Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mislukt avontuur Marcelo leidt na vijf maanden al tot contractontbinding

Laatste update:

Marcelo vertrekt na vijf maanden alweer bij Olympiakos. Volgens onder meer The Athletic wordt de arbeidsovereenkomst van de 34-jarige verdediger met wederzijdse goedkeuring ontbonden. Marcelo lag in Griekenland eigenlijk nog vast tot 30 juni 2023. De verwachting is dat Olympiakos zaterdag met een statement naar buiten komt.

Marcelo zorgde afgelopen zomer voor een verrassing door zijn carrière bij Olympiakos te vervolgen. De Braziliaanse verdediger verliet Real Madrid na ruim vijftien jaar transfervrij. Hij tekende bij de Griekse landskampioen voor een jaar, met een optie op nog een tweede seizoen. Het avontuur bij Olympiakos komt echter na vijf maanden al ten einde. Marcelo kwam in totaal tot slechts tien officiële duels en 332 speelminuten, waarin hij goed was voor drie goals.

De inmiddels 34-jarige Marcelo staat te boek als de meest succesvolle Real Madrid-speler ooit. Hij won in totaal 25 prijzen met de Koninklijke, waaronder vijf landstitels en zes Champions Leagues. De afgelopen seizoenen kwam hij echter steeds minder vaak in actie. Zijn contract liep in de zomer van 2022 af, en ondanks dat Marcelo graag bij Real Madrid was gebleven, besloot de club niet te verlengen. De 58-voudig Braziliaans international moest daardoor noodgedwongen op zoek naar een andere club.

Bronnen rondom de Braziliaanse routinier laten weten dat de verdediger nog niet van plan is om zijn carrière te beëindigen. Marcelo is na het ontbinden van zijn contract bij Olympiakos vrij om met andere clubs te onderhandelen. Afgelopen zomer kon hij volgens Mundo Deportivo bij Los Angeles FC tekenen, maar gaf hij er zelf de voorkeur aan om in Europa te blijven. Ook Real Valladolid en Rayo Vallecano toonden destijds interesse in Marcelo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv kan nog wel een lb gebruiken je bent welkom bij ons haha. alles beter als van aanholt

18 februari 2023 om 15:11

Van Aanholt is juist één van jullie betere spelers de laatste wedstrijden.

18 februari 2023 om 15:40

Vreemde reactie Rico, van Aanholt doet het gewoon naar behoren momenteel. Alles beter dan onze ex-vriend Max.

Hij had gewoon moeten afsluiten bij Real Madrid met die UCL vorig seizoen. Marcelo is helaas al op sinds zijn 30e eigenlijk. Hij heeft gewoon het fysiek niet meer om mee te doen in het profvoetbal.

18 februari 2023 om 15:50

Elk jaar dat hij nog voetbalt sleept hij een vermogen binnen. En als hij nog van het spelletje houdt waarom dan niet.

18 februari 2023 om 15:52

Ben ik met je eens maar 3 goals in de speeltijd die hij heeft gekregen is eigenlijk niet slecht.

18 februari 2023 om 20:26

Waren ook nog eens 3 prachtige goals.. gewoon lekker samen met Cris bij Al Nassr gaan spelen.

18 februari 2023 om 16:01

Waarom zou hij moeten stoppen als hij er blijkbaar nog plezier in heeft?

Zou nog prima terug kunnen keren naar een grote club (zoals Real) als extra optie op links achter Mendy. 34 jaar kan nog. Dan kun je Alaba ook op zijn favoriete positie centraal achterin houden. Anders voor het geld naar de club waar Ronaldo speelt.

Come to Besiktas.. kunnen zijn ervaringen en kwaliteiten wel gebruiken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren