Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sparta troeft Championship-clubs af en huurt linksback van Arsenal’

Laatste update:

Cohen Bramall is komend seizoen waarschijnlijk in de Eredivisie te bewonderen. Volgens Engelse media heeft Sparta Rotterdam de beste papieren om de veelbelovende linkerverdediger tijdelijk over te nemen van Arsenal. De 21-jarige Bramall draaide in de voorbereiding nog mee bij het eerste elftal van the Gunners.

In eerste instantie zou Bramall de tweede linksback worden achter aanwinst Sead Kolasinac. Nacho Monreal en Kieran Gibbs zouden dan vertrekken bij Arsenal, maar Wenger heeft besloten om eerstgenoemde toch nog een jaar in Londen te houden. De Franse manager wil echter ook dat Bramall komend seizoen regelmatig aan spelen toekomt en heeft daarom besloten om hem te verhuren.

Diverse clubs uit de Championship zouden Bramall graag willen huren, maar Wenger heeft bij Sparta het juiste gevoel gekregen. De linkerverdediger staat sinds januari onder contract bij Arsenal, nadat hij indruk had gemaakt tijdens zijn proefperiode. Het verhaal van Bramall ging de wereld over. De linkerverdediger speelde voor Hednesford Town, op het zevende niveau in Engeland, en werkte in een autofabriek. Eind december kreeg hij te horen dat hij niet meer nodig was bij de fabriek.

“Ik moest snel iets anders zien te vinden, want ik had geld nodig”, zei Bramall tegenover Sky Sports. “Toen ik in de auto zat, kreeg ik een telefoontje dat ik op stage mocht bij Arsenal. Ik werd helemaal gek. Toen ik hoorde dat hij het serieus meende, heb ik zo snel mogelijk mijn spullen gepakt en ben ik richting Londen gegaan. Hopelijk mag ik daarna tijdens de voorbereiding mee en kan ik doorbreken in het eerste elftal. Of ik het werk in de fabriek ga missen? Ik vond het eigenlijk best leuk, maar dit is een droom die uitkomt.”

Goede zet van Sparta?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft goede snelheid maar is nog echt slecht in een mannetje passeren en verder verdedigend kan hij wel wat leren maar prima speler voor sparta hoop dat hij goed kan ontwikkelen

Ongelofelijk dat we in de Eredivisie zoveel jonge buitenlandse spelers huren. Eigen talenten krijgen steeds minder de kans in Nederland. Lijkt me toch wel funest voor het Nederlandse voetbal.

Vooropgesteld, ik ken deze speler niet. Maar Sparta was toch de bakermat van de Nederlandse talenten.... Maar goed, laten we hopen dat het voor Sparta een versterking is !!

6 augustus 2017 om 11:35

Het houdt ook is op met steeds talenten kweken , Je kan van Sparta niet verwachten dat er elk jaar een groot talent opstaat . Voorgaande jaren lukte dat aardig nu komt er achterin weinig aan helaas. Benfica heeft de laatste grote talent achterin weg gekocht .

6 augustus 2017 om 14:19

Benfica? Dacht toch echt dat HSV Hamburg de laatste was die een groot verdedigend talent wegkocht bij Sparta, namelijk Rick van Drongelen een week terug.

6 augustus 2017 om 23:22

Jaa klopt dat is Hsv. Maar achter deze lichting bedoelde ik zit niks , de enige die echt talentvol was is naar Benfica gegaan . Misschien verkeerd uitgelegd door mij

7 augustus 2017 om 11:28

Aah je bedoelt Godfried Frimpong die twee jaar terug overstap gemaakt heeft van Sparta jeugd na Benfica jeugd.

6 augustus 2017 om 11:47

Wij hebben dit seizoen 7 spelers uit de eigen jeugd die in het 1ste spelen. Van Drongelen en Dumfries(Barendrecht) zijn vertrokken , konden er dus meer zijn. Welke club in de eredivisie kan dit nog meer zeggen? Dat zullen er niet veel zijn.Er moest wat gebeuren in onze verdediging. We hebben nu een volwassen talent van een topclub en omdat het alleen om huur gaat is het ook goedkoop. Volgend seizoen gaat hij terug naar Arsenal en hopelijk is zijn opvolger dan weer een stap verder door zijn wedstrijden in de 2de divisie.

6 augustus 2017 om 12:17

Wellicht breekt Floranus dit jaar wel door. Sparta staat juist bekend om de goede eigen jeugd. Ik hoop ook dat Deroy Duarte een kans gaat krijgen . die jongen kan uitmuntend voetballen

6 augustus 2017 om 12:23

Deroy gaat sowieso een kans krijgen, die heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug en was verreweg de beste speler van het tweede. Floranus zal dit jaar de rechtsback worden en ook verwacht ik dat Alhaft gaat doorbreken.

6 augustus 2017 om 12:49

Beste Spartanen, het is helemaal geen verwijt naar jullie. Maar meer voor de meeste Eredivisieclubs. Kijk recent naar NAC, Vitesse, PEC, PSV, Roda, Twente etc...

"in eerste instantie zou Bramall de tweede linksback worden achter aanwinst Sead Kolasinac. Nacho Monreal en Kieran Gibbs zouden dan vertrekken bij Arsenal, maar Wenger heeft besloten om eerstgenoemde toch nog een jaar in Londen te houden."

Waar komt deze onzin vandaan?
Ten eerste speelde Arsenal niet met een echte linksback maar met vleugelverdedigers in de 3-4-2-1. Daarin zal Kolasinac op de LVV-positie staan en Monreal Lcv. Er is/was totaal geen sprake van de verkoop van Monreal. Gibbs zal een back-up zijn of verkocht worden.
Ten tweede heeft Bramall nul ervaring op het hoogste niveau en kwam daarom echt niet in aanmerking voor het eerste elftal.

6 augustus 2017 om 11:19

Tot je laatste zin heb je volledig gelijk, om vervolgens zelf met volledige onzin aan te komen. Kolasinac nul ervaring? Niet in aanmerking voor het eerste elftal? In duits team van het jaar, international en ex speler van Schalke, geen ervaring op het hoogste niveau? Ik wil graag weten waar jij dat vandaan hebt.

6 augustus 2017 om 11:33

Zover ik weet is Kolasinac best ervaren voor iemand die nog niet eens zo oud is,

Leuk hoor voor die jongen maar je gaat me toch niet vertellen dat je geen eigen jeugdspelers kunt laten doorstromen? Deze jongen speelde op amateur niveau

6 augustus 2017 om 11:32

En daar wil je mee zeggen dat?

6 augustus 2017 om 11:34

Ja klopt ene Vardy ook je hebt het gezien he ; )

6 augustus 2017 om 11:49

Blijkbaar niet, anders had Sparta wel de linksback van het tweede naar voren geschoven. Zijn zat voetballers die van de amateurs komen, dat wilt niets zeggen. Feit is wel dat het nu gewoon een speler is van een van de grootste clubs van Engeland. Dat bereik je niet zomaar toch?

Bramall kan zich zo ontwikkelen in een technische competitie, wat zijn zwakke punt is en hopelijk hoge ogen gooien dankzij zijn atletisch vermogen. Hij is qua fitheid een monster, niet te houden. Ik kijk ernaar uit en hoop dat Bramall het goed doet bij Sparta. Sparta heeft alleen wel al Floranus. Hebben ze Pinteaux nog steeds?

6 augustus 2017 om 12:41

Floranus is toch een rechtsback?

6 augustus 2017 om 13:12

Ik ken hem als rechtsbenige linksback, dus ik denk dat hij het beide kan. Weet niet op welke positie hij zich zal gaan richten nu Dumfries weg is en Saksela geblesseerd is.

6 augustus 2017 om 16:38

Floranus gaat dit seizoen rechtsback spelen, dit is ook zijn positie. Hij speelde linksback omdat Dumfries de rechtsback was en we geen betere back aan de andere kant hadden. Pinteaux is alweer vertrokken maar dat is geen ramp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren