Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn heeft geen spijt van provocatie: ‘Blij dat ik ze stil heb gekregen'

Laatste update:

Het Keuken Kampioen Play-Off-duel tussen NAC Breda en ADO Den Haag (1-2) had dinsdagavond een bijzonder tintje voor Sem Steijn. De middenvelder zag vader Maurice Steijn vorig jaar na onenigheid opstappen bij de Brabantse club. Na zijn openingstreffer haalde hij zijn gram door zijn treffer te vieren voor de harde kern van NAC. Na afloop erkent Steijn dat het 'niet handig was'. Spijt heeft hij niet van zijn actie. "Er zijn wel meer dingen niet handig."

Bekijk hier de reactie van Sem Steijn na afloop van de play-offwedstrijd tegen NAC Breda (1-2 winst).

Er was veel om te doen vorig jaar. Steijn senior liep op het laatste moment promotie naar de Eredivisie mis en zag de hel losbarsten. De oefenmeester werd een van de mikpunten, wat uiteindelijk leidde tot zijn vertrek bij de Parel van het Zuiden. Er werd gesteld dat de oefenmeester werd bedreigd, maar dat is nooit bewezen. Ook is er nooit een aangifte binnengekomen. Dinsdagavond keerde de familie Steijn terug in het stadion van NAC voor de play-offwedstrijd van ADO. Een treffer van Steijn en een laat doelpunt van diens invaller Sacha Komljenovic waren genoeg voor een 1-2 zege.

"Dit is een goede overwinning", concludeert Sem Steijn na afloop voor de camera van Voetbalzone. "We hebben er hard voor gewerkt. Heel belangrijk dat we deze in de laatste seconde binnen hebben weten te slepen. Hoe ik heb toegeleefd naar de wedstrijd? Relaxed. Ik vind het mooi om hier te mogen spelen voor 20.000 man. Wij willen vol voor de halve finale gaan. Het maakt niet uit tegen wie je speelt. Omdat het play-offs zijn komt er wel iets meer druk bij kijken, het zijn geen normale wedstrijden."

Steijn opende tien minuten voor rust de score en besloot zijn treffer door met zijn armen gespreid voor de harde kern van NAC te gaan staan. "Dat had ik niet van tevoren bedacht", vertelt de middenvelder. "Er kwam een hoop emotie los. Misschien niet handig, maar er zijn wel meer dingen niet handig. Ik ben heel blij met mijn doelpunt. Ik ben blij dat ik de mensen hier stil heb gekregen. Nee, ik heb er geen spijt van. Ik heb direct na de wedstrijd een appje gehad van mijn vader. Hij was trots, ik heb hem zien staan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volkomen begrijpelijk dat er emoties los komen. Als je door bedreigingen die vervolgens ook nog eens worden ontkend een tijdje moet onderduiken bij je oma, de supporters vervolgens gaan zingen “Sem moet naar ze oma toe”, dan had ik precies hetzelfde gedaan. Zaterdag de klus klaren en NAC hun dromen naar de ratten schieten met een overwinning zou ik zeggen.

11 mei 2022 om 08:00

Klopt, hij hoeft zich nergens voor te verontschuldigen. Ze zullen wel weer doodsbedreigingen krijgen, want zo gaat het met een aantal 'supporters'. Die kunnen heel heldhaftig uitdelen, maar totaal niets incasseren. Nu vind ik het nac publiek voor het overgrote deel wel fantastisch hoor, helaas zitten ook daar een paar malloten tussen.

11 mei 2022 om 08:11

Er is niemand fysiek bedreigd. Er is door een aantal supportersgroepen gesteld dat Steijn weg moest, omdat ie totaal geen match bleek met de club. Vervolgens is dit door de directie naar buiten gecommuniceerd als zouden er bedreigingen zijn geweest. Is nooit enig bewijs voor geleverd en burgemeester en politie weten van niks.

Dat supporters dan cynisch gaan zingen dat Sem naar zijn oma toe moet is niet zo heel gek.

Dat Steijn Jr het fijn vindt hier zijn gram te halen is dan ook prima.

Als NAC fan zit ik er ook totaal niet mee, want NAC heeft er helemaal niks aan om nu te promoveren. Eerst maar eens de organisatie goed wegzetten met kundige mensen en dan een selectie samenstellen die naar de eredivisie kan groeien. Nu promoveren is in paniek spelers halen om erin te blijven en dan weer degraderen.

11 mei 2022 om 08:24

Er zijn nooit bedreigingen geweest. Dat is en verzonnen verhaal geweest van Steijn en Manders om Steijn op een chique manier uit Breda te krijgen.
Als de bedreigingen er echt waren geweest, waarom zit Maurice Steijn dan gisteren gewoon op de tribune, naast zijn maatje Manders.
Manders heeft zich al 4 maanden niet meer in ons stadion vertoond, maar vangt wel 17,500 per maand.
En nu zitten ze doodleuk samen naast elkaar.
Schandalig. Graydon mannetje zijn dagen zijn geteld in Breda.
En verder; maak je maar geen illusies ADO, jullie gaan het ook niet halen. Wat een armzalige ploeg is dat zeg.
Bijna nog erger dan onze eigen ploeg.

11 mei 2022 om 08:25

Ik vind 'hij moet voor voor dit tijdstip weg zijn, anders komen er van onze kant gepaste acties', toch een aardige bedreiging? Of zouden zij dan gezellig bij hem op de koffie gaan? Zoals ik dat groepje tekeer heb zien gaan na de verloren finale tegen NEC verwacht ik het niet. Gooien zelfs nog dingen naar hulpverleners als zij bezig zijn met iemand reanimeren.

11 mei 2022 om 08:34

@Duck: Het zijn inderdaad gewoon bedreigingen en geheel terecht dat dat hij hen terugpakt. Hopelijk zijn de supporters niet zo triest om weer met een reactie te komen, want hier blijken ze daar helaas wel toe in staat

11 mei 2022 om 08:39

Ducktaildo, de reactie van de directie toont exact aan wat een enorme kloof er was en is ontstaan tussen de club en de supporters.

De gepaste acties bestonden oa uit een klaagmuur voor het stadion waar iedere supporter zijn grieven kon delen. Bedacht door supportersorganen als de officiele supportervereniging, waarvan de voorzitter 70+ is en tientallen uren per week in NAC steekt. Dat zijn geen mensen die bij iemand de ramen in komen gooien.

Maar ja, als je als directeur en aandeelhouders die mensen niet kent, dan ga je in de paniekmodus. In plaats van een paar telefoontjes te plegen.

Dit staat los van het feit dat die randfiguren die stonden te rellen na NEC nooit meer bij het stadion zouden mogen komen.

11 mei 2022 om 08:42

Gepaste actie kan ook met spandoeken, 10 minuten later stadion betreden, etc. Niet alles is geweld...

11 mei 2022 om 09:02

@ducktaildo weet je wat het lachwekkende is: 'hij moet voor voor dit tijdstip weg zijn, anders komen er van onze kant gepaste acties'

Dit is dus totaal niet strafbaar.
Want als de OM zegt dit is een bedreiging, hoef jij enkel te zeggen waar dreig ik mee?

Gepaste acties? Is dat objectief? Meetbaar?

Met gepaste acties bedoel ik juist dat wij een boze brief naar zijn baas schrijven.
Want iemand bedreigen zien wij niet als gepaste actie.

En dan ben je klaar...

11 mei 2022 om 09:04

Jij hebt net als jullie technisch directeur totaal geen moeite met feiten ontkennen zie ik... maar de familie Steyn is zwaar bedreigd en zijn ondergedoken geweest. NAC is ziek in al z’n geledingen en dat is zonde van deze mooie club!

11 mei 2022 om 10:01

Dat het niet strafbaar is wil niet zeggen dat iemand zich niet bedreigd kan voelen. Doe die geelzwarte bril af en erken dat die mafkezen fout zitten

11 mei 2022 om 11:26

@ hoogdrukzetten

Wellicht is het een feit, maar daar is geen enkel bewijs voor geleverd.

11 mei 2022 om 12:19

@daviddein, er zit echter wel een verschil tussen je bedreigd voelen en daadwerkelijk bedreigd worden. Jouw interpretatie van wat ik zeg hoeft niet te kloppen met mijn bedoelingen.

Niks om je druk over te maken. Voetbal is emotie. Snap Sem helemaal, als je af en toe hoort wat er vanaf de tribune geroepen word, is dit nog een vrij onschuldige actie. En af toe het publiek op z'n plaats zetten kan helemaal geen kwaad!

Ben zelf Naccer. Reactie begrijpelijk maar verhaal van familie steijn klopt niet naar mijn mening. Maar mag alles doen wat die wil. Ziet wel dst steijn enige op veld stond met kwaliteit

Begrijp zijn reactie volkomen! Ze hebben met het gezin moeten onderduiken nadat het in de laatste minuut mis ging tegen NEC .en dat ze dat hebben moeten doen is echt de schuld van NAC die hun René en Willy vd kerkhof,Sjaak zwart namelijk Ton Lokhof technisch directeur maakte en ton kon intern niet winnen van Maurice want de hoofdsponsor stond achter hem en vervolgens is hij als een gefrustreerde allemaal onwaarheden de wereld in gaan slingeren wetend dat die tokkies dat zouden oppakken en gekke dingen gingen doen.
Bij psv en Ajax hebben ze het goed geregeld met René en Willy en Sjaakie die van de zijlijn iets mogen roepen bij NAC laten ze de club gewoon slopen door deze man het technisch beleid te laten doen zonder enig netwerk... Steyn z’n netwerk is zelfs beter! Dus ja ik begrijp sem donders goed en vond het jammer dat hij gisteren voor de camera niet uit de school klapte...

11 mei 2022 om 11:29

Steijn zijn netwerk, daar profiteren we nu nog van bij NAC. Uitgebluste spelers als Immers, Bilate en Malone gehaald. En fitte gasten als Van Hooijdonk en Riera weggepest.

Leuke gozer en goede voetballer. Had hem graag bij het grote fc Utrecht gezien, gaat helaas naar Twente.

Prima ventje
Carrières los van je pa zien doet hij ook prima
Maar familiebanden blijven altijd.

En als jij bedreigt wordt, moet onderduiken en dat soort taferelen, dat treft het hele gezin.

Is het wettelijk correct, nope!
Is het karma? 100%!!!

Ik geef hem 1 hoogstens 2 jaar Twente en dan gaat hij weer een stap hogerop maken

Arrogant ventje die Sem net zoals zijn vader.
Sparta komt daar nog wel achter ook daar gaat Maurice Steijn met ruzie weg.
Onbegrijpelijk dat ze na Fraser zo'n type trainer aanstellen die betonvoetbal wil spelen.
Bah....

Hele eerlijke reactie. Wel onhandig en niet netjes om je middelvinger op te steken naar het publiek, maarja dat is voor zijn eigen rekening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren