Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot ziet basisspeler zich twee dagen voor Klassieker afmelden voor de training

Laatste update:

Arne Slot heeft vrijdagmiddag vooruitgeblikt op De Klassieker. Op de persconferentie naar aanloop van dat duel ging de oefenmeester in op vragen over zijn verwachtingen van de wedstrijd Ajax en gaf hij aan dat Ayase Ueda mogelijk mee kan doen tegen de Amsterdammers. Justin Bijlow en Luka Ivanusec zijn er in ieder geval niet bij zondag, waar Gernot Trauner vrijdag de training oversloeg wegens ziekte.

Slot, die al druk bezig was geweest met het analyseren van de wedstrijd van Ajax tegen Olympique Marseille (3-3), gaf op de persconferentie aan met een positief gevoel af te reizen naar Amsterdam. Waar Slot ook de defensieve wanorde zag bij de recordkampioen, waakt de oefenmeester voor het aanvalsspel van de ploeg van Maurice Steijn.

"Voor ons is Ajax-uit een van de lastigste wedstrijden van het seizoen, maar wij gaan met veel vertrouwen daarheen omdat we al vier wedstrijden op rij gewonnen hebben. Maar ik heb ook vanochtend nog eens het aantal kansen dat Ajax heeft gehad op een rijtje gezet, dat waren er ook een aantal. Ik denk dat iedereen kan zien, ook gisteren weer, hoeveel individuele kwaliteiten Ajax op het veld heeft staan. Aan het begin van het seizoen kunnen dingen nog beter, maar als je dan toch tot zoveel kansen kan komen, zegt dat denk ik ook veel over de individuele kwaliteiten."

"Ueda is op de weg terug. Dus we gaan morgen beoordelen of hij wel of niet aan kan sluiten", reageerde Slot desgevraagd op een blessureupdate. "Trauner was vandaag ziek. Ik weet niet of ze willen dat ik dat zeg, maar bij dezen", glimlachte de oefenmeester. "Hij trainde niet mee, maar de verwachting is dat hij er zondag gewoon bij is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luts centraal, Nieuwkoop RB. (schorsing is uitgezeten toch?)
Probleem opgelost.

22 september 2023 om 16:24

wel jammer dat Trauner er wellicht niet bij is, soort Van Beek zorgt er altijd voor dat de tegenstander een kans krijgt. Leuk een cult speler als Trauner maar als je eerlijk bent komt hij te kort en is Feyenoord beter met Geertruida in het centrum. Trauner heeft een draaicirkel waar Brobbey zelf flexibel bij lijkt en de snelheid waarbij Blind nog een Hazewindhond bij is.

22 september 2023 om 16:32

Hij is sinds zn blessure wat minder, maar je onderschat de kwaliteit van Trauner wel een beetje/ boel. Heb bij hem ook het idee dat ie zn uiterlijk tegen heeft. Hij ziet er veel lomper uit dan ie is. Vooral in de passing is ie echt prima namelijk.

22 september 2023 om 16:32

Uit deze reactie blijkt wel dat je niet vaak naar Feyenoord kijkt. Trauner is de laatste wedstrijden ijzersterk bezig. Versnelt het spel enorm doordat hij een bal vaak maar 1x raakt en alle luchtduels zijn voor hem.

Ik ga er vanuit dat Trauner zondag gewoon speelt en Geertruida lekker op de rechtsback.

22 september 2023 om 16:33

Haha, jij ziet duidelijk geen wedstrijden van Feyenoord. Mag één of twee momentjes hebben die ik me kan herinneren in al die wedstrijden die hij gespeeld heeft, maar hoe hij tegen Celtic speelde, heb ik niemand liever naast Hancko dan Gernot. Maar soit, hopen dat hij er zondag bij is, toch altijd een betrouwbare schakel in de verdediging.

22 september 2023 om 16:33

Trauner is er zondag gewoon bij, en mét Trauner heeft Feyenoord juist meer kans om te winnen. Is één van de beste spelers

22 september 2023 om 16:35

Een soort Sutalo maar dan meer dan 20 miljoen goedkoper dus

22 september 2023 om 16:35

Je kan ook gewoon zeggen dat je hoopt dat Trauner niet mee doet want dan komt Brobby niet aan de bal. Dat je Trauner nog gaat vergelijken met van Beek hahaha echt kansloos zeg hahaha zondag lekker 3 punten ophalen.

22 september 2023 om 16:43

@marcel belediging voor Trauner om hem te vergelijken met Sutalo.

22 september 2023 om 16:45

"wel jammer dat Trauner er wellicht niet bij is, soort Van Beek"

Denk dat je zelf ook wel weet dat je nu lekker probeert uit te dagen. Zoals velen hierboven terecht aangeven is Trauner gewoon een goeie verdediger hoor. Kan z'n foutjes letterlijk op 1 hand tellen....na een vuurwerk ongeluk.

Ik ga er toch even op door....misschien heb jij meer gezien dan ik
Kan je de kansen die hij dit seizoen heeft weg gegeven even opsommen voor ons?

22 september 2023 om 16:46

Ja Sutalo haalt vooralsnog geen hoger niveau dan eerder aangehaalde Van Beek 🤐

22 september 2023 om 16:47



Trauner was de reden dat Feyenoord niet doorging tegen AS Roma..... en ook tegen Ajax vorig jaar was hij gewoon niet goed. Hij speelt veel beter dan verwacht alleen is het geen topspeler. voor NLse competitie prima maar zodra hij tegen een snellere speler speelt dan is het altijd weer lastig voor hem. neem nu van de week tegen Celtic, op een bepaald moment wordt hij bij de middenlijn afgetroeft en kan die speler zo door naar het goal als Geertruida daar niet gestaan had. Dat soort details kunnen bepalend zijn en ik weet het wij moeten niet zeuren met Gaai, Rensch en Salah Edine, zelfde laken een pak en ja dan speelt Trauner beter in maar Feyenoord is gewoon beter zonder Trauner. Dat is mijn punt, hierboven wordt het dan weer vergeleken met spelers van mijn club en wellicht had ik van beek voorbeeld er niet bij moeten halen maar in mijn ogen is Feyenoord beter zonder Trauner dat punt wilde ik maken niet meer niet minder.

22 september 2023 om 16:51

Ok....je kan dus over een x aantal maanden slechts 3 voorbeeldjes noemen.

Bedankt dat je mijn punt gemaakt hebt voor me, je overdrijft enorm met "zorgt er altijd voor dat de tegenstander een kans krijgt".

22 september 2023 om 16:52

Haha ik wist gewoon dat jij je hele betoog op die ene wedstrijd tegen Roma baseerde. 😂 Tegen Celtic gewoon een van de beste op het veld.

Feyenoord is zonder Trauner absoluut niet beter, al is het maar omdat Geertruida op de RB veel vrijer is in zijn rushes dan in het centrum.

22 september 2023 om 16:55

Ik dacht idd ook stiekem dat het over de goal van Dybala zou gaan. Tja, zo goed als Dybala is ie idd niet nee, maar je inderschat echt de voetballende kwaliteiten van Trauner heb ik het idee. Had vd Vaart laatst nog een analyse over.

22 september 2023 om 16:58

Goed voorbeeld, tegen Dybala... Hancko, Geert en in mindere mate Q kunnen dat ruimschoots compenseren met hun snelheid. Maar wat jij wil, als jij denkt dat Feyenoord beter is zonder Trauner, so be it.

22 september 2023 om 17:09

Klopt 1 van de mindere spelers, als ik steijn was ,zou ik hem zondag gewoon vrij laten. Heeft trouwens ook een waardeloze inspeelpas en een waardeloos gevoel voor positie kiezen.

22 september 2023 om 17:19

Xajacfa "waarbij Blind nog een Hazewindhond bij is"
Trauner is dus echt wel sneller dan blind.

Het lijkt goed te gaan met de geblesseerden.
- Ueda mss zondag al in de selectie
- Ivanusec lijkt ook korter te duren dan verwacht
- Bijlow traint al weer mee

Trauner is er zondag waarschijnlijk ook gewoon bij. Wel vertrouwen in een goed resultaat, maar absoluut geen "walk in the park" wat ik links en rechts lees

Zo niet Geertruida RCV en Nieuwkoop RB, ga je er echt amper op achteruit.

Ook wel hoopvol om te horen dat hij erop hintte dat Ivanusec misschien eerder terug is dan verwacht. Heb ergens stiekem de hoop dat hij Atletico haalt, al is dat tegen beter weten in wellicht.

22 september 2023 om 16:52

Vond hem tegen Celtic nog niet goed spelen maar schijnbaar hebben alle kroaten even een wenperiode in NL nodig want Sutalo en Sosa beide natuurlijk ook goede spelers als je basis speler bent bij nationale elftal van Kroatie spelen natuurlijk ook helemaal nog niet goed.

22 september 2023 om 16:58

Kom nou. Ivanusec speelde in zijn eerste wedstrijden zeer sterk, daar doet een minder potje tegen Celtic niks aan af.

Onze hele voorhoede was gewoon matig dinsdag, het gemis van een spits liet zich voelen. Van de opbouw tot de laatste pass, alles was zoeken - en de buitenspelers hadden daar vanzelfsprekend het meeste last van.

22 september 2023 om 17:27

Wederom laat je uit je reactie blijken Feyenoord niet te volgen. Dat is niet erg, maar vorm er dan ook geen mening over

Ben benieuwd hoe Ajax onder de druk gaat uitvoetballen. Marseille gaf Ajax nog relatief veel ruimte op hun eigen helft, dat zal zondag geenszins het geval zijn.

22 september 2023 om 16:23

Lange ballen op brobbey en hopen dat ie hem keer vaker dan 2x goed kan raken.

22 september 2023 om 17:02

Lange ballen op Brobbey is helemaal geen slecht idee. Denken dat hij een bal maar 2 keer goed kan raken is belachelijk en op basis daarvan denk ik dat je weinig Ajax gekeken hebt dit seizoen.

22 september 2023 om 19:20

Hoezo een goed idee? Hij gaat de duels van Hancko en Trauner niet winnen.

Best bizar, na al die jaren is Feyenoord voor het eerst echt de favoriet. Geluk dat wij thuis spelen dan wel, maar dan nog joh. Slot is echt een top coach, hoe hij het elftal klaar zetten vorig jaar vond ik echt indrukwekkend. Hopen op een mirakel. Is Ueda trouwens zeker niet fit?

22 september 2023 om 16:22

Nee, heel misschien bij de selectie, maar denk niet dat ie gaat invallen.

22 september 2023 om 16:22

Niet zeker, mss wel ...

22 september 2023 om 16:31

Dat waren we vorig jaar ook al Binny.....toen konden jullie het alleen nog niet zien.
Fijn dat de oogjes nu geopend zijn .

Overigens verwacht ik nog steeds gewoon een ouderwets lastige wedstrijd, maar hopelijk trekken we weer aan het langste eind.

22 september 2023 om 16:38

Denk dat dat nu makkelijk gezegd is dan toen, en uiteindelijk gaat het om de details. Net voor de 3-2 was er een wereldredding nodig van Wellenreuther op Kudus... ach het maakt ook niets uit. Hopelijk winnen wij en kunnen we het een beetje omkeren.

22 september 2023 om 16:45

Ach, we gingen de halve finale van de beker ook in als favoriet in ons eigen stadium nota bene en alsnog gingen we eraf.

Ajax blijft een vloek voor Feyenoord.

22 september 2023 om 16:49

Favoriet ben je vooraf toch? Niet achteraf

Maakt ook allemaal niet uit. Imo waren we het toen en zijn we het nu weer....hadden we het toen moeilijk en ga ik er helemaal niet van uit dat dat a.s. zondag zomaar heel anders is.

22 september 2023 om 17:54

Vorig jaar voor de beker was Feyenoord zeker de favoriet maar in de Arena in de competitie was ik en ook vele niet Ajacieden toch overtuigd dat Ajax de betere papieren had. Zeker door het thuisvoordeel. Ajax had toen 7 keer achter elkaar gewonnen en de voorsprong van Feyenoord was in die weken van 10 naar 3 punten geslonken geloof ik.Volgens mij had je toen het item bij Ziggo waar er een gecombineerd team samengesteld moest worden en had niemand Hancko omdat Bassey zijn draai gevonden had.

22 september 2023 om 18:19

Vorig jaar was Ajax voor mij alsnog licht favoriet (en voor de bookmakers). Nu idd niet. En ook vrij duidelijk niet. Maar goed, wij waren thuis tegen Fortuna ook favoriet. De bal is rond, het is 11 tegen 11 en als je meer scoort dan de tegenstander win je.

22 september 2023 om 19:03

Nu inderdaad vrij duidelijk niet. Vorig jaar voelde de halve finale beker nog als “het kan een keer gebeuren in een rampjaar dat je geen favoriet bent”. Dit jaar toch echt het besef dat het wat langer gaat duren. Gek genoeg is de ergste stress daarover wel verdwenen. Als ik Hato, Vos, Brobbey, Forbs en Taylor gisteren zie voetballen dan heb ik het idee dat er wel toekomst is en dat we kunnen bouwen aan een team dat gewoon weer voor de prijzen gaat voetballen. Nu gewoon morgen zonder veel schade doorkomen en dan keihard werken voor die derde plek.

22 september 2023 om 23:01

@scummy: waar jij aan refereert was bij VI en er was er eentje die alleen Ajacieden opstelde en dat was Waterreus. De rest heeft hard gelachen.

Hoe Feyenoord nou went of keert Ajax blijft geplaagd van de laatste 10 ontmoetingen heeft Feyenoord slechts 2x gewonnen en 1x een remise gespeeld.

22 september 2023 om 16:36

Ja en hoeveel punten heeft Ajax in de laatste 20 jaar laten liggen tegen Excelsior en Fortuna Sittard. Verleden zegt niets, nieuw jaar nieuwe teams. Het gaat om zondag en moge de beste winnen. Hopen dat Feyenoord dat is.

22 september 2023 om 17:34

Wil ik ook wel even beantwoorden, tegen Fortuna is er slecht maar 1x gelijk gespeeld van de 10 ontmoetingen de rest is allemaal in de voordeel van Ajax. Ik bekijk alleen dingen objectief, maar moge de beste winnen (Ajax natuurlijk) fijn weekend! 🥂

Kan de rest van het basiselftal niet ook even een snipperdag nemen, ik ga nog bijna vertrouwen krijgen in een resultaat

Trauner is verdedigend een belangrijke schakel en hoewel Nieuwkoop zich goed ontwikkeld heeft in België zal hij aanvallend waarschijnlijk niet kunnen brengen wat Geertruida als rechtsback brengt. Dacht eerst aan een kansen verhouding van 35% Ajax 65% Feyenoord. Nu zonder Ivanusec en Trauner wellicht 40%/60%.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren