Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Spurs hebben 11 managers in 18 jaar versleten, ik ben blij met mijn keuze'

Laatste update:
/

In de zomer van 2012 werd Brendan Rodger benaderd om aan de slag te gaan als coach van Tottenhan Hotspur, maar de Noord-Ier koos destijds voor Liverpool. Een keuze waar hij tot op de dag van vandaag geen spijt van heeft, zeker nu het zo rommelt bij the Lilywhites uit Londen. "Ze hebben inmiddels elf managers in achttien jaar versleten", memoreert Rodgers in de Daily Mail.

"Tottenham Hotspur is een prachtige club, maar een van de dingen waar ik naar keek was de historie", begint de coach van Liverpool zijn relaas. Rodgers werd na het ontslag van Harry Redknapp naar voren geschoven als belangrijke gegadigde, maar uiteindelijk viel de keuze op André Villas-Boas, die afgelopen maandag alweer zijn ontslagbrief op de deurmat vond. Dat verrast Rodgers niet.

"Ze hebben in achttien jaar tijd elf managers versleten. Ik had een club nodig die mij de tijd gunde om iets op te bouwen. Bij the Spurs is het lastig. Ze hebben een paar goede jaren gekend onder Redknapp, maar het vertrek van Gareth Bale is ze zwaar gevallen. Ze beschikken over voldoende goede spelers, maar slechts een paar van hen presteert week in, week uit op een hoog niveau. Ik ben meer dan gelukkig met mijn keuze destijds."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me logisch, Spurs weet vooral nieuwe spelers aan te trekken door bakken met geld te bieden, bij Spurs zit er overigens ook geen enkele visie achter het beleid. Kopen kopen kopen en het is eigenlijk alleen maar middelmaat wat er aangetrokken wordt.. Zo zijn wij in de strijd met hen al diverse spelers misgelopen, achteraf gezien niet heel erg slecht uitgevallen. En ook vind ik Rodgers ook een betere coach dan Avb. Rodgers wordt onderschat in vergelijking met Avb.

20 december 2013 om 13:51

Helemaal mee eens, ik kan als Arsenal-fan gewoon genieten van het voetbal wat Liverpool speelt. Rodgers wordt zeker onderschat in vergelijking met Avb.

20 december 2013 om 13:53

Haha frank. Ga aub niet over ons beleid lopen zeiken want dat is wel heel hypocriet. Jullie hebben de afgelopen jaren voor bakken geld uitgegeven aan middelmaat dus ga nou niet doen alsof jullie een beter beleid hebben.

20 december 2013 om 13:57

Jullie zijn net zo erg, maar het verwachtingspatroon is bij jullie vele male lager dus wordt alles ook niet zo erg uitgelicht. Een Bentley was qua aankoop van hetzelfde niveau als Carrol..

20 december 2013 om 14:02

Bentley koste 16m, Carroll 35 ofzo. Dat is wel een heel groot verschil.

20 december 2013 om 14:04

De afgelopen jaren was het verwachtingspatroon bij Tottenham hoger hoor. Probleem is dat de supporters en spelers wat te snel voor hun beurt spreken... maar dat levert weer hilarische momenten op

20 december 2013 om 14:05

Qua aankopen kan het bij Liverpool ook nog beter hoor, Borini, Sahin en Assaidi vergeten? Die kostten bij elkaar ook ruim 22 miljoen euro, ook allemaal weggegooid geld.

20 december 2013 om 14:14

Dantethfc

Carrol heeft nog 20 miljoen euro opgebracht, Bentley? 0. Beide een flinke som verlies.

20 december 2013 om 14:16

Sahin was gehuurd, Borini is nog geen weggegooid geld en gaat het steeds beter doen bij Sunderland (verhuurd). Assaidi was een koopje en maakt zijn minuten ook bij Stoke city, dus die wil ik ook nog niet helemaal afschrijven.

Sinds Rodgers is ons aankoopbeleid toch wel opgebloeid en weinig tot geen echte miskopen, maar wel goede talenten en aankopen erbij.

Arsenal heeft ook zijn flaws hoor en wenger koopt ook wel eens wat in wat niet tot bloei komt en weer weg kan.

20 december 2013 om 14:20

Sahin heeft miljoenen gekost toch?

Mwua, Borini heeft het niveau niet. Assaidi is inderdaad een gok die je mag nemen.

Die Cissokho is ook nog niet veel trouwens.

20 december 2013 om 14:25

Klopt, Sahin had al een medical gedaan bij Arsenal destijds, maar Liverpool boodt op de valreep geloof ik een miljoen of 8 en zou daarnaast al zijn salaris te vergoeden om hem een seizoen te kunnen huren. Ook niet geweldig uitgepakt.

20 december 2013 om 14:26

Persiangooner

Cissokho is gelukkig gehuurd..

20 december 2013 om 14:27

Fabio Borini:
Purchased for £10m.
13 Total League appearances for Liverpool
1 Goal for Liverpool. 0 Assists
Loaned out to Sunderland, with 1 goal in 10 appearances so far.

Joe Allen:
Purchased for £15m
33 Total League appearances for Liverpool
1 Goals. 0 Assists

Oussama Assaidi:
Purchased for £3.5m
4 Total League appearances for Liverpool
0 Goals. 0 Assists for Liverpool
Loaned out to Stoke, and has 1 goal in 334 minutes (an amazing winner against Chelsea)

Luis Alberto:
Purchased £6.8m
7 Total League appearances
0 Goals. 0 Assists

Iago Aspas:
Purchased for £7m
7 Total League appearances
0 Goals. 1 Assist

Tiago Ilori
Purchased for £7m
0 Total League appearances
0 Total appearances in any 1st team competition

Dat is nog eens goed beleid!

20 december 2013 om 14:30

Bullshit, Sahin ging niet naar LFC voor t geld maar omdat hij dacht dat hij aan spelen toe zou komen.

20 december 2013 om 14:32

Haha ga jij nou serieus met lijstjes komen van Liverpool spelers? 100 miljoen uitgegeven en in totaal minder goals dan de spits van Liverpool. Dont go there mate.

20 december 2013 om 14:32

Dante, je vergeet nog de aller ergste, het huren van Sahin voor 4 miljoen pond. En Cissokho voor 2 miljoen huren is ook niet de slimste.

20 december 2013 om 14:34

Dont go there mate? Franky-boy went there mate.
@ Stravven Hoeveel wedstrijden heeft die Sahin gespeeld? Zullen er niet meer als 5 zijn geweest.

20 december 2013 om 14:36

Dat Tottenham een matig beleid heeft betekent niet automatisch dat Liverpool een fantastisch beleid heeft hè, dus er mag zeker iets van gezegd worden. Bij Liverpool is er ook teveel betaald voor hele matige voetballers... Bovendien is het allemaal scorebordjournalistiek. Een jaar geleden gold Henderson als net zo'n grote miskoop als Lamela en Chadli. Misschien spelen die over 12 maanden ook wel de sterren van de hemel.

20 december 2013 om 14:38

Dantethfc

Lol, je gegevens kloppen niet eens..
Assist van Alberto vergeten tegen Tottenham? Illori is niet voor dat bedrag aangetrokken.

Maar wij kopen tegenwoordig spelers met een visie. Jullie kopen Eriksen terwijl jullie er Holtby en Siggy hebben, jullie kopen Lamela terwijl je Towsend en Lennon hebt. Jullie kopen Soldado terwijl je Adebayor en Defoe hebt. Iets is niet kloppend op het moment bij The Spurs.

20 december 2013 om 14:40

Dantethfc

11 wedstrijden..

20 december 2013 om 14:44

Het is een lijstje van denk een week geleden ja. http://www.bbc.com/sport/0/football/23926042 volgens de BBC was Ilori 7m, En die spelers zijn ook wel gehaald met een visie hoor. Veel spelers zijn vertrokken. Adebayor en Defoe waren vorig jaar ontzettend matig. Lamela werd gehaald omdat ze niet verwacht hadden dat Townsend iets zou toevoegen en Siggy speelt bij ons op links dus word Eriksen gehaald voor centraal samen met Holtby.

20 december 2013 om 14:54

Eriksen is te verantwoorden, Lamela is iets voor te zeggen, Chadli is iets voor te zeggen, voor Paulinho niet, voor Soldado niet.

20 december 2013 om 16:34

Lamela is vooral pech, die heeft wel het talent om bij de beste spelers in de premier league te komen. Eriksen is een goede aankoop en Paulinho ook aangezien hij een zeer goede Conferderations cup speelde. Chadli, Capoue en Soldado zijn matige aankopen. Chiriches kan ook nuttig zijn.

Een middenveld met Sandro, Paulinho en Eriksen is gewoon prima als ze de vorm hebben. Aangevuld met een goede in redelijk vrije rol spelende Lamela heeft het middenveld kracht, loopvermogen en creativiteit. Als Lamela een schot in de roos was geweest dan had AVB nu waarschijnlijk nog een baan.

20 december 2013 om 19:13

wie is ons?

20 december 2013 om 22:38

Aspas is nog minder... Die kon er in het begin niks van. Cissokho is ook een drama. Gelukkig is die gehuurd..

20 december 2013 om 13:54

Als we het dan toch over historie hebben, jullie kopen ook pas sinds kort weer gericht in, dus ik vind het een beetje ongepast om nu met je vinger te wijzen. Slechts een paar jaar terug was Liverpool dé thuishaven voor overbetaalde Engelse spelers, voordat jullie de weg naar boven weer hebben ingeslagen met aankopen als Coutinho.

20 december 2013 om 13:57

Wie waren die overbetaalde Engelse spelers dan? Carrol en Downing?

Liverpool had niet het beste beleid, maar er speelde niet alleen overbetaalde Engelse spelers.

20 december 2013 om 13:59

Henderson en Allen passen daar ook bij, al is Allen een Welshman. Daar is ook gewoon veel te veel voor betaald.

En natuurlijk ook nog Charlie Adam.

20 december 2013 om 14:07

Bijvoorbeeld, Goh, noem ze maar op.

Joe Allen voor 15 miljoen, Charlie Adam voor 9, Downing voor 20 miljoen, Carroll voor 35 miljoen. En ga even na dat dit bedragen in ponden zijn, dus vermenigvuldig nog maar met 1,2.

En dit is nog niet eens alles over de afgelopen drie jaar. Liverpool heeft alles behalve goed beleid gevoerd, dus doe niet zo neerbuigend over Spurs. Tottenham heeft tenminste nog een goed elftal gehad in de afgelopen paar jaar, het is dat 'arry er aan het roer stond.

20 december 2013 om 14:15

Voor Henderson is echt niet teveel betaald, die heeft het al waargemaakt. Allen begint ook steeds beter te spelen. Zelfs Downing vond ik niet slecht, hij creërde ssuperveel kansen, had alleen de pech dat niemand ze afmaakte. Voor Carroll is natuurlijk teveel betaald, maar voor Suárez en Coutinho natuurlijk weer te weinig.

20 december 2013 om 14:17

Bijna 20 miljoen voor Henderson, dat is een tijd lang het transferrecord van Arsenal geweest. Na drie jaar begint hij ook eens goed te spelen, mag het? Hoezo niet teveel betaald?

20 december 2013 om 14:19

Henderson is niet verkeerd, maar in plaats van de 6 miljoen die hij waard was is er 18 miljoen betaald. Allen is hetzelfde verhaal. Suarez is gewoon een keurig bedrag, dat is normaal tot vrij veel voor een spits die het alleen in Nederland bewezen heeft. Coutinho was wel een koopje, dat klopt, daar had Inter 5 tot 8 miljoen meer voor kunnen vragen.

20 december 2013 om 14:27

Je hebt het allemaal over 1 korte periode.

Downing, Caroll, Henderson, Suarez waren het gevolg van het transfer verzoek van Torres. In korte tijd moet je dus dat geld investeren en wie koop je dan? De revelaties van de premier league in dat jaar en nog een goede spits uit Nederland.

Caroll werd dat seizoen speler van Newcastle en alom geprezen
Downing was eindelijk volwassen geworden en maakte het talent waar werd er gezegt
Henderson nieuwe Gerrard die super was voor Sunderland
Suarez gewoon een goaltjes dief van Ajax

Uiteindelijk is toch de helft uitgegroeid tot vaste waarde en Suarez hoef ik niet uit te leggen.

Niet onlogische aankopen dus, maar jammer dat het niet is gaan werken zoals gehoopt met sommige spelers.

Dit was het tijdperk van Kenny Daglish en Rodgers met zijn aankopen heeft dit snel doen vergeten en hij verdient geld.

Bijvoorbeeld coutinho, die word met oscar vergeleken van Chelsea. Hoeveel heeft Chelsea betaald en hoeveel hebben wij betaald. Reken maar uit de winst

20 december 2013 om 13:58

Ik denk dat er bij Liverpool een duidelijker plan achter zit dan bij Spurs, maar zo is dat bij meer clubs. Liverpool kijkt echt wat er nodig is, Spurs koopt maar wat en ziet het dan wel lijkt het. Natuurlijk koopt Liverpool ook spelers voor posities waar ze al sterk bezet zijn, Sturridge vorig jaar bijvoorbeeld, en Mignolet dit jaar, maar dat zijn gewoon spelers die wat toevoegen aan de selectie. Liverpool heeft gewoon een stuk beter ingekocht met Coutinho, Sakho, Sturridge, Mignolet en Toure. Aspas, Ilori en Alberto is een ander verhaal, Aspas redt het denk ik gewoon niet, de andere twee zijn allebei nog jong en hebben dus nog wel even tijd. Als je dan vergelijkt met Spurs: Holtby, Soldado, Lamela, Paulinho, Chichires, Eriksen, Capoue en Chadli, daarvan is Chichires zeker wel een goede aankoop, Paulinho speelt ook veel maar is in principe gewoon eenzelfde speler als Dembele en dus niet nodig, Capoue en Chadli zijn ook wel te verantwoorden, dat zijn gewoon spelers voor op de bank, voor die rol ook gewoon geschikt. Eriksen twijfel ik wat over maar die kan ik ook als fatsoenlijke aankoop zien, maar dan heb je nog Holtby, Soldado en Lamela die het gewoon allemaal niet brengen. Ok, Holtby kostte maar een schijntje, daar zit het em niet in, maar de andere spelers...

Wat me ook opvalt: In diezelfde periode zijn Parker, Huddlestone, Bale, Gallas, Assou-Ekotto, Caulker, Dempsey en Jenas vertrokken, een aantal daarvan zijn best te verantwoorden, maar de spelers die ze voor andere vertrokken spelers terug gehaald hebben zijn geen vooruitgang. Jenas en Gallas laten vertrekken is gewoon logisch, Assou-Ekotto verhuren is gewoon een stomme zet geweest, Bale is dubieus, zo'n bod kan je gewoon niet weigeren maar hij was wel echt heel belangrijk, Caulker snap ik helemaal niets van, Huddlestone en Parker kan je over twijfelen als je Capoue en Paulinho ervoor terug haalt, maar qua niveua zal dat elkaar niet heel veel uitmaken en is het dus eigenlijk gewoon zonde van die 20 miljoen. Dempsey deed het ook zeker niet onaardig, waarom hij vertrokken is en vervangen is door Chadli is me ook een raadsel, maar daar maak je dan wel winst op dus is nog wel begrijpelijk.

20 december 2013 om 14:03

Achter elke aankoop van Spurs zat wel een goede gedachte, maar het probleem vind ik is dat we teveel spelers hebben gekocht die potentie hebben om heel goed te worden en die bovendien allemaal ongeveer op hetzelfde niveau zitten. Het is nu allemaal te veel "net-niet" spelers. Ze hebben de potentie wel, maar daar blijft het ook bij.

20 december 2013 om 14:07

Er kan best een gedachte achter zitten, alleen is die gedachte misschien niet heel logisch. Soldado in plaats van de veel beter passende Negredo kopen bijvoorbeeld, niet logisch. Caulker, die een niet onbelangrijke homegrown-status heeft vervangen voor Chichires, een van je twee linksbacks verhuren zodat je een CB op de LB moet zetten is ook niet heel logisch.

20 december 2013 om 14:12

@lennonturbo

Ik heb juist het gevoel dat er helemaal geen idee achter zit. Wat moet je met 3 verdedigende middenvelders en werkpaarden als je geen creativiteit hebt?

20 december 2013 om 14:13

Maar Stravven, als we het hebben over absolute top, de wil om naar boven te stormen, dan neem je toch met alle respect geen Soldado?? Ik snap dat het misschien een aankoop is door gebrek aan beter, maar zelfs dan zouden er betere alternatieven moeten zijn (benteke?!)..

Tel daarbij op dat zichzelf, regelmatig schromelijk overschatten, een coach hebt die tactisch Barca compleet wil kopieren en een voorzitter die moeilijk doet bij vertrekkende spelers, dan heb je dus gewoon dus best veel factoren die er aan bijdragen dat de selectie compleet uit balans is, tov de coach, door de voorzitter..

Het geheel maakt het dat het nu is zoals het is. Momenteel, is Arsenal de meest stabiele topclub uit Engeland, omdat ze op bestuurlijk niveau het meest normaal functioneren. Dat geeft ze een voorsprong op alle clubs die meedoen waar Arsenal om mee doet (in Engeland dan, CL plaatsing, Titel, beker).

Chelsea heeft het geld, de spelers, de (ex)coach maar op bestuurlijk niveau zijn we al jaren aan het kloten. Liverpool en Spurs begin ik niet eens over en Fergie (blijkt nu) maakte gewoon United van normaal naar goed en met 2/3 toppers naar absolute top.. (naja valt te betwisten).

Arsenal, wanneer zij de huidige selectie echt gaan uitbalanceren, zoals Real (voor de aankoop van Bale) dan zie ik ze de komende jaren gewoon Engeland domineren. Mits Wenger dan doorgaat he haha

20 december 2013 om 14:17

Arsenal moet nog wel een paar aankopen doen denk ik, maar we hebben gelukkig wel een hele stevige basis om vanuit verder te bouwen. De setback van het Emirates gaat op de lange termijn beter zijn. En echt, ik denk dat Van Persie over een jaar of 3 enorm veel spijt heeft dat hij bij Arsenal is weggegaan, ik denk dat het voor Nasri ook gaat gelden trouwens.

En bij Arsenal klopt ook niet alles hoor, Gazidis hoort als feitelijke CEO meer te zeggen te hebben dan Wenger, maar dat is niet zo. Dat klopt eigenlijk ook niet.

20 december 2013 om 14:27

Hahaha Nasri wie?! xd Overschat zichzelf zo erg he.. half seizoen leuk spelen.. achja vind het wel mooi. Had ie bij Arsenal gespeeld was nu 1 van de clubhero's..

V. Persie heeft nu al spijt, dat weet ik zeker. Voor 1 domme prijs, zogenaamd weggaan. Ergens geloof ik ook niet dat hij echt weg wou gaan maar dat Wenger er ook genoeg van had.. Weet niet of je het verhaal hebt gelezen dat hij eigenlijk toch wel wou blijven (V. Persie) maar dat Wenger, omwille van zijn autoriteit en gezag heeft gezegd dat ie nu ook maar moest gaan...

En klopt maar daarom zeg ik ook van alle topclubs functioneren jullie op bestuurlijk niveau, het meest normaal Als je naar Chelsea kijkt.. naja die 10 middenvelders zegt wel genoeg lijkt me haha xd

20 december 2013 om 14:36

Arsenal heeft ook 11 middenvelders, maar geen 11 toppers, dan reken ik Aoc, Walcott en Podolski mee als middenvelders, dat wel.

En Zola, Van Persie heeft het gewoon heel smerig gespeeld en die komt er bij Wenger niet meer in durf ik te wedden, sowieso is hij een spelers die de fans niet moeten hebben. Shawcross kan beter ook maar niet naar Arsenal komen, om het niet over Cashley, Nasri en Adebayor te hebben. Sommige andere spelers zijn een ander verhaal, Cesc bijvoorbeeld, en ook Kolo Toure zou terug kunnen komen denk ik.

En Nasri doet het nu wel weer aardig bij City, maar inderdaad, was hij bij Arsenal gebleven was hij nu waarschijnlijk een betere speler.

20 december 2013 om 16:37

De premier league zou ik toch geen 'domme prijs' willen noemen. Die prijs heeft zeker in Engeland wel een beetje prestige...

20 december 2013 om 13:59

Het probleem is geloof ik dat Levy Tottenham als een bedrijf ziet waar je winst uit kan halen. Hij stelt winst boven alles. Zo zijn we een suptopper geworden, maar de stap naar topclub zullen we nooit maken.

20 december 2013 om 14:02

Dan kan je nog steeds een topclub zijn Lennon, Arsenal boekt ook al jaren winst en is toch wel een topclub.

20 december 2013 om 14:02

Je overdrijft. Liverpool is nog geen jaar op de goede weg, Tottenham doet het al jaren prima alleen zijn ze zo dom geweest om hun mega investering te baseren op de visie van een ongeschikte coach.

Toen Rodgers er net kwam had hij ook Borini en Allen gehaald he... pas sinds afgelopen winter gaat t beter.

20 december 2013 om 14:06

Beide spelers hebben veelal last gehad van blessures..

Allen is overigens echt een goede aankoop, maar Borini mag van mij part vertrekken.

20 december 2013 om 14:10

Je wil hem nu hij net begint te lopen van de hand doen? Ik had gedacht dat je toch eerder van Joe 'tikkie breed' Allen af zou willen.

Ik zou ze geen van beide weg doen, gewoon aardige back-ups.

20 december 2013 om 14:11

De spelers zijn ook gewoon niet goed genoeg.

20 december 2013 om 14:12

Nic_d

"ik praat iedereen na", kijk een keer Liverpool en let op Allen. Voordat je weer met zon domme uitspraak komt.

20 december 2013 om 14:14

Allen is gewogen en te licht bevonden gozer... kom nou.

20 december 2013 om 14:15

Frank overdrijft regelmatig in mijn ogen. De Spurs waren de afgelopen jaren juist stabiel, maar hebben onder AVB juist verkeerde spelers gehaald voor veel te veel geld. Liverpool daarentegen wist geeneens Europees voetbal te halen met die tientallen miljoenen die ze uitgaven. Het is dat Suarez ze nu vaak red, want anders stonden ze nu een stuk lager.

20 december 2013 om 14:16

Persiangooner

Vanwaar deze conclusie? Allen blonk in het begin van vorig seizoen uit, in oktober liep hij een schouderblessure op en toen heeft hij constant met die blessure gesukkeld.

Nu is hij weer terug van zijn blessure, start hij in de basis tegen WHU en TH en blinkt hij direct uit.

20 december 2013 om 14:16

Hij is gewoon een fanboy. Veel liefde voor Liverpool, maar weinig verstand van voetbal.

20 december 2013 om 14:16

El fenomeno

Want de eerste vijf wedstrijden zonder Suarez gingen ook direct zo stroef? Kom nou.

Overigens kocht Baldini de spelers en niet Avb. AVB wilden Hulk, Moutinho en Willian.

20 december 2013 om 14:17

Allen is een verbindingsspeler, pass en move. Op zich wel het type speler waar ik van hou, maar onder druk is hij de eerste die faalt... tevens heeft hij geen eindproduct. Hij is te licht voor de top, zowel voetballend als mentaal.

20 december 2013 om 14:20

Zeg je nou dat ik iedereen napraat, wat is dat voor onzin? Ik was toch echt de eerste die op je reageerde. Ik heb daarnaast dit seizoen bijna alle wedstrijden van Liverpool live gezien, maar dat zou jij niet weten. Ga het nou niet op de man spelen.

20 december 2013 om 14:22

Persiangooner

Maar hoezo faalt hij onder druk dan als ik vragen mag? Wanneer hij volledig fit is heeft hij nog maar weinig tegengevallen..

Nicd

Edit: Allen heeft dit seizoen pas echt twee volle wedstrijden gespeeld, vond je hem tegen Tottenham slecht? Of vond je dat hij geen initiatief toonde? Hij heeft diverse gevaarlijke passen naar voren gegeven.. dus niet alles breed zoals jij het verwoord.

20 december 2013 om 14:26

Liverpool heeft zat wedstrijden gewonnen zonder Suarez

20 december 2013 om 14:30

@persiangooner bij jou is dat precies hetzelfde verhaal. Een fanboy van Arsenal maar verder heb jij er ook weinig verstand van. Kom op man als het bij Liverpool een keer goed draait zijn de spelers in jouw ogen nog steeds slecht.

20 december 2013 om 14:31

En een jaar geleden vond je het nog een goede aankoop.

Borini mag inderdaad weg, Assaidi mag nog 1 kans van mij.

20 december 2013 om 14:32

Ik vond hem niet slecht tegen Spurs, maar degelijk. Henderson was duidelijk de meest dreigende middenvelder en Allen heeft vooral verdedigend zijn steentje bijgedragen.

Hoge passingaccuracy, weinig risico, precies wat ik zeg. Hij is nu eenmaal een verbindingsspeler en tegen Spurs heeft hij Lucas goed ondersteund, maar het gevaar kwam niet van hem, nee.

20 december 2013 om 14:45

Jou kan ik niet serieus nemen! Suarez die ze vaak red? Suarez maakt goals omdat hij de spits is. Liverpool speelt menig tegenstander gewoon weg en natuurlijk doet suarez het goed maar de eerste 5 wedstrijden zonder suarez hebben we dacht ik allemaal gewonnen. Sturridge is nu geblesseerd en die maakt de goals ook wel.

20 december 2013 om 14:49

Ja ik hou wel van het type Allen, dacht ook wel dat hij de stap aan kon maar hij heeft zich niet door ontwikkeld. Nog steeds risicoloos, nog steeds geen eindproduct en onder druk verzaakt hij. Beetje de downing van het middenveld.

20 december 2013 om 14:55

PG, een beetje de Arteta van Liverpool.

20 december 2013 om 15:03

Arteta is wel meer een leider en heeft ook wel een eindproduct. Hij speelt nu op safe maar dat zit niet in zijn aard. Bij Allen is het er gewoon niet uit te krijgen. Liverpool heeft behoefte aan een dynamische cm met een eindproduct en voetballende kwaliteiten. Cabaye bijvoorbeeld.

20 december 2013 om 15:48

Persiangooner

Allen is 23 jaar oud..

20 december 2013 om 17:37

"een dynamische cm met een eindproduct en voetballende kwaliteiten." Henderson dus?

Zonder gekheid, iedereen in dit Liverpool moet nog maar even laten zien dat het meer dan een opvlieging is. Hoe graag ik ook zou willen dat Hendo, Allen en Sturridge wereldspelers waren, ze zijn het niet. Die laatste twee mogen dan Spurs gesloopt hebben, maar laat het de rest van het jaar maar eens constant zien. En we mogen dan nu onder Rodgers misschien meer 'talentjes' halen voor minder geld, tot nu toe weet de helft gewoon (al dan niet door blessures) niet te overtuigen.

Ik geniet ervan zolang het duurt. Op dit moment staan we echt nog ver boven de plek op de ranglijst waar deze selectie thuishoort. Al wordt Lucas weer de speler van voor zijn zware blessure, wat een topspeler was, dan nog moet er een fatsoenlijke controleur bij. Ik vind het verder op linksback en in de aanval prima om Sterling en Flanno te houden en niet direct weer de portemonnee te trekken, maar laten we dan wel reëel zijn en accepteren dat het gewoon weer keihard werken wordt voor een vijfde plek. Tot nu toe gewoon knap van Rodgers hoe hij presteert met deze jongens.

20 december 2013 om 14:05

Henderson, Allen, Downing, Carrol...moet ik doorgaan met middelmaat noemen? Let wel, ik bedoel het moment van kopen. Dus niet afkomen met Henderson is potentiele wereldtop, hij heeft alleen tegen Spurs een prima pot gespeeld en omdat hij Brits is wordt hij meteen de hemel in geprezen. Je doet hier erg overdreven negatief over Spurs terwijl het beleid van Liverpool niet veel daarvan afwijkt. Afgelopen zomer was een gekkenhuis omdat ze vooraf al wisten die 100m van Bale te kunnen uitgeven. Dat er daarna niet snel genoeg een geheel van gesmeden is, kan gebeuren. Rodgers presteert ook nu pas naar behoren...

20 december 2013 om 14:08

Grappig, Henderson die een goede wedstrijd speelt..

Je koopt toch een speler op potentie? Daar moet jij als Gooner nou net alles vanaf weten, waarom zou Wenger anders een bedrag voor Ramsey en Walcott neerleggen wat ze toentertijd ook niet waard waren. Allen gaat er komen, voor Henderson geldt hetzelfde.

20 december 2013 om 14:13

Ramsey had talent, Henderson niet.

20 december 2013 om 14:15

Voor Henderson is bijna 20 miljoen euro betaald, dat is meer dan voor Ramsey en Walcott samen, die allebei meer talent hebben.

Henderson doet het nu goed, maar voor dat geld had je toch wel wat meer mogen verwachten in de afgelopen drie jaar lijkt mij.

20 december 2013 om 14:19

Nic_d

Speler die het moet hebben van zelfvertrouwen en een speler die in het begin moeite had met het prijskaartje. Nu begint hij eindelijk zijn verwachtingen waar te maken en wordt er in een keer geroepen dat we meer van hem mochten verwachten de afgelopen jaren. Iedere jonge speler heeft tijd nodig om te ontwikkelen, de een wat langer dan de ander.

20 december 2013 om 14:21

Frahaaaaank. Henderson heeft niet het talent van een man van 20 miljoen. Alle Arsenal middenvelders hebben meer talent en op Ozil na waren ze allen goedkoper. Zelfs al wordt Henderson een nuttige(!) kracht, dan is 20 nog veel te veel.

20 december 2013 om 14:26

PG, hij is Brits, dan betaal je er veel meer voor. Kijk naar Cabaye, Newcastle kocht hem voor 4 miljoen. Stel dat hij aan de andere kant van het kanaal geboren was, dan had hij 20 miljoen gekost.

20 december 2013 om 14:39

Rot toch op man. Ramsey speelt voor t eerst dit jaar een paar goede wedstrijden. Hij is jarenlang voor iedere Arsenal supporter een ontzettende teleurstelling geweest. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de tweets van über gooner Piers Morgan

20 december 2013 om 14:49

Hattelpoort, heb jij Ramsey ooit gezien voordat hij door Shawcross doormidden gezaagd werd? Zo nee moet je je mond houden. Daarna had hij gewoon een probleem met zelfvertrouwen, alhoewel het er af en toe wel uitkwam. Die blessure heeft hem gewoon drie jaar gekost.

20 december 2013 om 14:51

Piers Morgan is een idioot. Er zijn maar weinig Gooners die hem appreciëren.

Ramsey was geweldig voor zijn blessure, echt geweldig. Had al vrij snel een basisplek veroverd. Zelfs al was het er nooit uitgekomen, dan was zijn aankoopbedrag gerechtvaardigd.

20 december 2013 om 14:07

Liverpool gaf anders de afgelopen jaren ook enorm veel geld uit aan net niet spelers of gewoon aan waardeloze spelers, totaal geen visie of enigszins beleid. Zwak argument dus.

20 december 2013 om 14:19

Spelers als Adam, Carroll en Downing werden niet door Rodgers gehaald. Rodgers heeft naar mijn idee alleen in Borini een miskoop gehaald.

20 december 2013 om 14:25

Ging ook niet om Rodgers, maar meer om de club Liverpool die gewoon vele miskopen heeft begaan.

20 december 2013 om 15:27

Nou ja, bakken met geld uitgeven voor nieuwe spelers is net zo het geval bij Liverpool. Hij heeft echter wel gelijk dat bij de Spurs je nauwelijks tijd krijgt om het team naar je hand te zetten.

Palermo heeft 18 managers in 11 maanden versleten dus het valt nog mee.

20 december 2013 om 13:54

Gaat het ff niet!

20 december 2013 om 14:02

Hee, Palermo staat wel bovenaan hoor!

In de Serie B, maar goed

Zout in de wonde strooien na de afstraffing vorige week, niet echt chique.

20 december 2013 om 13:52

Hoezo? Misschien vindt Rodgers het wel onterecht dat AVB ontslagen is en dat hij daarom nog maar eens aantoont dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Liverpool is vele malen stabieler dan Tottenham.

20 december 2013 om 13:58

Herinner je nog de tijden dat we het met Hodgson moesten doen en daarna Kenny Dalglish? Wat ben ik blij dat nu Rodgers voor de groep staat! Het is gewoon weer genieten als je naar liverpool zit te kijken.

20 december 2013 om 14:02

Hij is helemaal niet zout aan het strooien hoor

Trainers de laan uit sturen is tegenwoordig mode volgens mij en ik denk dat dit uit hetzelfde interview komt als dat over mackay van cardiff. Rodgers steunt zijn collega managers en claimt dat trainers de tijd nodig hebben om iets op te bouwen.

Liverpool's bestuur en staff zit gewoon heel goed in elkaar op het moment.

Persoonlijk even offtopic, vind ik dat Moyes gewoon 2 jaar de tijd moet krijgen om zicht te bewijzen bij Man utd, want iedereen weet dat het een goede coach is. Laten we de trend afschaffen en trainers de tijd te gunnen, lijkt me wel zo leuk.

20 december 2013 om 14:32

Het lijkt me toch dat een interviewer hier naar vraagt. Het lijkt me niet dat Rodgers uit het niets zo'n uitspraak doet.

Ik denk toch dat Levy zowel de man achter het succes en het falen van Tottenham is. Sinds hij is gekomen, zijn we een stabiele subtopper geworden. Aan de ene kant heeft hij met goed transferbeleid ons tot een stabiele subtopper geleid, maar aan de andere kant is hij een soort Abramovic 2.0 waardoor we nooit die stap kunnen maken tot top club. Er zit geen duidelijk idee achter ons project, het lijkt als of we zó graag een top club willen worden dat vergeten om het stapje voor stapje te doen.

20 december 2013 om 14:00

Spurs heeft gewoon niet de naam die Arsenal en Liverpool wel hebben. Want ik durf te wedden dat dat ook gewoon meespeelt als je spelers wil halen, qua naam zijn Arsenal en Liverpool interessanter.

20 december 2013 om 15:31

Volgens mij heeft Tottenham de laatste jaren toch echt wel spelers van naam aan weten te trekken (soldado, Vertonghen, Modric, Paulinho). Ze kunnen m.i. net niet het laatste stapje maken.

20 december 2013 om 16:13

Modric was geen naam, enkel een groot talent, Vertonghen was een naam in Nederland maar verder niet, Soldado en Paulinho wel maar bij een topspits denk je niet aan Soldado en bij een middenvelder van wereldklasse niet aan Paulinho.

Het verschil tussen Tottenham Hotspur en Liverpool is inderdaad de visie. Na jaren van kwakkelen heeft liverpool eindelijk weer gerichtte aankopen gedaan en met Suarez hebben ze echt goud in hun handen. Liverpool behoorde vroeger tot 1 van de titelkandidaten, en behoort dit jaar eindelijk ook weer tot de kanshebbers. Tottenham Hotspur heeft een paar jaar behoorlijk gepresteerd, maar als je dan geen goede vervangers haalt voor vertrokken spelers en er totaal geen lijn in het spel zit; dan ga je er eigenlijk aan onderdoor en ben je als club niet goed bezig. Hopen dat Tottenham er nog boven opkomt en zich dan net als Liverpool bij de titelkandidaten kan melden.

Rodgers is een goede coach en heeft het bij Swansea City erg goed gedaan, de juiste coach voor Liverpool en hopen dat hij nog lang aanblijft.

20 december 2013 om 14:01

Je bent niet helemaal fair he. Modric en Bale verkopen kan, maar een speler vinden die dat vertrek op kan vangen is in principe onbegonnen werk voor iedere club met uitzondering van de absolute top.

20 december 2013 om 14:07

Daarbij speelt ook de aantrekkingskracht een grote rol. Kijk naar Willian, stel ze hadden in plaats van Erikson, Willian gehad, had echt een wereld van verschil gemaakt. Maar hij speelt nou eenmaal liever CL en voor de titel, dan om de CL en in de El..

Het is gewoon allemaal een combinatie van. Plus het feit dat ze gewoon al jarenlang achter Arsenal eindigen, elk jaar grote praatjes hebben, en ze gewoon altijd afhaken.

Maar goed, de meeste zeiden het vorig jaar al, Bale verbloemt gewoon alles, en nu zien andere mensen dat ook in. AVB gun ik het beste maar zijn hele houding, achterlijke tactiek en Barca gegeil maakt hem zo impopulair, zeker als je met domme uitspraken komt..

20 december 2013 om 14:13

En dan waren er vorig jaar mensen die hatelijke opmerkingen maakten als ik zei dat het FC Bale was, en nu geven ze me gelijk, grappig eigenlijk.

En ja, de CL speelt inderdaad wel mee, maar er kwamen ook genoeg leuke spelers naar Arsenal toen we enkel meededen om plek 4. Cazorla bijvoorbeeld, Mertesacker, Podolski, Giroud. Koscielny zet ik niet in die lijst omdat hij van een bescheiden Franse club kwam.

20 december 2013 om 14:16

Je kunt me niet helemaal fair noemen en dat mag, maar dit is mijn beeld als ik aan Tottenham Hotspur denk.

Modric en Bale verkopen was geen slimme set, maar als een club als Real Madrid met een zak geld langs komt, kun je moeilijk weigeren. Het is de kunst om spelers op een wat jongere leeftijd te scouten en ze dan tot topspelers te laten ontwikkelen. Het vergt tijd en inspanning, maar als je als club een lange termijn visie maakt en deze stapsgewijs uitvoerd, dan kan je daar later de vruchten van plukken. Je zult als club zijnde mindere periode meemaken, maar als club zijnde is het dan ook slim om een coach de kans te geven en om mensen aan te nemen die verstand van voetbal/voetbalzaken hebben. Het is nog vaak zo dat er in een club van die idioten rondlopen en is het zaak om deze eruit te knikkeren, ook bij Ajax heeft dit gelukkig goed uitgepakt en ik weet dat dit misschien niet het beste voorbeeld is, maar hoop dat mijn boodschap duidelijk genoeg is.

20 december 2013 om 14:17

Maar Cazorla ging wel van een onzekere financiele situatie naar een zekere situatie met garantie op CL en waarschijnlijk beloftes voor de titel te spelen met andere aankopen op de lange termijn.

Strategisch was Cazorla de beste zet van Arsenal in jaren.

Je kan ook de EPL uistraling meenemen, plus de salarissen, de hele sfeer etc. Allemaal dingen dat ze in Engeland willen spelen. Persoonlijk vind ik zelf de sfeer van Engeland het mooist. Duitsland erna.. Spanje, Italie, Frankrijk komt bij mij altijd zo droog over..

Maar goed, punt is dat Arsenal hoger staat aangeschreven dan de clubs waar de spelers die jij opnoemt vandaan kwamen. Als ik mocht kiezen, Malaga of Arsenal, is me keuze snel gemaakt

20 december 2013 om 14:25

Mitchell, je hebt het in je verhaal over Arsenal. Arsenal heeft de laatste jaren spelers afgeleverd als Van Persie, Wilshere, Fabregas, Nasri, Song, Sagna en ga zo maar door. En dan vinden mensen het gek dat het niet altijd goed loopt bij ons...

Zola: Je hebt daar een heel goed punt, het scheelt natuurlijk wel dat de spelers die Arsenal haalt eigenlijk nooit CL spelen, op Giroud en Ozil na dan. En ik denk dat iedereen die de keuze heeft tussen Malaga of Arsenal voor Arsenal kiest. Sowieso hebben we best wel geprofiteerd van Malaga, Cazorla en Monreal voor 29 miljoen, onder normale omstandigheden betaal je daar zo'n 40 tot 50 miljoen voor.

20 december 2013 om 14:36

Misschien moet Tottenham dan wel meer op Arsenal lijken. Niet elke club met geld kan zo maar in de top meedraaien, neem bijvoorbeeld een queens park rangers; die smeten met geld en degradeerde een jaar later gelijk dacht ik. Oke dat het bij Arsenal soms niet liep, vinden mensen inderdaad gek, maar ze hebben wel vaak genoeg meegestreden in de top 3 van Engeland. Soms heb je gewoon te veel spelers in je team die het team willen dragen, geen idee of dit ook bij arsenal het geval was, want jij hebt er als Arsenal kenner meer kijk op dan ik. Zelf denk ik dat het engelen geduld bij een Arsenal of Manchester United zzich echt wel heeft uitbetaald (bij Arsenal wat minder), het voetbal dat arsenal al jaren speelt vind ik persoonlijk echt mooi voetbal(beter dan chelsea, man U etc...). Gelukkig is het dit jaar weer wat leuker dan voorgaande jaren. Hoop dat Tottenham dan ook wat meer op Arsenal gaat lijken, want dat defensief gespeel van Tottenham ldit seizoen lijkt mij niet de bedoeling van wat Tottenham zelf voor ogen heeft, want daar win je niet altijd de oorlog/strijd mee. Ik begrijp jouw punt en kan mezelf er gedeeltelijk in vinden. Bedankt voor jullie mening etc...

20 december 2013 om 14:48

Haha, je moet eens tegen iemand van Spurs zeggen dat de club meer op Arsenal moet gaan lijken, ik denk dat ze je kielhalen.

Arsenal is ook echt nog lang niet op het punt waar ze zouden willen zijn, maar in 2 jaar zijn ze daar wel denk ik, of er moet een sjeik bij Spurs, Liverpool, Everton of United komen.

20 december 2013 om 14:59

Hahah over dat kielhalen heb je helemaal gelijk, ben zelf een paar keer naar arsenal-Tottenham Hotspur geweest en naar 2 andere Londense derby(s).

Er zijn zat fanathieke supporters daar en heb daar ook wel wat gevechten gezien, Ajax-Feyenoord en andersom is er niks bij. Ik volg het Engels voetbal wel, maar niet dat ik alles weet . Arsenal komt er inderdaad wel, zijn goed bezig.

Zelf ben ik in Engeland fan van Manchester United, maar arsenal, liverpool, everton ,swansea city etc... vind ik ook wel leuke clubs om te volgen.

Moge arsenal kampioen worden, want Man U wordt het dit jaar toch niet.

20 december 2013 om 14:07

Rodgers niet teveel credit geven bij Swansea trouwens, de basis heeft Martinez van Everton gelegd als ik het goed heb begrepen.

Rodgers is een hele goede manager en daar heeft Liverpool ook goud mee in handen, maar hun stadsgenoot Everton, die hebben de beste manager van de Premier league vind ik. Martinez heeft het met wigan laten zien en nu zie je zijn impact bij Everton ook naar boven komen.

Die club wordt geleid als een kip zonder kop. Hahaha, snap je hem?

Oh wacht, het is een haan..

20 december 2013 om 14:08

Ik dacht dat Spurs geleid werd door een Yid in plaats van een haan...

20 december 2013 om 14:12

De meeste Premier leaque clubs hebben geen beleid en kopen maar lukraak wat spelers. Zelfs waardeloze spelers weten de meeste clubs voor vier keer de hoofdprijs te halen. Arsenal is één van de weinig met een goed beleid.

20 december 2013 om 14:15

Er zijn er meer hoor. Swansea bijvoorbeeld, en wat dacht je van Southampton? Maar inderdaad, de meeste clubs kopen maar om het kopen. Bij Chelsea zit er ook niet bepaald een gedachte achter denk ik, misschien die van: Beter bij mij op de bank/tribune dan bij jou op het veld, maar dat zal het dan ook wel zijn. Bij City vraag ik het me ook af of er wel echt naar gekeken word of een speler past of dat het enkel op naam en rugnummer gebeurt, bij United is het nogal een eenheidsworst, veel dezelfde soort spelers.

20 december 2013 om 14:15

Gek genoeg wel de club waar het meeste kritiek op is.

20 december 2013 om 14:25

Allemaal haters PG, allemaal haters....

20 december 2013 om 14:30

Bij Chelsea falen spitsen altijd, zelfs grote spelers weten het daar niet te redden. Ligt gewoon aan dat systeem en spelopvatting, maar toch halen ze telkens weer nieuwe, dure spitsen.

United mist gewoon heel wat, daar hebben ze te laat geanticipeerd op het vervangen van de oude garde. Ook een Kagawa halen, geweldige speler tussen de linies zetten ze daar op de bank, tribune, op de verkeerde positie, maar daar slaagt ook nooit een nummer tien vanwege de spelopvatting.

Ik had ook weleens kritiek op Wenger, want ik dacht dat hij geld bewust op zak hield en niet uitgaf, maar toen kwam ik erachter dat die maar een smal budget had en pas vanaf dit jaar weer kon uitgeven.

20 december 2013 om 14:30

@persiangooner

Komt omdat Arsenal zich voordoet als een grote topclub en als je zolang geen prijs hebt gepakt krijg je weleens kritiek. Hoge bomen vangen veel wind toch ?

20 december 2013 om 14:33

@persiangooner @stravven
Ach hou toch eens op man. Dit seizoen wordt Arsenal door menig voetbalfanaat de hemel in geprezen maar jullie zetten jezelf altijd in de slachtoffer rol. vervelend kwaaltje

20 december 2013 om 14:38

Die kritiek heeft een reden, net zoals elke andere club kritiek te verdragen krijgt.
Mijn god wat worden die Arsenal supporters irritant zeg, allemaal doen alsof ze elke week genaaid worden door de Fa, scheidsrechters, blessures en speelschema's om vervolgens elke week toch weer te overleven door hun bijzondere kwaliteiten die niemand anders heeft.

Die Arsenal supporters op dit forum zijn juist de gene die de sympathie verstoren die Arsenal verdient.

20 december 2013 om 14:41

Sem, je hebt geen idee waar je over praat. We klagen echt niet dat we al jaren niets winnen, dit jaar winnen we waarschijnlijk ook niet. Maar wat jij niet weet is dat Arsenal gewoon een enorm stevige basis heeft, de afgelopen jaren veel topspelers verloren is, toch ieder jaar CL haalt en nu als een malle spelers kan kopen. De sponsorinkomsten zijn alleen dit seizoen 40 miljoen omhoog gegaan, volgend jaar komt daar sowieso nog 25 miljoen bij voor de tenuesponsoring, en dan heb ik het nog niet over allerlei kleinere sponsoren. De TV-gelden gaan omhoog, ook allemaal extra geld voor Arsenal. En Arsenal dondert niet in elkaar als de eigenaar weggaat, sterker nog: we zouden er beter van worden als Kroenke weg zou gaan. Er zijn weinig clubs die de 50 miljoen voor Ozil in een keer over kunnen maken. Van de Engelse topclubs is er geen een, ja, City en Chelsea, maar die betalen het niet zelf, in Duitsland kan Bayern het, maar Barcelona moest zelfs de 3 miljoen voor Affelay in delen betalen.

20 december 2013 om 14:52

Valt ook wel mee zeg. Maar onrecht mag aangekaart worden.

Arsenal kreeg toch echt altijd de kritiek dat ze geen grote aankopen deden etc.

20 december 2013 om 14:59

Of je leest even mijn bericht terug en ziet in dat ik aangeef dat Arsenal door veel supporters van andere clubs juist geprezen wordt. Maar jullie doen net alsof iedereen altijd kritiek op jullie heeft. Als een team een keer een slechte prestatie aflevert mag dat, maar ik denk dat de meeste mensen jaloers zijn op hoe Arsenal meestal voetbalt.

@persiangooner als je altijd goed voetbalt neem je zulke kritiek toch niet serieus. Je kan ook naar de pluspunten kijken en zien dat veel supporters de stijl van voetbal van Arsenal prijzen

20 december 2013 om 15:06

Ach zo goed was het voetbal ook niet de laatste 2 jaar. Maar het is gewoon bizar dat journalisten, pundits, voetballiefhebbers etc. enorm veel kritiek op Wenger en Arsenal leveren, terwijl die man met het beste transfersaldo van de hele PL nog altijd de top-4 haalt. De normen en waarden in de voetballerij zijn gewoon compleet veranderd. Het is allemaal heel utilistisch geworden. Er wordt nu verwacht dat je resultaten boekt, ten koste van alles. Staatssteun, oliedollars, doping (nouja dat was er altijd wel), opblazen van de transfermarkt, verraad etc.

20 december 2013 om 15:13

PG, ik erger me dan enorm aan het gebrek aan kennis van de Nederlandse mensen, de mensen die geen enkel verstand van Arsenal hebben en dan lopen te mekkeren dat Wenger wegmoet, die zeggen dat Koscielny een matige en langzame verdediger is en alle andere onzin die ze verkondigen. En die biased commentators, zoals tegen Napoli, dat is al helemaal erg, de commentator hoort neutraal te zijn maar het zou me niet verbazen dat de commentator toen voor Napoli aan het juichen was.

20 december 2013 om 15:14

Oke nou het zou wel aan mij liggen dan. Heb nooit echt het gevoel gehad dat er veel kritiek was, maar het is natuurlijk wel zo dat Arsenal de laatste jaren er net achter aanhobbelt. Ze spelen wel goed maar het komt niet tot een prijs, dus een beetje kritiek kan je dan wel verwachten.

20 december 2013 om 16:36

Denk wel dat het aan jou ligt. Werkelijk iedereen had wel een mening over Arsenal. Wenger zou ongeschikt zijn, het beleid slecht, het materiaal te min etc.

Je kan kritiek hebben op het uitblijven van prijzen maar je moet bepalende factoren wel laten meewegen. Als je noodgedwongen je beste spelers moet verkopen, om de begroting rond te krijgen, en het dan toch presteert om top-4 te halen, dan doe je het knap.

20 december 2013 om 14:18

Never, ever, explain your jokes

20 december 2013 om 14:24

Psst, das heul met opzet.

Maar goed, komt allemaal niet over met die smileys hiero.

20 december 2013 om 14:32

Was dat een grap dan? Volgende keer beter dan maar hé.

20 december 2013 om 14:32

Ik snap het niet...

20 december 2013 om 14:34

Logo

20 december 2013 om 14:54

Oh lol. Nu zie ik het, thanks

20 december 2013 om 15:44

Hihaho, wat een bak hè. Gruwelijk.

Een topclub die 7 jaar geen prijs heeft gewonnen ? Het is maar wat je met

20 december 2013 om 14:30

Iedereen gaat nou eenmaal graag mee met de waan van de dag.

20 december 2013 om 14:45

Een topclub die jaren hun beste spelers moet verkopen(fabregas, Van Persie, Henry) en toch, ondanks dat hun belangrijkste speler vertrekt top 4 haalt in Engeland waar er nieuwe clubs bijkomen die niet op geld hoeven te letten. Een club die spelers kansen geeft en geen idiote bedragen neerlegt voor spelers. Een club die gewoon mooi voetbal probeert te spelen. Een van de weinige Europese clubs die kerngezond is en een kasreserve heeft van meer dan 50 miljoen, een club die iedere speler in een keer kan betalen, enkel voor transfers boven de 90 miljoen pond, 108 miljoen Euro, moeten de club even slikken, maar alles onder dat bedrag kan de club meteen neerleggen. Een club die van het Barcelona in haar hoogtijdagen wist te winnen en vorig seizoen als enige club in Munchen van Bayern won. Een club die al 16 jaar op rij CL speelt en al 15 jaar op rij door de groepsfase komt. Maar nee, dat is maar een kleine deradatiekandidaat natuurlijk.

20 december 2013 om 14:55

Hehe volgens mij zegt Colin Farrell het heel treffend in In Bruges:

"you weren't really shit, but you weren't all that great either. Like Tottenham."

Een subtopper, noemen we dat geloof ik

edit: oeps, heeft hij het over Arsenal, waarom eigenlijk? Tottenham is idd pas 5 jaar zonder prijs.

Ik ben echt blij dat Rodgers onze manager is. Hij heeft een duidelijke visie die hij overal in de club toe probeert te passen. De eigenaren geven hem de tijd en steunen hem bij dit project. Hij krijgt de volledige vrijheid om de club naar zijn hand te zetten en te doen wat hem het beste lijkt. Ik weet zeker dat Levy hem die tijd en dat vertrouwen niet had gegeven.

Ik hoop dat hij nog vele jaren onze manager zal zijn. De visie van hem is geweldig met talenten die kansen krijgen en wedstrijden die gedomineerd moeten worden. Ook de aankopen moeten jongens zijn waar nog rek in zit. Alles is gericht op de toekomst van de club en zo hoort het ook te zijn. Ik zie hem wel uitgroeien tot de nieuwe Wenger alleen dan van Liverpool

Off topic; Suarez net een nieuw contract getekend. Geweldig nieuws!

Ik denk serieus dat het ligt aan de onduidelijke en onsamenhangende speelwijze. We hebben een trainer nodig die gewoon duidelijk is en een spelwijze hanteert die bij de spelers groep past. Ons beleid vind ik nog niet zo erg want we hebben wel goede spelers gehaald alleen er werd gewoon niet genoeg uitgehaald. Een speler als Lamela bijvoorbeeld komt er vroeg of laat echt wel, die is gewoon te goed om te floppen. Een trainer a la Laudrup zou prachtig passen bij ons.

We moeten ook weer niet te dramatisch reageren want zoveel staan we niet achter op de nr 1. Het staat echt heel dicht op elkaar dit jaar.

Heeft die Rodgers een mega intervieuw gegeven ofzo. Hij heeft in een ander artikel ook al een mening over een andere club en hoe ze daar met de trainer zijn omgegaan. Wat hij zegt heeft hij wel gelijk in. Ik had AVB ook niet zien vertrekken.

History ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
What the fuck he knows about history?
http://www.youtube.com/watch?v=jgexfsrq4r0

Coys

oops link werkt niet http://www.youtube.com/watch?v=3srhcjoxntc Coys

Valt me tegen van zo'n eikeltje uit Wales, ben niet gouw op mijn pik getrapt maar nu wel, Wint eindelijk een keer op Whl. Volgend jaar gewoon caling cup.

Brendan, je kan niet weten wat er zou zijn gebeurd als jij trainer was. Misschien waren ze wel CL-winnaars... Het hangt er ook vanaf wie er voor het roer staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren