Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Stem hier: is er een betere keuze op linksback dan de man met tien assists?

Zaterdag, 3 juni 2023 om 23:55 • Laatste update: 14:23

Het reguliere seizoen in de Eredivisie zit erop. Feyenoord is kampioen, PSV heeft zich verzekerd van een plekje in de voorronde van de Champions League en vooral voor Ajax was het een teleurstellende jaargang. Voetbalzone stelde de afgelopen weken steeds een Team van de Week samen en is nu op zoek naar het Team van het Jaar. Stem op de speler die jij dit seizoen het beste vond, met vandaag de zoektocht naar de beste linksback.

Voetbalzone gaat op zoek naar elf spelers en een trainer voor het Team van het Jaar. Daar is jouw hulp bij nodig, want de stem van de community bepaalt voor een groot deel de uitslag. Per positie zijn er vijf nominaties, waar op gestemd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan. Je kan stemmen in de poll onderaan dit artikel en onder onze post op Instagram. Het percentage stemmen is het aantal punten dat de speler vanuit het publiek krijgt. De redactie stemt ook, en het percentage dat daar uit rolt is het aantal punten dat bij de publiekspunten worden opgeteld. Dat levert dan een totaalscore op. Jullie stem telt dus voor vijftig procent!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Quilindschy Hartman (Feyenoord)
Als je een jaar geleden tegen Quilindschy Hartman had gezegd dat hij in juni 2023 te boek zou staan als basisspeler van Feyenoord, had hij je waarschijnlijk voor gek verklaard. Het was de bedoeling dat Hartman op huurbasis naar Excelsior zou gaan om daar ervaring op te doen, maar het liep allemaal anders. De linksback uit Zwijndrecht werd voor de leeuwen gegooid en nestelde zich geruisloos in het Rotterdamse kampioenselftal. Hartman heeft de 1710 speelminuten weliswaar net niet gehaald, maar dat had alles te maken met de vroege wissel in de Johan Cruijff ArenA. Een leermoment voor Hartman mag een nominatie niet in de weg staan.

Milos Kerkez (AZ)
Niemand bij AZ heeft het nog over Owen Wijndal en dat komt allemaal door de uitstekende prestaties van Milos Kerkez. De jonge Hongaar liet al tijdens de voorrondewedstrijden van de Conference League zien dat hij voor gevaar, assists en doelpunten kon zorgen en dat kunstje deed hij in 33 wedstrijden in Eredivisieverband dunnetjes over. De score is met drie goals en een assist wellicht wat aan de lage kant, zeker als je het vergelijkt met collega-backs dit seizoen, maar als negentienjarige moet er ook nog wat te winnen zijn.

Stem hier voor het VZ Team van het Jaar: de linkercentrale verdediger

Stem hier op je favoriete linkercentrale verdediger!Lees artikel

Thierry Lutonda (RKC Waalwijk)
RKC Waalwijk had met Shawn Adewoye al een talentvolle Belg in de verdediging en Thierry Lutonda is ook terug te vinden in die categorie. Met zijn 22 jaar zit er nog veel rek in de linksback, die met zijn offensieve dribbels dit seizoen vaak aan de basis stond van een gevaarlijke Brabantse aanval. In 32 wedstrijden was Lutonda goed voor een goal en twee assists en dat leverde hem binnen een jaar een ruime verdubbeling van zijn marktwaarde op. De verdediger ligt nog een jaar vast bij RKC en kan dus geld op gaan leveren.

Mica Pinto (Sparta Rotterdam)
De toekomst van Mica Pinto is nog ongewis en dat is eigenlijk heel bijzonder. De Luxemburgse back was dit seizoen een van de sterkhouders in een uitstekend presterend Sparta-team en vooral de laatste weken vestigde Pinto de aandacht op zijn persoon door fraai te scoren. De eindscore is drie goals en vier assists voor de 29-jarige linkspoot met Portugese roots en er zijn maar weinig verdedigers die dit seizoen direct betrokken waren bij meer dan zeven doelpunten. Met een aflopend contract zal Pinto zeer gewild zijn op de transfermarkt.

Gijs Smal (FC Twente)
Waar ligt het plafond van Gijs Smal? Dat zijn vragen die gesteld kunnen worden na het wonderseizoen van de back uit De Rijp. Smal leverde maar liefst tien (!) assists af, scoorde zelf ook nog eens twee keer en was in alle 34 de competitiewedstrijden als basisspeler van de partij bij FC Twente. De linksback werd vaak betrokken bij het aanvalsspel van de Tukkers, getuige de 1937 passes die hij verstuurde, en met 519 sprints over het hele seizoen is Smal duidelijk ook niet bang om te zweten. Is hij te behouden voor Twente?

Breng je stem uit in onderstaande poll. Je kan ook stemmen onder onze post op Instagram!


Poll

Wie verdient een plekje in het Team van het Jaar van VZ?


96 reacties (laatste reactie door drumsgoon)

Voor mij toch Kerkes, geweldige speler.

3 juni 2023 om 15:44

Op Insta staat Hartman dik voor, de 50% inspraak van het "publiek" zal dus wel naar hem gaan. Ik denk dat Smal dit seizoen zijn club het meeste heeft geholpen. Al zijn Kerkez en Hartman in potentie beter, m.i.

3 juni 2023 om 15:52

Ja klopt. Ik vind dat smal echt het beste seizoen gedraaid heeft van de 3. Kerkez is het grootste talent. Hartman heeft veel potentie, maar vond hem dit seizoen de minste van de 3. Maar je kan zien dat deze polls weinig nut hebben. De grootste fanbase stemt natuurlijk op hun eigen speler.

4 juni 2023 om 10:28

Ik ben heel, heel erg verbaasd dat Hartman lijkt te winnen eigenlijk.

Had stiekem wel op Van Aanholt gehoopt

3 juni 2023 om 12:05

Mee eens

3 juni 2023 om 12:59

Logisch dat een speler die slechts een half jaar heeft gespeeld niet genomineerd is.

3 juni 2023 om 17:26

Benieuwd of we Wieffer gaan zien dan?!

3 juni 2023 om 18:43

Wieffer heeft 25 wedstrijden gespeeld (74%), Van Aanholt 15 (44%). Flink verschil

4 juni 2023 om 01:11

Om mee te kunnen doen moet je minstens 1710 minuten hebben gespeeld staat er. Die regel geldt alleen niet voor Hartman, omdat die er maar net onder zit ofzo, vind het zelf een slappe reden, gooi dan überhaupt de grens gewoon omlaag.

Moeilijke aangezien Kerkez, Hartman en Smal wel heel dicht bij elkaar liggen. Ik ga dan toch voor de statistieken van Smal, die zijn echt heel goed.

3 juni 2023 om 17:27

Eens. Hartman in potentie ook een grote maar soms wat te wild nog.

4 juni 2023 om 02:29

Jaa zeker mee eens. Maar je ziet al dat hij naarmate het seizoen verder liep eigenlijk steeds gecontroleerder werd. Mooie ontwikkeling voor deze jongen, komt ook onwijs sympathiek over in de media dus het is hem echt gegund.

Voor zowel smal, kerkez als Hartman valt wat te zeggen! Maar als ik naar het complete pakket kijk zowel aanvallend als verdedigend is kerkez met zijn 19 jaar de meeste all round back van de eredivisie!!

3 juni 2023 om 13:30

Voornamelijk door zijn leeftijd, smal is op bijna elk vlak beter. Kerkez heeft daarentegen veel meer potentie.

3 juni 2023 om 14:09

Ik vind kerkez en Hartman dan weer beter op vrijwel elk vlak. Zijn ook 6 en 4 jaar jonger.

3 juni 2023 om 14:37

Kun je het ook onderbouwen? Smal speelt in een kwalitatief minder elftal en heeft op bijna elk vlak betere statistieken. De verwachting van de andere twee was veel lager, maar ze hebben het redelijk goed gedaan.

3 juni 2023 om 21:59

Maar de 2 belangrijkste vlakken worden niet benoemd, namelijk balonderscheppingen (toch de belangrijkste taak voor een verdediger) en passnauwkeurigheid (de ene belangrijkste eigenschap).

4 juni 2023 om 02:30

Zeker aanvallend is Smal echt een top back. Maar puur verdedigend heeft hij wel iets minder gif dan Kerkez en Hartman vind ik persoonlijk.

4 juni 2023 om 09:40

Wauw is Kerkez pas 19? Dan is ie wel echt een groot talent zeg.

Apart dat de beste linkerkant van europa niet bij de beste 5 vd 18 spelers in de competitie zit op zijn positie... Het kan raar lopen...

3 juni 2023 om 12:40

Genialiteit wordt vaak later pas gewaardeerd. Over 20 jaar ziet men de kwaliteiten van hem pas echt.

Beetje in de categorie 'wij van wc eend' maar ik ga toch voor Kerkez. Deze jongen is zo ongelooflijk goed. Verbaast mij niks als hij gaat doorbreken.

3 juni 2023 om 12:18

Eens.. ruilen voor Wijndal?

3 juni 2023 om 12:41

Haha, ik bedank je vriendelijk😄

3 juni 2023 om 12:27

Hij is al doorgebroken toch?

3 juni 2023 om 12:36

Ik bedoel bij een grote, Europese ploeg. Had het inderdaad wat duidelijker kunnen verwoorden.

3 juni 2023 om 12:36

Ik heb ook op Kerkez gestemd hoor, prima speler.

3 juni 2023 om 13:07

Kerkez kreeg ook mijn stem! Scheelt niet veel met smal of hartman.

3 juni 2023 om 14:16

Ging voor mij tussen Kerkez en Smal waarbij ik uiteindelijk voor Smal heb gekozen ivm z’n vele assist. Denk wel dat Kerkez nog veel meer potentie heeft.

4 juni 2023 om 10:30

Voor mij ook. Smal was ook geweldig. Hartman is toch echt wel mijn nummer 3

3 juni 2023 om 15:31

Smal heeft de beste aanvallende statistieken in Eredivisie verband. Hartman kwam uit het niks en viel gelijk op. Maar Kerkez gaat toch echt het verst van die 3 komen. Zonde dat hij waarschijnlijk na 1 seizoen al weg is, maar wat een klasbak.

Small natuurlijk. Maar er is geen poll om te stemmen.

Smaldini natuurlijk.

Als Feyenoorder toch voor Smal gekozen, uitzonderlijk seizoen voor hem.

Zie geen poll, maar ondanks dat Kerkez geweldig vindt ga ik toch voor Smal.

10 assists, 2 doelpunten en onderdeel van de minst gepasseerde verdediging van de competitie. Mijns inziens kan je in eredivisie verband dan niet om Smal heen.

3 juni 2023 om 13:31

Zeker, hij heeft het verdiend! Qua niveau zitten hij, Hartman en Kerkez dicht bij elkaar. Maar ik denk dat Smal de grootste impact op de prestaties van zijn club heeft gehad.

3 juni 2023 om 13:53

@jansen joenitd. Helemaal mee eens! Duidelijke keuze

4 juni 2023 om 02:32

Ben ik het wel mee eens, al moet ik zeggen dat Kerkez zeker gezien zijn leeftijd toch wel een close tweede is. En Hartman heeft natuurlijk ook laten zien dat hij heel veel potentie heeft al vind ik de andere twee toch een nog een beter seizoen achter de rug hebben.

Beetje vreemd om een minimum aantal minuten vooraf te bepalen en dan iemand er in te zetten die daar niet aan komt. Het is niet dat we Feyenoorders tekort zullen komen in het team van het jaar.

Vooraf dacht ik dat ik voor Kerkez zou gaan maar gezien de statistieken heb ik me wellicht toch verkeken op Smal. Pinto zou ook een bekroning op het Sparta seizoen zijn.

Geen pol dus ik heb nog evrn om na te denken. Denk dat het Smal wordt

3 juni 2023 om 12:56

Hahaha typisch Voetbalzone.
" Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan."

Hartman dit seizoen: 1674 minuten in de eredivisie.

Komt niet in aanmerking voor nominatie maar is wel genomineerd 👍🏼

3 juni 2023 om 13:25

Och ik vind het eigenlijk wel sympathiek van VZ, zeker om de (veelbesproken) reden van de wedstrijd tegen Ajax. Het gaat ook maar om een minuut of 30/40.

3 juni 2023 om 13:33

@Saksenros,

40 minuten of niet. Als je een grens trekt en de speler valt onder die grens, dan zou je hem niet moeten selecteren. Ondanks dat hij wel bij de beste vijf spelers van het jaar hoort op de linksback positie.

4 juni 2023 om 01:14

Ik snap het ook wel, maar gooi dan gewoon die bele grens uit het raam. Beetje lullig om dan nu voor Hartman wel een uitzondering te maken en voor eventuele anderen niet. Uiteindelijk is het ook de schuld van Hartman zelf dat hij die pot tegen Ajax na een minuut of 15 al zga op een rode kaart stond. Een Kerkez heeft dat leermoment bijvoorbeeld niet nodig gehad.

Smal zijn statistieken geven voor mij de doorslag, Twente stond verdedigend goed en ook zijn aanvallende inbreng is uitstekend. Bij Kerkez zie ik overigens het hoogste plafond, maar daar gaat de verkiezing niet over.

3 juni 2023 om 12:50

Helemaal mee eens. Kerkez is het misschien wel het grootste talent maar zijn statistieken zijn wat magertjes. Hartman idem, en eigenlijk vind ik hem ook niet zo goed als die andere twee.

Trouwens Smal heeft meer verdiend, als je een ajacied van zijn plek houdt dan ben je the man!

Vreemd om een verkiezing te starten met in de titel een suggestie om op te stemmen.

Haha niemand in de chat heeft het over Hartman, toch staat-ie bovenaan op het moment van schrijven. Zou redelijk schandalig zijn. Heeft het aardig gedaan, maar Smal was mijns inziens beter.

3 juni 2023 om 13:24

Tsja - je hebt het met “mijns inziens” duidelijk over je subjectieve mening, waar deze poll ook voor bedoeld is, om tegelijkertijd een andere mening als schandalig te bestempelen. Zou het ook niet een rol spelen dat (en ik spreek voor mijzelf) dat ik Hartmann dit jaar ruim 20 wedstrijden 90 minuten live heb zien spelen, en alle andere backs voor slechts een paar minuten tijdens een Tv samenvatting waar vooral hoogtepunten / blunders worden uitvergroot, maar je andere aspecten als looplijn zonder bal, rugdekking, kantelen totaal niet meekrijgt. Dan blijft het appels met peren vergelijken.

3 juni 2023 om 13:34

Dan kom je dus precies uit bij hetgeen dit is. Een populairiteitsprijs. Redelijk belachelijk, maar goed. Ik zal er verder geen nacht slechter van slapen als hij het wordt hoor.

3 juni 2023 om 13:27

Linksback van de landskampioen en dat in zijn eerste seizoen bij de selectie. Tevens op de 2e plaats qua doelpunten tegen en zich ook in Europa bewezen. Deze positie ligt het dichtst bij elkaar van het gehele elftal, dus roepen dat het schandalig is, is belachelijk.
Redelijk schandalig zou het zijn om voor Van der Maarel of Wijndal te gaan.

3 juni 2023 om 13:34

Voor een eerste seizoen prima gedaan. En heeft meer potentie dan Smal, maar Smal was dit seizoen wel beter dan Hartman. Onderdeel van de minst gepasseerde verdediging van de Eredivisie en aanvallend een ongekend seizoen gedraaid. Hartman gaat verder komen, maat Smal was mijn inziens echt beter. Maar goed, dit is ook een populariteitswedstrijd. Er zitten momenteel veel Feyenoorders op VZ, waardoor de Feyenoorders eerder verkozen worden.

3 juni 2023 om 13:35

Ook in Europa bewezen. Ja, lekker belangrijk ook wanneer de verkiezing gaat over de beste back gebaseerd over de wedstrijd die hij speelde in de eredivisie. Daarnaast speelde Smal in de verdediging met het minste aantal tegendoelpunten en had hij 10 assists. Die had op persoonlijk vlak een beter seizoen en daar gaat deze verkiezing om.

3 juni 2023 om 13:52

@tinus
Waar haal jij vandaan dat wat jij stelt het doel van deze verkiezing is? Dat is je eigen invulling hoor.

"stem op de speler die jij dit seizoen het beste vond, met vandaag de zoektocht naar de beste linksback."
Ik vond persoonlijk Hartman het beste.

3 juni 2023 om 14:00

Dit betreft het '' eredivisie elftal van het jaar ''.

Kan zijn dat ik hem anders interpreteer dan jij hoor. Maar ik ging er bij stemmen vanuit dat je stemt op de beste speler van het eredivisieseizoen zonder Internationale wedstrijden.

3 juni 2023 om 14:21

@fiorenoord: alleen zou hij niet mee mogen doen binnen de spelregels omdat hij niet aan de minuten komt. Ik vind Hartman verder prima spelen, maar heeft niet zo’n topseizoen als Smal.

3 juni 2023 om 15:07

Grappig dat zoiets nu ineens wel een maatstaf mag zijn, linksback van de kampioen en heeft goed gespeeld in Europa. Daar ken ik nog wel een aantal van haha. Overigens is wat Smal doet veel knapper, zulke statistieken bij de nummer 5 dan de goed draaiende landskampioen. Minder overtredingen nodig, meer assist, meer succesvolle dribbels, meer kansen gecreëerd maar hij wint ook meer duels en heeft meer intercepties. Kan niet anders zeggen dan dat Smal dit gewoon dubbel en dwars verdiend

Hartman deed het leuk, maar als hij dit wint is het een populariteitskeuze helaas. Smal of Kerkez waren toch wel beter over meer wedstrijden

3 juni 2023 om 13:46

100% Slaat nergens op als dit Hartman wordt. Die is derde, wat ook heel knap is in zijn debuut (soort van?) seizoen.

Qua statistieken kan dit natuurlijk alleen maar Smal worden.

3 juni 2023 om 14:02

Want aanvallende statistieken zijn het belangrijkst voor een verdediger? Daarnaast hoef je uiteraard geen verkiezing te houden als statistieken het enige is waar je op mag beoordelen. Dan laat je opta gewoon het beste elftal samenstellen

3 juni 2023 om 14:34

En defensief onderdeel van minst gepasseerde verdediging. Je punt is?

4 juni 2023 om 09:35

Dat onderdeel van een minst gepasseerde verdediging niks zegt over Smal

Beetje raar om een minimum aantal minuten toe te voegen om dan vervolgens een speler te nomineren die die minuten niet heeft gehaald.

4 juni 2023 om 00:35

Ja maar het was tegen Ajax en dan mag het wel

Onzin natuurlijk ... Als je een regel introduceert, moet je hm naleven.

Poeh Hartman, Kerkez en Smal hebben alle drie een zeer goed seizoen. Denk dat Kerkez meer impact heeft gehad!

3 juni 2023 om 13:52

Kerkez meer impact dan Smal? Hij heeft Wijndal goed vervangen, maar heeft qua statistieken een veel minder seizoen dan Smal. Impact van smal is juist groter dan Kerkez. Maar mensen vullen dit veelal in naar clubkeuze of potentie. Zie straks Jahanbakhsh of Idrissi ook wel beste buitenspeler worden.

3 juni 2023 om 14:17

@oenie

De calimeroposts mogen wel wat minder hoor. Als het puur op basis van populariteit zou zijn, zou Smal veel meer stemmen moeten krijgen dan Kerkez aangezien Twente veel groter is qua supporters.

3 juni 2023 om 14:24

Ik support Groningen, dus voor mij valt er weinig te vieren en ik zie mijzelf dan ook als relatief zeer objectief. Smal heeft een fantastisch seizoen gehad, maar Kerkez spreekt mij meer aan. Doorgebroken, zeer jong, meer potentie en uiterst knap staande gehouden. Smal speelt fantastisch in het systeem van Twente, maar heeft naar mijn mening minder impact op het team. Ik snap niet wat clubkeuze hiermee te maken zou hebben?

3 juni 2023 om 15:38

Maar dat zijn deze verkiezingen ook: Populariteits prijzen. Niks meer, niks minder. Je kan hoog of laag springen dat Twente de minst gepasseerde verdediging is, maar dat veranderd niks aan de populariteit van de spelers. Overigens ontbraken de weergaloze verdedigers ook in de lijstjes van gerenommeerde kranten, op een vermelding her en der na.

3 juni 2023 om 19:28

Idd, wanneer meer Feyenoorders stemmen, dan wint Hartman. Niet op basis van prestaties, maar meest aantal stemmen. Aangezien Feyenoord een grotere supportersschare heeft, zal Hartman dus ook wel winnen.

Dat Sparta het contract van Pinto niet meteen heeft verlengd is onbegrijpelijk voor mij. Geweldige speler voor een club als Sparta en volgens mij wil hij zelf ook dolgraag blijven.

Ik stem voor Kerkez, met onze Hartman net daar achter. Waar Hartman veel talent en inzet heeft, is hij nog wat onbesuisder en jeugdiger in zijn spel dan Kerkez.

Dit is een spannende. Ga toch voor Hartman. Vooral omdat hij europees heeft laten zien dat die meer controle over zijn temperament heeft gekregen na Ajax. Ook gezien zijn groeicurve en met het oog op het Nederlands elftal zeg ik ja tegen Hartman.

3 juni 2023 om 13:38

Wat heeft een groeicurve te maken met wie de beste dit seizoen was? Dan kunnen we vanaf nu alle talenten erin gaan gooien.

3 juni 2023 om 14:02

Een groeicurve tijdens een seizoen etaleren en een talent zijn twee totaal verschillende facetten. Ik kies voor Hartman omdat hij een voor mij onverwachte groei heeft gemaakt en Malacia geruisloos heeft vervangen. Voor mij heeft is ee groeicurve absoluut een factor om mee te nemen. Voor jou kennelijk niet gezien je reactie.

Tja, gezien zijn cijfers is Smal de enige die hier recht op heeft. Kerkez heeft het goed gedaan en Wijndal goed vervangen. Door zijn leeftijd heeft hij veel potentie. Hartman heeft ook een prima seizoen gedraaid. Beiden hebben veel meer potentie dan Smal. Maar wie was de beste dit seizoen? Degene die het minst gepasseerd was en de meeste goals en assists heeft.

3 juni 2023 om 14:06

Minst gepasseerd is bij Twente overduidelijk aan de keeper te danken,dus wat mij betreft telt dat niet als belangrijkste criterium. Ik vind Kerkez gewoon veel beter dit seizoen

3 juni 2023 om 19:20

Dat is een teamprestatie. Pröpper, Smal, Brenet, Hilger, Plegezuelo.. samen met de middenvelders; onwijs sterk.

Ik begrijp niet dat men geen Smal kiest. Dan heb je echt niet begrepen wat een linksback behoort te doen. Veel assist, paar doelpunten en weinig tegendoelpunten. Duidelijke nummer 1

De eerste echt lastige keuze. Smal heeft de beste cijfers, Kerkez de fijnste motoriek, Hartman heeft de onverzettelijkheid. Kan niet kiezen.

Als het geen Smal wordt, dan kun je dit ook niet serieus nemen. Ook als je ziet dat Hartman erin staat, terwijl die niet eens voldoet aan de richtlijnen. En dan zie je dat die ook nog eens bovenaan staat, terwijl hij eigenlijk de 3e in het rijtje zou moeten zijn obv prestaties

Dit is een vrij makkelijke keuze als je daadwerkelijk voetbal kijkt i.p.v. stats zit op te zoeken op Internet. Kerkez is een mega talent. Zo ontzettend compleet. Balvaardig, gevoel voor ruimte (zowel voor als achter hem), daarnaast een geweldige mentaliteit. Zou zomaar de eerste AZ speler kunnen worden die echt de wereldtop haalt. En daar ook echt presteert.

3 juni 2023 om 19:31

Volgens mij is er ook niemand die zijn talent ontkent toch? Zo is een Hato ook een enorm talent, maar (nog) niet de beste van de eredivisie.

3 juni 2023 om 23:07

Hato vind ik helemaal niet zo een groot talent. Vroege groeispurt en een hoop typisch hype uit Amsterdam. Het is een leuke talentje, maar zeker geen talent van het kaliber Kerkez.

4 juni 2023 om 08:23

Meningen verschillen natuurlijk. Als je op je 16de (inmiddels 17) al je mannetje staat in de eredivisie heb je m.i. enorm veel talent. Doet daarbij ook vrijwel geen gekke dingen. Ik ben benieuwd waar hij over 2,5 jaar staat, als hij net zo oud is als Kerkez nu.

Met zo weinig tegengoals zal Smal zijn verdedigende werk ook wel prima doen, denk ik. Ik lees daar niks over in het tekstje, enkel goals en assist. 10 assists is natuurlijk knap, maar een back moet ook verdedigen. Hartman is denk ik wel een grote verassing dit seizoen, en kan meer doorgroeien hopelijk. Kerkez ook een talent. Maar stem op Smal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren