Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting laat dure punten liggen en wacht als koploper Klassieker af

Laatste update:
/

Sporting Portugal heeft twee dure punten laten liggen in de Portugese titelstrijd. De kampioen van 2001/02 kwam in de laatste wedstrijd voor de winterstop (Nacional, 0-0) niet tot winst en bleef zaterdagavond ook tegen nummer vier Estoril op een doelpuntloos gelijkspel steken. Sporting voert het klassement van de Liga Sagres aan met 34 punten, maar FC Porto en Benfica kunnen langszij komen. Zij treffen elkaar zondag in O Clássico.

Sporting verloor dit seizoen pas één keer (FC Porto 3-1, 27 oktober) en bleef dus ook tegen Estoril ongeslagen. De ploeg van Leonardo Jardim maakte in de eerste helft echter niet veel indruk en de thuisploeg deed nauwelijks voor Sporting onder. Beide partijen kregen voor rust één goede kans. Namens os Leões knalde Wilson Eduardo na een goede aanval recht op doelman Vagner, terwijl Estoril in de persoon van Tiago Gomes op keeper Rui Patrício stuitte. Ondanks dat er niet veel kansen te noteren vielen, was het een aangename en spannende wedstrijd in Estádio da Mota. Dat was het ook in de tweede helft, mede doordat Sporting slordig speelde en Estoril prima weerstand bood.

De eerste serieuze kans in het tweede bedrijf werd na 67 minuten gecreëerd: Carlitos van Estoril schoot rakelings naast. Sporting hoopte met de invallers Islam Slimani en Diego Capel binnen de lijnen de verlossende treffer te forceren, maar dat lukte niet. Fredy Montero, die dit seizoen al dertien keer scoorde maar zaterdag onzichtbaar was, schoot nog een vrije trap naast en bij Estoril was Gerso nog één keer gevaarlijk. De aanvaller kwam echter niet verder dan een afzwaaier, vlak voor het doel van Patrício. De brilstand bleef hierdoor staan in Cascais.

Denk jij dat Sporting Portugal de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 januari 2014 om 01:37

Ach porto zo toch wel weer kampioen worden, de rest laat het vast wel weer afweten, lijkt Schotland wel.

12 januari 2014 om 01:53

Vorig seizoen was het gewoon hartstikke spannend en werd het beslist door een heel laat doelpunt van Kelvin in de Classico dus zo vanzelfsprekend is het niet.

Ongelovelijk dat sporting het zo goed doet. Werden afgelopen 2 jaar troosteloos naar de 4e en 8e plek verwezen en zelfs uitgeschakeld in EL Groep door Videoton uit Hongarije. Ze hebben RVW en Schaars verkocht en nog doen ze het goed zonder aankopen te doen omdat ze het financieel moeilijk hebben. Hou ze zeker als kanshebber voor de titel!

12 januari 2014 om 02:05

Ze hebben eindelijk ingezien dat ze over misschien wel de beste jeugdopleiding ter wereld beschikken, dus geen rare dure aankopen zoals Bojinov en andere zakkenvullers.

Gewoon terug naar de basis en zich richten op Academia.

Bedoel als je in het verleden de grootste Portugese spelers hebt voortgebracht met Cristiano Ronaldo en Luis Figo moet je dat niet doen en recenter internationals als Miguel Veloso, Nani, Rui Patricio, Quaresma, Simao en Moutinho dan zou je wel gek zijn om dat soort rare fratsen uit te halen.

Dan blijkt opeens een Carvalho die eigenlijk al afgeschreven was wel heel goed te kunnen voetballen en heb je een mazzeltje met Montero maar de selectie is te smal om serieus om de titel mee te doen.

Een gelijkspel zou morgen goed zijn voor sporting, maar er komt morgen zeker een winnaar en als dat zo is wordt het porto

Volgens mij gaat Benfica (hopelijk) winnen. Ze spelen thuis. Ze zijn beter in vorm. Ik hoop niet dat JJ Benfica zo achteruit laat spelen als de vorige keer. Laatste keer was m'n afstandsbediening in stukjes op de grond.
#Forca Benfica !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren