Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Speler voor de toekomst’ van PSV aast op winterse transfer naar Italië

Laatste update:
/

PSV gaf Rubén Bentancourt in augustus 2011 een vierjarig contract en technisch manager Marcel Brands sprak toen van een ‘speler voor de toekomst’. De toekomst van de twintigjarige aanvaller ligt echter niet in Eindhoven, want ondanks een nog doorlopend contract moet hij weg. Volgens het Eindhovens Dagblad wil Bentancourt in de winterstop graag naar Italië vertrekken.

De Uruguayaan werd voor zes ton overgenomen van Danúbio, maar heeft bij de beloften te weinig laten zien om een kans te maken op een plek in het eerste elftal. Hij werd voorbijgestreefd door Jürgen Locadia en sprak in februari ook al de wens uit om in de zomer te vertrekken. Zaakwaarnemer Peter Gerards liet onlangs al weten zich geen zorgen te maken over zijn cliënt: “Rubén staat er prima op in Italië, die zes ton gaan ze wel terugverdienen.”

Bentancourt, die in de zomer op het WK Onder-20 in Turkije één keer scoorde, kwam dit seizoen tot dusver in vijftien wedstrijden in de Jupiler League in actie. In de thuiswedstrijd tegen de beloften van Ajax (2-4 verlies) maakte hij zijn enige doelpunt. Bentancourt, die nog nooit zijn debuut in het eerste elftal van PSV maakte, is overigens al in verband gebracht met Chievo.

'Rubén Bentancourt is goed genoeg voor PSV I'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'rubén Bentancourt is goed genoeg voor PSV I'
Nee, hij is niet eens goed genoeg voor Jong Psv, door de jaren heen gepasseerd door Locadia en nu door Vloet. Heeft niks te zoeken in PSV I

5 december 2013 om 20:05

Eens, die gast bakt er echt helemaal niks van, weet niet wie hem heeft gescout. Vloet is wel een groot talent, daar verwacht ik wel veel van. Daarachter nog van der Moot, ook een geweldig talent.

5 december 2013 om 20:10

Is dat familie van Wiljan?

5 december 2013 om 20:14

ja zoon van

5 december 2013 om 20:14

Zoon van Wiljan Vloet ja.

5 december 2013 om 20:26

gozert R en Psvf4n

Dank u!

5 december 2013 om 21:16

Nee van epke

Niet goed genoeg helaas. Zeker toen hij lang haar had leek hij als twee druppels water op cavani. Helaas heeft hij niet hetzelfde talent.

5 december 2013 om 20:09

Door wie is hij gescout dan? Ik vind dat echt onbegrijpelijk, en ook nog een 4-jarig contract aanbieden.

5 december 2013 om 20:13

Gebeurt overal wel eens een x. Sana bij ajax bijvoorbeeld nog

5 december 2013 om 20:19

Maar Sana was goedkoper en heeft ook een lagere salaris ondanks zijn oudere leeftijd. Betancourt is dan nog wel geen 21, maar verdient bijna 3 ton volgens de regeling.

5 december 2013 om 20:29

Het is toch onverantwoordelijk om iemand z'n lang contract aan te bieden. Als iemand nog niks heeft bewezen biedt dan desnoods een 2-jarig contract aan. Het liefst 1-jarig maar dat willen de meeste spelers niet.

5 december 2013 om 23:06

En als hij goed speeld en drijft transfer vrij weg te gaan maar klagen dat ze hem niet langer vast hebben gelegd..... Tis nooit goed

Kennelijk verkeert ingeschat. Jammer maar dat kan gebeuren en het gebeurt ook wel vaker.

6 december 2013 om 06:31

Ondertussen heeft Sana gewoon goede wedstrijden gespeeld hoor.

6 december 2013 om 11:07

4-jaar is gewoon teveel van het goede. Die jongen komt gewoon niet eens mee met Jong Psv. Dat lijkt niet eens meer op een verkeerde inschatting maar gewoon met opzet.

Stel dat een jongen bent van Jong PSV en je bent wissel omdat z'n dure kracht erin staat voor jou, daar sta je dan!

Hij komt er wel, die wordt langzaam gebracht zoals Zanka.

Ik heb wat beelden terug gezien in de oefenwedstrijd tegen Liverpool en toen liet hij wel een goede indruk achter waarin hij ook scoorde. De beloften van Liverpool waren een maatje te groot, maar hij kon als 1 vd weinige wel mee met het tempo. Ik vraag me daarom ook af waarom hij het in de competitie niet laat zien, het lijkt een beetje alsof hij er tegen Liverpool per se wel wou staan en de overige wedstrijden van Jong PSV niet echt serieus neemt.

5 december 2013 om 21:26

Die laatste zinnen doen het hem, want bij Jong PSV laat hij niks, maar dan ook niks zien.

Voegt jammer genoeg niks toe, had meer van hem verwacht maar hij valt gewoon tegen. Zowel bij de A1 als bij Jong PSV scoort hij nauwelijks en is niet belangrijk. Is voorbij gestreefd door Vloet, die op de deur aan het kloppen is.

Trouwens van Chievo moet je ook niet blij worden, wat een afbraakvoetbal zeg.

Helaas pindakaas, wel mooi dat PSV die 6 ton terug gaat verdienen, wens die jongen veel succes bij Chievo

Laat hem maar vertrekken. Betancourt is of niet goed genoeg of hij vindt zijn draai niet in Eindhoven, of allebei. Als je in het huidige klimaat van Psv, waarin spelers nog nooit zo'n grote kans hebben gehad om door te stromen naar de hoofdmacht, niet kunt doorbreken, kun je beter je heil elders zoeken. Veel spelers van 20 spelen al zeker een jaar op het hoogste niveau. De Uruguayaan breekt geen eens potten bij de beloften.

De jeugd krijgt nu volop kansen maar hij heeft nog geen minuut gespeeld, laat staan bij de selectie gezeten. Denk dat dit genoeg over zijn niveau zegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren