Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Smaakmaker is na mislukt bod van Ajax in beeld bij Manchester City’

Laatste update:

Ajax was in de voorbije transferperiode naar verluidt bereid om elf miljoen euro (exclusief vier miljoen aan variabelen) te betalen voor Leon Bailey, maar RC Genk hield vast aan een vraagprijs van twintig miljoen en dus bleef de negentienjarige linksbuiten in Limburg. De kans dat Bailey in januari alsnog vertrekt, is echter groot.

/

De Daily Mirror schrijft namelijk dat de voormalig jeugdinternational van Jamaica in de gaten wordt gehouden door scouts van Manchester City. Ook Spaanse en Italiaanse clubs zouden belangstelling hebben voor Bailey, die dit seizoen al zes keer scoorde in twaalf officiële wedstrijden. Daarnaast gaf hij drie assists.

Bailey bevestigde zaterdag in Het Belang van Limburg nog dat Ajax een bod had uitgebracht: “Maar denk je nu echt dat ik daarmee bezig was? Nee. De mensen denken dat misschien. Ach, ze doen maar. Ik trek het me niet aan.”

Leon Bailey bleef deze zomer uiteindelijk bij KRC Genk official en donderdagavond maakte hij DIT héérlijke doelpunt! ?? ?? ??

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 15 september 2016

Is Leon Bailey goed genoeg voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde, t zou erg leuk geweest zijn als Ajax deze speler had kunnen contracteren voordat hij in t vizier kwam bij deze clubs. Nu is t waarschijnlijk al te laat. Nou begrijp ik Ajax' handelswijze volkomen, aangezien 20 miljoen misschien wel iets te veel van t goede is

Ajax liep hem vooral mis omdat ze door Rostov uit de CL werden geknikkerd... overigens lijkt het me dat deze jongen nog wel even een tussenstap moet maken voordat hij naar een topclub gaat.

18 september 2016 om 09:48

De kans op die tussenstap komt misschien vanzelf als hij voor City kiest. De kans is groot aanwezig dat ze hem weer gelijk verhuren aan een mindere club..

18 september 2016 om 09:58

Precies, en dan lijkt Ajax me precies de goede tussenstap voordat hij naar City gaat

18 september 2016 om 10:17

Ajax wordt geen club die elk seizoen potentiele toppers gaat huren hoor.

Dit is alleen dit seizoen gedaan om de tijdelijke gaten op te vullen, want er komt een bak grote talenten aan en nieuw aangetrokken spelers lopen dan alleen maar in de weg

18 september 2016 om 11:09

Want als Ajax CL had gehaald, zou Genk ook plots wel willen meewerken? Vergeet het maar, de Bailey's van de wereld zijn niet langer haalbaar voor Ajax.

19 september 2016 om 10:48

De Bailey's van de wereld zijn niet meer haalbaar omdat hun clubs niet willen meewerken? Bailet wilde zelf wel naar Ajax hoor, totdat ze uit de CL voorronde werden geknikkerd.

19 september 2016 om 15:13

Zit ie bij Ajax? Neen, Genk weigerde 15 miljoen. Niet haalbaar dus.

Ajax had best 20 miljoen neer kunnen tellen voor dit talent, met waarschijnlijk
een veel hoger doorverkoopbedrag na een jaar of 2. Dat noemt men een
durfinvestering, iets wat in Amsterdam als een vloek wordt uitgesproken.
Verkeerde soort zuinigheid is ook niet juist. Bij een voetbalbedrijf hoort het
kapitaal toch voor een groot deel op het veld te staan? Of bedoelen ze in
Amsterdam daar Veltman, Viergever, Dijks, Gudelj, EL Ghazi enz. mee?
En dan het geld op de bank?

18 september 2016 om 10:04

Dat heet gewoon een domme investering. Het kan ook dat die jongen volgend jaar zn kruisband afscheurt, nooit meer zn oude niveau haalt. Weg die 20 miljoen. En Ajax had het op zich kunnen veroorloven, maar dan staan ze niet meer sterk als er een keer een jaar geen grote klappers vallen. Wat dan?

18 september 2016 om 10:26

Klopt. Je kan ook gewoon de zelfde bedragen spreiden over een groot aantal aankopen die vervolgens grotendeels mislukken. De Fischers, Andersons en Boilesens van deze wereld.

18 september 2016 om 13:24

Precies. Die "durfinvestering" hebben we een keer geprobeerd. Pakte niet enorm goed uit...

18 september 2016 om 16:36

Je noemt Dolberg al een voltreffer? Zullen we nog even afwachten?

18 september 2016 om 10:56

20 mil is veel te veel geld voor een NL club, veel te groot risico. De nationale competitie (inc. Tv-geld) levert te weinig op om zulke bedragen uit te geven en je kan ook geen rekening houden met CL inkomen elk jaar. Volgens mij is NL ook een plaats gezakt dat de kampioen nu voorronde mag spelen..

Goede speler. Hij moet alleen nog wel een tussenstap maken in mijn ogen. Om naar City te gaan en dan verhuurd te worden lijkt mij ook niet ideaal. Want een gehuurde speler heeft toch altijd minder krediet dan een (dure) aankoop. Hopelijk is hij verstandig en bouwt hij zijn carrière zorgvuldig op.

Misschien een goede zaak als Manchester City hem in de winterstop aantrekt. En direct verhuurt aan b.v. FC Twente

Volgens mij was hij al in de zomerstop in beeld bij de City alleen wilde Bailey zelf liever eerst een tussenstap in Amsterdam maken. Alhoewel ik daar ook erg aan twijfel als ik ergens anders lees hoe negatief hij zich over Ajax uit. Waarschijnlijk was de Amsterdamse club een chantagemiddel voor de speler om iets te bereiken bij zijn huidige club. Hoe dan ook is daar niks van uitgekomen en zal zijn prijs nu alleen nog maar groter worden. De vraag blijft dan wel of het slim zou zijn om naar Manchester City te gaan aangezien Bailey daar nu nog niet klaar voor is. Normaal gesproken zou de rechtsbuiten een betere club kunnen vinden dan een club waar de City hem dan waarschijnlijk zal gaan stallen. Wel is te zien dat hij hoe dan ook talent heeft.

18 september 2016 om 12:11

Tja 20mil is misschien ook te veel van het goede... Goede speler, alleen mist hij de kwaliteiten om met de toppers mee tr doen.
Miscchien binnen een paar jaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren