Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spel is op de wagen: Liverpool wijst eerste bod op Mané resoluut van de hand

Laatste update:

Liverpool heeft een openingsbod van Bayern München op Sadio Mané afgewezen, zo meldt The Times. Het openingsbod zou circa 24,5 miljoen euro bedragen. De dertigjarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2023 bij Liverpool, maar Bayern hoopt Mané komende zomer te verleiden tot een overstap naar de Bundesliga.

Volgens The Times gaat het om een bod van 24,5 miljoen euro, inclusief 5,5 miljoen euro aan bonussen. Liverpool heeft het openingsbod echter direct naar de prullenbak verwezen. the Reds zetten in op een transfersom van vijftig miljoen euro en zouden eerst een geschikte vervanger willen vinden voor ze akkoord gaan met een verkoop. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt dat een persoonlijk akkoord tussen Mané en Bayern geen problemen moeten opleveren en dat de clubs de komende dagen opnieuw met elkaar in gesprek gaan.

Bayern werd dit seizoen in de kwartfinale van de de Champions League verrassend uitgeschakeld door Villarreal en wil volgend seizoen sterker voor de dag komen in het miljardenbal. Nadat Bayern twee weken geleden voor de tiende keer op rij kampioen is geworden van de Bundesliga, heeft het voor volgend seizoen als doel om weer 'de Cup met de Grote Oren’ te winnen. Mané is na de komst van Mazraoui de tweede speler die de club uit Beieren met die missie moet helpen. De aanvaller is bezig aan zijn zesde seizoen bij Liverpool ligt nog maar een jaar vast.

Mané toonde zaterdagavond eens te meer zijn klasse, toen hij zich dankzij een hattrick tegen Benin (3-1) tot topscorer aller tijden van Senegal wist te kronen. Mané is met zijn drie treffers tegen Benin Henri Camara voorbijgestreefd en is nu de meest scorende Senegalees in de geschiedenis van het internationale voetbal. Voorafgaand aan het kwalificatieduel stond Mané op 29 doelpunten voor zijn land, waarmee hij op gelijke hoogte stond met Camara, die het shirt van de Leeuwen van Teranga tussen 1999 en 2008 vertegenwoordigde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemaal leuk en aardig van Liverpool, maar wie zien ze als een vervanger van +/- hetzelfde niveau. Daarvoor ga je echt de absolute hoofdprijs betalen. Ze hadden zelf daenk ik adequater in moeten grijpen en misschien wat minder voorrang aan de Egyptische held moeten geven..

6 juni 2022 om 09:20

Euhhhh luis diaz?

6 juni 2022 om 09:22

Er staat toch in het artikel dat Liverpool eerst een geschikte vervanger wil vinden?

6 juni 2022 om 09:29

Er staat wel meer geschreven op het internet. Met Jota, Diaz en Salah doen ze het alsnog uitstekend. Een vervanger halen komt wel goed natuurlijk. Zal wel een Nkunku worden ofzo.

6 juni 2022 om 09:34

NeutraleFan. Mane is allesbehalve onvervangbaar, dit in tegenstelling tot 'de Egyptische held'. De cijfers spreken voor zich:

Salah: 219 goals+assists
Mane: 147 goals+assists

De ene winger is de andere niet.

6 juni 2022 om 09:35

Nu heeft Liverpool toch 1 van de beste voorlinies die er zijn. Mane, Salah, Firmino. En dan Diaz, Jota, Origi. Bovendien waren de 3 vaste basisspelers weinig geblesseerd. Origi heeft ondanks zijn weinige minuten toch enkele belangrijke goals gemaakt. Haal dan nu Mane en Origi weg en het is direct heel wat minder als ze echt eens met langdurige blessures te maken krijgen. Liverpool kan dan wel zeggen dat ze eerst een vervanger willen, als die van hetzelfde niveau gaat zijn zal dat snel 80 a 100 miljoen kosten. Mane houden wilt dan weer zeggen dat ze hem volgend jaar gratis moeten laten gaan.
City heeft Haaland en er zal nog wel een versterking bij komen. Dus Liverpool moet mee

6 juni 2022 om 09:54

City heeft Alvarez (jonge Argentijn) in de winter gehaald van River Plate. Eerste halfjaar is hij verhuurd geweest, volgens mij sluit hij in de zomer aan bij City. Schijnt een groot talent te zijn.

6 juni 2022 om 10:12

@jeroentje22 - Beetje makkelijk om de totaliteit qua cijfers te pakken. Mane was dit seizoen in de tweede seizoenshelft de belangrijkste aanvaller van Liverpool, waar Salah nog redelijk liep te schommelen met zijn niveau na zijn terugkeer van de Africa cup. Mane zakte vaak ontzettend veel terug in de spits en bracht vaak Salah en Diaz in stelling wanneer hij de bal weer vanuit het middenveld ging ophalen en daarna weer naar voren denderde in de spitspositie. En je cijfers van Mane kloppen ook niet, bij Liverpool zit die qua goals en assists in totaliteit op 168. Dus weet niet als je dat met opzet hebt gedaan om je punt te bewijzen?

6 juni 2022 om 10:17

Ojee, durf je Salah in twijfel te trekken met feitelijke statistieken? Was leuk je gekend te hebben FcGrun 😅😭

6 juni 2022 om 10:18

Liverpool laat al jaren zien dat ze geweldig oog voor talent hebben zonder daarbij 80 tot 100 miljoen te betalen voor een speler (op van Dijk na). Liverpool hanteert net zoals o.a. Bayern een fantastisch beleid waarbij niet blindelings miljoenen over de balk word gegooid voor transfers en oneindig hoge salarissen. Ik kijk uit naar deze transferperiode

6 juni 2022 om 10:18

Weet niet of je met opzet doet alsof je niet weet dat Mane 1 volledig seizoen meer heeft gespeeld dan Salah? Of weet je niet dat Mane al in 16/17 voor Liverpool speelde en Salah niet? Dus logisch dat ik die 21 g/a van 16/17 seizoen eraf trok in deze vergelijking. Tevens, de afgelopen 5 seizoenen en jij gaat je focussen op de laatste paar maanden? Waarbij Salah overigens bij meer goals betrokken was dan zowel Mane, Diaz én Jota? Jij VINDT Mane de belangrijkste van afgelopen paar maanden. Samcro komt uit z'n mand maar heeft zelf blijkbaar nul verstand van statistieken aangezien hij de foutieve statistieken van Grunn "feitelijk" noemt. Gênant.

6 juni 2022 om 10:20

@hangover96 - Ik denk dat de overstap van Richarlison (die echt helemaal niks heeft met Liverpool als je kijkt naar de uitspraken die hij heeft gedaan in het verleden) en Calvert-Lewin redelijk gevoelig liggen. Gnabry kan, want schijnbaar wilt hij weer ergens anders naartoe en heeft hij vanaf volgend seizoen maar een contract voor een jaar. Nkunku kan ook, maar zou best aan de dure kant zijn. Jesus weet ik niet als die het niveau van Liverpool omhoog zal tillen, want hij kon de verwachtingen al van City niet waarmaken. Lautaro kan heel goed afmaken, maar is niet echt een hele goeie meevoetballende spits wat Klopp graag wilt zien. Ik vind Raphinha van Leeds wel een goeie en Danjuma wordt ook in verband gebracht met Liverpool, dus geen idee. Dybala is transfervrij, dus dat kan ook wel een geinige "gratis" (zal belachelijk veel salaris krijgen denk ik) kans zijn voor Liverpool om de voorhoede positie te versterken.

6 juni 2022 om 10:24

@samcro - Wut? Snap deze comment niet helemaal. Ik vind Salah een fantastische speler en hij is ook onvervangbaar, maar vond de comment van @jeroentje22 wel redelijk biased ogen en de prestaties van Mane redelijk bagatelliseren.

6 juni 2022 om 10:27

Hoezo is het gigantische verschil in rendement benoemen "bagetalliseren"? Waarom ligt het altijd zo moeilijk om te benoemen dat Salah by far de meest productieve aanvaller is van Liverpool? Denk door de gigantische mediahype mbt Mane dat mensen liever geen fout woord willen horen. Zeggen dat Salah superieure cijfers heeft ten opzichte van Mane is "biased" maar als iemand dit doet bij bijv Coman en Lewa of Messi vs Mbappe dan blijkbaar niet, cijfers en feiten waar aanvallers al sinds jaar en dag op worden beoordeeld doen er niet meer toe wanneer het niet in iemands straatje past

6 juni 2022 om 10:29

@jeroentje22 - Ah zo, maar dat zei je niet in je stuk. Want nu leek het net dat je in totaliteit alles ging optellen en niet vanaf het seizoen dat Salah actief was. Maar je hoeft niet gelijk boos te worden/gepikeerd te raken? Had gewoon een vraag daarover. Daarnaast vond ik Mane inderdaad de belangrijkste man dat Liverpool zo lang meedeed met alle prijzen, terwijl Salah echt niet de Salah was van de eerste seizoenshelft. Maar dat is mijn bescheiden mening. In totaliteit heeft Salah de betere cijfers, maar als je puur kijkt naar het eerste seizoenshelft en tweede seizoenshelft van dit seizoen, dan was Salah de belangrijkste man in de eerste seizoenshelft, en in de tweede seizoenshelft was Mane (again, naar mijn mening) de belangrijkste man.

6 juni 2022 om 10:41

Ja en nee. Ik snap je punt maar.... Voor de absurde standaard van eerste seizoenshelft was Salah idd niet zichzelf 2e helft. Maar als he gewoon puur kijkt naar rendement én gecreëerde kansen aangezien hij meer assists dan goalscoring had, dan zou ik Mane niet zomaar boven hem plaatsen. Voor de rest lijkt het mij gewoon logisch om spelers af te rekenen op hun totale periode ipv laatste paar maanden? Welke zin in mijn reactie laat me volgens jouw boos of gepikeerd over komen? Het valt me op dat dit eigenlijk de enige vergelijking is, waar het verschil zó groot is, die altijd slecht valt bij de groep die blijkbaar gigantisch onder de indruk van Mane is. (zeg niet dat jij dit bent, maar ik zie dit patroon en ongemak al jaren)

6 juni 2022 om 10:58

@jeroentje22 - Als je puur naar cijfers kijkt, dan heeft Salah de betere cijfers, want ook in de tweede seizoenshelft heeft hij ondanks zijn mindere vorm, redelijk wat goals en assists gemaakt. Maar kijkend naar het spel, en ik heb best wat Liverpool wedstrijden gezien mede door de titelstrijd en omdat ik een redelijke Liverpool fan ben, dan zag je dat Mane zo ontzettend veel werk verzette en eigenlijk redelijk de oude Firmino rol uitstekend vervulde, waar Salah met zijn acties continu op iemand stuitte (de keeper of de desbetreffende verdediger) en redelijk gefrustreerd raakte als acties mislukten. En om spelers af te rekenen op hun totaalperiode in plaats van af te rekenen op een gedeelte van het seizoen, dat kan, maar Mane verdient redelijk wat credits om te zeggen dat hij "allesbehalve onvervangbaar" is, en dan vind ik dat je zijn spel van de tweede seizoenshelft redelijk erbij mag pakken als voorbeeld. En met met betrekking tot je "boos of gepikeerd overkomen": "jij Vindt Mane de afgelopen maanden de belangrijkste man" (redelijk passief agressief), "weet niet of je met opzet doet alsof je niet weet dat Mane 1 volledig seizoen meer heeft gespeeld dan Salah? Of weet je niet dat Mane al in 16/17 voor Liverpool speelde en Salah niet? Dus logisch dat ik die 21 g/a van 16/17 seizoen eraf trok in deze vergelijking." (redelijk negatief qua sentiment om te zeggen dat mijn comment voor geen meter klopt), "samcro komt uit z'n mand maar heeft zelf blijkbaar nul verstand van statistieken aangezien hij de foutieve statistieken van Grunn "feitelijk" noemt. Gênant" (soort van een lichtelijk arrogantie over je eigen comment), etc. Just saying though, maar komt redelijk geirriteerd over als iemand een vraag heeft over je comment.

6 juni 2022 om 10:59

Scorebord journalistiek..

6 juni 2022 om 11:07

Cijfers en prestaties van Messi en Ronaldo zijn idd ook puur scorebord journalistiek.

@Grunn. Haha, wat is dit nou weer? Dus wacht, ik gebruik je eigen vraagstelling tegen jezelf en dan ben ík degene die geïrriteerd of zelfs 'boos' is? "Passief en aggressief" 😂 En zeggen dat iemand die jouw foutieve stats feitelijk correct noemt er niks van snapt... is 'arrogantie over m'n eigen comment'? Haha, nog nooit gezien deze redenering. Maar gewoon een vraagje, waarom een speler beoordelen op een paar maanden terwijl het ging over het vervangen van deze speler in z'n totaliteit? Persoonlijk vindt ik dat selectief cijfers gebruiken om je punt te kunnen maken

6 juni 2022 om 11:18

@jeroentje22 - Ik vind het allemaal prima, want je blijft redelijk standvastig bij je punt en ikzelf vind je comments redelijk geirriteerd overkomen, maar nogmaals, dat is mijn persoonlijke/bescheiden mening. Wat je ermee doet, mag jezelf weten natuurlijk, maar zo komt het op mij over. Misschien vinden anderen dat je redelijk normaal reageert, dat kan ook. Maar dit begint een beetje een ronaldo/messi discussie te worden en daar heb ik zelf niet heel veel trek in (zie deze idioot lange thread). Maar om je vraag te beantwoorden, ik zeg gewoon dat Mane best wel lastig is om te vervangen (onvervangbaar is in principe niet de juiste term, want iedereen is opzich wel te vervangen tot een zekere hoogte) mede door zijn spel en dienst wat hij heeft bewezen in de afgelopen jaren. En om redelijk een voorbeeld te bewijzen hoe belangrijk Mane wel niet is voor Liverpool, is door middel van aan te geven wat zijn rol was in de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Ik kan wel doodleuk voorgaande seizoenen opnoemen, maar volgens mij heeft men een beter beeld van zijn spel van dit seizoen ten opzichte van wanneer ik ga roepen hoe zijn spel was van een n aantal jaar geleden.

6 juni 2022 om 11:21

Dus jij vindt Salah de belangrijkste speler de afgelopen maanden, moet ik dat zo lezen? Dan heb je gewoon geen Liverpool gekeken en kijk je alleen maar naar statistieken.. jammer dat er tegenwoordig alleen maar zo naar voetbal wordt gekeken.

6 juni 2022 om 11:34

Ja Tilburg, en waar in godsnaam heb ik dit gezegd of zelfs gesuggereerd? Ik praat simpelweg over 2 spelers sinds 17/18, dus dik 5 jaar. Dan is het niet gek om de feitelijke constatering te doen dat degene met de meeste goals, assists, gecreëerde kansen, g/a tegen top 6 clubs én UCL cijfers, simpelweg net wat moeilijker te vervangen is en dat selectief naar een paar maanden kijken dit niet veranderd. Ps: Messi Ronaldo discussie was natuurlijk tussen 2 spelers met gelijkwaardige cijfers, terwijl dat voor Salah en Mane niet geldt, hoe zeer ongemakkelijk dat ook blijkbaar is voor sommigen

6 juni 2022 om 12:09

Je bent echt gek, waar denk je dat de vrijheid en ruimtes door zijn ontstaan dat Salah zoveel heeft kunnen scoren. Mane was bij Southampton al om te smullen met elke voorzet op maat en zijn snelheid.Als Salah oog voor Mane had dan was zijn doelpunten aantal dubbel geweest.

6 juni 2022 om 12:16

Dank voor je complimenten. Tuurlijk, alles is dankzij Mane die zogenaamd ruimte zou hebben gecreëerd, LOL, onbaatzuchtig dat ie is. Ook Ronaldo, Messi, Pelé etc konden alleen zoveel scoren dankzij ruimte door hun ploeggenoten. Denk trouwens dat Salah, die sinds 18 dubbel gedekt werd, net ietsje pietsje meer ruimte creëert voor z'n teamgenoten. Ian Rush heeft daar nog eens een uitspraak over gedaan, dat uitgerekend Mane daarvan kon profiteren

Edit: de speler met meeste assists had nóg meer oog moeten hebben voor die egotripper Mane naast hem? LOL

6 juni 2022 om 12:21

Heel die Messi/Ronaldo discussie vind ik ook te dom voor woorden. Lijken net een stel kinderen. Aan de ene kant zijn de mensen die Ronaldo z’n prestaties naar beneden halen (dat zijn er veruit de meeste en ook de meest kinderachtige reacties) en aan de andere kant mensen die messi naar beneden halen (zijn er gelukkig minder). Dan kan geen een speler meer goed zijn, je moet maar eens naar die comment sectie gaan van Messi tegen Estland. Echt plaatsvervangende schaamte als je die reacties leest. Als je praat over die 5 jaar dan ben ik wel met je eens dat Salah meer impact heeft gehad dan Mane dus excuses dan.

6 juni 2022 om 12:22

Mane geen buitengewone speler? Ben je dronken ofzo?

6 juni 2022 om 12:42

@Tilburg. Dank! Ja de Ronaldo Messi discussie is vaak beneden alle peil. Twee absolute grootheden die door sommige groepen volledig worden afgezeken terwijl het simpelweg 2 totaal verschillende spelers zijn. Zeg dat je je idool beter vind dan de andere, maar zo negatief tekeer gaan en de ander van de 2 wegzetten als een nietsnut is echt schandalig. 2 absolute legendes. Ik heb niks tegen Mane ofzo, maar zelfs Scousers zeggen, quote "Mane can be bang average whole season but 6 good games straight and he's being placed miles above Salah" dar soort reacties kom je vaak tegen op grote fan accounts (Anfield daily etc). Ook een scherpe, iets in fe trant van dat Mane maar 75% van Salah hoeft te presteren om vrij letterlijk voorpagina te staan. Vandaar dat ik gewoon effe het verschil wou aanstippen, aangezien ik zelf ook verbaasd was toen ik deze cijfers op social media voorbij zag komen, helemaal aangezien ik puur reageerde op iemand die doodleuk suggereerde dat LFC teveel op Salah focussde en dat eigenlijk Mane belangrijker was 👍

6 juni 2022 om 13:13

Jeroentje, Mane en Salah zijn heel verschillende spelers. Mane was altijd al een pure naar binnen trekkende winger (dit seizoen niet, aangezien hij als spits speelde). Actie, voorzet, pass. Salah is meer een tweede aanvaller en staat al enorm naar binnen getrokken zonder bal. Een beetje als Ronaldo in zijn beginperiode bij Real Madrid. Stond linksbuiten maar was altijd een beetje in die half ruimte te zien. Dit wat Salah doet biedt natuurlijk meer ruimte om goals te maken. Dan heb je Keita of Henderson die er altijd overheen gaat (Liverpool heeft altijd een derde middenvelder die naar de zijkant afwijkt). Natuurlijk is Salah belangrijker, alleen wilde die cijfers even nuanceren door hun rol te bespreken. Want dat heeft natuurlijk ook grote invloed op die cijfers.

6 juni 2022 om 13:26

Ja maar Jesus speelde voor een van de beste clubs van de wereld en is een spits. Mane deed het daarvoor bij Salzburg en Southampton als buitenspeler. Dus puur afrekenen op goals is ook niet eerlijk.

6 juni 2022 om 13:27

@Madridista. Nou dat is niet helemaal waar: Google Salah Mane heatmaps en je zult zien dat Salah zelfs nog minder in de 16 komt dan Mane. Grappig dat je dit zegt want op sociale media kom je dit 'excuus' zó vaak tegen waarna mensen met 1 simpele heatmap screenshot dit keihard onderuit halen. Mane speelt relatief meer als een spits (Bobby zakte terug) terwijl Salah als pure winger fungeerde (daarom ook veel meer assists en gecreëerde kansen vergeleken met Mane)

6 juni 2022 om 13:48

Ja alleen het niveauverschil tussen die spelers is wel ontzettend groot.. Rashford, Jesus en Lautaro gaan denk ik nooit in de buurt komen van die 3 anderen..

6 juni 2022 om 14:03

Wil mij niet mengen in een strijdt om statistieken maar Salah neemt alle vrije trappen en volgens mij ook vele corners. Logisch dat je dan wat betere statistieken overlegt qua assists.

6 juni 2022 om 14:23

"maar Salah neemt alle vrije trappen en volgens mij ook vele corners"

Hahaha, Trent lacht om deze opmerking. Anders voor fe grap kansen gecreëerd uit open play googlen en je ziet dat Salah Mane alsnog ver achter zich laat, soms zelfs hoger dan Trent

6 juni 2022 om 14:24

Deze vergelijking vind ik een beetje mank gaan Jeroentje22

Mane is voetballend beter en veel creatiever waar Salah meer een afmaker is.beide geweldige wingers maar wel ander type.2 salahs op de vleugels zou niet werken.

Liverpool moet gewoon een talent kopen en de kans geven of anders Jones proberen.

6 juni 2022 om 14:32

Je brengt je mening nu echt alsof het een feit is. Maar feit is dat Salah evident creatiever is, cijfers van gecreëerde kansen en assists bewijzen dit. Voor de rest presteert Salah simpelweg veel beter dan Mane sinds 17/18. In elk opzicht denkbaar. Beter 2 Salah's op de vleugels dan 2 Mane's. Beiden zijn allesbehalve gelijkwaardig. Mane goede speler hoor, Salah feitelijk de best presterende winger ooit in de PL. Het kwaliteitverschil, met name in grote wedstrijden, is overduidelijk. Snap al die smoesjes voor Mane niet zo goed

6 juni 2022 om 16:51

Och och Jeroentje toch.. Salah feitelijk de best presterende winger ooit in de PL.. wat een subjectieve onzin kraam je toch iedere keer uit zeg.

6 juni 2022 om 17:09

Aldus de Ronaldo fan die laatst volledig los ging toen iemand Salah dit seizoen terecht boven idool Ronaldo plaatste. Vandaar deze reactie.

Noem 1 winger met betere cijfers dan Salah met minimaal 3 seizoenen gespeeld? Gewoon eentje maar. 1 winger met meer records verbroken? 1 winger met een hogere g/a ratio tegen Top 6 clubs? *40 wedstrijden of meer gespeeld*. Je gaat kapot vanbinnen dat Salah dit seizoen Ronaldo in z'n schaduw zette. Over subjectief gesproken....

Salah best presterende winger ooit in de PL. Valt niet echt lekker bij sommigen hierboven

6 juni 2022 om 17:32

Ja als je het misschien puur op stats doet wel. Ik vind dat je bijvoorbeeld stats van 20 jaar geleden veel moeilijker kan vergelijken met nu. Het spelletje lijkt nu alleen maar over stats te gaan waar dat vroeger helemaal niet zo was. Zou me niet verbazen als tieners Ryan Giggs of Bergkamp matig gaan noemen omdat ze ze niet hebben zien spelen en alleen maar naar stats kijken.. maar dat is natuurlijk niet hoe het echt zit. Vroeger speelde veel teams ook in een 442 waardoor buitenspelers een hele andere rol hadden dan nu.. ik vind persoonlijk prime Hazard en Alexis Sanchez in 16/17 beter dan Salah nu is. Maar Salah heeft wel weer meer goals gescoord en meer consistent. Maar Alexis in 16/17 in een team dat helemaal niet dominant was, waar Liverpool dat wel is. Die had 24 goals en 11 assists of iets dergelijks dat jaar in de PL.. Maar Salah over een langere periode waarschijnlijk wel beter ja.

6 juni 2022 om 09:28

Gnabry wou ook weg, misschien dat er een swapdeal in zit?

6 juni 2022 om 10:47

Ruil deal, hebben we die ooit op een serieuze manier ergens gezien. Nagenoegen nooit. En zeker niet met top transfers.

6 juni 2022 om 13:14

Alexis Sanchez en Henrikh Mkhitaryan toch? Eto’o en Zlatan Ibrahimovic was ook een ruildeal geloof ik.

Liverpool zou vol voor Nuñez en Bowen moeten gaan. Wat mij betreft 2 spelers die perfect passen bij Liverpool.

6 juni 2022 om 09:54

Effe de hype aan de kant: welgeteld 1 leuk seizoen in Portugal lijkt me persoonlijk niet genoeg om in aanmerking te komen voor de absolute wereldtop.

6 juni 2022 om 10:07

@jeroentje22 - Twee seizoenen, want in zijn eerste seizoen bij Benfica speelde hij vrij sterk. Dit seizoen is hij meer losgekomen.

6 juni 2022 om 10:11

1 seizoen, want cijfers van vorig seizoen waren allesbehalve indrukwekkend.
Diaz heeft nog gigantisch veel te bewijzen en is al allesbehalve 'geslaagd'.
Mane deed het al goed bij Southampton, in de loodzware Prem.

En Salah was natuurlijk al klasse bij Roma: eerste seizoen POTY ten koste van legende én clublegend Totti, laatste seizoen had hij al bijna 40 g/a in ongeveer net zoveel wedstrijden. Zeggen dat Mane maar met name Salah zichzelf niet hadden bewezen is feitelijk onjuist. Voor de rest was Jota idd een schot in de roos. Besef wel dat de geniale laptopscout weg is bij Liverpool, en dus nog moet blijken hoe dit uitpakt in de toekomst

6 juni 2022 om 10:30

Salah was een klasbak bij Roma en kon volgensmij ook terug naar chelsea.
Mane had zich toen al 2 jaar bewezen in premier league.
Jota zelfde verhaal als mane.

6 juni 2022 om 10:36

@jeroentje22 - Okay, dan verschillen we in mening. Nunez had namelijk een redelijk andere rol in zijn eerste seizoen, waar die meer een schaduwspits was en de andere spitsen in stelling bracht (waldschmidt en Seferovic)/omheen zwierf, dat terwijl hij dit seizoen meer als nummer 9/linksbuiten fungeerde.

6 juni 2022 om 10:39

1 leuk seizoen in Portugal heeft echt al zo vaak uitgewezen genoeg te zijn om in aanmerking te komen voor de wereldtop. Wat een grappige uitspraak.

6 juni 2022 om 10:44

@Grunn. Ik keek dus effe snel puur naar rendement aangezien ik hem niet volgde, kan best zijn dat hij in niet met statistieken te meten opzicht al aardig bezig was. Kan best, heb die wedstrijden niet gezien. Goede speler hoor, leuke dingen laten zien, maar een 1 season wonder uit een niet top 5 League lijkt mij persoonlijk zeer riskant

25 miljoen voor Mane, wat een lachwekkend eerste bod zeg.. Als je dat op Football Manager binnenkrijgt voor zo’n speler dan stuur je Sports Interactive een bug report..

6 juni 2022 om 10:32

En als Barcelona zo’n bod doet op Lewandowski is de wereld te klein in München….

6 juni 2022 om 10:38

Idd wat dat betreft zijn ze in München toch wel een beetje flauw altijd voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten, echter wanneer hen dat overkomt kunnen ze klagen als de beste.

6 juni 2022 om 10:40

Bij Bayern zijn ze gewend dat de clubs in de Bundesliga natuurlijk meteen voor ze omrollen, anders dreigen ze gewoon dat ze de speler een jaar, 2 jaar later gratis oppikken. Daar heb je de clubs uit de Premier League natuurlijk niet mee..

6 juni 2022 om 13:06

Zo als gewoonlijk will Bayern weer voor een dubbeltje op de eerste rang zitten 🤮

6 juni 2022 om 11:01

25 is idd te weinig. Maar 50 miljoen voor een 30/31 jarige Mane met een 1-jarig contract en een absurd laag salaris is ook weer te veel van het goede..

6 juni 2022 om 11:10

Voor 1 van de beste spelers van de Premier League? Nee, dat denk ik niet. Dat hij 30/31 is betekent dat hij in het moderne voetbal nog zeker 4 seizoenen kan leveren. Dan is 50 miljoen zeker niet gek. Als Liverpool een beetje ballen heeft dan houden ze vast aan de hogere transfersom, tenzij ze met Mane een vaste prijs hebben afgesproken of ze er gehoor aan willen geven dat hij nog ergens anders wil spelen (wat ik enorm respectvol zou vinden).

6 juni 2022 om 11:23

Ja het speelt ook wel mee dat hij heeft uitgesproken dat hij absoluut niet bij Liverpool wil blijven.. was de eerste grote aankoop van Klopp dus heeft het hele process meegemaakt dus betwijfel of Liverpool hem het al te lastig gaat maken..

6 juni 2022 om 11:40

Ik zou het heel netjes vinden van Liverpool en vind ook wel dat ze mee mogen werken aan een transfer, maar ik zou niet verwachten dat Liverpool zich de kaas van het brood laat eten door dat vrekkige Bayern..

6 juni 2022 om 11:44

Nog zeker 4 seizoenen voor een speler die het vooral van zijn explosiviteit moet hebben, hmm het is toch geen centrale verdediger a la Thiago Silva. Ik denk dat 3 al een groot succes zou zijn, jij verwoordt het alsof hij wel makkelijk nog 5 seizoenen mee kan op topniveau en daar het verschil kan blijven maken. Als openingsbod lijkt dit me niet zo lachwekkend, om dan uiteindelijk rond de 35 uit te komen. Hij is toch al 30, moet het zoals gezegd vooral van explosiviteit hebben, heeft nog maar 1 jaar contract en een uitgesproken vertrekwens.

6 juni 2022 om 14:08

Wilt Gnabry nog wel blijven als je weet dat Real je wilt en daar kan spelen met Vini en Benzema terwijl bij Bayern nog moet blijken met wie je komt te spelen.
Daarnaast is La Liga leuker dan de Duitse competitie. Kunnen Kroos en Alaba wel over mee praten.

6 juni 2022 om 11:11

Wat een onzin. Heeft nog een 1-jarig contract en wilt weg. Meer dan 35 ga je echt niet voor hem krijgen hoor.

6 juni 2022 om 11:29

Zelfde was toentertijd waar voor Hazard en daar is ruim 160 miljoen voor betaald.

6 juni 2022 om 12:24

Hazard was 28 en Chelsea wilde hem niet verkopen. Vaste bedrag was overigens 115m en ik snap ook niet waarom Real daar ooit mee akkoord is gegaan (los van de latere bonussen). Madrid had natuurlijk een dramatisch jaar achter de rug nadat Ronaldo was vertrokken en raakte in paniek. Was ook dat jaar dat Ajax van Madrid won, had laatst die ranglijst teruggekeken. Wat was Real slecht dat jaar, bijna 50 goals tegen in La Liga en echt weinig punten..

6 juni 2022 om 13:17

Hazard was anders dan Mane. Hazard was echte top 5 dat seizoen en de beste speler op het WK. Overigens zou er tot nu toe 130 miljoen voor zijn betaald en niet 160. De enige prestatiebonussen die Hazard namelijk gehaald heeft zijn het winnen van LaLiga en de CL. Goals, wedstrijden, etc. zou die nog allemaal aan moeten voldoen. Bron: Mario Cortegana.

6 juni 2022 om 11:48

Och och wat een gezanik. Toen Liverpool Thiago overnam begon men ook met een openingsbod van 18 miljoen. Maar ik begrijp dat men eerst toestemming van jou moet hebben voordat er een openingsbod wordt gedaan.

6 juni 2022 om 17:35

Het is gewoon een beetje hypocriet van Bayern hoe ze zo lastig doen om Lewa. Maar in precies eenzelfde situatie wel denken Mane op te kunnen halen voor 24 miljoen...

6 juni 2022 om 11:58

Nee maar wel doodleuk 50 miljoen vragen als Liverpool zijnde voor een speler met een 1 jarig contract. Ik vind +- 30 miljoen excl wat bonussen meer dan genoeg. En anders loopt die volgend jaar toch gratis de deur uit.

Had zat er aan te komen dan 1 van de 2 basis wingers Liverpool zou gaan verkopen. Mane heeft in mijn ogen nooit de echte erkenning gekregen die Mo Salah bijvoorbeeld door iedereen wel heeft gekregen. Nu is het te taak om dit goed om te kunnen vullen met een nieuwe potentiële topper. Met Origi die al is vertrokken en Minimino die helaas het niveau toch niet blijkt te hebben.
Nu lees ik in de wandelgangen verschillende namen als Gnabry, Lewandowksi, Nunez, Pulisic, en zelfs Son.

6 juni 2022 om 10:17

Nou, Mane had na een goed jaar geloof ik een hoge plek bij de Ballon D'or rankings. En Salah krijgt natuurlijk meer erkenning omdat hij simpelweg veel beter en constanter presteerde sinds 17/18, zowel qua goals, assists, gecreëerde kansen, winnende goals, cijfers tegen top 6 clubs, UCL cijfers etc.

2 spelers op identieke posities bij hetzelfde team: Salah heeft bijna 75 g/a meer afgelopen jaren. Een niet te negeren verschil.

25 miljoen op een 30-jarige speler bieden die een 1-jarig contract heeft klinkt normaal gesproken niet gek. Maar Mane hoort bij de top van de wereld en dan is 25 miljoen wel heel erg laag. Voor het dubbele maak je pas kans denk ik. Maarja dit is typisch Bayern, hun spelers moeten voor de hoofdprijs weggaan en andere spelers moeten maar een schijntje kosten.

6 juni 2022 om 11:03

Kan je mij dan vertellen wanneer Bayern de hoofdprijs heeft gevraagd? Bayern verkoopt namelijk nooit spelers voor veel geld..

6 juni 2022 om 11:21

Hij zegt ook maar wat. Bayern vraagt volgens mij 35-40 miljoen voor Lewandowski. Dat is niet veel voor een speler die gegarandeerd 40 goals maakt per seizoen. 25 miljoen is wat te weinig, maar als Bayern rond de 30-35 gaat zitten moet Liverpool het bod gewoon accepteren.

6 juni 2022 om 11:25

Ja bijvoorbeeld Thiago en kroos mochten gewoon vertrekken voor lage bedragen toen ze weg wilden. Ik hoor daarnaast ook nooit dat Bayern spelers tegen hun wil vasthoudt..

6 juni 2022 om 17:34

Ik zeg maar wat? 40 miljoen voor een 33-jarige speler met een 1-jarig contract is gewoon veel geld. Zelfs voor iemand die 40 goals per seizoen scoort. Daarnaast liepen zowel Thiago en Kroos uit hun contract dus ze moesten die wel verkopen.

Wat een grap dat Bayern. 25m inclusief bonussen voor Mane.. haha wat denken ze wel.

6 juni 2022 om 15:05

is gewoon een begin van de onderhandelingen. De onderhandelingspositie van Liverpool staat hier niet geweldig omdat de spelers maar naar 1 club wil.

50 miljoen vragen voor lewandowski en maar 25 bieden voor mane. De wereld op zijn kop hier.

6 juni 2022 om 12:47

Vanuit leeftijdverschil snap ik je punt, maar Lewa behoort natuurlijk wel tot de beste spitsen aller tijden, terwijl Mane eigenlijk niet zo'n status/niveau heeft. Maar 50 miljoen voor een 34 jarige vindt ik ook wat gortig hoor, normaliter 10 miljoen voor een 34 jarige klasbak, nou Lewa tax: 30 tot 25 miljoen, maar echt niet meer

Mag en moet Bayern zich wel een beetje schamen.
24,5 voor een speler als Mane.
Willen zelf de hoofdprijs voor Lewa.. en dan dit gaan bieden voor een speler als Mane.
Iedereen die een klein beetje voetbal volgt , weet dat dit een belachelijk bedrag is .
Zeker richting de 40 in mijn ogen.
Duitsers willen ook nog eens geld overhouden , terwijl als Mane gaat spelen op zijn niveau , hij er ook 25 in gaat leggen in de Bundesliga.
Heb ik het nog niet eens over zijn assist..
Want ook dat zal hij gaan doen , als hij lekker in zijn vel zit .

Ik snap wel waarom Mané weg wil. Las laatst dat Oxlade-Chamberlain meer verdient dan hij en nog een hele lijst aan spelers. Kan toch niet man. Die man is op Van Dijk na de beste speler bij Liverpool (ja, ook beter dan Salah al zullen de stat-merchants anders beweren). Die moet je toch ook het hoogste salaris geven?

6 juni 2022 om 17:03

Hahaha, mooi man. Ansu Fati was de beste speler van Barca (ook beter dan Messi al zullen stat-merchants anders beweren)

Ook grappig hoe je zonder enige feitelijke onderbouwing Van Dijk doodleuk boven alles en iedereen plaatst, inclusief Allison, Trent, Fabinho en Salah. Jij kijkt echt door een buitengewoon vreemd brilletje. Goals, assists, gecreëerde kansen, big game stats: hup de prullenbak in als het je niet uitkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren