Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterke voorbereiding onder Erik ten Hag leidt tot nieuw contract bij Man United

Laatste update:

Diogo Dalot heeft zijn contract bij Manchester United verlengd, zo bevestigt de club via de officiële kanalen. De 24-jarige Portugees ligt nu vier jaar langer vast op Old Trafford, tot de zomer van 2028 om precies te zijn. United heeft daarnaast nog de optie bedongen om het contract met één jaar te verlengen. Erik ten Hag wilde de rechtsback, die eveneens op de linkerflank uit de voeten kan als dat nodig is, graag behouden.

Dalot is dit seizoen doorgaans basisspeler onder de Nederlandse manager bij United. De vleugelverdediger kwam deze campagne tot dusver 42 keer in actie, waarvan 38 keer als basisspeler. De Portugees kwam, op voorspraak van José Mourinho, in de zomer van 2018 voor 22 miljoen euro over van FC Porto. Dalot werd in het seizoen 2020/21 uitgeleend aan AC Milan om ‘te wennen aan de druk bij een topclub’. Ten Hag leek afgelopen zomer nog op zoek te gaan naar een nieuwe rechtsback, maar Dalot wist de manager in de voorbereiding volledig te overtuigen.

“We hebben samen een aantal geweldige momenten meegemaakt de laatste vijf jaar”, zegt de rechtsback via de officiële kanalen van United. “Ik ben ontzettend gegroeid en mijn passie voor deze fantastische club is alleen maar toegenomen sinds ik hier ben. We voelen als spelersgroep dat we aan iets speciaals zijn begonnen. Ik kan de supporters verzekeren dat ik er alles aan ga doen om deze club te helpen en de supporters trots te maken.” Dalot bereidt zich met the Red Devils deze week voor op de FA Cup-finale van aanstaande zaterdag tegen Manchester City. United kan de tweede prijs van het seizoen pakken, nadat het eerder al de EFL Cup won.

De contractverlenging van David De Gea lijkt de volgende prioriteit voor United en Ten Hag. Een definitief akkoord laat nog altijd op zich wachten, hoewel de verbintenis van de doelman over een maand afloopt. Daarna zullen de Engelsen de aandacht verleggen naar de eventuele contractverleningen van Aaron Wan-Bissaka, Fred en Victor Lindelöf. Anthony Martial, die volgend jaar zomer eveneens uit zijn contract loopt, mag deze transferwindow vertrekken van Ten Hag. De verbintenis van Marcus Rashford loopt ook medio 2024 af. United doet er alles aan om het kind van de club, die dit seizoen bij 41 doelpunten betrokken was in 55 wedstrijden, te behouden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt prima. Geen wereldback maar een prima invulling van die positie voor nu.

31 mei 2023 om 17:45

Prima invulling voor nu, maar als je mee wil doen om de PL titel of de CL zal je toch echt betere spelers moeten hebben. Leuk als back up eventueel.

31 mei 2023 om 18:06

Eerste seizoenshelft was die beter dan Shaw nadat hij corona heeft gekregen is het idd minder. De vraag is komt die er weer bovenop zo ja dan is hij eerste keus op rechts.

31 mei 2023 om 19:15

Beter dan is relatief, je wil toch beter als je om de prijzen speelt?

31 mei 2023 om 19:42

Tuurlijk maar hij heeft weldegelijk aangetoond een hoog niveau te kunnen halen.
Ik zie niet zo snel een betere rechtsback beschikbaar dan Dalot in topvorm.

Het blijkt maar eens dat niemand interesse heeft in de mens Dalot dan had je kunnen weten dat hij problemen heeft met zijn uithoudingsvermogen sinds die corona heeft gekregen rond het WK en daarom heeft die het lastiger nu omdat die simpelweg niet genoeg lucht heeft. Ik weet nog goed dat hij op het niveau van Cancelo zat vlak voor het WK.

1 juni 2023 om 07:14

De mens Dalot? Dat vind ik inderdaad niet zo van belang, al is het best een leuke jongen dus wellicht moet ik me daar eens meer in verdiepen.

Ik beoordeel hem als voetballer, eentje die wat mij betreft tekort komt voor man united. Defensief onbetrouwbaar vooral, dus had ik ze liever zien doorselecteren.

31 mei 2023 om 18:33

Als back-up/2e keus is het een goeie.
& idd zoals Protheus aangeeft, voor WK geweldig, na WK minder!

ChatGPT heeft dat dankwoord van Dalot geschreven denk ik. On: Vind het niks bijzonders maar fijn voor hem.

31 mei 2023 om 18:31

Ik ging even kijk, Chatgpt kwam hiermee aanzetten: "ik wil jullie oprecht bedanken voor het vertrouwen en de steun. Het is een eer om deel uit te maken van deze geweldige club. Samen gaan we voor succes en ik zal er alles aan doen om jullie trots te maken. Bedankt!"

Heeft zich onder ten Hag heel sterk herpakt. Geen wereldtopper, maar gewoon een hele goede back die het zowel op rechtsback als linksback goed heeft gedaan. Maar volgens mij is het wel een lastige situatie voor Manchester United en ten Hag, want ik heb regelmatig gelezen dat ze een nieuwe rechtsback willen aantrekken en Frimpong is weleens genoemd.

Die zal een vermogen moeten kosten, maar is wel beter dan Dalot en heeft veel meer potentie. Wan Bissaka heeft zich net als Dalot onder ten Hag ook goed herpakt, maar zoals al in de tekst staat heeft Wan Bissaka nog een contract tot volgend jaar zomer (is nog een optie van United om met 1-jaar tot 2025 te verlengen). En ik weet niet of de Glazers nog bereidt zijn om aankomende transferperiode nog fors te investeren, maar ik zou in ieder geval aankomend seizoen nog met Dalot en Wan Bissaka op rechtsback spelen en het geld besteden aan een nieuwe centrale verdediger, een controlerende middenvelder, een vleugelaanvaller (voor de breedte) en een extra spits.

Spelers (ook die verhuurd waren) als Weghorst (aankoopoptie niet lichten), Martial (denk dat ten Hag zeker potentie ziet, maar tegelijkertijd ook ziet dat hij blessuregevoelig is), Shoretire, Elanga, van de Beek, Sabitzer (gehuurd, wordt volgens mij niet gekocht), Williams, Mengi, Jones (vertrekt sowieso), Tuenzebe en Lindelöf of Maguire zou ik allemaal laten vertrekken of verkopen en dan bespaar je ook een hoop kosten. Diallo, Hannibal en Fernandez zou ik in de voorbereiding kansen geven en zouden uiteindelijk in de breedte van toegevoegde waarde kunnen zijn, maar tegelijk ook naar de basis door kunnen groeien op termijn. Hebben het alle drie heel goed gedaan op huurbasis bij hun clubs en hebben ook zeker potentie, zeker Diallo heeft het bij Sunderland goed gedaan en deze spelers hebben dan op lagere niveaus gepresteerd, maar kunnen zeker van toegevoegde waarde zijn.

de Gea
Dalot
A.Silva
Martinez
Shaw
Casemiro
Caicedo
Antony
Fernandes
Rashford
Kane
31 mei 2023 om 18:33

Kane + Caicedo + Silva is minstens 300 miljoen. Denk niet dat de kans groot is dat zoiets gaat gebeuren.

Silva heeft United ook niet heel erg nodig. Kane + Caicedo zou heel misschien nog net kunnen. Denk echter dat ten Hag liever een type Eriksen wil dan Caicedo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren