Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse media beschouwen voor: 'Het wapen waar Barça voor vreest'

Laatste update:
/

In Spanje is men het erover eens: Barcelona is zaterdagavond de uitgesproken favoriet in de finale tegen Juventus. Helemaal gerust is men er echter niet op. Vooral Álvaro Morata boezemt enige angst in. "Treble of Moratazo", kopt het in Madrid gevestigde AS.

De Spaanse spits van Juve kwam afgelopen zomer over van Real. Hij verklaarde al eerder dat een goed optreden van hem voor veel lachende gezichten kan zorgen. Niet alleen in Turijn, maar ook in de stad waar hij werd geboren en debuteerde in het profvoetbal. "Barcelona is favoriet bij de bookmakers, maar Juventus heeft zijn eigen Spaanse wapen", schrijft AS verder.

Marca gaat er min of meer vanuit dat het elftal van Luis Enrique in Berlijn korte metten maakt met de kampioen van Italië. "Barcelona vertrouwt voor het winnen van de vijfde Champions League op de dartelende Lionel Messi. Het elftal is de uitgesproken favoriet tegen het veelzijdige Juventus, dat ook aspiraties heeft om de treble te bemachtigen."

De laatste keer dat Juventus de belangrijkste Europese beker wist te winnen was in 1996, toen Ajax in de finale werd verslagen. Barcelona won de prijs de afgelopen tien jaar liefst drie keer: in 2006, 2009 en 2011. Het duel tussen de twee Europese grootmachten in het Olympiastadion van Berlijn begint zaterdagavond om 20.45 uur.

Zie jij Álvaro Morata vanavond scoren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barca gaat vanavond winnen met gemak

6 juni 2015 om 13:05

Juve gaat vanavond winnen met gemak.

6 juni 2015 om 13:51

Hahahhahaha

6 juni 2015 om 14:48

Boyzzz we gaan lekker met ze alle vanavond genieten. Mogen de beste winnen. Succes barca en juve fans.

Tatadaaaa Morataaaaa. God wat zou het lekker zijn als hij de winnende maakt. Of wie dan ook van mijn part natuurlijk. Maar als Morata hoogstpersoonlijk Real en Barca de das omdoet, zou toch wel iets speciaals hebben,

6 juni 2015 om 12:46

Haha gaat gebeuren ook.
Ik hoop dat Morata zijn zonnebril bij zich heeft vandaag.
Na dat hij Barcelona uitschakeld moet hij zijn zonnebril opzetten en dan heel nonchalant kijken als een baas.
Ronaldo en Messi wie?

6 juni 2015 om 12:46

Morata beschikt over alles om een wereldspits te worden, maar vanavond hoef je niet veel te verwachten van hem.

Hij zal natuurlijk niet scoren tegenover Mascherano, dat is een utopie.

6 juni 2015 om 15:13

Mascherano? Noem dan Pique. Die is dit seizoen weer ouderwets sterk. Mascherano is ook goed maar Pique is stukken beter.

6 juni 2015 om 17:43

Mascherano is bij vlagen de beste verdediger van Barcelona.

Laat je niet beïnvloeden door Barcelona-supporters die hun eigen jeugdspelers zo hoog mogelijk willen ophemelen.

Ik ga voor Juventus, kan niet altijd goed blijven gaan met Barca!

6 juni 2015 om 13:21

Precies. Kanttekening is alleen dat dat vorig jaar was; het dipje van Barca.

Zo een groot gevaar is Morata niet. Neymar Suarez zijn een veel grotere gevaar! Barca wint de CL. Messi zal in vorm moeten zijn want hij is nog altijd hongerig naar de CL winst

6 juni 2015 om 12:35

ik vond hem werkelijk schitterend spelen tegen madrid, hij heeft ze in zijn eentje uiteindelijk de das omgedaan. barca zou hem echt uit moeten schakelen, maar dan heb je tevez nog pfff

6 juni 2015 om 12:59

Tevez en Morata staan vanavond lekker op de middenlijn ipv in de zestien dus met dat gevaar zal het wel meevallen.

6 juni 2015 om 13:08

de verdediging van barca ook, daarom kunnen ze barca op de counter erg veel pijn doen.

Ben voor Juventus denk ik 2-3 overwinning een mooie pot en ik gun Juventus zekers. Een van de mooiste clubs in Europa(vindik)

Ik ben zeer onder de indruk van het duo Tevez en Morata. Die 2 sleuren en sleuren en maken Juve's counters gevaarlijk.

Barcelona de favoriet, maar Ac milan en Bayern waren, in 2005 en 2012, ook de favoriet tegen een team dat verrassend in de finale stond. Wie wonnen er? Liverpool en Chelsea, teams die het matig deden in de competitie maar wel de wilskracht en geloof hadden om te winnen. En dat zal juventus vanavond ook hebben, daar ben ik zeker van. 95 was er zeker van dat Real van Juventus zou winnen - waaronder ik ook. Maar Juve bewees het tegendeel.

6 juni 2015 om 15:08

Alleen deed Juve het alles behalve matig in de competitie.. Ze wonnen de dubbel.

6 juni 2015 om 17:11

Verschil tussen Engelse en Italiaanse competitie is de concurrentie in ieder competitie. Juventus heeft de afgelopen jaren geen echte concurrentie gehad in de competitie, en dat is in de Engelse competitie altijd het geval.

ik zit nu toto13 in te vullen, durf echt geen 2 bij barca te zetten

6 juni 2015 om 15:02

Dan doe je er een kolom bij haha. Deze wedstrijd is een stuk makkelijker in te schatten dan de Scandinavische wedstrijden.

6 juni 2015 om 15:41

hahaha heb al 6 kolommen ingevuld, je weet hoe het bij toto werkt, de van tevoren makkelijkste wedstrijden zijn achteraf toch de smerigste.

Nou als jij wil winnen dan heb je 1 zekerheid en dat is toch wel dat dit een 2 word ! Ik heb samen met m'n neefje 500 euro op barca gezet . Als we winnen hebben we een vakantie naar curacao in 1 klap bij elkaar !! Come on barca !!!

6 juni 2015 om 15:04

Odds voor Barca zijn niet zo hoog..

6 juni 2015 om 15:25

Daarmee ga jij je vakantie niet redden. Ze zijn de favoriet en zoveel krijg je dan niet. Onnodig risico is wat je neemt.

6 juni 2015 om 15:42

wat is er gebeurd met je groene balk dude?

Morata gaat niet scoren ze halen hem makkelijk uit het spel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren