Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sport: ‘De nieuwe lach van Jasper Cillessen komt maar door één man’

Laatste update:

De lach is terug bij Jasper Cillessen, zo schrijft Sport. De doelman van Valencia stond afgelopen vrijdag negentig minuten onder de lat in de oefenwedstrijd tegen Villarreal (3-2 zege). De nieuwe trainer José Bordalás gaf daarmee een duidelijk signaal af: Cillessen is op dit moment zijn eerste keus als keeper. Vorig seizoen werd de Nederlander geplaagd door blessureleed, maar hij gaat het nieuwe seizoen vol goede moed in.

"De lach van Cillessen komt maar door één man: José Bordalás", verzekert Sport. Bordalás werd in mei aangesteld als permanente opvolger van de ontslagen Javi Gracia. De nieuwe trainer kwam over van Getafe en heeft zijn nieuwe pupillen al snel laten kennismaken met zijn filosofie. Bordalás staat bekend als een trainer die strikt let op de fitheid van zijn spelers: ze moeten tot het uiterste kunnen gaan en meedogenloos kunnen voetballen om resultaat te behalen. Cillessen merkt op dat zijn ploeg sinds de komst van Bordalás over 'karakter' beschikt.

"Een heel lastige wedstrijd na een zware week", typeert Cillessen de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Villarreal leidde in minuut 67 nog met 0-2, maar Valencia trok het duel naar zich toe door doelpunten van Manu Vallejo (minuut 68 en 86) en Denis Cheryshev (minuut 90). "We hebben bewezen over karakter te beschikken, door een 1-2 achterstand op het laatst om te zetten in een 3-2 overwinning. We hebben niet alleen veel kwaliteit in de ploeg, maar nu ook veel karakter. Het wordt een goed jaar voor ons. Ik voel me heel goed", vertelt Cillessen op de clubsite.

"Dat het zwaar was, is normaal in de voorbereiding. We hebben deze week veel getraind. Het is niet eenvoudig gegaan, maar er gaat niets boven een 3-2 overwinning op deze manier", concludeert de Nederlander, die een moeilijke periode achter de rug heeft. Hij werd kort voor de start van het EK uit de selectie van Frank de Boer gezet na een coronabesmetting en was daar verbolgen over. Cillessen worstelde het afgelopen seizoen met een spierblessure en een knieblessure, waardoor hij slechts tien competitieduels speelde. Hij kwam wel in actie in de laatste vijf competitiewedstrijden van het afgelopen seizoen.

Concurrent Jaume Domenech stond het merendeel van de wedstrijden van vorig seizoen onder de lat, maar lijkt nu pas op de plaats te moeten maken. "Als er geen aanbieding binnenkomt die beide partijen tevredenstelt, is Cillessen de eerste keeper van Valencia", weet Sport. De zestigvoudig international van Oranje heeft een contract tot medio 2023 in Valencia. De komende twee jaar is Valencia volgens de krant nog een bedrag van twaalf miljoen euro kwijt aan Cillessen, dat bestaat uit zijn salariskosten en de resterende afschrijving van de transfersom die in 2019 betaald werd aan Barcelona (35 miljoen euro). "Dat bedrag zou de club zich graag besparen, maar Bordalás wil Cillessen duidelijk houden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik eet een tosti met kaas. heerlijk man.

18 juli 2021 om 18:54

Klinkt heerlijk Bastian, ik krijg helaas niets meer vandaag. Heb al 2 koekjes uit de trommel gepakt.

18 juli 2021 om 19:00

Kan je ook een tosti zonder kaas eten?

18 juli 2021 om 19:01

Wit/bruin? Met/zonder ketchup? Don't leave us hanging

18 juli 2021 om 19:13

Beetje pesto erover en chilisaus. What more do you need?

18 juli 2021 om 20:31

Bruin met kaas, maar niet zomaar een sneedje brood. Je hebt zeg maar het begin en het uiteinde van een hele brood wat niemand eet, die had ik gebruikt en ik eet bijna nooit tosti's met saus. Heb er wel wat boter op gesmeerd voordat hij de panini presser inging. Kost je maar een paar cent om te maken, lekker man.

18 juli 2021 om 20:40

Pesto en chilisaus, wat een barbaar ben je dan..

19 juli 2021 om 09:41

Salami met kaas proberen!!

19 juli 2021 om 12:12

Dat met die pesto en andere dingen kan wel... Maar dan is het in mijn ogen geen echte tosti meer. Een tosti is gewoon 2 sneetje brood met kaas ertussen en een beetje ketchup ernaast.

18 juli 2021 om 20:05

Ik denk dat ik overmorgen zin heb in een tosti met kaas. Morgen ga ik een kipburger eten met hutspot

Mooi voor Jappie, lekker lachen met de trainert en in het weekend lekker balletjes vangen. Heerlijk.

Nogsteeds verbazingwekkend dat hij niet gewoon mee is gegaan naar het EK...

18 juli 2021 om 19:09

Dat begrijpt niemand en was een hele rare keuze van De Boer.

18 juli 2021 om 21:02

De Boer kon op deze wijze mooi afscheid nemen van hem. Bijlow zou vervolgens 1e keeper worden.. en toen werd ik wakker van de trek.. nu eerst een tosti

Zal wal een laatste test voor 'm worden, mocht het weer voornamelijk Domenech worden dan lijkt het mij prima als Ajax als nog Cillessen terug haalt.

19 juli 2021 om 09:29

Waarom moet Ajax altijd oud spelers terug halen? Zijn er geen andere vijvers om in te vissen?

Mooi voor hem, leek toch een beetje einde verhaal daar.

Bordalas. Oftewel, voor het attractieve voetbal hoef je de komende tijd niet naar de recentelijk omgeturnde stadsschouwburg van Valencia toe...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren