Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stem op de Beste Speler en Beste Keeper van de Keuken Kampioen Divisie!

Laatste update:

Het seizoen 2022/23 is bijna ten einde in de Keuken Kampioen Divisie en dat betekent dat het tijd is om de Gouden Kampioensschilden uit te reiken. De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen de Beste Speler én Beste Keeper van dit seizoen, waarnaast ook wordt uitgemaakt wie dit jaar de Beste Trainer en het Beste Talent waren. De uitreiking vindt op 24 mei plaats. Volgens de organisatie van de Keuken Kampioen Divisie worden ‘de Smaakmakers van de Toekomst’ tijdens het Kampioensdiner in De Noordkade in Veghel geëerd.

De Keuken Kampioen Divisie wacht een apotheose om je vingers bij af te likken. Heracles Almelo en PEC Zwolle staan met nog twee competitieduels op het programma beide op 82 punten. De Almeloërs hebben op het moment echter een beter doelsaldo. Lennart Thy (PEC) en Dylan Vente (Roda JC) zullen in de laatste wedstrijden onderling uitmaken wie de topscorerstitel verovert. Thy was tot nog toe 21 keer trefzeker, terwijl Vente volgt met 20 goals.

Alle genomineerden:

Beste Speler: Emil Hansson (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Apostolos Vellios (PEC Zwolle), Elías Már Ómarsson (NAC Breda), Dylan Vente (Roda JC).

Beste Keeper: Michael Brouwer (Heracles Almelo), Jasper Schendelaar (PEC Zwolle), Nordin Bakker (Almere City), Romain Matthys (MVV Maastricht).

Beste Talent: Soulyman Allouch (Jong AZ/VVV-Venlo), Kian Fitz-Jim (Jong Ajax), Younes Taha (PEC Zwolle), Ruben van Bommel (MVV Maastricht).

Beste Trainer: Rob Penders (FC Eindhoven), Maurice Verberne (MVV Maastricht), Dick Advocaat (ADO Den Haag), Dick Schreuder (PEC Zwolle).

Stemmen op de Beste Speler en Beste Keeper kan hier tot vrijdag 19 mei (20.00 uur). De trainers en aanvoerders van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie kiezen het Beste Talent en de Beste Trainer van dit seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha op basis waarvan staat Dick Advocaat tussen de genomineerden voor beste trainer? Een absolute grap natuurlijk, er is maar 1 logische winnaar en dat is Dick Schreuder. Advocaat heeft het redelijk overgenomen van Kuyt maar uiteindelijk ook niks bereikt.

12 mei 2023 om 21:17

Oh het is op basis van wat er per periode is gekozen, oneerlijk aangezien je zo nooit degene kan belonen die over een heel seizoen constant heeft kunnen presteren.

15 mei 2023 om 22:19

Dick Schreuder en Van de Belt dat is duidelijk. Talent zal wel naar de zoon Van Bommel gaan al is Taha ook wel erg sterk. Keeper, tja kom ik weer uit bij een pec Speler. Schendelaar, niet voor niets al bij jong oranje.

12 mei 2023 om 22:13

Op basis waarvan is Dick Schreuder beter dan John Lammers?

13 mei 2023 om 09:16

Op basis van die vernedering in Almelo.

13 mei 2023 om 10:40

En de vernedering op de Herdgang telt niet mee?

13 mei 2023 om 14:53

Dick Schreuder, van met 2 vingers in je neus kampioen naar een 2e plaats?

13 mei 2023 om 17:29

Nee, dat telt niet mee.

16 mei 2023 om 14:47

Op basis van dat Heracles supporters ook het liefst geen Lammers meer zien. Zeker in de Eredivisie niet. Daarnaast vind ik ook niet dat Schreuder de prijs verdient op basis van resultaat. 2e worden met PEC is niet uitzinnig lastig met zo'n selectie.

16 mei 2023 om 17:26

Voor het seizoen werden we onder Willem 2 en NAC geplaatst @hafcahaas.

16 mei 2023 om 17:36

Ik schatte pec, Heracles en W2 voor de top 3, NAC zeker niet boven PEC. Maar ik probeer ook niet te zeggen dat pec het niet goed heeft gedaan, maar misschien alle prijzen naar pec toewijzen terwijl ze uiteindelijk 2e worden vind ik gek.

16 mei 2023 om 19:49

Maar als je 2x wint van Heracles, 1x met 13 - 0 wint en vervolgens niet dik bovenaan staat, kun je dan zeggen dat de trainer van PEC zo subliem heeft gepresteerd? Misschien zou ik derhalve voor een derde andere optie gaan...

16 mei 2023 om 21:45

Fair punt Harecles, het is niet alleen rozengeur en maneschijn geweest voor ons dit seizoen.

18 mei 2023 om 00:16

En laten we wel wezen, PEC had de grootste begroting dit jaar (gevolgd door ons). Maar zo'n MVV met een bijzonder lage heeft toch echt goed gepresteerd.

18 mei 2023 om 11:04

Zeer knap indd maar begroting an sich zegt niks. Wij hadden de 11e begroting van de Eredivisie toen we degradeerden, Heracles de 10e ofzo.

Van den Belt beste speler. Matthys beste keeper, van Bommel beste talent. Verberne beste trainer.

13 mei 2023 om 19:48

Wat dacht je van die Hansson van Heracles?

Waar is John Lammers? We worden kampioen!

Te gek voor woorden dat John Lammers niet genomineerd is. Daarnaast lijkt de beste speler me wel duidelijk, Emil Hansson by far. Bij bijna 40 goals betrokken, ik weet niet wat 'ie nog meer moet doen dan dat om deze prijs te winnen.

Daarnaast vind ik het niet terecht dat Michael Brouwer genomineerd is (of de overige keepers zijn echt zo slecht). Ik vind hem helemaal niet stabiel en hij weet zich helemaal niet zo sterk te navigeren. Ik hoop dat we volgend seizoen een nieuwe keeper halen, want met hem de Eredivisie in gaan lijkt me niet zo heel verstandig. En nee, alsjeblieft geen Bucker, meest overrated keeper ooit.

16 mei 2023 om 14:54

Ik vond die Hansson bij Feyenoord al een leuke speler en vond het zonde dat ze hem weg deden. Mooi dat ie het nu alsnog zo goed doet

Beste trainer moet toch wel Maurice Verberne worden. Vijfde worden met MVV, dat het kleinste budget van de hele KKD heeft, is een wereldprestatie. Enorm knap wat hij dit jaar heeft neergezet. Ik ben ook benieuwd hoe MVV voor de dag komt in de play-offs.

Verder verwacht ik niet dat hij zal winnen, maar wel leuk dat Vente geselecteerd is voor beste speler. Als je in dit lamlendig en aanvallend onmachtig Roda alsnog 20 goals kunt maken, ben je een hele goede spits.

14 mei 2023 om 15:41

Zo gaat het overal. In Engeland weet je nu al dat Guardiola de prijs voor beste manager weer gaat winnen terwijl er maar één iemand het verdient en dat is Eddy Howe! Het behalen van de 3e/4e plek met Newcastle is veel knapper dan wéér kampioen worden met al die sterren bij City. Maar het is en blijft een prijs voor de bühne.

15 mei 2023 om 09:26

Nou, wat dacht je van Emery als die Europees voetbal haalt met Villa. Of de trainers van Brentfort en Brighton die topprestaties leveren met relatief kleine clubs?

15 mei 2023 om 11:55

"het behalen van de 3e/4e plek met Newcastle is veel knapper dan wéér"

Aan de hand van je profiel snap ik dit wel, maar NCU heeft natuurlijk ook heel goed ingekocht.

Ik zou kiezen voor de coach van Brighton. Die heeft het tot nu geweldig gedaan. De 6e plek -verschil met NCU iets van 8 punten- terwijl veel minder geinvesteerd is. Rommelige start natuurlijk voor de club met verlies Potter naar Chelsea.
Dus geen voorbereiding kunnen draaien etc.

Objectief (heb niets met die club) kan alleen die man de prijs winnen. Zeer knappe prestatie

17 mei 2023 om 13:57

Ik bedoelde meer dat er maar één iemand het verdient en dat dat onze manager is omdat er verder niemand bij staat die iets unieks heeft gepresteerd. Inderdaad misschien de manager van Villa, maar die gaan (hooguit) conference league halen, want de 5e plek is Europa League en Liverpool gaat die plek niet meer weggeven, die gaan eerder nog hoger eindigen, en om een 7e plek met Villa nou als iets knaps te zien? Als Newcastle 7e zou worden, zou ik dat ook niet echt knap vinden. Villa in de top 4 en dan had zeker die manager de prijs moeten winnen vind ik. Want 6e of 7e worden kan elke club wel, in het verleden hebben Southampton en West Ham dat ook bereikt, maar om in de top 4 te eindigen dus die grote, dan heb je wel echt iets gepresteerd als manager vind ik. En wat de manager van Brighton heeft gepresteerd is op zich ook knap maar die zit niet bij de genomineerden (bij mijn weten zijn het de managers van City, Arsenal, wij en Villa) dus vandaar dat ik zei dat enkel alleen Howe dan terecht zou zijn als die het zou worden. Want ze hebben bij Newcastle nu veel geld maar dat hebben ze bij lange na (nog) niet in deze selectie gestoken, dus om nu al met deze selectie de top 4 te bereiken is echt wel knap. Wat als Newcastle straks écht gaat investeren in de selectie?!

Beste Speler: Thomas van den Belt (PEC Zwolle)
gevolgd door Dylan Vente (roda Jc).

Beste Keeper: Romain Matthys (MVV Maastricht)
Is niemand die dichtbij komt.

Beste Talent: Ruben van Bommel (MVV Maastricht) , Younes Taha (PEC Zwolle)
Kan niet echt kiezen, dus beide.

Beste Trainer: Maurice Verberne (MVV Maastricht),
Wel apart dat Lammers niet eens bij de opties zit. Dus omdat ze de grootste kandidaat voor kampioen, valt hij af? Met PEC, Ado, NAC, Roda, Willem 2 en een Almere dat al een aantal jaar sterk meedraait. Vind ik het toch wel knap.

Wat een prijs, dat is toch net een grafzerk! Had we wat feestelijker mogen zijn.

Waarom is de Canadese int. Charles - Andreas Brym niet geselecteerd, die speelt voor
Fc Eindhoven, ongelooflijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren