Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn krijgt niet wat hij wil: ‘Mijn voorkeur uitgesproken, maar niet gebeurd’

Laatste update:

Ajax heeft zijn transferbeleid voor deze zomer volledig rond, zo bevestigt Maurice Steijn voorafgaand aan de return in de play-offs van de Europa League tegen Ludogorets. De Amsterdammers gaan Sivert Mannsverk nog overnemen van Molde FK en zijn dan klaar op de transfermarkt. Steijn geeft voor de camera van Ziggo Sport toe niet volledig zijn zin te hebben gekregen. "Ik heb mijn voorkeur uitgesproken. Door verschillende redenen is dat niet gelukt of gebeurd", zegt de trainer van Ajax.

Steijn hamerde bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat op nieuwe spelers met de Nederlandse nationaliteit, maar kreeg alleen Branco van den Boomen. De overige tien aankopen bezitten allemaal een buitenlandse nationaliteit, waarvan liefst negen verschillende. "Ik heb mijn voorkeur uitgesproken, maar het is wat het is. Dan gaan we er met deze groep het beste van maken. Het gaat in eerste instantie om kwaliteit. Dat is waar. Maar als je dezelfde kwaliteit kunt halen met Nederlandse nationaliteit, dan heeft dat mijn voorkeur."

"Het zijn ook nog eens tien verschillende nationaliteiten, dus dat kan het lastig maken." Toch ziet Steijn perspectief. "Er is wel een grote kern gebleven. Ook als je ziet wie er vanavond in het veld staan: toch zes, zeven jongens uit de eigen opleiding. De posities die vrijgevallen zijn gaan we invullen met de nieuwe spelers, zo simpel is het."

Ajax mist Steven Berghuis donderdag tegen Ludogorets. "Berghuis is te ziek om te starten. Ik hoop dat hij door de warming-up komt en dan kan ik hem nog brengen in de tweede helft." Mohammed Kudus, vorige week goed voor een hattrick tegen Ludogorets (4-1 winst), is verkocht aan West Ham United. "Kudus is een speler voor wie het publiek naar het stadion komt. Geweldige acties die hij steeds meer koppelde aan rendement."

"Op rechts start Carlos Forbs vandaag", verduidelijkt Steijn. "Hij is beter aan de linkerkant, maar Steven Bergwijn is daar voor mij echt de nummer één. Op rechts is het momenteel nog dun, ook omdat een aantal spelers nog niet beschikbaar is. Berghuis nog niet, en Georges (Mikautadze, red.) ook nog niet."

Opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Wijndal; Tahirovic, Taylor, Van den Boomen; Forbs, Brobbey, Bergwijn.

Opstelling Ludogorets: Sluga; Witry, Sonko-Sundberg, Verdon, Heister; Yordanov, Goncalves, Piotrowski; Caio Vidal, Rwan Seco, Tekpetey.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit plaatst de observaties van een freek jansen, verweij, een aantal fans en mijzelf in een ander perspectief. Het lijkt er inderdaad op dat mislintat z'n eigen koers vaart. Dat kan voordelen hebben maar zodra er ook maar 1 tegenslag is, dan ligt je hoofd meteen op het hakblok. Succes aan steijn om zsm een eenheid te kweken van deze grote groep nieuwelingen

31 augustus 2023 om 20:20

Welke Nederlanders hadden ze moeten halen dan? Mislintat wilde Zirkzee maar daar is hij op terug gefloten. Ik zie niet direct Nederlanders niet spelend bij PSV of Feyenoord die Ajax zouden versterken. Even diegene bij de absolute top weg gelaten.

31 augustus 2023 om 20:27

Precies.. welke Nederlanders zouden Ajax beter maken? De Roon? Schouten? Van de Ven voor 40mln? Wijnaldum? Bas Dost?
Maatsen wilden ze wel maar dat lukte niet. Veel meer spelers zijn er niet haalbaar hoor..

31 augustus 2023 om 20:29

De constatering hier is niet dat er meer Nederlanders gehaald hadden moeten worden, maar dat mislintat z'n eigen koers vaart. Ik hoor nu verhalen van steijn, de scouting en mensen die dicht bij ajax zitten.
Als je het toch over Nederlanders hebt, dan had steijn liever olij gehad dan ramaj denk ik zo

31 augustus 2023 om 20:32

Rechtsback had je Dest en Tete kunnen halen ipv Gaaei. In plaats van die Noor had je Matisuwa kunnen halen. Voor in de verdediging had je Muyamba van Volendam kunnen halen ipv Medic. Ipv vd Boomen misschien Wijnaldum. Ipv Avila misschien Bakker terug kunnen halen. Genoeg opties van spelers die zich al bewezen hebben, groot talent zijn of al genoeg minuten gemaakt hebben in grotere competities.Wat jongens als Jansen en Verweij al eerder aanhaalde, hij pakt de spelers uit zijn boekje en of dat nu bij Ajax is of een andere club, dat maakt niet uit. Het zegt genoeg dat hij november is weg gestuurd bij Stuttgart en dat gaat hopelijk straks weer gebeuren. Hij coqueteerd alleen maar met Lewandowski en Kagawa. Arsenal heeft ie ook de afgrond in geduwd.

31 augustus 2023 om 20:34

Olij zou nog kunnen, maar ik kan me voorstellen dat de RvC het niet zag zitten in Olij.

Het is gewoon de publieke opinie. Verweij en Janssen, beide zonder bronnen binnen Ajax sinds korte tijd, voeren een hetze tegen Mislintat omdat ze geen heads up meer krijgen bij toekomstige transfers.

Want laten we eerlijk zijn: Dat Overmars kwam met zijn aankopen wist toch ook niemand of die iets konden? Was ook allemaal maar afwachten. Toch was daar de tendens anders, die aankopen waren per definitie geweldig, want gedaan door Overmars. Nu is er inene helemaal niets goed meer.

En Nederlanders? Vorig jaar haalde men Bergwijn en Brobbey, waar ze ook Kvaradonna en Hojlund hadden kunnen halen voor minder geld. Zeg het maar.

31 augustus 2023 om 20:37

@jwd81, ik zie je alleen maar spelers benoemen waarvan bewezen is dat ze de absolute top nooit gaan halen.

31 augustus 2023 om 20:38

@jwd81, ze willen het salarishuis omlaag krijgen. Zo'n Tete verdient 3 miljoen per jaar. Zo'n Bakker verdient ook meer dan 2 miljoen per jaar. Over Wijnaldums salaris hoeven we het al helemaal niet te hebben.

31 augustus 2023 om 20:40

@bochherief, het AD heeft een heel interessant artikel gepubliceerd over Mislintat en zijn werkwijze. Hebben hem en veel mensen uit zijn omgeving gesproken. Hij doet echt niet alles in een, hopelijk neemt VZ dat artikel nog over, ik vind het wel de moeite waard.

Hoe hij samenwerkt met scouting, data-analyse, persoonlijke gesprekken, persoonlijkheid bekijken, interessante inkijk. Ik heb er als Ajacied wel vertrouwen in, enige kanttekening die ik heb hoe lang het gaat kosten om er een team van te maken.

Maar goed, bij PSV en Feyenoord zijn er ook nog genoeg kanttekeningen, denk dat het alle kanten op kan.

31 augustus 2023 om 20:56

Praat weer veel onzin die wijndalum wil je als ajax totaal niet hebben heeft sinds zijn seizoen bij psg niks meer bereikt.

31 augustus 2023 om 20:56

#jwd81: Matusiwa en Bakker zijn toch niet de toppers waar iedereen op zat te wachten? bij VD Boomen komt er al een bak kritiek en dan kom jij met Matusiwa.. Andere spelers zoals De Vrij, Bakker, Botman, Wijnaldum en VdVen zijn gewoon niet te betalen plus je wilt ook talenten hebben die nog in waarde stijgen ipv gearriveerde spelers..

31 augustus 2023 om 21:01

@ticer, denk jij dat die nieuwe spelers voor een appel en een ei komen? Als je 3 hele goede spelers haalt verdienen ze net zo veel als deze 11 bij elkaar, dus dat is gewoon scoren voor de bühne.

31 augustus 2023 om 21:53

Als datgene wat gevraagd wordt, niet lukt, dan is het al heel makkelijk roepen dat iemand z'n eigen koers vaart. Wanneer hij alle eisen van Steijn had willen/kunnen inwilligen, werd er waarschijnlijk weer geroepen dat de TD van Ajax geen eigen visie heeft en z'n oren naar de trainer laat hangen. Zo is het elke keer iets. En dan heb je ook nog mensen die deze praat van Steijn opvatten alsof Steijn en Mislintat niet goed door een deur kunnen, alleen maar om relletjes te veroorzaken. Verder vraag ik me ook af welke NL spelers gehaald hadden moeten worden.. een vd Beek was leuk geweest, Tagliafico vooral voor de bühne, Ziyech wellicht. Olij zou kunnen maar das een keeper die al 28 is, ook al gauw 3/4 mln moet kosten en ook nog eens basisspeler is bij Sparta. Vraag me af of die 2e keeper wilde worden. Wat ik overigens wel vind van de woorden van Steijn, dat hij nu toch al dan niet deels de verantwoordelijkheid bij Mislintat legt en zichzelf enigszins indekt. Ik had deze woorden misschien liever eerst van Mislintat zelf gehoord.

31 augustus 2023 om 20:25

Hangt ervan af wat die redenen waren waarom het niet gebeurd of gelukt is. We weten niet met welke Nederlanders ze concreet bezig zijn geweest, we hebben een keer Maatsen voorbij horen komen bijvoorbeeld. Vrij duidelijk dat die onhaalbaar was. Misschien heeft Mislintat wat op eigen houtje gedaan, maar als bekend is de RvC er nog altijd om een transfer tegen te houden. De trainer is in eerste instantie de passant natuurlijk, goed dat hij en zijn staf voorkeuren uitspreken, maar dat de TD beslist kan ik wel begrijpen. Het is nu net of Ajax supporters verdeeld zijn in twee kampen. Maar ik denk dat we het eens even moeten aankijken voor we aan het hakblok moeten denken. Het kan echt alle kanten op en waarschijnlijk zal de waarheid ergens in het midden liggen. Er zal een Marin en Magallan bijzitten, hopelijk ook een Neres en een Ziyech.

31 augustus 2023 om 20:33

Je zegt een aantal rake dingen, behalve dat ik het niet over Nederlanders heb maar over een eigen koers varen. Vergeet alleen ook niet dat de rvc z'n eigen problemen heeft. Na het aantrekken van van halst als voetbaltechnisch rvc lid, is er gedoe geweest rondom salariëring voor rvc leden en rondom z'n interim ad kandidatuur. Niet bepaald
fijne werkomstandigheden waaronder je goede beslissingen neemt.

31 augustus 2023 om 21:17

Jij maakt overal je eigen waarheid van. Je gooit iets met eigen koers, rvc, van halst en salariëring bij elkaar en de conclusie: geen fijne werkomstandigheden. Dan leef je toch wel in een fijn wereldje als die puzzel in je hoofd past. Maar het slaat helemaal nergens op. Er is geen enkele relatie tussen al die zaken. Maar je zult wel weer stil blijven.

31 augustus 2023 om 20:34

Hij geeft aan om verschillende redenen… misschien wilde betreffende spelers niet, mochten ze niet weg if waren ze te duur? Allemaal legitieme redenen waarom het niet gelukt is. Waarom ga je gelijk uit van het negatieve en afgeven op de TD?

31 augustus 2023 om 21:00

Omdat voetbalzone het op die manier verdraait. Ze hebben het interview niet gezien en gaan af op wat voetbalzone hier plaatst, die gewoon een aantal zinnen eruit hebben gelaten en precies dat wat reacties uitlokt in de titel zetten. Steijn heeft gister ook al duidelijk aangegeven dat ook spelers die hij wilde te duur waren. En dat het door andere dingen niet mogelijk was ze te halen.

31 augustus 2023 om 20:58

Wacht ff. Voetbalzone heeft bewust een aantal zinnen van Steijn die hij zei eruit gelaten. Dit is echt smerig wat ze nu doen.

31 augustus 2023 om 21:44

Ja dat Steijn totaal niet kan inschatten welke potentie spelers hebben en welke geschikt zijn voor Ajax. Hij heeft ook even Vos afgeserveerd. Juist een speler waar mislintat ruimte voor wilde bewaren. Vervolgens zegt de trainer, nee niet goes genoeg en dan krijgt hij zijn versterking.

Wie is hier de passant? De trainer of de TD? Steijn zit in een lastig pakket

31 augustus 2023 om 20:21

Lijkt mij dat Steijn de passant is, als een TD teveel naar een trainer luisterd dan gaat het meestal niet goed, dat hebben we vorig jaar wel gezien

31 augustus 2023 om 20:24

Lastig parket.

On: misschien blijkt het wel een fantastische wisselwerking met als met Overmars en Ten Hag en blijven ze allebei jaren

31 augustus 2023 om 20:26

Zowel een TD als een trainer zijn uiteindelijk passanten maar over het algemeen zitten directieleden wel wat langer dan trainers natuurlijk.

31 augustus 2023 om 20:28

Steijn kan er met Kerst uitliggen, Mislintat zit er minimaal tot zomer 2025 schat ik.

31 augustus 2023 om 20:39

Als er een capabele RvC zou zitten en een fatsoenlijk algemeen directeur blijft deze TD niet lang. Hij weet gewoon niet wat Ajax inhoud. Maar laten we de maand september afwachten. Als je tegen Feyenoord en Twente punten laat liggen gaat de pleuris uitbreken.

31 augustus 2023 om 20:55

Inderdaad Mislintat weet totaal niet wat Ajax inhoud, en dan js het toch wel zo netjes om je oren een beetje te laten hangen naar mensen die dat wat beter weten. Om gewoon je eigen koers te varen, en de grote Mislintat show te maken is dan zeer opmerkelijk hoop voor hem dat het goed uitpakt.

Het grote deel wat wegging was ook buitenlands, dus wat maakt het uit waarmee het wordt aangevuld. Als ze maar kwaliteit hebben.

31 augustus 2023 om 20:20

Vind je dat echt? Ik ben voor psv en hoop toch dat onze basis uit 4-5 Nederlanders bestaat. Weet niet of dat te doen is maar kern moet toch Nederlands zijn.

31 augustus 2023 om 20:28

Bergwijn,boomen,berghuis,hato,brobbey. Dat zijn er 5. Dus er zit nauwelijks verschil in. Hypocriet gedoe allemaal. Ja sven is een aparte vent, maar hij ziet wel wat het elftal nodig heeft.

31 augustus 2023 om 20:29

Ideaal gezien wel inderdaad. Nu zal dat -net als bij PSV- bij Ajax ook gewoon het geval zijn dat er altijd minstens 4 a 5 Nederlanders op het veld staan. Vandaag zijn het er nog 8, dat zal met Sutalo, Avila, etc. in de ploeg nog wel wat afnemen maar het is echt niet zo dat er geen Nederlander meer te vinden is ofzo.

31 augustus 2023 om 20:39

Tja ik denk dat een meerderheid wel en voorkeur heeft voor 11 zelf opgeleide Nederlands spelers. Maar dat is lastig. Wat ik zeker weet, is zodra het team succesvol wordt, dat helemaal geen onderwerp meer is. Dan juich je net zo hard voor een Georgiër, Kroaat of Bosniër

31 augustus 2023 om 20:48

@cuco10, ik vind het echt geen toegevoegde waarde hebben. Ik zie vooral graag goeie voetballers, liefst ook types komen waar ik naar kijk. Vooral als het Nederlanders zoals Schuurs of Scherpen die aan het andere kant van het land komen en van zo'n kleine club komen en je in de jeugd ook nooit hebt zien spelen, boeit het me helemaal niets. Eigen jeugd die je al langer volgt is leuk, evenals bekende jeugd, denk aan Ayoub 'het monster' Ouarghi, van Feyenoord. Jammer dat ie nooit naar Ajax wilde komen

31 augustus 2023 om 21:14

@borussia ik zeg nergens dat dat bij Ajax niet het geval is. Jij stelt dat kwaliteit het belangrijkste is daarop reageer ik met dat je toch een aantal Nederlanders in een Nederlandse club wil hebben.

31 augustus 2023 om 20:20

Ja maar die zijn normaliter wel al gewend aan Nederland na één of meerdere jaren. Als je daar Nederlandse jongens voor terug kan halen heb je niet het probleem dat de vervangers moeten acclimatiseren.

31 augustus 2023 om 20:21

Idd. Zijn 8 spelers vertrokken met andere nationaliteiten. Word een beetje moe van het gezeur van Steijn. Er is ruim 100 miljoen uitgegeven, en heb hem eigenlijk elke week wel over iets nieuws horen klagen.

31 augustus 2023 om 20:33

Jij ziet het. Lijkt alvast bezig te zijn met een excuus tour.

31 augustus 2023 om 20:55

Het zou fijn zijn als we de namen van Steijn weten, want als hij met namen als Olij en Sambo zou komen, dan moeten we blij zijn dat Sven niet luistert

31 augustus 2023 om 21:30

@mrkrillin: Olij gaat nooit van zijn levensdagen naar Ajax om daar 2e keeper te spelen. Die is daar veel te goed voor

Tja, dat is Mislintat. Heeft een beetje eigen manier van werken. Altijd op zoek naar “het talent” uit een onbekend team of competitie. Maar je kan er ook in doorslaan. Bij Arsenal kwam hij ook al met wat vreemde aankopen en wilde hij overal de controle hebben. Ook de reden dat hij vrij snel is ontslagen..

Dit begint een beetje op het Schmidt scenario te kijken, maar dan in de vorm van een TD.

31 augustus 2023 om 20:22

Maar goed het verschil is dat een TD over het algemeen langer blijft zitten en werkt met een meerjarenplan waar een trainer alleen maar kijkt naar het nu. Vind het niet zo raar dat een TD beslist en een trainer een voorkeur kan geven. Ben wel benieuwd welke Nederlandse jongen hij liever zou hebben gehad ten opzichte van wie er dan gekomen is. Ik vind zelf buitenlanders geen probleem want die hebben toch een andere mentaliteit wat ook goed kan zijn.

Dan had Steijn beter bij Sparta kunnen blijven , er zijn 10 buitenlanders bijgekomen en er zijn 7 buitenlanders vertrokken , dus dat is niet zo'n schokkend verschil

Ik ben wel benieuwd wie Steijn dan zou willen hebben met de Nederlandse nationaliteit. Zou er zo snel niet één kunnen noemen die ik zou willen hebben.

31 augustus 2023 om 20:24

Klopt. Ik weet er wel een paar die ik liever niet in de basis heb. Eigenlijk allemaal, op Gorter wellicht na

31 augustus 2023 om 20:26

Inderdaad, ik zou er geen een kunnen noemen die haalbaar is en iets zou toevoegen. Misschien Schouten ipv Tahirovic had gekund.

31 augustus 2023 om 20:34

Ik gok dat het gaat om de spelers waar ook kort iets in de wandelgangen genoemd is. Olij, Sambo, Zierikzee.

31 augustus 2023 om 20:36

St Juste…als dat de spelers waren die Steijn wilde hebben ben ik blij dat hij niet zijn zin heeft gekregen.

31 augustus 2023 om 21:31

@woezel: kom op ...Olij zou een fantastische keeper zijn voor Ajax. Maar veel te goed voor een 2e keeper

Nou dan hebben ze gecommuniceerd Stein en Mislintat.
Joh die vind z'n eigen zo geweldig, en dan zegt hij nog dat het 4 jaar zal duren voordat Ajax weer is waar het was.
Ik dacht dat een trainer ook wat te zeggen had hierin
Hij moet er mee gaan werken en er een goed elftal van maken, ik gun hem veel succes Stein.
Maar die Mislintat vertrouw ik voor geen meter

Over uitspraken verdraaien en uit zijn verband rukken gesproken, wat hier gemeld wordt is maar een klein beetje wat er gezegd is, Steijn heeft oa ook gezegd dat hij tevreden is met wat er is gekomen

Steijn geeft alleen aan dat hij een voorkeur voor Nederlandse spelers had, meer niet. Niet dat hij niet tevreden is met de kwaliteit. Mislintat heeft spelers zoals Sutalo en Mikautadze al aangekaart voordat hij bij Ajax was begonnen. Deze jongens zijn ook met Steijn besproken voordat hij werd aangesteld.

De enige die mij te binnen schieten zijn Lang en Schouten, voordat zij naar PSV gingen.

Steijn begint nu al met zich in te dekken. Lekker collegiaal naar zijn TD. Als hij nu faalt kan hij altijd zeggen dat niet de juiste spelers zijn gehaald.

Wat een flapdrol.

31 augustus 2023 om 21:33

Het is ook niet perse collegiaal als Mislintat alle suggesties van Steijn negeert en zn eigen gang gaat,terwijl Steijn beoordeeld wordt op wat hij met de spelers presteert

tja valt wat voor te zeggen.
persoonlijk boeit het mij niet of ik een team met nederlanders of buitenlanders zie.. ik kijk voor goed voetbal.

Ik vind het overigens vrij bizar dat de trainer Steijn zelf aangeeft dat Forbs beter is op linksbuiten. Je hebt daar een speler van 30+ miljoen staan en dan haal je Forbs er nog bij voor 14-19 miljoen. Een bizar bedrag voor een tweede keuze op links. En een goeie rechtsbuiten is er niet gehaald. Heel vreemd toch?

Enige spelers die van waarde zouden zijn zijn spelers uit Oranje. En zolang het Nederlandse elftal er belabberd voor staat heeft Ajax weinig om uit te kiezen. Of ze zijn te duur, of ze zijn gewoon niet goed genoeg.

Slim om te zeggen van Steijn, als de prestaties tegenvallen kan hij het hier op afschuiven.

Er zal vast budget zijn voor een aantal tolken.

Als onze portugees vertrekt heb je geen echte goede rechsbuiten alleen spelers die nog de ervaring hebben om daar te spelen.

Al met al toch wel een erg teleurstellende transferperiode. Ik verwacht nog vuurwerk in Eindhoven en die zullen topfavoriet zijn. Feyenoord schat ik ook nog wel wat hoger in. Die CL plek gaat een hels karwei worden. Schandalig, werkelijk bezopen dat je het seizoen ingaat zonder fatsoenlijke rechtsbuiten. En dan veel geld uittrekt voor een linksbuiten die je al hebt, om hem vervolgens op rechts te misbruiken. Ik verwacht weer een enorm frustrerend seizoen helaas

Wat speelt dit ajax beroerd! Bergwijn staat constant verkeerd en presteert helemaal niets. De enige voldoende is voor Hato.
De tactiek klopt ook niet!!!

Alle fouten van Ajax dit seizoen op een rij:- Bosz niet aanstellen- Mislintat zijn gang laten gaan - Steijn aanstellen als kop van jut - Bergwijn aanvoerder maken - Tadic verkopen - Noa Lang niet terughalen - Niveau eerste divisie spelers kopen- Praten met Sneijder over een functie - Geen spits kopen - Selectie niet op orde hebben voor begin van het seizoen - Op het laatste moment je beste speler, Kudus, nog verkopen - Directeur aanstellen die een jaar lang geen functie mag uitvoeren Als er zo gefunctioneerd zou worden binnen mijn bedrijf zou ik me echt zorgen maken en al heel wat mensen ontslagen hebben

31 augustus 2023 om 20:58

Echt alle ingredienten voor nog een k*t jaar zijn aanwezig. In 2 jaar tijd volledig gesloopt

Helaas moet je dus tot aan de winterstop het doen met Wijndal , Rensch , Salah-Eddine en daar win je geen oorlog mee. Een echt goede links en rechts back mis je en dat zie je vanavond al terug.

31 augustus 2023 om 20:57

Avila en Gaaie zijn gekomen als linksback en rechtsback. Rensch speelt verder prima

Oh voetbalzone dit is echt weer een titel zo draaien dat het weer reacties uit lokt.

De aankopen die gedaan zijn zeggen mij allemaal erg weinig om eerlijk te zijn, dat hoeft helemaal niks te zeggen want ik volg alleen de eredivisie, EL, CL en de absolute top maar het lijkt me wat tricky met al die aankopen. Ik denk dat het 2 kanten op kan; de aankopen van Mislintat gaan het goed doen en de resultaten zijn daar of de aankopen van Mislintat komen niet uit de verf en de resultaten blijven uit, dan gaat het er toch allemaal een beetje somber uit zien voor Ajax vrees ik.

Helaas geld andersom ook de Ajax tax en zeker de Nederlandse clubs doen een flinke som erbovenop als Ajax aanklopt.. Buitenlanders zijn dus (helaas) goedkoper en makkelijker te halen..

31 augustus 2023 om 21:35

Maar Ajax betaald ook in het buitenland veel meer dan nodig is voor bepaalde spelers,maar daar doen ze dat vrijwillig. Elke club weet inmiddels dat Ajax domweg met geld strooit en zwaar overbetaald

Dat Steijn zich laat verleiden om zich hierover uit te spreken is niet best, die is nu al bezig om z'n eigen hachje te redden. Misschien is naar zichzelf kijken, Bosz heeft van een slecht PSV een voetbalmachine gemaakt en Steijn? Niets herkenbaars nog.

Denk dat deze aankopen 3 x niks zijn.

Ajax had Tagliafico, Ziyech, Davidson, Bonucci, Lozano en een paar nieuwe namen moeten halen. Allemaal haalbaar, En als trainer Bosz..

Had je meer zekerheid en weet je wat je in huis haalt met hun verleden.

Een trainer hoort een team te smeden al is het met 23 verschillende nationaliteiten. Steijn moet hier niet zo over zeuren. Wat had hij dan gewild met alleen Nederlanders. Wijnaldum op het middenveld? Beugelsdijk als cv?

135 aankopen en dan nog aankomen met ik heb niet gekregen wat ik wil.....kan het nog slapper.

2 september 2023 om 10:11

ach weten wij veel, als Steijn met zijn Sambo,olij en Lauritzen was aangekomen moeten wij blij zijn dat Sven heeft verder gekeken...

Steijn leest te veel media en is een ongelooflijke People pleaser er wordt gezegd dat Ajax een vreemdeling legioen koopt en hij dekt zich zelf in om te zeggen dat hij graag meer Nederlanders had gehad. Maar ook hij kan het spel van Ajax niet op de mat leggen. Want hij weet niet hoe. Hij heeft net zo veel tijd gehad als Bosz en kijk hoe hij PSV laat spelen. Stein maakt Bergwijn leider dan heb je echt geen verstand wat trainer inhoud. Dan had je toch beter

Ja Steijn laten we nog wat Nederlandse spelers haken van het nivo Taylor Wijndal Bergwijn, zodat je die lekker kan blijven opstellen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren