Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spalletti wordt onderworpen aan vragenvuur over Modric: ‘Ik droom mee’

Laatste update:

Internazionale zegevierde zaterdagavond in het kader van de International Champions Cup met minimaal verschil over Olympique Lyon. Na afloop van de krachtmeting in Lecce (1-0) werd Luciano Spalletti zoals verwacht volop aan de tand gevoeld over de eventuele komst van Luka Modric. Het management van de Kroaat zou hebben geinsinueerd dat er een opening is, maar Real Madrid weigert vooralsnog alle medewerking.

“Een voetballer van een dergelijk kaliber zou voor elke club belangrijk zijn, ook voor ons”, erkende Spalletti op een persconferentie. “Ik blijf met de supporters meedromen. Wat er ook gebeurt, we hebben alle middelen in huis om op elke situatie voorbereid te zijn. De transfermarkt is nog enkele weken open en ik zou op het allerlaatste moment zonder meer de komst van Lionel Messi accepteren. Zonder gekheid, de club werkt achter de schermen consistent en serieus om onze gedachten werkelijkheid te laten worden.”

Volgens voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid is een vertrek van de middenvelder nagenoeg uitgesloten. Pérez wees afgelopen donderdag op de transferclausule van Modric, die 750 miljoen euro bedraagt. Dat bedrag zal Inter moeten overmaken, zo geeft de preses aan. “De enige manier waarop een vertrek van Modric mogelijk is, is als iemand 750 miljoen euro betaalt”, verzekerde de sportbestuurder, die na Cristiano Ronaldo niet nog een smaakmaker wil laten gaan. Modric heeft nog een contract voor twee seizoenen in het Santiago Bernabéu.

Spaanse media verzekeren dat Modric een oude belofte van Pérez niet is vergeten. De preses zou namelijk hebben aangegeven dat de 32-jarige Kroaat transfervrij mocht vertrekken als Real Madrid de Champions League driemaal op rij zou winnen. Het is onduidelijk wanneer Pérez deze uitspraak zou hebben gedaan en of deze op waarheid berust.

Modric maakte medio 2012 voor minimaal dertig miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. Met het eventuele aantrekken van Modric heeft Inter een antwoord op de transfer van Ronaldo naar Juventus. Bij Inter zou Modric landgenoten als Marcelo Brozovic, Ivan Perisic en Sime Vrsaljko treffen. Laatstgenoemde is voor minimaal 6,5 miljoen euro gehuurd van Atlético Madrid en kan daarna voor 17,5 miljoen euro worden overgenomen.

Denk jij dat Luka Modric deze zomer naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja wat moet je hiervan zeggen. Volgens media was Vidal ook dichtbij een overgang naar Inter. Ik moet het nog maar zien. Enige manier om Modric te halen is hem eerst voor een groot bedrag te huren en dan restant na een jaar afbetalen. En zeker geen grote bedragen. Inter heeft nog altijd met FFP restricties te maken dat overigens in 2019 over is. Dan is Inter wat vrijer in uitgaven. Ik juich zijn aankomst toe en als hij komt heeft Inter een mini Kroatië team. Perisic, Brozovic en Vrsaljko spelen al daar. Misschien zal dat sterk meespelen in zijn keuze. Zijn salaris is ook niet mis. Misschien gebruikt hij Inter om een betere contract te krijgen bij Real. Mocht Real meewerken krijgen we bij Inter toch ook een heerlijk team. Vooralsnog ben ik zeer skeptisch.

5 augustus 2018 om 02:04

Bij Real krijgen spelers boven de 32 geen verbeterd contract. Zie Pepe als voorbeeld en Ronaldo ook wel enigszins.

5 augustus 2018 om 02:32

Verbeterd wel. Ze verlengen enkel niet langer dan 1 haar extra plus eventueel zen verlenging afhankelijk van het gespeelde wedstrijden

5 augustus 2018 om 02:27

Inter heeft toch echt een goeie ploeg dit jaar, wat zijn je voorspellingen alq ik vragen mag? Ben benieuwd wat de echte fans ervan denken 🙂

5 augustus 2018 om 02:38

Juve is top favoriet om Seria A te winnen. Verder is Serie A ook zeer competief met Napoli, Roma en Milan die dankzij Amerikaanse investeerders terug wilt komen. Een top 4 classificatie zie ik wel als mogelijk. Ik hoop dat Inter lang kan meedoen om Scudetto maar gezien de breedte van de seledtie en Europees voetbal dat nog bij komt zie ik ons nog niet in staat om kampioen te worden. Ik denk dat we pas volgende seizoen een echt scudetto team klaar hebben staan maar je weet nooit.

Modric hele goede voetballer maar wel al 32 dus de vraag is hoelang gaat hij nog mee op topniveau denk 2 jaar max.
60miljoen plus 10miljoen salaris vind ik wat veel voor een 32 jarige.. In september word ie 33 dus ik zou iemand anders halen dan iemand jonger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren