Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder loopt helemaal leeg: ‘Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau’

Laatste update:

Wesley Sneijder heeft geen goed woord over voor het optreden van Lucas Vázquez in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München. De verdediger van Real Madrid ging in de ogen van de oud-middenvelder meermaals opzichtig in de fout, met de veroorzaakte strafschop als dieptepunt.

"Als je Real Madrid-fan bent, hou je je hart vast met die jongen", begint Sneijder zijn analyse bij RTL. "Het is totaal geen verdediger, dat hebben we de hele wedstrijd gezien. Alles wat hij vooruit heeft gespeeld in balbezit heeft hij ingeleverd."

Volgens Sneijder heeft Vázquez geen flauw idee wat hij aan het doen is. "Real Madrid had heel veel pech dat Carvajal geschorst was. Die verdedigende acties ook. Hij wordt voorbijgelopen alsof hij er niet staat."

"Dit is Real Madrid-onwaardig. Die penalty slaat alles. Hoe kan je daar nou je been uitsteken? Hoe kan je nou daar je been uitsteken? Je speelt de halve finale van de Champions League. Dit kan toch niet? Even serieus?"

Humberto Tan vraagt waarom Vázquez niet vroegtijdig naar de kant is gehaald door Carlo Ancelotti. "Misschien heeft Ancelotti het niet gezien?", speculeert Sneijder. "Ik weet het niet. Het lijkt wel een sprinkhaan. Kijk hem over dat veld lopen."

Volgende week tijdens de return kan Real weer over Carvajal beschikken. "Die vind ik echt geweldig op die positie", aldus Sneijder. "Vázquez speelt alleen als er calamiteiten zijn of als Real met 3-0 voor staat. Dan mag hij erin. Maar om hem in zo'n wedstrijd voor de leeuwen te gooien, op die positie... Dat is vragen om problemen."

"Je laat werkelijk geen spaan heel van hem, dat weet je?", haakt Humberto Tan nogmaals in. "Dat verdient hij ook niet", aldus Sneijder. "Dat verdient hij toch ook niet? We mogen toch kritisch zijn? Op dit niveau, waar hebben we het over?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ben ik zelf absoluut geen Vázquez of Madrid fan maar dit is wel toch overdreven?Die jongen doet het bijna altijd redelijk voor Madrid. Het is geen topper maar toch fijn om erbij te hebben? Dat hij het vandaag zwaar had kan toch. Vond dat hij er bij bijvoorbeeld Musiala (ondanks dat Musiala hem ook vaak de baas was maar dat is ook echt een topper zeg) nog een aantal keer kort op zat en daardoor toch nuttig was. Overdreven kritiek dit van de aller aller aller slechtste analist in Nederland. Wat is Sneijder toch vermoeiend om naar te luisteren

Ahjoh tegen Barca was hij nog een van de beste. Vind dit wel een beetje overdreven hoor.

1 mei 2024 om 09:25

Barca is dan ook een paar niveaus lager dan Bayern.

Tja, Sneijder zei het voor de wedstrijd al en de Madrid fans roepen dit al jaren. We hebben maar 1 rechtsback die ook nog wel eens geblesseerd is. Vázquez als invaller is leuk, voor de basis is het lachwekkend. Ik durf m wel aan, met Carvajal hadden we gewonnen vandaag. Alles ging zo ongeveer via de linkerkant bij Bayern en Vázquez heeft geen enkele goede verdedigende actie noch aanvallende gehad. Dramatisch…. snap ook niet dat Ancelotti hem niet wisselde in de rust en of Militao daar neerzette of Nacho door schoof (Militao of Tchouameni dan dus centraal).

Ik heb dat wel bij meerdere spelers. Als je de huidige staat van de Spaanse top vergelijkt met 10 jaar geleden is het toch huilen met de pet op. Bij Barcelona nog wel een graadje erger. Maar bij Real vind ik het ook allemaal vrij matig. Nee, je bent ongekend effectief en weet tegen de verhoudingen in vaak resultaten te halen.

Maar waar zijn de tijden dat de Clasico dé grootste wedstrijd ter wereld was, met het beste spel ter wereld, tussen de twee beste clubs ter wereld.

Barcelona is een gevallen topclub in wederopbouw. Maar Real is toch ook niet meer van het niveau zoals met Marcelo, Pepe, Ramos, Xabi Alonso, prime Modric, Di Maria, Kaka, Benzema en Ronaldo. Geen ploeg doet het meer in de broek voor een wedstrijd tegen Real (of Barcelona). En dat was toch wel eens anders..

1 mei 2024 om 00:12

@martijn R

Nou Real is zich ook aan het herbouwen met spelers als.

Vini, Rodrygo, Bellingham, Camavinga, Tchouameni, Valverde, Bellingham, Militao,

En vast nog meer die ik ben vergeten toe te voegen, Mbappe en Davies komen ook naar Madrid deze zomer.

1 mei 2024 om 00:52

Je hebt veel te hoge verwachtingen lol. De ploegen die Real en Barcelona hadden tussen 2009 en 2015 zijn ook niet te evenaren. Real heeft een prima ploeg met goeie spelers. Met de aanstaande komst van Mbappé gaat het alleen maar beter worden. Ook is de kans dat Alonso coach van Real gaat worden. Toekomst ziet er prima uit voor Real.

1 mei 2024 om 04:11

Kaka was er toen volgens mij al niet meer maar je vergelijkt het beste Real Madrid aller tijden met nu, natuurlijk valt het tegen. Bij barca is het verval nog groter. Maar ondanks dat dit het minste Real is van afgelopen 20 jaar, doet mening club het voor ze in de broek. Muller deed zelfs aanspraak op de supporters om invloed te hebben op Real. Je kunt zeggen wat je wilt, maar dat is respect van een andere orde. Als Bayern er al zo in staat, wat dacht je van de rest van de clubs buiten de top 3 in de wereld? Bayern is op z'n slechts namelijk al top 3😉

1 mei 2024 om 04:37

Minste Real van de afgelopen 20 jaar? Je sliep zeker tijdens het seizoen 2008/2009?

1 mei 2024 om 05:57

Check ff de namen van de spelers in dat seizoen. Van Nistelrooy, Cannavaro, Robben, Sneijder, Ramos, Pepe, Guti, Salgado etc.

1 mei 2024 om 13:26

Ja maar als je toen keek dan zou je dit echt niet zeggen. Madrid vloog er toen 3x op rij in de eerste ko fase van de CL uit tegen clubs als Lyon. Dit Madrid is echt wel een stuk beter. Ze hebben notabene 2 jaar terug nog de CL gewonnen en zijn er dicht bij om dat weer te doen. Als het slechtste Madrid in 20 jaar 2 CL titels, 2 landstitels en een beker kan pakken in 3 jaar dan kan de rest van de voetbalwereld er net zo goed mee ophouden.

1 mei 2024 om 18:05

@TheMagistrate

Daarentegen doet dit team het beter dan al die grote namen.

Ik denk dat je ook vergeet dat de selectie van Madrid vrij jong is en dat het grootste aantal waarschijnlijk als ze gestopt zijn ook als grote namen gezien gaan worden.

1 mei 2024 om 05:12

Zie inderdaad dat rijtje van Messi_123. Daarbij speelde Di Maria op wellicht dat laatste seizoen(?) na zeer wisselvallig. Kwam Modric pas op zijn 28/29e echt op gang bij Real. Kaka was bij Real geen schim van de speler die hij bij Milan was. Benzema speelde goed maar wisselvallig tot aan het vertrek van Ronaldo. Zeker niet beter dan een Rodrygo of een Vinicius. En Alonso kwam ook 'pas' op zn 26e. De verdediging is wel minder dat dan weer wel. Alhoewel Militao potentie heeft. En Alaba en Rüdiger normaal hele goede verdedigers zijn. Ze missen alleen de flair van een Ramos en Pepe.

1 mei 2024 om 07:49

Je hebt het dan ook over een elftal met jongens in hun prime op dat moment. We hebben nu een selectie met veel jonge 20ers en 30ers.
Vini, Bellingham, Tchouameni en Camavinga zijn de topspelers van hun leeftijd en die groeien nog door. Als Mbappe er bij komt heb je ook 1 van de beste van de wereld erbij. Kroos is als 30er nog altijd 1 van de beste spelers op zijn positie.
Daarnaast vind ik Rudiger geen slechtere speler als Pepe.

Zo slecht is deze selectie niet, alleen moeten we een betere linksback en lcv bij krijgen en een backup van Carvajal. Dan heb je gewoon een elftal staan wat de aankomende jaren de prijzen aan 1 rijgt.

1 mei 2024 om 13:21

Dat lijkt me ook logisch. Eb en vloed. Je kan niet altijd hebben dat 9 van je 11 basisspelers top 2 ter wereld op hun positie zijn en in hun piek zitten met jongens op de bank die bij bijna elke andere topclub in de basis lopen. Dat was voor 2014 ook niet zo bij Real, zelfs al hadden ze al veel van dezelfde namen, die jongens waren nog niet op hun piek.

Nu heeft Madrid weer een boel jonge spelers onder de 25 waarvan verwacht wordt dat ze de beste of 1 na beste op hun positie kunnen worden maar is het natuurlijk wachten tot ze hun piek aantikken. Dat betekent niet perse dat er een jasje uit gedaan is. Als je 2 La Liga titels en een CL (en wellicht nog een) kan winnen in zo'n periode van eb als momenteel dan is dat gewoon absurd. Deze selectie mag je over 3-4 jaar vergelijken met die van 2014 tot 2018. Dat nu doen is appelen met peren vergelijken.

Groot gelijk Wesley! Gelukkig is Carvajal er volgende week weer bij!Lucas V kan echt niet meer…….Hoop dat ze van de zomer een fatsoenlijke rechtsback erbijkopen!

Wel wat overdreven dit van Wesley. Speelt altijd wel prima. En wie hadden ze dan moeten neer zetten?

Vond Vazquez juist sterk voor zijn doen dit seizoen. Tegen Barcelona bijvoorbeeld ook prima. Vandaag was het inderdaad dramatisch. Aanvallend, waar die normaal wel aardig is, erg matig met zoveel slordige passes zoals ze ook bij de analyse hebben laten zien. Hij had zoveel ruimte maar passt de bal elke keer verkeerd. En verdedigend was die altijd al zwak maar zo onnodig die penalty omdat Valverde daar ook stond. Ben blij dat Carvajal terug is want die heeft veel meer ervaring met dit soort tegenstanders en wedstrijden.

Vazi blijft een man van de club. Was vandaag niet best maar deze man heeft Real Madrid door zijn aderen stromen. Verwacht dat hij volgende week niet gaat spelen, vandaag vond Ancelotti dat noodzakelijk

1 mei 2024 om 08:54

Misschien hebben jij of ik dat ook wel, maar spelen beide ook niet bij Madrid. Die jongen kan totaal het niveau niet aan en loopt er echt als een janlul bij. Sneijder legt de vinger op de zere plek, en terecht.

1 mei 2024 om 10:02

Ik snap wat je bedoelt. Maar jij en ik zijn, hoe slecht Vazi ook wel niet is, bij lange na niet het niveau van hem hahaha. Hij heeft peakmomenten hoor. Maar vaak is het inderdaad onder het niveau van Real Madrid. Daar kunnen we het over eens zijn. Maar ik ben wel dankbaar dat hij zijn tweede vioolrol heeft geaccepteerd en als hij op het veld staat probeert hij in ieder geval alles te geven. Nee, hij geeft altijd alles! Alleen komt het er vaak niet zo lekker uit.

Tja, als jij voor ons een speler kan vinden van wereldklasse niveau die genoegen zou nemen met een reserverol, hoor ik het hã©ã©l graag van je! Kunnen we misschien Perez gaan tippen.

Vazquez is soms een 8 maar veel vaker een 4. Hoort eigenlijk niet bij een club als Real Madrid maar doordat hij overal terecht kan en nooit klaagt over zijn rol zit hij er nog altijd.

Gelukkig volgende week weer met Carvajal. Dat scheelt een slok.

Tsja. Man van de club. Idem voor Nacho.

Beiden hebben eigenlijk het niveau voor de basis van Real niet. Tenminste, niet de standaard die de afgelopen jaren gelegd is door hun...

Maar ze spelen vaak, als ze moeten, zeer degelijk en zonder poespas.

Vazquez was gister inderdaad matig, maar vorige week (hoorde ik) weer aardig sterk.

Vond sowieso ook Mendy aanvallend weer nul bijdragen op links, helaas. Jammer, zeker met een Vini die zo ver naar binnen speelt.

Natuurlijk is hij geen verdediger. Dat is hij nooit geweest. Waarom hij er niet uit gehaald werd? Nou omdat er geen andere optie was buiten een centrumverdediger op rechts zetten maar nadat je op achterstand bent gekomen is dat niet het beste idee. Vazquez was overigens uitstekend tegen Barca vorige week maar toen zat Wes niet in de studio dus keek ie niet.

Wat een bedroevend niveau toch in Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren