Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting meldt zich mede dankzij treffer Dost in groepsfase Champions League

Laatste update:

Bas Dost is dit seizoen definitief met Sporting Portugal actief in de groepsfase van de Champions League. Nadat os Leões vorige week nog doelpuntloos gelijkspeelden tegen FCSB, was het woensdagavond in Roemenië wel een aantal keer raak. De Oranje-international nam een van de vijf Portugese treffers in een 1-5 zege voor zijn rekening.

Dost begon op de bank ten faveure van Seydou Doumbia en de spits zag hoe zijn vervanger Sporting na dertien minuten spelen al het zo gewenste uitdoelpunt bezorgde. FCSB sloeg vlak daarna via Júnior Maranhão wel terug voor de gelijkmaker, maar kon toch niet voorkomen dat de bezoekers in de tweede helft alsnog orde op zaken stelden.

Dost kwam met nog iets meer dan een halfuur te gaan in het veld voor Doumbia en was net op tijd om te zien hoe Marcos Acuña Sporting weer op voorsprong zetten. Gelson Martins zorgde er vijf minuten later met een bekeken uithaal van buiten de zestien voor dat het helemaal over en sluiten was en de doelpuntenmaker zette Dost met een kwartier te gaan voor een leeg doel voor de 1-4. Het slotakkoord kwam vlak voor tijd op naam van Rodrigo Battagla.

Daar is 'ie weer hoor! Bas Dost begon weliswaar op de bank, maar kan het toch niet laten om zijn doelpuntje nog even mee te pikken! ????

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 23 augustus 2017

Vind jij dat Bas Dost altijd in de basis moet staan bij Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat een lang seizoen worden voor Bas Dorst. Uit de basis gespeeld, Doumbia doet het goed in de basis. Hopen dat Dost zich terug knokt. Anders volgend seizoen als vervanger van Luuk de Jong naar PSV zal wel een mooie zijn!

23 augustus 2017 om 22:50

Denk niet dat superbassie zo snel uit de basis zal worden gespeeld. Hij heeft de afgelopen 4 wedstrijden vol gespeeld dus misschien rust. Hij scoort nog ontzettend veel.

23 augustus 2017 om 23:14

Vorige wedstrijd 2x gescoord, nu weer. Je bent niet echt goed geinformeerd, hij blijft gewoon basis staan. Sporting gaat hem na vorig seizoen er nog niet uithalen als hij 5 wedstrijden op rij droog staat.

Dost is niet uit de basis gespeeld, hij was helemaal op afgelopen weekend en kreeg dus wat rust.

Sporting goed afgemaakt, hopen op een mooie loting morgen...

23 augustus 2017 om 23:07

Dankzij treffer dost ? Hij heeft de 4e gescoord

24 augustus 2017 om 07:25

"mede" dankzij treffer Dost.

23 augustus 2017 om 23:39

Moet zeggen dat jullie een hele vervelende ploeg zijn om uit pot 4 te krijgen. Echt een mooie 1-5 overwinning man, gefeliciteerd!

Dost was inderdaad nooit gepasseerd. Jorge Jesus heeft ook nog Seydou Doumbia op de bank zitten. Fantastische spits die dan alleen niet heeft kunnen doorbreken bij AS Roma. Uiteraard is Dost 1e spits maar ik zou ook heel graag Doumbia in de spits zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren