Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma betaalt 25 miljoen euro voor eerste twee aankopen van Mourinho

Laatste update:

AS Roma staat op het punt om zijn eerste twee zomerse aanwinsten te presenteren, zo verzekeren diverse Italiaanse media. De Romeinen betalen volgens La Repubblica achttien miljoen euro aan Arsenal voor Granit Xhaka, terwijl Rui Patrício volgens de Corriere dello Sport voor zeven miljoen euro overkomt van Wolverhampton Wanderers.

De onderhandelingen met Arsenal over Xhaka zijn al weken gaande en zijn inmiddels bijna afgerond. De transfersom van achttien miljoen euro kan middels bonussen nog met een onbekend bedrag oplopen. De 29-jarige middenvelder wist nooit een goede band op te bouwen met de supporters van the Gunners en wilde dan ook graag ingaan op het aanbod van AS Roma. Arsenal betaalde in 2016 45 miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach voor Xhaka en levert dan ook flink in.

Bij Arsenal was Xhaka vijf seizoenen lang een gewaardeerde speler, die telkens rond de dertig competitiewedstrijden per jaargang speelde. In totaal strandt de Zwitser op 220 officiële duels voor Arsenal, waarin hij 13 keer scoorde en 20 assists gaf. Xhaka gaat in de Italiaanse hoofdstad naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar opstrijken. Hij speelde zaterdag de volledige openingswedstrijd van Zwitserland op het EK tegen Wales (1-1) mee.

Met Rui Patrício gaat AS Roma een landgenoot binnenhalen van José Mourinho, die per 1 juli begint als trainer van de club. De 33-jarige doelman komt naar verwachting voor zeven miljoen euro, een bedrag dat middels bonussen kan oplopen naar tien miljoen euro. Rui Patrício speelt sinds 2018 voor Wolverhampton, waarvoor hij 127 keer uitkwam. Hij moet bij AS Roma de concurrentie aan met Pau López, die sinds twee jaar de eerste keus is. Rui Patrício zit in de Portugese EK-selectie, maar lijkt Rui Silva van Granada voor zich te moeten dulden onder de lat.

Zijn Granit Xhaka en Rui Patrício de juiste aankopen voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rui Patricio voor maar 7 miljoen??

12 juni 2021 om 18:14

Dat snap ik dus ook niet he! Oke hij is niet de jongste meer maar voor de 1e keeper van het Portugese elftal is deze man crimineel onderschat.

12 juni 2021 om 18:26

33 jaar en nog een contract voor 1 jaar, denk niet dat het zoveel te weinig is. Als hij niet wil bijtekenen, dan kun je zo nog iets voor hem vangen. En misschien hebben ze een alternatief (of op het oog).

Xhaka een gewaardeerde speler bij Arsenal VZ? Als er toch een speler is waar dat niet van te zeggen is in de afgelopen jaren... dan is dat Xhaka wel!

12 juni 2021 om 18:29

Misschien niet door de supporters, maar verschillende coaches hebben (vaker wel dan niet...) een beroep op hem gedaan. Vanuit het oogpunt van de coach is hij dus wel een gewaardeerde speler

12 juni 2021 om 18:31

Zo kun je het bekijken inderdaad. Maar was dat niet meer bij gebrek aan beter?

12 juni 2021 om 19:37

In principe speelt elke speler bij gebrek aan beter toch

12 juni 2021 om 18:33

Zoals het lid hierboven aangeeft, op z'n minst toch erg gewaardeerd door de technische staf. Arsenal zal hem niet missen, maar 18 vind ik wel net wat te laag, granovskaia had er toch wel 25 uit gekregen.

13 juni 2021 om 09:29

Haha ben je serieus.? Hij is zeer wilsvallig geweest en ben eerlijk gezegd zeer content dat hij nu eindelijk vertrekt. Hopelijk maakt dat de deur open voor Bissouma en Aouar

Ik vind Patrício echt een hele goede aankoop voor Roma, Xhaka daarentegen dan weer helemaal niet.. Mourinho kennende zal hij er wel wat in zien en ergens vind ik hem ook wel passen in het type middenvelder waar Mourinho normaal graag mee wil werken, maar ik vind hem qua niveau veel te kort komen voor de Europese top. Voor Arsenal is het wel fijn dat hij weg gaat, ik geloof niet dat er ook maar iemand zal zijn daar die er een traan om zal laten.

12 juni 2021 om 18:38

Xhaka is inderdaad niet europese top, maar dat is Roma ook niet. Prima match dus 😉

12 juni 2021 om 18:51

En als ze met die gedachte en die instelling blijven kopen dan worden ze ook geen Europese top.

Tis officieel een feestdag in noord londen vandaag!

12 juni 2021 om 18:27

Nou he!. Hopelijk komt dit echt rond, dan is het echt een feest!.

Patricio is echt een hele goede ondergewaardeerde keeper zeg. 7 mil is echt een koopje.

Yes EINDELIJK vN xhaka af . Beste nieuws sinds jaren 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Dit lijkt me vooral goed nieuws voor Arsenal. Hopelijk kunnen ze die miljoenen een beetje wijs investeren.

12 juni 2021 om 22:15

Fabian Ruiz lijkt me een prima vervanger voor Xhaka

Feestje vieren, Xhaka is loesoeeeeeeee

12 juni 2021 om 22:14

Zijn spelers als Neves, Bissouma of Rodriquez van Betis dan echt betere opties dan Xhaka? Ik weet het niet hoor. Die vallen niet eens op bij een middenmoot club.

12 juni 2021 om 23:26

Ze hebben twee bruikbare benen en hebben niet de persoonlijkheid van een tiener die zojuist Tupac heeft ontdekt, dus dat zit wel snor.

Alhoewel, ik ben geen fan van Neves en Rodriquez ken ik niet. Bissouma daarentegen is veel beter.

Beetje off-topic maar hopelijk kan Cengiz Ünder een basis speler worden onder Mou, want aan z’n talent ligt het niet. Ongeluk met blessures.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren