Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spelers Bayern trainden achter de rug van Ancelotti om voor zichzelf’

Laatste update:

Bayern München stuurde Carlo Ancelotti afgelopen donderdag de laan uit, daags na de 3-0 nederlaag tegen Paris Saint-Germain. Voorzitter Uli Hoeness bevestigde toen ook dat vijf spelers zich tegen de Italiaanse oefenmeester gekeerd hadden. Volgens Kicker had dat alles te maken met het trainingsregime van Ancelotti.

Spelers als Arjen Robben, Franck Ribéry, Manuel Neuer, Thomas Müller, Jérôme Boateng en Mats Hummels zouden ontevreden zijn geweest over de trainingen van Ancelotti, die te licht en te kort waren. Die ontevredenheid was zelf zo groot, dat bepaalde spelers besloten om zelf te gaan trainen. Toen Ancelotti deze trainingen verbood, organiseerde de groep de eigen training op een andere plek.

Ook vorig seizoen waren er al klachten over de trainingen van Ancelotti, ondanks dat Bayern met een straatlengte voorsprong kampioen van Duitsland werd. Illustratief voor de matige trainingen van Ancelotti was de warming-up. Fitnesstrainer Giovanni Mauri bedacht een warming-up die drie minuten duurde, maar dat viel niet echt in de smaak bij enkele bepalende spelers van Bayern München.

Hummels werd in de Duitse media ook genoemd als een aanstichter van het ontslag van Ancelotti, maar daar wilde de verdediger in gesprek met BILD niet al teveel over kwijt. “Er wordt over een koningsmoordenaar gesproken, maar dat is niet aan de orde. Ik weet niet waar die informatie vandaan komt of wie het geschreven heeft. Ik heb geen aandeel gehad in het vertrek van Ancelotti, voor de andere namen die genoemd worden kan ik niet spreken.”

Vind jij het terecht dat Carlo Ancelotti ontslagen is bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar rook is, is vuur. Algemeen bekend dat de trainingen van Ancelotti niet extreem intens zijn. Een beetje aanpassen aan de Duitse cultuur had hem misschien wel enorm veel geholpen...

2 oktober 2017 om 12:34

alsof ancelotti niks van andere culturen af weet..misschien moet je de rol van de man van glas eens goed bekijken...oh nee wacht.nederlandse site!

2 oktober 2017 om 12:46

Allereerst, probeer in een stukje wat je op mij richt niet direct conclusies te trekken. Ik besef me terdege dat Arjen Robben een rol heeft gehad. Evenals Hummels. De Duitse mentaliteit laat softe trainingen gewoon niet toe. Dan krijg je weerstand. Kijk eens naar Guadiola, die man heeft zich prachtig aangepast en was binnen een mum van tijd de Duitse taal machtig. Totaal anders dan Ancelotti.. Maar goed, eenieder zijn mening, ik accepteer die van jou wel hoor

2 oktober 2017 om 13:08

Kittamuort, ik heb net contact gehad met Bayern maar zij geven aan dat de rol van Robben nihil is. Heb jij toevallig je bronnen waar ik kan zien wat de rol van Robben was? Ik wacht met smart af.

en maar blijven ontkennen wie het gedaan heeft..erg laf!met uiteraard de nooit fitte robben voorop..de man die ook de opstelling bij oranje wilde bepalen..ribery,kennen we van meerdere foute zaken....wees trots hoe carletto ancelotti is weggestuurd!crystal palace werd afgezeken vanwege frank de boer...nu echter zie je andere reacties.. carlo heeft in italie frankrijk engeland duitsland spanje gewerkt....genoeg ervaring met verschillende culturen..de muiterij van meneer robben,ribery staan allebei bekend om hun gedrag buiten en ook op het veld...word hier in de media lekker weggeveegd!

2 oktober 2017 om 12:58

Jij staat er zelf wel bijster goed op met je post vol ongefundeerde aannames. Ancelotti kreeg het gewoon niet aan de praat en sinds het vertrek van Guardiola is Bayern steeds slechter geworden. Dat is gewoon een feit. Niet iedereen's werkwijze past bij elke ploeg.

2 oktober 2017 om 14:31

Dit hypocriete gedoe ook altijd joh. Hij heeft gewoon gelijk. En pardon? Ancelotti kreeg het niet aan de praat en moet maar weg?! Van Gaal dan? Iedereen vond dat hij twee tot drie seizoenen de tijd moest krijgen bij United. Twee TOT Drie Seizoenen! En dat terwijl een amateur team een keer United 3-0 had verslagen. Zelfs Watford had ze 3-1 pakkie gegeven. En toch moest Louis meer tijd krijgen van de meeste mensen hier op Voetbalzone. Vervolgens wordt Crystal Palace afgebrand om de Boer. En nu? Nu vind het Hollandse publiek het allemaal weer prima, want het gaat niet om een Hollander...

Je geeft letterlijk zelf argumenten die kloppen over bijvoorbeeld van Gaal in zijn tijd bij United, waarom hij weg moest. Ga je nu zeggen dat van Gaal wel meer tijd moest krijgen bij United bijv.? Want dan spreek je jezelf al tegen, want dan moest Ancelotti ook meer tijd krijgen. Nee? Hmm. Vind je het kut dat de Boer is ontslagen en meer tijd moest hebben? Hmm. Ja? Nou, waarom Ancelotti niet dan?

Ik zou graag willen weten wat jij vind van het ontslag van de Boer en van Gaal. Beide hebben het verneukt bij hun werkgever in Engeland en beiden bleven genieten van het steun uit Nederland. Bij Ancelotti is het ineens stil en mag het allemaal.

Hypocriet als de pest joh, de mensen hier. Ongelooflijk.

2 oktober 2017 om 15:10

Ik mis het verband met Van Gaal en De Boer een beetje. Als je geen argument hebt zou ik gewoon lekker niks typen.

2 oktober 2017 om 16:53

Hahaha, goedkoop hoor. Lekker de discussie ontlopen. Wat hebben zij ermee te maken? Nou, volgens onze Hollandse vrienden hier moesten van Gaal en de Boer alle kansen krijgen die ze kunnen krijgen. Een extra seizoentje hier, extra seizoentje daar. Het grote woord, Geduld, werd continu geroepen. En nu bij Ancelotti is het allemaal wel goed? Kom op zeg... Je ziet dat verband dondersgoed.

Jij bent in did geval degene die niets moest zeggen, niet ik...

2 oktober 2017 om 17:15

Wie zijn onze Hollandse vrienden dan? Ik heb nog nooit gezegd dat Van Gaal alle kans moet krijgen. Heb jij niet de Nederlandse nationaliteit en zo ja, vind jij dan automatisch ook dat hij de tijd had moeten krijgen.

Je verhaal gaat gewoon nergens over. Ik vond niet dat Van Gaal meer tijd moest krijgen en Crystal Palace en Frank de Boer interesseren me geen snars. Het enige dat in dit topic telt is dat Ancelotti heeft gefaald bij Bayern en dat zijn ontslag daar een logisch gevolg van is. Er is geen discussie om te ontlopen, want je draag geen enkel argument aan. Het enige wat jij doet is heel Nederland over een kam scheren en mij woorden in de mond leggen.

2 oktober 2017 om 13:12

Je hebt gelijk. Ancelotti heeft successen gekend in andere landen, dus het maakt niet uit of hij presteert in Duitsland bij de grootste club. Oh wacht...

Beste jongen, het is duidelijk dat je Robben niet mag. Wat je echter niet vermeld, is jouw bron dat het Robben betreft..
Hij wordt als speler genoemd die graag extra training zou willen. Juist als je vaak geblesseerd bent, ben je gebaat bij voldoende training om aan te sterken. Zolang het geen extreme training is uiteraard maar zo slim zijn ze wel.

Je hoort vaker (van verschillende spelers bijvoorbeeld) dat het trainingsregime in Duitsland vele malen heftiger en fysieker is dan elders in Europa.
Dat spelers hier inmiddels aan gewend zijn, zoals Hummels (duitser) en Robben (al 8 jaar spelend in Duitsland), is niet per se een hetze om Ancelotti eruit te werken.

Maar als jij conclusies wil trekken ten nadele van bijvoorbeeld Robben om jezelf beter te voelen, be my guest.

2 oktober 2017 om 14:35

Robben komt gewoon wat arrogant en onsympathiek over. Vooral nadat hij altijd zo'n grote mond had bij Oranje en Oranje nog steeds nergens over gaat is men een beetje klaar met het Robben fever. Echte geweldige voetballers kunnen zelfs in hun eentje een team op sleeptouw nemen. Robben wordt vaak in dezelfde klasse als Messi, Ronaldo, Neymar, Suarez, etc. gezien. Maar die gasten nemen hun nationale elftallen nog steeds op sleeptouw en redden hen in de meest cruciale momenten (niet altijd, wel vaak genoeg). Onze Robben kan zelfs tegen matige teams amper opstaan en het elftal redden. Waar is die 'greatness' van hem dan? Samen met zijn arrogante houding vind men hem niet meer zo wow. En dat zie je nu.

2 oktober 2017 om 15:11

Haha Messi heeft het juist vaak moeilijk bij Argentinië. In Portugal hebben ze heel lang gebaald dat Ronaldo daar niet zo dominant kon spelen als bij Real.

2 oktober 2017 om 15:35

Suarez doet dat top ja, bijt iemand in de poulefase en wordt naar huis gestuurd. Kan Robben nog wat van leren.

2 oktober 2017 om 16:55

Dus we kijken alleen naar dit seizoen? Hmm...

2 oktober 2017 om 14:01

Na bepaalde tijd is de samenwerking ook gewoon op en moet je verder. Dat zie je overal en sowieso vaak in het voetbal. Lukt het niet meer, coach weg en verder. Iedereen blij want iedereen krijgt zijn zin (en geld).

Als spelers al de trainingen gaan bepalen en wie er voor staat is het triest gesteld bij een club. Niemand maar dan ook niemand is groter als een club,als het je niet aanstaat hoe er getraind word ga dan met de trainer in gesprek met een paar spelers maar ga niet achter zijn rug om klagen. Denk dat juist de bankzitters ervoor zorgen dat een trainer weg moet.

2 oktober 2017 om 12:48

Dat hebben Alonso en Lahm meerdere keren gedaan en zelfs wanneer zij zijn gestopt, gingen ze nog even met Ancelotti praten over de trainingen. In het nieuwe seizoen is er nog steeds niks aan gedaan.

Als zelfs spelers aangeven (mocht het waar zijn natuurlijk), dat ze meer of harder willen trainen dan is het toch duidelijk dat de fout bij Carlo ligt. Zon werk ethos is juist erg goed en zou je moeten benutten in plaats van verbieden. Je wilt die spelers toch beter maken en voor de CL eindwinst gaan.

Benieuwd of Bayern met een nieuwe coach nu ineens vleugels krijgt en en de boel op de rit gaat krijgen maar dit jaar zal het nog verdomde lastig worden om die CL binnen te slepen. Überhaupt het winnen van de Bundesliga is nu voor het eerst in jaren ook geen zekerheid. Clubs als Leipzich, Dortmund & Hoffenheim heb ik zelf ook hoog zitten en dan vergeet ik nog clubs als Schalke, Leverkussen en Frankfurt die onder hun kunnen presteren momenteel.

2 oktober 2017 om 13:58

Precies dit! Als er vanuit de spelersgroep een geluid komt dat ze langer of harder willen trainen, dan geef je daar toch gehoor aan als trainer? Het is toch ook zo in het werkveld, als je als manager niet naar je team luistert en alleen maar op je eigen manier doet komt er ook weerstand. Echter heeft deze weerstand Ancelotti de kop gekost. Ik zou zeker spelers als Robben en Ribery serieus nemen als ik Bayern coach was, zijn toch al de oude rotten binnen het team. Hoewel ik Ancelotti een goede trainer vind, was het geen goed huwelijk tussen hem en Bayern.

Als er zo'n grote roep is vanuit de spelersgroep om meer en intenser te trainen, dan wil je hier als trainer toch in mee gaan? Aan de andere kant is het absurd dat spelers in het geheim voor hunzelf zijn gaan trainen. Je negeert hiermee je directe leidinggevende en in elke andere beroepsgroep zal dit leiden tot consequenties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren