Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spelers die niet willen spelen, moeten wachten tot ik ontslagen word’

Laatste update:

Tottenham Hotspur won zaterdagmiddag met 3-1 van Fulham. The Spurs zouden naar verluidt in de laatste weken van de transferwindow nog afscheid willen nemen van Danny Rose, Mousa Dembélé en Toby Alderweireld, maar laatstgenoemde speelde dit weekeinde negentig minuten mee in de formatie van manager Mauricio Pochettino. De Argentijn gaf na afloop aan dat hij ‘moe wordt’ van de speculatie over zijn spelers.

“Spelers die niet willen spelen, moeten wachten tot ik ontslagen word of moeten ergens anders naartoe gaan om een oplossing te vinden. Spelers mogen vertrekken. Maar als ze nog hier spelen, eis ik dat ze alles geven. Zo niet, moeten we een oplossing vinden. Ik word er moe van om constant te praten over spelers die niet gelukkig zijn of weg willen. Het is logisch dat iedere speler die niet aan spelen toekomt teleurgesteld is”, zei Pochettino in gesprek met BBC.

Dankzij treffers van Lucas Moura, Kieran Trippier en Harry Kane wist Tottenham de derby tegen Fulham te winnen. Alderweireld, die deze week gelinkt werd aan een overstap naar Bayern München, speelde negentig minuten. Toen Pochettino gevraagd werd naar de situatie van de Belgische verdediger, gaf hij een bijzonder antwoord.

“Jullie Engelsen hebben het voetbal uitgevonden en de regels bedacht”, zei Pochettino, die iedere wedstrijd achttien spelers mag meenemen. Er mogen maximaal 25 spelers per club ingeschreven worden voor de Premier League. “Waarom hebben ze in het verleden niet besloten om 24 spelers op het veld te zetten? Waarom bestaat je selectie uit 25 spelers, als er maar 11 mogen spelen. Waarom mag je niet, zoals bij basketbal, iedere minuut wisselen? Waarom mag je niet een onbeperkt aantal spelers meenemen naar wedstrijden, in plaats van achttien?”

Snap jij de irritatie van Mauricio Pochettino?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan ik uit de eerste twee alinea's opmaken dat Rose en Dembelé niet wilden spelen/invallen? Komt op mij niet helemaal duidelijk over.

En dat gejammer over de spelregels vind ik een beetje kinderachtig.

19 augustus 2018 om 10:46

Ik geloof dat hij met dat spelregel verhaaltje refereert naar de home grown regel? Engelse clubs moeten een X aantal 'home grown' spelers in de selectie hebben en Spurs zit geloof ik aan die limiet. Dat geeft complicaties bij het al dan niet aanhouden van buitenlandse spelers zoals Alderweireld en Dembele, maar ook bij het laten gaan van Rose.

19 augustus 2018 om 10:51

Aha, dat zou één en ander verklaren. Vond die laatste alinea al zo ver afwijken van de rest van het stuk. Bedankt 👍

Ik zat gister in het stadion. Dembele kwam erin en het begon weer te lopen. Verrassend was ook dat Sanchez eruit ging ipv Alderweireld. Als Rose weggaat, dan zal Vertonghen de stand in worden van Davies. Als Spurs slim is laten ze niemand gaan. Blijft een uitstekende ploeg, maar niet breed genoeg om mee te doen om het kampioenschap.

19 augustus 2018 om 12:13

Nee kwp kan op de links back spelen en heeft talent genoeg ervoor , jan zal lb spelen als het niet anders kan denk ik

Ik denk dat we daar in de toekomst wel naartoe gaan, dat je bijvoorbeeld 5 x mag wisselen per helft om zo andere accenten te kunnen leggen. In het huidige tophockey vinden per wedstrijd vrij ongemerkt ongeveer 80 wissels plaats, waardoor het spel ten alle tijden op het hoogste niveau kan plaats vinden. Uiteindelijk is vermoeidheid de belangrijkste reden dat het concentratie niveau daalt, met als gevolg dat er meer fout gaat. Fittere spelers in het veld betekend dus uiteindelijk een hoger niveau.

19 augustus 2018 om 12:55

Soms worden wedstrijden juist leuker als beide partijen vermoeid raken want ze maken fouten. Ben anders bang dat teams makkelijk de boel op slot kunnen gooien en de bus kunnen parkeren. Dit hou je lang vol als je telkens nieuwe spelers in kan brengen.

Blij dat we Toby en moussa hebben behouden. Alles zit goed, nu tegen United laten zien of we kunnen mee doen om de titel

Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat een Engelse club niks koopt of verkoopt. Maar en nu komt het geniale (vind ik) ze hebben iedereen weten te behouden en/of contact verbetering gegeven! Dus i.p.v. met geld smijten gewoon met de huidige selectie weer het seizoen ingaan, en het geld in verbeterde contracten steken! Tegen Man U komt de eerste test en zullen we zien of ze eindelijk mee gaan strijden om het kampioenschap!? Denk trouwens dat Liverpool en Man C 1 en 2 worden en Spurs 3rde! Om een lang verhaal kort te maken, Pochetino geniale trainer! Niet kopen om het kopen maar alleen als het team per direct beter word! Tottenham begint een stabiele top 4 (CL) ploeg te worden, stap 1 kunnen we afvinken!! Prettige dag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren