Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Smaakmaker van Eredivisie staat positief tegenover Arabisch avontuur’

Laatste update:

Al-Ahli had afgelopen zomer drie miljoen euro over voor Tjaronn Chery, maar algemeen directeur Hans Nijland liet de deal vanwege ‘onvoldoende financiële zekerheden’ uiteindelijk niet doorgaan. De club uit Djedda is Chery echter blijven volgen en volgens Arabische media staat de middenvelder welwillend tegenover een overstap naar Al-Ahli.

/

De Zwitserse trainer Christian Gross zou zich intern sterk hebben gemaakt voor de komst van de 27-jarige Chery en de de club zou de speler een lucratieve aanbieding hebben voorgelegd. De linkspoot zou tien dagen geleden een eerste voorstel van Al-Ahli nog naar de prullenmand hebben verwezen. De tweevoudig kampioen eindigde vorig seizoen als nummer twee in Saudi-Arabië en bereikte de achtste finale van de Aziatische Champions League.

Chery heeft aangegeven open te staan voor een stap hogerop. De geboren Hagenaar, vorig seizoen goed voor vijftien doelpunten en zes assists in de Eredivisie, heeft bij FC Groningen nog wel een contract tot de zomer van 2016. Naast Al-Ahli zouden ook Udinese, Lazio, Galatasaray en Guangzhou R&F belangstelling hebben voor de linkspoot.

Denk jij dat Tjaronn Chery naar Al-Ahli gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk erg leuk voor de bankrekening van Chery!

Dit zou uiteraard wel een soort van einde betekenen van zijn carrière maar ach..zie hem niet bij een topclub terecht komen, dan is zakkenvullen in de woestijn een prima alternatief.

15 juni 2015 om 19:23

Hij zal het inderdaad niet van zijn carrière moeten hebben.
Dan maar van zijn bankrekening.

15 juni 2015 om 19:25

En hij heeft aangegeven dat geld een van de belangrijkste factoren voor hem is. Doet hij niet stiekem over.

15 juni 2015 om 19:25

Denk ook niet dat dit ooit een oranje speler zou worden. Dus dan zou ik het ook goed

15 juni 2015 om 19:25

Goed= doen

15 juni 2015 om 20:40

Ben jij nu zo dom of naïef! Hoezo einde carrière! Als hij zich in 3 jaar financieel onafhankelijk speelt en nooit meer hoeft te werken, dan heeft hij een geslaagde carrière achter de rug. Hij kan er dan zelfs voor kiezen om een niveautje lager te gaan spelen, om "fit te blijven". Ik geef hem groot gelijk, gewoon doen Chery.

16 juni 2015 om 00:15

Ik denk dat hij bedoelt dat het sportief gezien erg lastig wordt om na de zandbak nog een stap te zetten naar een mooie club. Tuurlijk is het financieel mooi voor zijm carrière maar je gaat niet naar de zandbak voor de fantastische competitie. niveau is natuurlijk een behoorlijke stap omlaag.

16 juni 2015 om 02:40

3 jaat S-A zijn 3 hele lange jaren....

Zou ik wel zonde vinden

man man, dat zou echt zonde zijn. gewoon nog een jaartje Groningen en dan naar een leuke middenmoter ergens in Europa

15 juni 2015 om 19:46

Waarom? Chery kan leuk voetballen maar zal nooit bij een club terecht komen waar die zich financieel onafhankelijk speelt. En welke middenmoter zou Chery nou passen ? Degen die ik in gedachte heb zal hij alleen maar bankie zitten. Clubs als Everton, swansea, Southampton, Sampdoria, Valencia etc... In Arabië kan die miljoenen vangen.

15 juni 2015 om 19:47

In die tussentijd kan ie al miljonair zijn. De jaren beginnen bij Chery ook te tellen en in de komende 5 jaar (dan is ie 32) dat ie nog op zijn topniveau zou kunnen presteren zal ie zich onafhankelijk willen spelen. Echter als er een middenmoter uit Europa hetzelfde wil bieden, dan is dat waarschijnlijk interessanter.

Lijkt me een lastige keuze, aan een kant kan je jezelf binnen voetballen in de woestijn, aan de andere kant liggen er sportieve uitdagingen die er niet om liegen als we de lijst met geïnteresseerde clubs mogen geloven. 27 jaar, precies op het punt dat nu kiezen voor de financiële uitdaging je sportieve toekomst hoogstwaarschijnlijk uit het oog zal doen verdwijnen.

15 juni 2015 om 19:50

Maar kiezen voor je sportieve toekomst zal hoogstwaarschijnlijk zorgen voor een mindere financiële situatie aan het einde van zijn loopbaan. Hij zou dan eerst een tussenstap moeten zetten en daar 2 jaar bepalend moeten zijn. Misschien lukt hem dat, dan is ie 29 en komt er misschien nog een topclub kijken. En dat is geen zekerheid. Als ie nu voor de financiele kant kiest, dan heeft ie wel die zekerheid en kan ie na zijn carrière gaan doen wat ie leuk vindt.

Bij elk financieel goed bod moet hij het natuurlijk met beide handen aannemen.
Zou me niks verbazen als hij na dit seizoen weer een veel lager niveau aantoont.

Haha nou Chery jij komt dan niet meer in aanmerking voor Oranje!

Naar Saoedi-Arabië gaan, kun je nog als je 50 bent.
Jongens van 27 die nu hun zakken al vullen inde woestijn heb ik niet zo hoog zitten.

15 juni 2015 om 19:27

Chery heeft een (financieel gezien) moeilijke jeugd gehad. Tot nu toe heeft hij voor (relatief) weinig geld gevoetbald. Daarbij komt kijken dat hij al 28 is. Ik zou het meer dan begrijpelijk vinden wanneer hij ervoor kiest om financieel onafhankelijk te worden.

15 juni 2015 om 19:27

Hij zal nooit absolute top worden. Geen Oranjemateriaal. Als je je dan financieel onafhankelijk kunt voetballen, waarom niet? Zou het ook doen. Je krijgt bovendien een kijkje in een cultuur die je anders niet snel zou leren kennen. Ik snap de uitdaging wel. Alleen ligt die niet in het voetbal.

15 juni 2015 om 19:37

Ben het helemaal met je eens. Natuurlijk.. Een prof wil altijd zo hoog mogelijk willen presteren. Maar als je zon kans krijgt.. Oo je 27e? Dan moet je eerst zeker weten dat je bv bij een genoemde Lazio of Galatasaray of Udinese een basisplaats hebt. Dan ga je natuurlijk naar Italië of Turkije. Zo niet, sja.. Dan zou ik ook voor 2/3 jaar naar Al Ahli gaan. Ben je binnen, en kan je nog lekker ergens afbouwen vanaf je 30/31e. Prima toch? Is d'r toekomst van kind en evt over 30 jaar kleinkinderen ook zekerder. Bovendien ben je ver over de grens.. Leer je een nieuwe cultuur kennen.. Lekker weer, en.. Toch een vd betere clubs uit de streek

15 juni 2015 om 20:35

denk niet dat hij wakker ligt van het feit dat jij hem niet zo hoog heeft zitten cherry is gewoon een prima voetballer met de pech dat de top 3 hem niet nodig hebben en als je beroep voetballer is moet je gewoon je zakken vullen zolang het kan

15 juni 2015 om 22:14

als je je als middelmatige voetballer, niet denigrerend bedoeld maar absolute top in Nl is hij ook niet. Het rijtje Klaassen, Clasie, Ziyech, Depay daar hoort hij niet in thuis en dat niveau zal hij ook niet halen. Dan is het logisch dat je voor het geld kiest. Als nu bijv een van die italiaanse clubs concreet wordt kan hij nog gaan twijfelen maar anders moet hij dit gewoon doen. Financieel er alles uit halen moet zijn doel zijn. Het is maar de vraag wat hij kan verdienen na zijn carriere want opleiding hebben de meeste voetballers niet.

Lekker gaan voor de grootste zak poen, groot gelijk!

Zonde als zo'n speler voor het geld kiest al is het wel begrijpelijk op zn 27 ste

Volgens mij heeft hij al herhaaldelijk aangegeven dat hij in Europa wil blijven...gaat echt niet meer naar het Midden Oosten of China.

15 juni 2015 om 20:42

Grapjurk. Leuke speler voor de ED (dit seizoen dan), maar nooit echt laten zien dat hij voor de top hier klaar is. Paar jaren zand happen voor een mooie bankrekening wordt dan wel heel verleidelijk, gezien zijn verleden zelfs begrijpelijk. Daar staat dan wel tegenover dat een terugkeer in Europa op een respectievelijk laag niveau zal zijn (uitzondering nagelaten, El Amhadi kwam bijvoorbeeld ook sterker terug), maar dan is hij definitief uit beeld voor Oranje. Begrijp me niet verkeerd, Oranje materiaal vind ik hem persoonlijk toch al niet, dus weinig te verliezen.

16 juni 2015 om 00:16

Vorig seizoen en bij ADO liet hij ook zien dat hij een goede voetballer is. Dit seizoen is gewoon de kroon op zijn ontwikkeling. En waarom zou hij niet klaar zijn voor een Ajax of Psv? Het enige nadeel is zijn leeftijd, maar hij laat duidelijk nog ontwikkeling zien.

16 juni 2015 om 00:22

Hij laat daadwerkelijk ook wel goed spel en progressie zien. Maar is hij daadwerkelijk beter dan de basis bij zowel Ajax of Psv? Ik denk van niet namelijk. Gezien zijn leeftijd haal je 'm niet om over een jaar of 2/3 als vaste kracht te laten groeien, hij moet nu beter zijn dan wat er staat. En dat gaat hij (in mijn ogen) simpelweg niet worden. Zelfs voor Feyenoord/az vraag ik het me af, al geef ik hem daar (veel) meer kans van slagen.

Ik zou het wel begrijpen als hij voor Al Ahli kiest. Hij zal daar ongetwijfeld een prima salaris krijgen en een echt mooie interlandcarriere zit er toch niet voor hem in. Wanneer hij naar een Europese topcompetitie gaat zie ik hem nog wel enkele interlands spelen, maar hij zal nooit een dragende speler van Nederland worden. De sportieve uitdaging is bij Al Ahli ook nog niet eens zo slecht, je doet mee om het kampioenschap en kan ver komen in de Aziatische Champions League.

Chery is een slimme gozer. Iedereen weet dat Chery nooit een topspeler wordt, en hij zelf ziet dat gelukkig ook. Dan is het heel logisch om na te denken om flink te cashen bij zon club. Kan je mooie Mercedes van kopen, familie onderhouden en what not.

In chery's situatie zou ik voor het geld kiezen. Ik zie niet veel meer potentie in hem dan nu, nu ligt hij in de markt, en kan hij goed verdienen, waardoor hij op pensioen kan.

Zit je net bij voorselectie van nl elftal , in de belangstelling can diverse europese (sub)toppers en dan ga je hier heen? Dan neemt niemand m ooit nog serieus...behalve een eoa golddigger....

15 juni 2015 om 20:46

Moet dat dan? In 27 jaar tijd heeft hij maar anderhalf seizoen relatief goed gepresteerd. Nederlands elftal is te hoog gegrepen, dat weet hij zelf hopelijk ook wel. Paar jaartjes zandhappen, goed cashen en in Nederland weer je carrière afbouwen. Dan heeft hij alles uit z'n carrière gehaald.

Transfers van uitblinkende jonge spelers naar dit soort competities zijn funest voor de eredivisie.

15 juni 2015 om 20:50

Uitblinkende jonge spelers? Gast van 27 die bij Twente als talent uit de jeugd voortkwam, maar het nooit ver heeft geschopt. Twente, Cambuur, Rbc, Emmen, ADO en Groningen zijn nou niet de topploegen waar een jonge ambitieuze speler op hoopt te pieken.

16 juni 2015 om 08:48

Ok, 27 is niet jong, maar ook niet oud. Je snapt mijn strekking.
Hij is nu een van de smaakmakers en hij gaat weg naar een inferieure competitie voor het geld.

16 juni 2015 om 08:51

Ik zal 'm missen als kiespijn en wens hem het beste. Met een beetje geluk kun je voor dit soort jongens net genoeg geld vangen om wel die jonge blikvangers aan te kunnen trekken. Ook niet verkeerd toch?

Is dit niet die club waar de fans elkaar op het veld doodstaken? Komop man Chery, een week geleden wou je nog per se naar 1 van de 3 topcompetities en heb je nu de hoop al opgegeven?

15 juni 2015 om 20:13

Oh nee, dat was Al-Haly

15 juni 2015 om 20:54

Al-Haly inderdaad, al moest ik wel even Google erbij pakken om het zeker te weten. Namen lijken ook zoveel op elkaar helaas. Dit is wel de club waar Karim El Amhadi aan verhuurd werd in zijn eerste Feyenoord-periode. Daar kwam hij sterker uit terug, dus wie weet Chery ook wel. Helaas is de keiharde waarheid dat hij waarschijnlijk in de vergetelheid zal raken.

Begrijpelijk als hij zou gaan. Groningen vangt een mooi bedrag, hij voetbalt zichzelf financieel onafhankelijk en lekker weer. Maar wat zou het toch mooi zijn als hij Groningen in Europa gaat helpen!

Als ik hem was zou ik nog een half jaartje bij Groningen blijven. Even genieten van het Europese avontuur, want ik verwacht niet dat Groningen Europees overwintert en dan lekker cashen in de zandbak. Dat lijkt mij (voor hem) een win-win situatie

15 juni 2015 om 20:45

Genieten van het Europese avontuur...........wat een romanticus ben je. Het wordt lekker 'genieten' als ze 3 wedstrijden om de oren krijgt, want je gaat mij toch niet vertellen dat Groningen nog maar enige kans heeft om verder te komen! De Nederlandse clubs op het Europese toneel wordt zo langzamerhand een lachertje. Utrecht verliest van een club uit Luxemburg en Vitesse gaat tenonder tegen Pertolul uit Roemenië.

Betaald voetbal is niet een kwestie van genieten, maar van cachen, zo veel en zo snel mogelijk,

Ajax en Psv wordt asjeblieft wakker! Deze jongen is beter dan Maher en is ook beter dan Sinkgraven... Altijd maar dat gelul over langer termijn. Je moet volgend seizoen kampioen willen worden en niet over 2 of 3 jaar. En wat de hel maakt het uit dat hij 27 is... Perez en van Galen waren al in de 30 toen ze met Az de halve finale Europa League haalden... Nooit waren ze zo goed!

Leuk die techniek, maar Vanenburg werd in 14 jaar eredivisie bij Ajax en Psv ook maar 3x kampioen. Het gaat om goals.... In vergelijking met Vanenburg, Litmanen....

Wat ik wil zeggen het gaat om schieten/goals en assists en niet om mooi kunnen kappen en draaien.

Ajax zou zich nu belachelijk maken om hem te halen tov Sinkgraven.. maar laat Psv of misschien Vitesse er voor zorgen dat deze topper in Nederland blijft... Zou zo zonde zijn als zo'n speler zo'n carriereswitch gaat maken!

Ik zou het gewoon doen. Hij is misschien net genoeg voor de Nederlandse top, al denk ik zelfs dat niet, dus waarom niet lekker centjes verdienen daar?

15 juni 2015 om 20:55

Precies mijn mening. Lekker doen jonge, verdien je wel op basis van het laatste seizoen. Daarvoor was het gewoonweg middelmatig te noemen.

15 juni 2015 om 22:34

Denk jij dat hij minder is dan Maher en Sinkgraven ?

Technisch; Ja, minder..
Rendement; veel en veel hoger dan bovengenoemden

Volgens mij gaat voetbal toch echt om het laatste!

Vanenburg (3 titels in 14 jaar eredivisie, Ajax en Psv) .... vs. ... Litmanen (5 titels in 8 jaar eredivisie)

15 juni 2015 om 23:12

Het kan dat hij de Nederlandse top aankan hoor, ik twijfel er alleen aan.

16 juni 2015 om 00:29

Komt bij dat Maher, maar met name Sinkgraven nog meer ruimte hebben te ontwikkelen, bij de inmiddels 27-jarige Chery lijkt dat een stuk minder mogelijk. Overigens snap ik z'n laatste vergelijking niet, want Maher heeft sowieso al een titel meer dan Chery dus zou hij bij PSV bij voorbaat niet aan de slag kunnen (met zijn stelling).

als hij over 7 jaar op de haven in rdam als havenarbeider zijn rug wil gaan slijten, dan moet hij vooral bij groningen blijven, als ik hem was, zou ik voor de hoogste salaris kiezen met een contractduur van minstens 3 jaar, en het zou mij een worst wezen in welke competitie ik dan terechtkom, bij clubs in saudi arabie en turkije word je als voetballer op handen gedragen, en je zou er als donkere speler geen last hebben van zaken zoals racisme in tegenstelling tot italie of england, ongeacht zijn keuze, ik wens hem veel succes, een geweldige speler heb ik altijd gevonden.

Dat Feyenoord m niet meer volgt, zou n flinke verbetering zijn ipv de netniet nr 10 Lex Immers. Vibd de transfermarkt zoiezo nog rustig. Chery moet gewoon even geduld hebben....

Nou Chery, pak 1.5miljoen per jaar ergens in de woestijn. blijf er 4 jaar, en ga lekker met je 6miljoen op je 31ste lekker bij ADO voetballen voor 300.000 per jaar

@shenkie

Vitesse zou Chery misschien wel willen,maar ze zitten nog met dieffp regels.

@xajacfa

Vindt het wel een beetje overdreven,dat jij Chery minder vindt dan Clasie.
Die andere 3 geef ik je volkomen gelijk.

Ik snap hem wel, sportief gezien zal dit geen goede keuze zijn. Wie zegt dat hij bij een andere club net zo goed speelt als bij Fc Groningen?

Even goed cashen en wegwezen, als naar het sportieve aspect keek zal hij direct dit aanbod hebben aafgewezen.

Ahli club een grote club in Saoedi-Arabië, en niet alleen in de steek als je daar zou verwachten Revival groot bij gebouwen en wegen met een trotse auto Ahli Jeddah types al met hem te spelen de beste spelers van de wereld, Dico Maradona, een strategische partner met Qatar Airways Barcelona Ahli goede club met vaardige spelers Welkom op Sherry in de Al-Ahli Club Show

Over de Koninklijke Saoedische club Al Ahli Show

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren