Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ster van Club Brugge gooit nieuw olie op het vuur na mysterieuze afwezigheid

Laatste update:

Andreas Skov Olsen heeft via Instagram tekst en uitleg gegeven bij zijn mysterieuze afwezigheid bij Club Brugge. De huidige nummer vier van de Jupiler Pro League maakte afgelopen weekend kenbaar dat de Deen niet tot de wedstrijdselectie zou behoren voor het duel met OH Leuven. Dat is echter niet omdat Skov Olsen niet fit is, maar 'omdat de coach ervoor koos hem uit te sluiten van het team', aldus de vleugelaanvaller.

Skov Olsen schitterde zondag door afwezigheid toen zijn club op sociale media de selectie voor het maandagse competitieduel deelde. Geruchten staken de kop op over dat hij geblesseerd zou zijn, maar volgens hemzelf zit de vork anders in de steel. "Ik wou dat ik het team morgen (maandag, red.) kon helpen, maar de coach koos ervoor om mij uit te sluiten van het team. Ik ben niet geblesseerd, zoals het gerucht gaat. Ik wens het team het allerbeste. Kom op jongens", schrijft Skov Olsen in een inmiddels verwijderde Instagram Story.

Het bericht van de aanvaller voegt toe aan de onrust die er al een tijdlang heerst in Brugge. Zo zit trainer Carl Hoefkens op de schopstoel vanwege de teleurstellende resultaten, en belandden zowel Roman Yermchuk als Éder Balanta al in conflicten met hun coach. Ruud Vormer wordt dit seizoen helemaal niet gebruikt door Hoefkens en wordt op een naar eigen zeggen 'verschrikkelijke' manier de deur uitgewerkt in het Jan Breydelstadion. Een winters vertrek lijkt zo nagenoeg zeker voor de viervoudig Oranje-international.

Club Brugge hoopt zich op tweede kerstdag te herstellen van de midweekse bekerflater tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart kreeg in eigen huis met 1-4 op de broek van de huidige nummer tien van België. Noa Lang was in dat duel goed voor de enige Brugse treffer, maar moet tegen OH Leuven genoegen nemen met een plek op de bank. Bjorn Meijer verschijnt wel aan de aftrap. Hoefkens zal de goals van Skov Olsen gaan missen, daar hij met zes competitiegoals alleen Ferran Jutglà voor zich moet dulden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hoefkens heeft een houdbaarheidsdatum tot 2022 denk ik. Die krijgt het echt voor elkaar om iedere belangrijke speler tegen zich te krijgen.

26 december 2022 om 14:10

Tot 2023 bedoel je, denk ik?

26 december 2022 om 15:07

Als ik het zo zie is de houdbaarheidsdatum al verstreken, dus toch tot 2022

Hele goede speler dit, kom maar naar Feyenoord!!

26 december 2022 om 15:00

Net een jaartje te laat denk ik 😉

Het rommelt bij Club Brugge. Daar is dit dan ook weer een teken van.

Ook hoe Vormer wordt behandeld is niet terecht. Hij had wel meer respect mogen krijgen, is in de tijd dat hij er aan spelen toe kwam belangrijk geweest en was ook aanvoerder.

Als ik het zo begrijp ligt de trainer niet goed in de groep.

26 december 2022 om 15:23

Van wat krijgt Vormer geen respect. Is altijd al op handen gedragen. Is gewoon op dit moment echt niet meer goed genoeg. Dit in combinatie met ik-wil-altijd-spelen en de regelgeving in België omtrent Belgen maakt het alles een stuk moeilijker voor hem.

26 december 2022 om 15:46

Mooi voor Peter Bosz in te stappen nu.

26 december 2022 om 17:10

In welk opzicht is Vormer slecht behandeld dan? Ik snap echt niet waar hijzelf en zijn fans soms op alluderen.

Vormer kan gewoon echt niet meer mee en het is genant om hem als een vijftigjarige over het veld te zien .. welk werkwoord moet ik gebruiken? Kan ik het nog lopen noemen?

Vormer is een icoon in Brugge en ik ben hem nog steeds ontzettend dankbaar voor alle mooie jaren samen en gun hem het allerbeste. Maar hij moet zelf inzien dat hij niet meer mee kan, en vertrekken. Het bestuur legt hem geen strobreed in de weg en is bereid hem zelfs gratis te laten gaan, wat wil ie nog meer?

Een basisplek? Dat dwing je niet aan de onderhandelingstafel of in de media af maar op het trainingsveld..

Eerst met Noa Lang nu met Olsen. Beseft het bestuur dat die spelers hun marktwaarde verliezen of denken ze dat na een goede CL campagne geen geld meer nodig hebben? Tel daarbij dat de resultaten slecht zijn laatste tijd en CL binnenkort ook op zal zitten dan kun je al beter werk maken van een vervanger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren