Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder kraakt sjokkende Chelsea-aankoop: ‘Kan niet, moet aangepakt worden’

Laatste update:

Wesley Sneijder richt zijn pijlen na de uitschakeling van Chelsea in de kwartfinale van de Champions League op Enzo Fernández. Volgens de analist van RTL7 is de winteraanwinst van 121 miljoen euro enorm kwetsbaar op het moment dat zijn elftal de bal verliest. Met Fernández in de basis verloor Chelsea dinsdagavond opnieuw met 0-2 van Real Madrid, waardoor het Europese avontuur ten einde is voor de kwakkelende Londense club.

"Als je als speler voor 100 miljoen (121 miljoen, red.) bent gehaald, dan mag je toch wel verwachten dat hij in ieder geval de longen uit zijn lijf loopt, toch?", toont Sneijder zich kritisch in de richting van Fernández. De oud-middenvelder toont vervolgens met enkele beelden aan dat Fernández bij balverlies veel meer arbeid moet leveren. Zo sjokt de Argentijn terug bij een counter van Real Madrid, terwijl ploeggenoot Conor Gallagher in volle sprint is. "Dit kan niet, dit moet aangepakt worden", aldus de zeer verbaasde Sneijder.

Het bewuste moment van Conor Gallagher en Enzo Fernández.

"En dan kijk je naar zo'n jongen, wat bezit hij nou?", zet Sneijder vraagtekens bij de tussentijdse komst van Fernández naar Chelsea. "Ik vind hem ook voetballend niet top. Jij (Humberto Tan, red.) zegt net dat hij het voor Lionel Messi wél deed. Ik dacht dat hij het ook bij Chelsea zou doen, maar hij doet het niet. Ik zou zeggen: roep die jongen morgen even op het matje. Als het voetballend even niet loopt, en je kan geen goals maken. Dan moet je zorgen dat je geen goals tegen krijgt. Dan moet je gewoon de longen uit je lijf lopen, en dat doet hij niet."

Boehly
Sneijder begrijpt in dat kader wel waarom eigenaar Todd Boehly af en toe zijn gezicht laat zien in de kleedkamer van Chelsea. "Dan snap ik wel dat je als eigenaar, en je hebt zoveel geld betaald, boos bent en naar binnen loopt. Dat je op de tribune zit te kijken als eigenaar en ziet dat Gallagher wél zo'n sprint trekt en je man van 100 miljoen niet. Ja, dan zou ik ook boos worden", zo besluit Sneijder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou er een dag komen dat Sneijder al die wijsheden op het veld kan tentoon spreiden? Of in de bestuurskamer, want hij is een "manager"? Hij weet t allemaal goed, en hij wil zo graag een baan in de voetballerij. Beetje zielig soms...

19 april 2023 om 00:22

1 van de beste spelers op het WK 2010, speler van Real Madrid, Inter, Ajax en Galatasaray, CL-winnaar, verliezend WK-finalist... Je zou kunnen stellen dat hij het allang op het veld heeft laten zien, niet?

19 april 2023 om 00:48

En hij had ook nog gelijk betreft dit onderwerp, met goede voorbeelden

19 april 2023 om 05:31

Klopt, maar ben het wel eens met degene hierboven dat “Wesley” het allemaal zo goed weet. Inhoudelijk vind ik m matig op tv. En wat die baan betreft, hij snakt naar een functie in de voetballerij maar het zal hooguit een club in de marge worden, ben ik bang.

19 april 2023 om 06:22

Dat zegt allemaal niks Sirius, kijk maar naar Lampard. Paar klasses beter dan Sneijder en een super intelligente speler maar als coach pakt het niet.

19 april 2023 om 07:30

Lampard een paar klasses beter? Lastig te vergelijken en ik vind dat hij meer uit zijn carriere heeft gehaald, maar ik vond hem niet per se beter dan sneijder in zijn (relatief korte) prime. Mensen hadden er niet eens gek van opgekeken als hij na dat jaar bij inter de ballon d'or gepakt zou hebben.

19 april 2023 om 07:31

@sirius: Beetje een kul reden, want Maradonna was ook een van de beste spelers ooit, maar als hij zijn mond open deed kwam er 9 van de 10 keer ook alleen maar onzin uit. En als Bondscoach van Argentinië deed hij sigaar rokend mee te spelen bij een oefenpotje op de training tijdens het WK. Niet elke topvoetballer kan ook verstandig over voetbal praten, laat staan een goede trainer zijn.

19 april 2023 om 07:33

Paar klasses nog wel..?

19 april 2023 om 07:52

Alleen Maradona komt daarmee weg, die was nooit de sigaar 😀

19 april 2023 om 08:33

Zet je Oranje bril af. Sneijder komt niet in de buurt van Lampard. Niet qua prijzen, niet qua doelpunten, niet qua assists, niet qua constantheid,..
Lampard heeft een enorm lange carrière in vergelijking met Sneijder. Eigenlijk heeft Sneijder maar 2j op topniveau gespeeld rond 2010. Daarna is hij ook snel gaan afbouwen in Turkije.

Lampard was in 2005 ook dicht bij de ballon do'r met een 2de plek

19 april 2023 om 09:22

Ik heb geen oranje bril. En alles dar je nu aangeeft is wat ik al zei. Hij heeft meer uit zijn carrière gehaald door zijn instelling. Maar puur als voetballer ontlopen ze elkaar echt niet veel. Dus paar klasses beter klopt sws niet.

19 april 2023 om 09:50

Lampard een paar klasses beter hahahaha, goeiemorgen zeg.

Als je zegt Lampard was iets beter op basis van instelling en maximaliseren oké. Maar een paar klasses beter is natuurlijk kul.

19 april 2023 om 09:54

Marre123//
Sorry, maar dit is wel heel makkelijk zeg. Niet qua doelpunten, niet qua assists? Dat is alsof je zegt dat Messi slechter is dan Weghorst, want Weghorst heeft meer goals in de Premier League dan Messi..

Lampard in clubverband:
894 wedstrijden
268 goals
171 assists

Sneijder in clubverband:
574 wedstrijden (ruim 300 minder)
152 goals
145 assists

Maar wel knap dat Sneijder aan bijna 300 goals heeft bijgedragen in maar 2 jaar topniveau.

En prijzen erbij halen is helemaal makkelijk. Op die manier is Jon Obi Mikel nog beter dan Sneijder..

19 april 2023 om 10:04

Die cijfers van Sneijder moet je ook in perspectief zetten. De helft van zijn carrière/goals heeft hij in b/c competities als Nederland en Turkije. Maar 2 goeie jaren bij Inter en mislukt bij Real. Lampard meer dan 10j top van de premier league en Europa.

19 april 2023 om 10:17

Ja tuurlijk moeten we de helft eigenlijk vergeten, dat komt jou beter uit. Zo kunnen we alles wel draaien zodat het goed in je eigen straatje past.
Zo kan ik ook zeggen dat Lampard z'n stats heeft opgekrikt in het beste Chelsea van de afgelopen 100 jaar, hij hoger speelde dan Sneijder en ook de penalty's nam.
Maar dat doe ik niet, ik erken namelijk dat Lampard een grootheid was. Sneijder echter ook en dat toegeven nadat je net hebt gezegd dat ie een paar klassen minder was, is natuurlijk niet makkelijk..

19 april 2023 om 10:41

Sneijder was in 2009/ 2010 beter dan Lampard ooit geweest is. Lampard was veel langer van topniveau. 1-1, iedereen blij.

19 april 2023 om 11:00

Zet je Chelsea bril af. Paar klasse beter nog wel? Wat een big joke zeg niet te geloven 😂😂

19 april 2023 om 11:12

@isco24, niet dat ik een groot fan ben van Lampard, maar de vergelijking is toch ook krom? Je vergelijkt stats uit een topcompetitie met een speler die 75% van zijn stats behaalde in Turkije en NL. En Lampard speelde langere tijd in een veel sterker team. Maar daar speel je toch ook niet zomaar? Je doet net of Lex Immers daar ook zou meedraaien.

19 april 2023 om 11:30

Ryangarcia

Je bedoelt 46%? En dan heb ik de wedstrijden uit Qatar weggehaald. 46% van zijn wedstrijden in Turkije en Nederland (inclusief bekerwedstrijden).

In de Champions League, Serie a en La Liga loopt hij qua g/a 1 op 2,4 en Lampard 1 op 2,04.
Dus zoveel scheelt het niet.

Nogmaals, het is gewoon makkelijk om statistieken erbij te halen die voor jou goed uitkomen. En nergens zeg ik dat Sneijder beter was dan Lampard.

19 april 2023 om 12:02

Ik heb het over zijn goals. Hij heeft 33 goals gemaakt voor Real èn Inter. 79% dus bij Ajax, Gala of Qatar.

En je kan er wel omheen draaien. Maar je probeerde je punt te maken door 2 hele verschillende statistieken (kwa niveau) erbij te halen omdat hij er zelf mee komt. Maar je gaat de honderden goals van Larsson bij Celtic toch ook niet vergelijken met die van Benzema. Los van dat de cijfers buiten de sterkte vd competitie nog steeds in het voordeel van Lampard spreken.

En nee ik vond Lampard niet beter dan Sneijder. Wel een stuk betrouwbaarder.

19 april 2023 om 12:11

Maar daar ging de discussie toch over? Iemand zei dat lampard een paar klasses beter was dan sneijder, en een paar mensen zijn van mening dat dat overdreven is.

19 april 2023 om 12:11

Ik was niet degene die Lampard met Sneijder vergeleek. Ik reageer alleen op het feit dat Sneijder "niet in de buurt komt van Lampard" en dat is gewoon onzin. Dus eigenlijk mag je nooit iemand die bij 1 club bleef vergelijken met een andere speler. Want ja, die andere speler heeft bij andere clubs (mindere) gespeeld.

Ik draai dus nergens omheen. Ik kom met feiten, alleen die feiten mogen dus blijkbaar niet gebruikt worden.
Dan nog negeer je wel mijn tweede stuk, maar zal hem nog eens kopiëren voor je:

In de Champions League, Serie a en La Liga loopt hij qua g/a 1 op 2,4 en Lampard 1 op 2,04.
Dus zoveel scheelt het niet.

19 april 2023 om 12:40

Tja en dan wil jij je punt maken en pak je alle competities erbij. En dan nog in de competitie waar zijn productie het hoogst is wint die niet van Lampard. Zeg dan gewoon dat je Sneijder op andere punten beter vindt. En noem ze dan op...

19 april 2023 om 13:07

Ja hoe durf ik de statistieken erbij te pakken.
Ik heb nooit gezegd dat ik Sneijder beter vind, ook niet op andere punten. Jij beweert dat Sneijder niet in de buuurt komt van Lampard, maar het enige waar Lampard vele malen meer heeft, is wedstrijden gespeeld.

19 april 2023 om 00:58

Wat vind je hier dan specifiek dan wat hij verkeerd of overdreven benoemd?

19 april 2023 om 06:42

Moet hij daar zitten en de hele uitzending z'n mond houden? Zei met betrekking tot Enzo volgens mij inhoudelijk geen verkeerde dingen.

19 april 2023 om 09:35

Het is nog zieliger dat mensen zoals jij alleen maar naar zijn naam kijken en gelijk zuur reageren zonder te lezen wat ie daadwerkelijk gezegd heeft.
Sneijder heeft toch gewoon gelijk hier? Lijkt me ook vrij logisch. Als je zelf niet kan scoren, moet je in ieder geval zorgen dat je geen goals tegen krijgt.

Hem wordt gevraagd wat hij van de wedstrijd vindt en wat hem opvalt.
Moet ie dan zeggen "nee, ik ga hier niks van vinden want Fan123 zegt dat ik soms zielig ben."

Agh heel die club moet aangepakt worden. Hoe is het mogelijk dat je 600 mil uitgeeft in 6 maanden tijd! En niet alleen Enzo is matig, Mudryk, Cucu e.d. eveneens. En ene Badia 40 mil mag niet eens meedoen in de CL. Absurd. 🙃

Tja tuurlijk valt hij tegen maar het is Chelsea die 120 miljoen voor hem wou neerleggen. En daarnaast vallen alle aankopen tegen zoals Cucurella, Mudryk, Fofana, Badiashile en noem maar op. Heel veel geld voor alleen maar wat middelmaat. Die Boehly heeft gewoon zulke belachelijke prijzen betaald voor zulke spelers. En dat terwijl ze nog steeds geen fatsoenlijke spits in de selectie hebben want Auba is niet goed genoeg. Misschien dat Lukaku volgend seizoen wat kan betekenen want ook daar heeft Chelsea een godsvermogen voor betaald...

Heel Chelsea is gatenkaas. Ze doen maar wat. Iedereen staat verkeerd. Er moet heel wat gebeuren komend seizoen. Allereerst een ervaren trainer dus geen nagelmann .. zou Carlo ancelotti proberen die zal waarschijnlijk vertrekken bij Madrid. En daarna beginnen met een grote schoonmaak.

19 april 2023 om 07:28

Ancelotti gaat geen club meer coachen na Real Madrid. Het zal alleen nog de nationale elftal worden van Brazilië.

Ik denk dat het allemaal afhangt van de Champions League. Als die binnen gehaald word zal hij blijven.

19 april 2023 om 08:52

Ancelotti kijkt wel uit, die heeft echt geen trek om een ploeg van 40 spelers die bij elkaar een miljard euro kost te gaan coachen. Er moeten gewoon 10-15 spelers vertrekken voordat een coach helder beleid kan gaan voeren.

19 april 2023 om 09:13

Het is opzich wel een mooi project om zelf die 15 spelers uit te kiezen, zodat je zelf de spelers overhoudt waar de trainer (met zijn speelstijl) ook echt wat aan heeft

19 april 2023 om 11:55

Als dat het geval zou zijn is het één ding, maar echte clubs werken niet zoals in Football Manager helaas. Dus waar het op neer zou komen is dat Ancelotti te horen krijgt: Je gaat het met die en die spelers moeten doen. Felix gaat nog niet vertrekken, net zoals spelers als beide Fofana's, Badiashille, Fernandez, Nkunku (die nog moet komen zelfs), Madueke, Cucurella, Mudryk, Koulibaly, Aubameyang, Santos en Gusto. Dat zijn 13 grote aankopen dit seizoen, samen goed voor 611 miljoen euro. Meer dan 1 basiselftal aan spelers op zichzelf al. Vergeet niet dat Lukaku ook nog terug komt aan het einde van het jaar. Die 13 kunnen eigenlijk al niet vertrekken.

Het is een helse klus om te gaan bepalen wie wel en wie niet weg moeten. Een hoop spelers die zijn aangekocht, de duurste zelfs, voegen eigenlijk vrij weinig toe. Fernandez was een enorme hype. Felix een onbegrijpelijke aankoop. Cucurella die enorm teleur heeft gesteld. Mudryk die nog totaal geen indruk heeft gemaakt. David Fofana en Malo Gusto, twee relatieve nobody's, die samen ook tegen de 45 miljoen hebben gekost en waarvan we niks zien.

19 april 2023 om 12:12

Felix was toch alleen 6 maanden huur?

19 april 2023 om 13:15

Je hebt gelijk, dat is een vergissing van mijn kant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren