Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ster van FC Groningen doet belofte: ‘Dan zet ik een tatoeage op mijn lijf’

Laatste update:

FC Groningen speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Feyenoord, maar hoopt komende zondag wel aan het langste eind te trekken. De Trots van het Noorden neemt het dan in De Kuip op tegen PEC Zwolle, in de finale van de KNVB Beker. Tjaronn Chery scoorde tegen Feyenoord uit een vrije trap.

/

“Hopelijk schiet ik er zondag weer zo’n vrije trap in. Als we winnen zet ik een tatoeage van de beker op mijn lijf”, zegt de 26-jarige middenvelder in gesprek met Metro. “Het is heel moeilijk uit te leggen hoe ik zo'n bal laat zwabberen. Ik raak ‘m iets boven mijn wreef, maar het ligt ook aan met welk merk bal we spelen.”

Groningen maakte dit seizoen overigens negen procent van de doelpunten uit een directe vrije trap, het hoogste percentage van alle ploegen in de Eredivisie. Dat rekende databureau Opta uit. Chery staat dit seizoen op veertien doelpunten in 32 competitiewedstrijden.

Denk jij dat Tjaronn Chery volgend seizoen nog bij FC Groningen speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij ergens nog een plekje overheeft...

On: ik denk dat het een waar spektakel wordt in de kuip! Twee zeer aan elkaar gewaagde ploegen. Maar uiteindelijk zal PEC toch aan het langste eind trekken vermoed ik.

Wordt een leuke bekerfinale! Chery is zo belangrijk met zijn vrije trappen. Kan echt wel mee in de middenmoot van een topcompetitie. Zie geen Nederlsndse club 5miljoen voor hem betalen.

26 april 2015 om 23:23

Jongens als Fer, Babel en Emanuelson kunnen al nauwelijks mee bij middenmotors in grote competities. Die dicht ik toch wel iets meer kwaliteiten toe als Chery. Draait een verassend goede seizoen maar een middenmotor in een grote competitie zie ik hem niet snel halen. Niks mis mee overigens. Een laagvlieger in Duitsland, Engeland of Spanje zou al prima voor hem zijn.

26 april 2015 om 23:36

Babel kan er in mijn ogen vrij weinig van en Fer is een goede speler die het van fysiek moet hebben. Lastig te vergelijken met een technische speler met een geweldige trap

27 april 2015 om 01:29

Hij is wel heel erg afhankelijk van zn linker, hoor. Goede speler, maar in t buitenland zijn verdedigers wel iets slimmer dan hier.

27 april 2015 om 01:44

Fer doet het prima, Babel kan niet eens normaal schieten en is enorm overschat terwijl Emmanuelson ook weinig bijzonder aan behalve dat hij multifunctieel is.

27 april 2015 om 08:14

Haha Babel heeft meer bereikt dan hij dus laten we eerst maar eens zien wat Cerny gaat bereiken

27 april 2015 om 08:14

Chery* excuus

Dat databureau Opta krijgt wel veel gratis (?) reclame van VZ zo te zien.

26 april 2015 om 23:21

Ja die zoeken ook geen dingen uit, die rekenen ze uit! Verder is Chery een prachtige voetballer, die kan na dit seizoen zeker hogerop. Erg vaak beslissend dit seizoen.

27 april 2015 om 00:29

@-Nec-, is mij ook al vaak opgevallen, haha. Schijnbaar toch een ingwikkeldere zaak dan wij denken :-)

26 april 2015 om 23:23

Zelfde eigenaar dacht ik

26 april 2015 om 23:24

En VZ knijpt in hun handjes dat ze dankzij Opta dit soort leuke feitjes kunnen publiceren. Wij win situatie dus.

27 april 2015 om 00:45

Je kan het ook als een niet-academische bronvermelding zien.

27 april 2015 om 01:44

OPTA is een onderneming van Perform. Perform is ook het moederbedrijf achter Voetbalzone dus is inderdaad een commercieel opgezet plan om zo sluw reclame te maken voor eigen activiteiten. Beetje researcher prikt er zo doorheen maar daarmee hebben ze bereikt wat ze willen. Men denkt er over na en gaat uitzoeken wat het is/ hoe het komt.

Tjaronn kan beter een dvd vragen van de wedstrijd als ze winnen. Hoeft hij ook zijn lichaam niet te verminken met De Dennenappel.

Ik hoop voor hem dat hij hem niet levensgroot neemt...

Embleem van fc groningen is beter...

Ik vind hem wel een goede vervanger voor Depay. Is ook snel en heeft tenminste oog voor de medespelers en heeft goede vrije trappen.

Hij zegt dat het er ook ligt aan met welke bal er gespeeld wordt, blijf het toch raar vinden en misschien zelfs een klein beetje competitie vervalsing dat er niet meer met 1 en dezelfde bal in de hele competitie gespeeld wordt.

Verder hoop ik als Ajacied dat hij de tattoo volgende week mag laten zetten en dat Groningen wint. Al ben ik me er ook van bewust dat dit een kleingeestige gedachten is omdat PEC ons maar blijft vernederen.

27 april 2015 om 11:27

Competitievervalsing gaat wel heel ver he? Sowieso speelt ieder team evenveel wedstrijden in zijn voor- en nadeel, namelijk 17 thuis met je eigen gekozen bal en 17 met een vreemde. En iedereen speelt minimaal één wedstrijd met zo'n "vreemde" bal. Daarnaast moet je het effect niet overschatten. En een goede voetballer zou na enkele minuten door moeten hebben hoe anders de bal is. Als je met veel materiaal werkt herken je namelijk vanzelf "afwijkingen". Zoals bij tennis iedere speler een voorkeur heeft voor een bespanning en ze merken als dat die 0.5 kilo meer of minder is bespannen. Ballen komen van sponsoren dus ook dat is vaak lastig.

En niet richting jou, maar sowieso vind ik dat er een hoop gezeur is over competitievervalsing. De enige die ik duidelijk vind is hoe de jonge teams in de JL op dit moment zijn ingericht met een te wisselende samenstelling. Maar je hoort zoveel over materiaal, lengte van gras, kunstgras! of lengte en breedte van valt. Maar ja, daar zijn duidelijke regels voor en iedere voetballer en club zou zich gewoon daar op moeten aanpassen. Je weet wanneer je tegen bijvoorbeeld excelsior speelt. Nou dan verleg je met pionnen toch gewoon je acherlijn...?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren