kan wel steeds over die markt beginnen maar dan zou De Ligt voor 100 weg moeten gaan, dat gaat ook niet gebeuren. Bergwijn heeft nog niks op het hoogste niveau bewezen en een bedrag net onder de 30 miljoen lijkt me vanuit PSV perspectief een zeer mooie som.

11 juli 2019 om 08:09

In een normale markt zou de ligt voor 40 tot 50 miljoen vertrekken, in deze oververhitte markt gaat dat richting de 80 miljoen. Ik vind best dat psv hoog in de boom mag zitten en niet minder dan 40 miljoen hoeft te verlangen. Heeft vorig jaar een goede ontwikkeling doorgemaakt, speelde goed in de CL. Een club als Tottenham zou perfect voor hem zijn en die kunnen die 40 mil ook neerleggen.

11 juli 2019 om 10:46

Zou daar vooral nietol rekenen als ik jou was. Er zijn legio betere opties die op te halen zijn voor die som.

Ik snap best , dat hij Bayern een interessante club vindt, maar hij zal daar hooguit bankzitter worden en meer zie ik hem daar ook niet bereiken. Komt naar mijn mening simpelweg kwaliteit en potentie te kort. Al zal hij nog best naar een goed niveau kunnen toegroeien indien hij zijn vorm van de eerste seizoenshelft weer haalt.

Wie denken jullie eigenlijk dat het verder gaat schoppen, Bergwijn of Lozano?

11 juli 2019 om 00:01

Bergwijn kan beter voetballen maar Lozano heeft echt specifieke kwaliteiten waarmee hij bij de juiste club heel ver kan komen. Ik vind zelf dat hij op rechts misbruikt wordt, gezien hij op links echt een stuk beter is. Razendsnel, enorm agressief in het afjagen, kan een doelpunt maken en is ondanks zijn aanstellerietes nog behoorlijk goed in de duels. Ben ervan overtuigd dat als hij naar Napoli gaat, hij daar een absolute sensatie wordt.

Dappere poging van meneer de zaakwaarnemer om interessanter te doen dan hij is. Ik zie niet inwaarom PSV Bergwijn "op het laatste moment" zou laten gaan als de club er geen goede vervanger meer voor kan halen. PSV is echt niet zo armlastig dat het een bod op Bergwijn of Lozano niet kan weigeren. Dat kunnen ze, net als Ajax in het geval Neres, v.d. Beek etcetera, gewoon wel. En ik vind ook dat ze dat allebei ook moeten doen als ze vlak voor hun Europese avonturen staan. Wat heb je er immers aan als je in september al Europees uitgeschakeld bent met je 30 of 40 miljoen op de bank voor die spelers ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren