Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stagiair Smolarek: 'Eén van de meest aansprekende clubs van Nederland'

Laatste update:

Ebi Smolarek traint mee met de selectie van NAC Breda. De clubloze aanvaller hoopt op die manier zijn conditie op peil te houden en zich een mening te vormen over zijn aportieve toekomst. De 31-jarige Smolarek heeft naar eigen zeggen meerdere opties, maar koos voor een proefperiode in Breda.

/

"NAC is een van de meest aansprekende clubs van Nederland", vertelt Smolarek op de clubsite. "Er is ook een wederzijds respect. De komende week proberen de club en ik uit te zoeken of we elkaar goed liggen. Van daaruit kijken we verder."

Smolarek begon zijn loopbaan bij Feyenoord en was daarna voor onder meer Borussia Dortmund, Racing Santander en Bolton Wanderers actief. Het afgelopen half jaar stond hij onder contract bij ADO Den Haag, waar hij twaalf wedstrijden meespeelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Dat kan je toch niet zeggen? NAC is een mooie club, leuke aanhang, maar verre van de meest aansprekende clubs in Nederland. Dit is gewoon goedkoop scoren in de hoop op een contract...

14 juli 2012 om 08:47

Dan kom jij niet uit West Brabant dus. Hier is NAC dus vele malen populairder dan PSV bijvoorbeeld. En wat je zegt ze hebben een goede aanhang en is ook wel een echte volksclub.

14 juli 2012 om 08:58

Dat maakt je nog niet de meest aansprekende club van Nederland...

14 juli 2012 om 09:16

Je hebt het over West Brabant maar Nederland is groter en daar spreekt PSV toch echt meer mensen aan dan dat NAC doet . En aangezien NAC de enige BVO is in West Brabant is het ook niet zo moeilijk om de meest aansprekende club van West Brabant te zijn.

Smolarek loopt gewoon te slijmen omdat hij een contract wil hebben. Dat verhaal over zijn NAC pyjama die hij als kind al had bewaart hij voor volgende week als hij nog steeds geen contract heeft gehad.

14 juli 2012 om 11:12

Dus dat is dus de reden dat er geen kip meer heen ging naar het failliete RBC Roosendaal.
NAC wordt inderdaad onderschat in Nederland.
Ze hebben samen met Feyenoord de veste supporters van Nederland.
Altijd vol passie bij een wedstrijd van Nac.
20.000 man zit er iedere keer te wel het voetbal van de laatste tijd heel matig was en de prestaties.
Ik hoop ook dat NAC weer een keer los van de grond komt en dat ze financieel weer alles beter op orde krijgen.

14 juli 2012 om 09:10

Haha dit zegt idd genoeg over de ongeloofwaardigheid die spelers altijd uitspreken. Als je Nac bij 1 van de meest aansprekkende clubs van NL vind horen dan volg je of het Nl voetbal niet of heb je er bar weinig verstand van (mits je geen Nac supporter bent want dat hun het vinden is natuurlijk logisch).

14 juli 2012 om 09:15

Met alle respect voor NAC maar hier heb je natuurlijk 100% gelijk in. In Den Haag is Ado ook vele malen populairder dan Feyenoord of Psv. Dit is echt Amateur psychologie van het allerlaagste niveau van Mr Smolarek die in 15 wedstrijden 2 goals bij ons wist te maken. Nou veel suc6 bij Nac, maar ik kan je nu al vertellen dat het echt geen spits is.

14 juli 2012 om 11:41

Ik denk dat toch iedereen wel een eigen mening mag hebben dus wat is het probleem als Smolly zegt dat hij nac de mooiste club vindt? Ik persoonlijk vind ajax de mooiste club maar daar zal ook wel iedereen commentaar op hebben. Je moet er niet meteen vanuit gaan dat hij gaat slijmen omdat hij een contract wil want daar heb je geen enkel argument voor

14 juli 2012 om 11:05

Dat kan je ook niet zeggen, maar als jij goed zou lezen zou je zien dat hij dat ook helemaal niet zegt. Hij zegt 'een van de meest aansprekende clubs' dat is iets heel anders dan 'de meest aansprekende club'. Daarnaast is het vinden van een aansprekende club volledig persoonsgebonden, het is namelijk een mening. Voor mij is het ook een van de meest aansprekende clubs omdat ik een zwak voor NAC heb. Of mag ik dat ook niet zeggen?

15 juli 2012 om 00:13

Ach ja, lezen is soms ook een vak he: ''maar verre van de meest aansprekende clubs in Nederland.''

Verder mag jij zeer zeker zeggen wat jij wil, maar statistisch/historisch gezien is NAC redelijk ver verwijderd van de aanprekende clubs...

NAC is een topclub in wording. Als je er wel eens komt dan voel je dat aan alles.

14 juli 2012 om 09:47

En jij bent echt zanger Rinus.

14 juli 2012 om 11:09

Maar dan wel met Romana op de scooter...... ;

NAC is een slapende reus. Het stadion kan uitgebreid worden naar 60.000, komt nog wel vol. De supporters zijn de beste van de wereld. De kantinejuffrouw behoort al tot de top van Europa. Met de huidige coach aan het roer heeft NAC al evenveel aanzien dan Real met Mourinho.

Met Smolarek erbij zal de populairiteit onder de Poolse stukadoors bovendien naar ongekende hoogten stijgen. En iedereen weet, daar zit het grote geld. Dus financieel zijn er ook legio mogelijkheden. Al is NAC natuurlijk al jaren een club die uitblinkt op het financiële vlak. Smolarek had wat mij betreft wel wat meer de loftrompet mogen steken.

14 juli 2012 om 11:45

Netjes

14 juli 2012 om 12:08

Ik ben het volledig eens met dit bericht. Het enige wat Nac nu nog nodig heeft is een speler uit Korea om ook daar hun inkomsten uit te genereren. Ik voorspel een gouden toekomst voor Nac.

On: Ik hoop voor Nac dat Ebi voor een Pools salaris tekent anders kan het nog wel een duur gokje worden.

14 juli 2012 om 12:37

Nu vergeet je voor het gemak het breaking news van een paar weken terug Frisianreds. NAC Breda wil tenslotte uitgroeien tot "één van de meest sfeervolle clubs van Europa". Een sfeergevoelige jongen als Ebi snapt dat.

14 juli 2012 om 12:51

Hoe kon ik dat inderdaad vergeten?

Als je er zo over nadenkt, is het toch raar dat jongens als Ibrahimovic en Silva naar PSG gaan, terwijl NAC juist de club van de toekomst is.

Wat een clubs heeft hij al versleten zeg in zijn carriere.
NAC is toch weer een stapje omhoog voor hem dan Ado.
En het is zeker een aanwinst voor Nac, want die hebben het ook niet echt breed met goede spelers meer.

14 juli 2012 om 12:11

Nac een stapje hoger dan Ado ? Ik wil niet overdrijven maar waar baseer je dat op?

Salaris zal nagenoeg hetzelfde blijven. Nac en Ado spelen voor ongeveer 15000 toeschouwers dus dat verschilt ook niet. Ado en Nac hebben allebei de afgelopen jaren 1 uitschieter gehad en voor de rest of Degradatie of middenmoot.

Als je de selecties naast elkaar neer legt vind ik ze allebei evenveel kwaliteit hebben en zal het aan de trainer liggen of er wat uit te halen valt.

14 juli 2012 om 17:03

Koosie25, met alle respect, maar je zegt dat boyaz9 het ergens op moet baseren maar doe dat dan zelf ook even.

Punt 1, Nac is alleen lage middenmoot nu vanwege financiele problemen, en daarvoor hebben we vaak rond plek 10 gestaan, waar Ado veelal plek 14 t/m 17 bereikte, verder heeft Ado als uitschieter 1x playoffs gehaald waar Nac de afgelopen 5 jaar, 1x derde is geworden en 1x 6de (na playoffs Europa in). Naast de sportieve prestaties wil ik even melden dat het stadion van Nac elke wedstrijd zo goed als vol is, met een capaciteit van 19000 toeschouwers, wat als ik me niet vergis niet afgerond 15000 maar 20000 is, dus snap ik jouw punt niet.

14 juli 2012 om 19:36

Voor een voetballer is een stapje hoger als je :
Meer gaat verdienen,
Voor meer publiek gaat spelen.
Voor Europees voetbal gaat strijden.

De kans dat je met 1 van deze clubs Europees voetbal haalt is even groot dus complete onzin wat je zegt.
Ado speelt voor 15000 mensen waarbij Nac voor 19000 speelt. Nou nou wat een verbetering.
Begroting Nac 13 M , Begroting Ado 15 M dus hij zal niet meer verdienen.

Ado laatste 5 jaar 1 keer Europees voetbal , Nac 2x.
Nac financiele problemen, Ado niet.

Misschien was Nac een stapje hoger , maar nu zeer zeker niet meer. Ado is een sleeping giant en wordt alleen maar groter, waar Nac problemen heeft om te overleven.

17 juli 2012 om 07:59

Ik Baseer er op dat ADO één leuk seizoen speelt te wel ze daarna steeds net aan nacompetitie ontlopen te wel NAC zelden 14e eindigt en veel vaker rond plats 10 en 9.
Bij NAC zitten er elke wedstrijd gemiddeld 19.000 mensen op de tribune.
Bij ADO gemiddeld 12.000.
Dus dat is wel een verschil.
Ik vind dat NAC gewoon een grotere club is.
Als het daar financieel beter gaat komen daar ook betere tijden aan.
NAC is in 2008 3e geworden en heeft in 2009 Europees gespeeld en kwamen een ronde verder dan Ado. Hun werden uitgeschakeld door Villareal in de play off ronden en jullie door Omonia.

hmm, bekende woorden..
Dit zei hij ook over ADO Den Haag en Feyenoord. Nouja, hierna nog FC Utrecht en hij heeft wel dé vier volkclubs van Nederland gehad!

NAC is gewoon een van de meest aansprekende clubs van Nl

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren