Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solari neemt het op voor tobbende Marcelo: ‘Hij is onze tweede captain’

Laatste update:

Real Madrid-trainer Santiago Solari heeft het na afloop van el Clásico opgenomen voor Marcelo. De Braziliaanse linksback is dit seizoen niet meer zeker van een vaste basisplaats, maar kreeg tegen Barcelona in het Camp Nou wel weer de voorkeur boven Sergio Reguilón. Marcelo maakte een povere indruk en kreeg in de Spaanse media kritiek te verwerken vanwege zijn optreden.

Waar de dertigjarige Marcelo de afgelopen jaren een vaste basisklant en zelfs dragende kracht was bij de Koninklijke, kwam hij dit seizoen in LaLiga niet verder dan twaalf wedstrijden. De Braziliaan wordt in verband gebracht met een vertrek naar Juventus, waar hij herenigd moet worden met Cristiano Ronaldo. Intussen lijkt de 22-jarige Reguilón hem voorbijgestreefd in de pikorde. Woensdagavond maakte Marcelo een zwakke indruk en Solari voelde zich genoodzaakt om in de bres te springen voor de 58-voudig international.

“Wat ik vond van het optreden van Marcelo? Hij is onze tweede aanvoerder en vertegenwoordigt Real Madrid zowel binnen als buiten de lijnen. Wij willen hem altijd op zijn best zien”, aldus de trainer na afloop tegenover diverse Spaanse media. Waar Solari zich onthield over verder commentaar over Marcelo, sprak hij lovend over Vinícius Júnior. De achttienjarige aanvaller kwam afgelopen zomer voor 46 miljoen euro over van Flamengo en begon tegen Barcelona vanaf de eerste minuut.

Met zijn voorzet op Lucas Vázquez stond Vinícius aan de basis van de 0-1 van Karim Benzema in de zesde minuut. De talentvolle Braziliaan was een plaag voor de achterhoede van Barcelona. “Ik ben niet verbaasd door zijn niveau”, vertelde Solari op de persconferentie. “Sinds zijn komst volg ik hem nauwlettend en zijn niveau is precies wat hij iedere week laat zien. Hij is nog jong en rauw. We moeten hem helpen in zijn ontwikkeling. Zijn ploeggenoten helpen hem om uit te blinken.”

Real Madrid lijkt steeds beter in vorm te komen, zo toonde de ploeg van Solari woensdagavond aan in het Camp Nou. De coach wil niet te hoog van de toren blazen. “Onze vorm? Laten we rustig blijven. We moeten alles per wedstrijd bekijken, we doen het stap voor stap. We kijken nu vooruit en hebben een paar dagen om hard te werken”, aldus Solari, die Marcos Llorente geblesseerd zag uitvallen. “We moeten zijn blessure onderzoeken en ons weer richten op LaLiga.”

Marcelo is bezig aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol het is vroeg, snap ik maar Vini gaf de pass op Benzema die vervolgens Vazquez vond en hij scoorde de 0-1.

Wat betreft Marcelo, bij die 1-1 dat kon echt niet. Hij liep gewoon en verzaakte. Ik denk echt dat hij weg wil en dat hij nog steeds moeite heeft met het vertrek van Ronaldo. Hij lijkt geen inzet meer te tonen en heeft een nieuwe uitdaging nodig. Maar hopelijk gaat hij opstaan en weer als vanouds spelen.

7 februari 2019 om 07:53

Haha, het verhaal klopt niet inderdaad, de assist en goal waren net van de ander. Maar wat ik bij Marcelo vond, is dat ie verdedigend veel werk opknapte, veel tackles ook. Normaal veel minder en veel meer aanvallend. Lijkt alsof ie daar kritiek op heeft gehad en nu 'geparkeerd stond daardoor, bang om te weinig verdedigend werk te doen

7 februari 2019 om 09:05

Nou laat hem maar weer gaan aanvallen want wat hij nu laat zien kan echt niet. Hapt op alles maar pakt de bal bijna nooit af. Heft nu tweede wedstrijden oprij buitenspel op. En doet aanvallen ook niks meer. Ik geloof dat hij gisteren 1 mooie actie had, een hakbal. Voor de rest was hij nergens. Passes die niet aankwamen. Hoop dat hij zich snel weer herpakt en zijn normale vorm terug vindt.

Jeetje, ik schrok echt van Marcelo gisteren. Dan mag je in zo grote pot spelen, en dan laat je dit zien. Leek wel alsof die zichzelf niet was gisteren. Op meters liep die te dekken, werd tevaak makkelijk uitgespeeld door Malcom, echt slecht. Ik hoop maar dat dit een incident is en dat ik een andere Marcelo zie tegen Ajax, want ik verewacht dat Reguilon speelt tegen Atletico.

7 februari 2019 om 08:47

Dat zal geen verassing zijn, aangezien Reguilon de liga wedstrijden speelt en Marcelo de Copa wedstrijden. Ik vraag me nu wel of af Marcelo de tweede match tegen Barca ook zal spelen.

7 februari 2019 om 09:06

Als hij het als gisteren speelt hoop ik dat niet. Als Messi er stond IPV Malcolm dan waren er wel meer goals gevallen.

Marcelo is gewoon verzadigd, dat is normaal toch? Hij heeft zich al driedubbel bewezen bij Real. Ik weet niet exact welk jaar het was maar ik geloof 17 waarin ik hem zo'n beetje de beste speler vond in de CL van Real. Geen schande, deze zomer gewoon proberen te cashen bij Juventus voor hem.

7 februari 2019 om 07:27

Of hij had ze dag niet gisteren. Kan ook toch? Iedereen kan wel is een mindere dag hebben, maar bij Marcelo wordt er met vergootglas naar gekeken omdat die in verband gebracht wordt met een transfer naar Juventus, en ook omdat die niet meer alles speelt. Maar als die zo graag naar Juventus wilt, wat moeten ze dan met Alex Sandro die net zijn contract heeft verlengd?

7 februari 2019 om 07:39

Coutinho verlengde ook z'n contract bij Liverpool voordat hij vertrok naar Barca..

7 februari 2019 om 07:44

Zijn slechte wedstrijd van gisteren was geen incident. Marcelo heeft zijn seizoen gewoon niet.

7 februari 2019 om 09:36

En dat betekent automatisch dat het bij Alex Sandro ook gaatb gebeuren, dat die plaats moet maken voor Marcelo in de zomer? Tja, we zullen het allemaal wel zien. Duidelijk is dat Marcelo misschien wel zijn slechtste wedstrijd ooit speelde in een Real shirt. Kan me niet herinneren dat die zo slecht was.

7 februari 2019 om 09:37

Niet echt mee eens. Genoeg potjes waar Marcelo een voldoende heeft gehaald, ook onder Lopetegui. Gisteren was het zwaar onder de maats.

7 februari 2019 om 11:07

Helemaal met je eens RealMadr!d, Marcelo was juist in het begin van deze seizoen heel goed en de enige die zijn niveau haalde, alles ging via hem en hij moest noodgedwongen als aanvaller spelen omdat niemand scoorde, hij scoorde 3 wedstrijden achter elkaar zelf tegen Barcelona als enige toen. Ja het is nu wat minder maar hoelang is het team al in vorm? Net 1 maand? Marcelo moet nog in gang komen, zou me niet verbazen als hij over 3 weken heel Barcelona dolt, zo snel kan het gaan.

7 februari 2019 om 08:09

Zie dat ook wel gebeuren. Herenigd worden met Ronaldo. Dan kan Alex Sandro mooi naar Chelsea komen.

Ik weet niet wat er was met Marcelo maar werd telkens voorbij gelopen door Malcolm, ik hoop dat dit een incident is en hij de komende wedstrijden wel zijn oude vorm herpakt.
Anders heb ik liever Reguilón die wel inzet en passie toont en gewoon een goeie back is.

Marcelo heeft gister helaas bewezen waarom hij dit seizoen terecht wissel staat. Heeft het totaal niet meer & als hij zelfs aanvallend niets toevoegd speel je gewoon met 10 man. Hoop dat Solari na gister het lef heeft om hem in de belangrijke wedstrijden op de bank te zetten voor Reguilon, aangezien de fouten van Marcelo hem zijn baan kunnen kosten.

Marcelo is al het hele seizoen belabberd. Ik weet niet wat er met hem is misschien verzadigd of wilt hij jaar Juve. Alleen zijn spel is echt drama. Verdedigend gewoon heel slecht. Ik snap waarom Reguilon speelt want die is verdedigend en aanvallend sterk.

7 februari 2019 om 11:05

Laten we niet overdrijven, hij heeft gewoon een mindere periode maar aan het begin van deze seizoen was hij gewoon goed, scoorde 3 wedstrijden op een rij en was ook de enige die zijn niveau haalde tegen Barcelona (5-1) natuurlijk is Regulion misschien beter op dit moment, maar Marcelo zal zijn oude niveau hervinden, de motor start wat trager dit seizoen bij de 30 plussers, Modric is ook net paar weken goed aan het spelen.

Weet nog toen Coentrao hem uit de basis speelde, hij moet uitkijken en zsm weer zn vorm terug zien te krijgen want anders gaat hij echt banken.

Gisteren was echt een drama.

Ik twijfel niet eens 1%, Marcelo zal zijn oude vorm hervinden, ik vind dat mensen ook snel vergeten wat die jongen allemaal heeft neergezet, staat echt al 10 jaar alles en alles te geven elke wedstrijd gewoon en ja nu is het even minder maar kom op, elke speler heeft van die momenten? Men vergeet ook juist dat hij 1 van de belangrijkste jongens was in het begin van deze seizoen, hij scoorde 3 wedstrijden achter elkaar en was de enige die zijn niveau haalde tegen Barcelona (5-1) Het zal niet lang duren voor onze krullebol weer zijn niveau haaltW

Marcelo moet gewoon afgezwaaid worden. Is al jaren een zwakte van madrid en bijna alle goals vallen doordat hij niet terug is op zijn plek en iedereen moet doorschuiven om voor hem te coveren. Hakimi en Req kunnen hem makkelijk vervangen en meer toevoegen aan het team dan hij kan. Marcelo van 2 jaar geleden was aanvallend gruwelijk maar zelfs toen hadden we dezelfde problemen als nu. Enige verschil is dat Ronaldo veel scoorde en Marcelo nog wel eens iets magisch deed.

Als Req gister speelde dan hadden we misschien gewonnen, tegen atlã©tico en Ajax sws niet met Marcelo spelen aub en van de zomer verkopen aan Juve voor 40 mil ofzo.

Ik ben misschien wel kill voor legendes maar zodra je niet meer presteert is het tijd voor een ander. Een voetballer moet ook aanvoelen als hij niet meer goed genoeg is. We hebben het hier wel over Real en niet zwolle ofz.

7 februari 2019 om 12:08

Nou nou loop je niet een beetje te hard van stapel, Marcelo in goeie doen is een van de beste LB ter wereld zoniet de beste en dan wil jij beweren dat Hakimi en Reguilón meer toevoegen kom op zeg onzin natuurlijk.

Er is op youtube een analyse over de tegengoals van madrid, en weet niet meer wat de percentage is maar vrijwel alle doelpunten vallen vaak omdat marcelo niet terug loopt of makkelijk uitgespeeld wordt. Dit is altijd zo geweest maar de afgelopen jaren is marcelo erg traag geworden en lui waardoor het nu extra opvalt. Ik ben hard voor alle spelers zelfs voor ronaldo. Was altijd grote fan van hem maar zodra hij minder werd hoopte ik dat hij verkocht werd en gelukkig deden ze dat. Ik ben niet zo'n romanticus die droomt over vroeger en hoe de spelers toen waren. Ik hoop natuurlijk dat toppers zo lang mogelijk meegaan, maar zodra ze minder worden gewoon weg bonjouren.

Req en Hakimi zijn technisch geen partij voor marcelo maar het gaat om het overal plaatje en dan zijn ze beter voor Real. Alba is ook geen technisch wonder maar laat bijna nooit gaten vallen en springt als een crazy man terug om weer op zijn positie te staan. Ik zou zeggen kijk even naar Ziggo sport totaal en zoek de goal op, je ziet Marcelo letterlijk terug wandelen waardoor malcom later helemaal vrij staat om te scoren. Ramos moet doorschuiven en Varane ook waardoor iedereen uit positie is. Dit is helaas een bekende plaatje voor mij die ik keer op keer voorbij zie komen. Heeft het lang volgehouden aan de top maar nu is het tijd voor een ander. De volgende liability is Kroos die doet vaak hetzelfde, wandelt terug en laat zijn man lopen. Echter is hij nog steeds een geweldige spelverdeler dus twijfel of we hem ook weg moeten bonjouren. Ik haat spelers die een liability zijn doordat ze iets of niet kunnen of willen doen. Je speelt bij real je hoort kapot te zijn aan het einde van de wedstrijd. Ik zou alles voor real geven als ik daar speelde maar deze dure divas wandelen terug. Bale gister ook als een natte krant gespeeld. Ik kan me daar zo boos om maken, 0 beweging wandelt wat, verstopt zich vervolgens en kan weer bijna een miljoen bijschrijven op zijn rekening. Wat een leven.....

Ik zou Bale en Marcelo persoonlijk met de auto ophalen en wegbrengen als ze maar weg gaan.

7 februari 2019 om 13:17

Ik heb het ook gezien van Marcelo ja en ik ben ook van mening dat mits hij zijn instelling niet veranderd, we beter afscheid van hem kunnen nemen en over Bale die haal ik vandaag nog op.
Kroos zou ik persoonlijk niet wegdoen bij balverlies heb je niet veel aan Kroos maar dat is bekend, maar bij balbezit ongelovelijk sterk lijdt zelden balverlies heeft gevoel voor ruimte. Een genot om naar te kijken hoe simpel het bij hem lijkt.
Die zou ik zeker niet wegdoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren