Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg lacht na topprestatie: ‘Hopelijk neemt hij me mee uit eten’

Laatste update:

Na zijn cruciale fout in de interland tegen Frankrijk keerde Maarten Stekelenburg niet met een fijn gevoel terug bij Everton, maar daar was zaterdag niets van te merken. De doelman stopte strafschoppen van Kevin De Bruyne en Sergio Agüero en had daarmee een groot aandeel in de remise van Everton bij Manchester City (1-1). Ronald Koeman is trots op zijn landgenoot.

/

"Ik ben tevreden met dit punt, omdat slechts weinig teams dit stadion verlaten met een gelijkspel", stelt Koeman in gesprek met de BBC. "Je hebt wat geluk nodig en een doelman die de wedstrijd van zijn leven keept. Het team verdient een groot compliment, omdat de spelers ervoor hebben gevochten." De oefenmeester erkent dat City de betere ploeg was. "Maar als zij twee penalty's missen, is dat hun probleem. We weten dat we moeilijk zijn te verslaan."

Stekelenburg voegde zich bij een select gezelschap: slechts zeven keepers wisten ooit twee strafschoppen te keren in een Premier League-wedstrijd. In dit geval werden beide penalty's veroorzaakt door verdediger Phil Jagielka. "Ik hoop dat hij me uit eten neemt. Ik ga het in ieder geval vragen", lacht Stekelenburg. "Bij het stoppen van penalty's komt meer kijken dan alleen gissen. Je moet ook je huiswerk doen."

Was de remise een goede afspiegeling van de wedstrijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begin overeenkomsten met Edwin te zien....
Als top keeper bij Ajax weg gaan, een periode niet meer opvallen om vervolgens de topperiode bij Ajax destijds te overtreffen. Hoop dat hij deze lijn kan doorzetten.

Ik gun deze man het, en Oranje kan zo'n klasse keeper wel gebruiken!

15 oktober 2016 om 21:10

En ineens strafschoppen beginnen te stoppen!

16 oktober 2016 om 03:22

Dat deed hij bij Ajax ook al dus dat is niks nieuws. Als keeper beter de beste van Nederland nu hij weer speelt na 4 jaar.

16 oktober 2016 om 06:24

'ineens'.. Maarten is altijd al een goeie penalty stopper geweest, hij is gewoon een hele all round keeper, met ervaring,en er is eigenlijk geen aspect in de rol van doelman die hij niet goed beheerst. Hij is misschien een tikkeltje lang, en bijvoorbeeld wat minder soepel dan lange keepers als Courtois en Neuer/. waardoor op iets onder half-hoge lengte het lastig keepen is, overigens ook voor Courtois, maar hij heeft nu weer nieuw getankt zelfvertrouwen en een goeie vormpeil, en had vorig seizoen zijn niveau ook al weer kunnen herpakken, maar had hij de pech dat een (naar mijn inziens wereld-)keeper als Forster voor zich moest dulden. Bij Roma had hij gewoon geen eerlijke kans gekregen, in ieder geval niet lang genoeg voor een keeper om het wedstrijdritme op te bouwen wat je nodig hebt als doelman. (het is niet voor niets dat doelmannen vrijwel nooit buiten blessures om worden gewisseld van basisplek).

Stekelenburg heeft zich voor mij natuurlijk al wel onsterfelijk gemaakt in de Arena, wellicht kijk wel door een Ajax-bril naar de beste man, maar dat komt ook omdat hij in al die jaren mijn vertrouwen heeft gewonnen, en als je je op een dermate manier hebt weten te profileren als Stekelenburg bij Ajax en destijds ook zijn prestaties als international, dan mag je verwachten dat hij met vertrouwen, ritme en een goeie vorm gewoon weer zijn oude niveau kan aantikken, of zelfs nog kan verbeteren. Meestal is het een mentaal probleem, als het talent dermate aanwezig is, en Koeman heeft hem duidelijk het vertrouwen gegeven wat hij nodig had om weer op niveau te komen.

16 oktober 2016 om 09:07

Heb het ff opgezocht, tot deze wedstrijd 7 van de 44 gestopt, maar niet 1 gestopt voor NL elftal.

16 oktober 2016 om 10:13

Het gaat bij penalty's tot op zekere hoogte nog steeds om geluk, 7 van de 44 is niet slecht, hij is geen absolute killer maar je moet ook niet vergeten dat gemiste ppenalties niet mee tellen, hij 1.94m lang is, en behoorlijk potig gebouwd dus men sowieso zal moeten proberen ver de hoek te raken

vergelijk het maar met de nummer 1 t/ m 8 penalty killers ter wereld, en neem mee dat Stekelenburg al drie seizoenen niet zijn vorm van nu heeft kunnen herpakken.

28/8931,5
8.manuel Neuer15/47 31,9
7.daniel David De Gea11/34 32,4
6.keylor Navas10/30 33,3
5.loris Karius8/23 34,8
4.fraser Forster7/20 35
3.samir Handanovic 34/89 38,2
2.kevin Trapp 13/30 43,3
1.diego Alves 19/41 46,3

15 oktober 2016 om 21:14

in het begin leek zijn carriere zelfs precies op die van v.d. sar na ajax bij een italiaanse topclub mislukken en vervolgens naar fulham gaan, alleen ging het bij edwin vanaf toen alleen maar beter terwijl stekelenburg er nog wat mislukte clubs achteraan plakte totdat hij vorig jaar bij southampton kwam

16 oktober 2016 om 00:14

Ergens op het forum loopt zo'n troll die in elk topic loopt te verkondigen dat Everton fans van hem af willen. Laat je niet foppen. De vergelijking met Edwin zou ik wel voorzichtig willen maken

Blijft een leuke keeper! We moeten natuurlijk niet te vroeg juichen, maar tot nu toe doet hij het zeker niet slecht! Zou mooi zijn als hij Everton richting de titel kan slepem en Nederland naar het WK..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren