Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder had vrije rol tegen Chelsea: ‘Dat was nu niet zo leuk’

Laatste update:

Galatasaray moest woensdagavond genoegen nemen met een remise tegen Chelsea. Het team van trainer Roberto Mancini speelde in eigen huis met 1-1 gelijk en zodoende zal het weerzien op Stamford Bridge, over drie weken, doorslaggevend zijn. Wesley Sneijder kon als linkermiddenvelder geen stempel drukken tijdens de eerste krachtmeting tussen beide teams. Assistent-bondscoach Danny Blind zat voor de spelmaker van de Turkse topclub op de tribune.

“Ik had op die positie een beetje een vrije rol”, legde Sneijder uit aan de NOS. “Dat is leuk als je vaak aan de bal komt. Nu was het niet zo leuk. Vooral in de eerste helft ging bijna alles bij ons over rechts.” In de rust kwam de situatie ter sprake. “In de tweede helft ging het iets meer over links en kwam ik ook wel wat meer aan de bal.” Sneijder vond de remise meer dan verdiend. “We hadden in elk geval meer balbezit”, claimde de middenvelder.

Sneijder hoort vrijdag of hij bij de Oranje-selectie zit voor de oefeninterland tegen Frankrijk van 5 maart. Hij sprak in Istanbul eventjes met de rechterhand van Louis van Gaal. “Ik voel me goed en fit. Ik speelt in een iets andere rol, maar wel meer in dienst van de ploeg. Bij balverlies kom ik terug in mijn positie. Daar is niets op aan te merken. Ik hoop zo nog even door te gaan.”

Wie gaat door?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen moet vanaf tien komen, hij heeft de snelheid niet voor de flanken. Ik vind hem al over de top, maar voor de Turkse competitie kan hij sowieso nog van waarde zijn.

27 februari 2014 om 08:47

sneijder word erg onderschat hij is een zeer, zeer goede speler alleen Gala gebruikt hem op de verkeerde manier. Elke corner en vrije trap word aan selcuk overgelaten terwijl die er niks meer van bakt. Terwijl toen Sneijder gister zijn eerste corner naam werd het gelijk een doelpunt. Maar dat is nog niet het ergst het ergst is die vieze vuile Eboue die man word als rechtsback opgesteld maar speelt naast de cornervlag van de tegenstander ik preach al tijden dat Eboue de zwakste schakel is in het elftal van Gala maar veel Gala supporters realiseren zich dat niet. Ook in de wedstrijd van gister zag je dat die telkens vrij stond en de bal kreeg, ik weet zeker dat het niet komt omdat zijn aanvallend positioneren goed is, maar dat het de tactiek van Chelsea was om Eboue zo vaak mogelijk vrij te laten staan zodat de bal naar hem gespeeld kon worden wat uiteindelijk in balverlies zal resulteren

Terim gebruikte Sneijder ook op deze manier en dit pakte niet goed uit...snap niet dat Mancini dit ook probeert....Sneijder moet Drogba en Yilmaz voeren gewoon op 10

Als zij hard genoeg trainen en de foutjes goed doornemen en vervolgens op de return wedstrijd 3-5-2 met sneijder achter spitsen laat spelen komt alles goed

27 februari 2014 om 00:29

3-5-2 kan inderdaad een oplossing zijn om Galatasaray zijn problemen mee op te lossen, zoals dat Sneijder op 10 kan en dat het middenveld alsnog niet onderbezet is, maar dan komen er nog een paar problemen bij kijken.

1. Je moet 3 centrale verdedigers opstellen dan, wat doe je met de backs?
2. Ga je de backs dan als rechtshalf en linkshalf inzetten, want die hebben niet genoeg creativiteit om veel gevaar te stichten.
3. Ga je juist een rechtsbuiten en linksbuiten inzetten op de half-posities voor creativiteit, heb je nog een probleem, want dan ben je verdedigend nog kwetsbaarder dan dat GS nu al is(is al een zwakke plek vind ik).

27 februari 2014 om 01:22

lekker aan het filosoferen over de return jongen?

28 februari 2014 om 08:03

Lol, ben aan het meedenken met legendturk

Dankzij Mancini..

Wat een rare trainer zeg. Semih kaya op de bank!
Hakan balta basis?? Die gast krijgt amper minuten in de competitie man..

27 februari 2014 om 00:21

In the hell wint ook niet van Galatasaray.

27 februari 2014 om 00:30

Fc basel

27 februari 2014 om 01:07

0-6 madrid

27 februari 2014 om 05:46

de 0-6 tegen madrid was met fatih terim nu met manchini hebben we geen enkel thuis wedstrijd verloren niet in de competitie ook niet in de champions league en die man is al bijna een jaar trainer bij ons, veel mensen discuseren over zijn kwaliteiten als trainer maar bij ons doet die het zeker goed!

we worden dit jaar weer kampioen en volgend jaar spelen we weer champions laugue..

Legendturk ik ben het helemaal eens met jou. Gs moet eerst eens leren van hun fouten en zoals jij aangaf, sneijder hoort achter de spitsen te spelen. Daar komt hij toch het beste tot zijn recht.

27 februari 2014 om 02:22

hij moet helemaal niet achter de spitsen spelen want dan moet hij een snelle spits hebben om hem aan te sturen noem 1 snelle spits van galatasaray. LM staat geen betere optie dus hij staat daar perfect

Legendturk, dat is wat mourinho juist wilt.. ik denk dat we zo moeten spelen (zie opstelling)

je kan altijd selcuk nog eruit halen, burak in de spits en Hajrovic rechtsbuiten zetten, maar we moeten gewoon alles of niets spelen daarzo.. hebben niks te verliezen moeten sowieso scoren dat is een must.. achja ik geloof erin ik hoop jij ook !

Muslera
Eboue
Chedjou
Semih Kaya
Hakan Balta
Selcuk inan
Felipe Melo
Burak Yilmaz
Sneijder
Alex Telles
Drogba
27 februari 2014 om 00:31

Hajrovic vind ik nog niet CL waardig doe mij maar Ontivero creatiever!!

27 februari 2014 om 00:57

ontivero is niet opgenomen in de CL selectie...

vandaag begon mancini met een rare 4-4-2 met sneijder op de linkerflank. hakan balta als CV eboue die buiten de turkse beker gn minuten maakt als RB en hajrovic een slachtoffer van de buitenlanderregeling als Rm.

Sneijder als LM komt maar 1 keer tot schieten in een wedstrijd ( vandaag rond de 87 minuut) een sneijder op de 10 scoort wellicht tijdens zo'n wedstrijd... ik zou telles op de back zetten en hajrovic op de flank. of yekta op de flank is ok mogelijk. is van nature aan flank speler

27 februari 2014 om 01:50

Rechtsback positie heeft mancini al tijdje problemen mee, salih dursun zou het oplossen zogenaamd maar speelt matig

Ik zou op rechts back Sabri zetten en voor ebou beide die verdedigende kwaliteiten hebben om Hazard te stoppen. Balta basis begint snapt niemand. Jonge speler die pas in team zit en zijn draai moet gaan vinden moeten niet opgesteld worden in top wedstrijd, dit is volgens mij ook eerste x dat hij tegen topclub moet. Heb je fenomenale speler als Hazard voor je maakt het ook erg. Burak presteerd slecht dit seizoen, hij is wel beter geworden in acteren. Burak eruit op links yekta. Alle ballen in 16 meter gebied aanspelen op drogba. Sneijder op 10 natuurlijk.

27 februari 2014 om 02:20

Burak is een spits... zijn statistieken in de turkse competitie waar hij vnl ofwel op de linker als rechterflank speeld ipv de diepe spits zijn hetzelfde als vorig jaar. of zelfs iets beter.

Burak moest wijken voor Drogba dit seizoen en toch weet hij zijn doelpunten te maken. plaats je hem in de spits waar hij thuishoort dan heb je meer baat aan hem.

mancini stelt zijn spelers op op basis van hun naam en linkt deze namen niet aan hun originele posities

1) sneijder is een nr 10 maar speelt op de LM positie of LV positie

2) Drogba speelt ind e spits omdat hij gewoon drogba heet. eender welke spits ook zou gewoon banken als hij dezelfde prestaties zou neerzetten als drogba de laatste weken

3) Burak is een diepe spits die op de RV speelt omdat drogba in de spits staat. maar mancini laat burak spelen omdat hij de meeste doelpunten achter zijn naam heeft staan.

mancini kan kiezen uit een 3-5-2

de verdeiding van galatasaray is niet zo goed, dus met 3 verdedigers is al behoorlijk moeilijk + de backs ( LB positie lijkt met telles wel goed te komen heowel hij verdedigend toch soms steken laat vallen) maar de RB of RM in dit geval (3-5-2) mist het technische om aanvallend iets voor te stellen. maar als je met een 3-5-2 speelt dan spelen zowel drogba als burak als spitsen ( hun eigenlijke posities) en sneijde rop de 10.

4-5-1: sneijder speelt op de 10 drogba in de spits, maar burak is verwijderd van zijn originele plek. dus burak op de flank laten spelen omdat hij de meest scorende spits is, wetende dat hij daar niet uit de voeten kan?

4-1-2-1-2: ook hier spelen alle 3 voorhoedespelers op hun nat positie. is de verdediging goed bezet met 4 man + melo voor hun. maar dan is het spel gesloten op het middenveld omdat je geen vleugels hebt. en sneijder rendeert het beste met snelle vleugels

4-4-2: burak en drogba spelen op hun nat positie. maar sneijder wordt verminkt op de LM positie.

Mancini moet betere keuzes maken en niet enkel selecteren op naam. maar ook op de posities waar die namen het beste presteren.

27 februari 2014 om 00:35

Maatje het is geen slechte opstelling maar je kan beter met tien man spelen dan met Burak op rechtervleugel. Die jongen heeft de techniek, pass en voorzet van een baksteen. Ik denk toch het beste om zo te spelen. Zo snel mogelijk een goal erin prikken en dan compact op de linies spelen. Telles kan dan Azpilicueta opvangen in de verdediging en Eboue kan het samen met Chedjou lastig maken voor Hazard. Zo heb je in de verdediging 5 man en in de omschakeling 5 op het middenveld.

Muslera
Chedjou
Semih
Gökhan
Eboué
Melo
Selcuk
Telles
Sneijder
Drogba
Burak

Ik vond Sneijder eigenlijk de beste man aan de kant van Galatasaray. Hij speelde echt erg goed.
Dat ie op 10 beter uit de verf komt weten we allemaal, maar de media doet alsof hij slecht speelde. Vond 'm echt weer een scherpe en fitte indruk maken

Is toch niet te geloven. Danny blind die even langskomt om sneijder te beoordelen. Is gewoon een weergaloze voetballer, maar wel op de juiste positie. Je zet toch ook niet ronaldo opeens linksback.

Gewoon 4 2 3 1 sneijder op 10 eboue op rechts (breed laten houden) en drogba na een minuut of 60 inbrengen. Als je van plan bent op de counter te spelen tenminste, want daar is burak beter in dan drogba.

27 februari 2014 om 01:31

Verder is het heerlijk voor sneijder om twee man in zijn rug te hebben, dan komt hij beter tot zijn recht. Ik denk dat ik nu wel genoeg de wijsneus heb uitgehangen, welterusten iedereen.

Alex Telles is een parel en wat voor één! Komt net bij kijken en speelde alsof hij jaren op de Europese podium heeft gespeeld. Prachtig hoe hij vaak opkwam en de rechterkant van Chelsea onder druk zette. Gaat een hele goeie worden, terwijl die nog maar net 21 jaar is!

Sneijder speelde zeker niet slecht, maar de beste speler aan Gala's kant vond ik toch echt Selcuk Inan. Hij zette de lijnen uit in het team, en hij bepaalde waar de bal heen ging. Ik denk dat als hij dit niveau vast kan houden, hij naar een grotere club kan gaan. Erg belangrijke speler voor Gala!

Vrije rol? Zo kun je het ook noemen ja hahaha..

Het gaat natuurlijk nergens over dat je Sneijder vanaf de zijkant laat spelen..

Hij is al niet meer de oude Sneijder en als je hem dan ook nog uit positie laat spelen krijg je nooit het beste uit deze jongen..

Ik zei het al toen hij gehaald werd.. Onnodige transfer omdat Gs helemaal niet met een 10 speelt en wil spelen. Dit is wel gebleken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren