Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot weigert in te gaan op Ajax-geruchten: ‘Dat is al vervelend genoeg’

Laatste update:

Feyenoord wacht woensdag in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker een lastige uitwedstrijd tegen FC Twente. Aankomend weekeinde staat ook De Klassieker tegen Ajax op het programma. Juist daarom ziet trainer Arne Slot het bekerduel met de Tukkers als een voordeel. “Anders had die wedstrijd van aanstaande zondag al constant door ons hoofd gegaan”, aldus Slot dinsdag op de persconferentie voorafgaand aan de ontmoeting met Twente. De Feyenoord-coach wil overigens niets weten van een eventuele toekomstige overstap naar Ajax.

Feyenoord speelde eind november in competitieverband met 0-0 gelijk op bezoek bij FC Twente. Afgelopen weekeinde hadden de Rotterdammers ook tegen FC Groningen (1-1) het betere van het spel, maar werd er opnieuw duur puntverlies geleden. De trainer van Feyenoord weet niet of zijn ploeg woensdagavond eenzelfde soort wedstrijd wacht als tijdens deze twee remises. “Beide wedstrijden zijn wel vergelijkbaar met elkaar. In beide duels gaven we zelf weinig weg, maar ik zou het wel fijn vinden als we eerder in de wedstrijd beginnen met het creëren van kansen”, vertelt Slot.

Hugo Borst: ‘Of Ajax dat aan zou durven? Volkomen schijt aan, natuurlijk’

De analist acht het niet onmogelijk dat Arne Slot bij Ajax terechtkomt.Lees artikel

“Je hebt te maken met een tegenstander die er ongelooflijk veel moeite, energie en kracht in stopt om het ons onmogelijk te maken om tot kansen te komen”, vervolgt de trainer van Feyenoord. “Ik heb het al vaker gezegd, je hebt ook te maken met een tegenstander die er ongelooflijk veel moeite, energie en kracht in stopt om het ons onmogelijk te maken om tot kansen te komen. Vijftien van de achttien ploegen trekken zich terug tegen ons. Dat is het mooie van het trainersvak, dat je je eigen speelwijze mag bepalen. Wij moeten vooral kijken naar wat wij beter kunnen doen.”

Voor Feyenoord belooft het geen gemakkelijke week te worden. Na de bekerwedstrijd tegen Twente wacht zondag De Klassieker tegen Ajax. Slot ziet het echter als een voordeel dat zijn club eerst in Enschede een uitwedstrijd in de TOTO KNVB Beker speelt tegen. “Als je thuis tegen een amateurclub had gemoeten had die wedstrijd van aanstaande zondag al constant door ons hoofd gegaan. Nu zijn we volledig op Twente gericht. We spelen tegen de nummer vijf van Nederland in een uitwedstrijd. Daar hebben we alle aandacht en focus voor nodig.”

Slot laat in aanloop naar het bekerduel weten dat hij niet van plan is om veel te rouleren. “Justin Bijlow gaat gewoon keepen. Wij hebben veertien, vijftien jongens die allemaal in de basis kunnen spelen. Dat tonen ze ook constant aan. Diezelfde jongens zitten voor morgen in m'n hoofd. We hebben gisteren alleen uitgelopen en vandaag een heel rustige training gehad. Ik laat rustig op me inwerken hoe iedereen daar uitgekomen is, daarna gaan we bepalen hoe we morgen starten.”

Slot werd door Hugo Borst in de AD Voetbalpodcast naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Erik ten Hag, mocht laatstgenoemde Ajax op korte termijn verlaten. "Weet je wat ik denk? Ik denk dat als Ten Hag weggaat, dat Ajax serieus aan Slot gaat denken, hoor", zo opperde Borst. "Of Ajax het aan zou durven? Volkomen schijt aan. Natuurlijk. Als je Berghuis weghaalt bij Feyenoord, waarom zou je dan de trainer niet weghalen?" In augustus vorig jaar werd Slot, toen nog trainer van AZ, door De Telegraaf gevraagd of hij de capaciteiten heeft om bij Ajax te werken. "Ik vind dat anderen mij moeten beoordelen", zei hij toen. "Ik wil ook niet praten over een functie die nu bezet is."

De oefenmeester van Feyenoord wil echter niets weten van dergelijke geruchten, zo laat hij dinsdag weten op de persconferentie in De Kuip. "Ik vind het überhaupt vervelend als we over die wedstrijd praten, terwijl we morgen tegen FC Twente moeten spelen", zo verduidelijkt Slot zijn standpunt. De bekerontmoeting met Twente van woensdagavond in de Grolsch Veste begint om 18.00 uur.

Zie jij Arne Slot ooit bij Ajax terechtkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch de trainer die elke topclub in Nederland zou willen hebben. Hij presteert niet alleen, maar ook voor de camera staat er totaal iemand anders dan ten Hag of Schmidt.

14 december 2021 om 15:36

Doet Ten Hag het tegenwoordig dan zo slecht voor de camera? In het begin was de kritiek op zijn media-optredens niet mals, maar tegenwoordig staat daar toch gewoon een zelfverzekerde kerel die goed uit zijn woorden komt?

Schmidt blijft een clown, maargoed.. schijnt een toptrainer te zijn.

14 december 2021 om 15:47

Ondanks veel blessures (als enige ploeg van de top 3) staat Schmidt bovenaan. Dus ja, hij zal echt wel iets goeds doen.
Ondanks dat ten Hag ook uit het oosten komt en doorgebroken is bij mijn clubje, vind ik Slot toch meer persoonlijkheid hebben dan te Hag. Het lijkt bij hem allemaal natuurlijker te komen dan bij ten Hag. Bij Schmidt blijf ik het vreemd vinden dat de interviews in het Engels gebeuren. Doe het in het Nederlands of in het Duits. Ik denk dat hij dan ook spontaner over komt.
Maar uiteindelijke gaat het om de resultaten. Waarbij het natuurlijk ook wel weer lastig is mensen te beoordelen. Ajax had het het vorige jaar lastig, en koopt bij wijze het kampioenschap door een spits van 22 miljoen te kopen. Natuurlijk is het geen garantie als je veel geld uitgeeft, maar Haller heeft zich inmiddels toch wel bewezen.

14 december 2021 om 15:48

Heb je zijn internationale interviews even gemist? Jij kunt Schmidt een clown vinden maar hij is communicatief een stuk vaardiger dan Ten Hag.

14 december 2021 om 15:53

@Rutger. Ik vind Ten Hag ook gegroeid voor de camera. Zegt bijna altijd dingen die hout snijden en gooit er tegenwoordig zelfs ook de nodige humor tegenaan. Hij zit lekker in z'n vel, dat zie je aan alles.

14 december 2021 om 15:57

Heel leuk allemaal, maar ze kunnen allemaal niet tippen aan Henk de Jong.

14 december 2021 om 15:59

Ten Hag. Die kan geen complimenten geven aan de tegenstander. Heb jij Ten Hag horen zeggen dat AZ en Utrecht verdiend hebben gewonnen? Het enige wat hij kan zeggen de tegenstander pakt punten en dat komt door onze fouten. Hij zegt niet dat de tegenstander punten pakt omdat ze die dag gewoon beter zijn. Het zou Ten Hag sieren als hij de tegenstander eens een compliment maakt. En door bijvoorbeeld eens gewoon eerlijk te zeggen dat de beste Nederlandse keeper van de eredivisie helemaal niet bij Ajax speelt want dat blijft hij ook maar volhouden.

14 december 2021 om 16:00

Kom op zeg, dat ten Hag een super goede trainer is staat buiten kijf. En dat hij met zelfvertrouwen voor de camera staat is ook duidelijk.

Dat hij goed uit z'n woorden komt is natuurlijk niet waar. Bijna elke zin die uit z'n mond komt bestaat uit maximaal 5 woorden. Het is niet dat hij heel soepel een verhaal staat te vertellen en dan nog dat accent erbij ook. Dat luistert allemaal niet heel lekker weg.

En daarbij ook nog dat rechterhandje van 'm erbij waarmee hij elke keer sneeuw mee weg lijkt staan te vegen...pffff. Nee geef me wat dat betreft Slot maar, stuk beter om naar te kijken en luisteren.

Maar goed, beter een super goede trainer dan die wat minder uitstraling heeft dan een trainer met flair die er niks van kan (en nee dan bedoel ik niet Slot), zo is het ook

14 december 2021 om 16:08

Wat is het laatste clowneske wat Schmidt gedaan heeft dan?

14 december 2021 om 18:13

@janssen:
Er spreken in Nederland veel meer mensen Engels dan Duits. Ik zou het persoonlijk dan ook raar vinden als een trainer in het Duits de pers te woord zou staan.

14 december 2021 om 20:00

Vergeleken bij Slot is Ten Hag natuurlijk wel een beetje een kwibus voor de camera. Maakt ook niet uit, niet iedereen is mediageniek.

14 december 2021 om 15:38

Net of je voor de camera de punten pakt?!

14 december 2021 om 15:40

Voor de camera is Slot beter. Maar voor de rest kan ik eigenlijk niks opnoemen waarom ik liever Slot zou hebben dan Ten Hag. Ten Hag staat als trainer op eenzame hoogte in Nederland qua prestaties.

14 december 2021 om 15:48

Ten Hag heeft een selectie die heel veel duurder is dan welke selectie ook. Als het niet loopt kopen ze wel weer een speler (zoals vorig jaar in de winterstop). Dus de prestaties kun je niet helemaal vergelijken.

14 december 2021 om 15:55

Nee precies, Ajax koopt een zak goals in de vorm van Haller. Kost meer dan de hele Feyenoord selectie bij elkaar gekscherend gezegd.

14 december 2021 om 15:56

Haha 😂 is ook erg moeilijk he met een schatkist die gevuld is.vindt wat slot dit seizoen doet beter dan wat ten hag laat zien maar goed.

14 december 2021 om 15:57

Ze hebben overeenkomsten. Beide uit het oosten, nuchterheid en dezelfde kapper.

14 december 2021 om 16:04

@Sir Paul, klopt en dat heeft Ajax zelf gedaan door speler als Haller te kunnen kopen. Feyenoord heeft de afgelopen jaren helemaal niets gedaan en dus ook geen vermogen opgebouwd.

14 december 2021 om 16:05

die shatkist is dan ook mede gevuld door zijn eigen prestaties,
geld komt niet uit de lucht vallen he

14 december 2021 om 16:10

@Janssen, We kunnen de situaties niet vergelijken? Waarom zeg je dan dat elke Nederlandse club Slot zou moeten willen. Je weet dus helemaal niet hoe hij onder bepaalde omstandigheden is, omdat de situaties dus verschillen. Je spreekt jezelf dan toch tegen?

14 december 2021 om 16:13

Modric maar daar ging het toch niet om?
Of ajax en Feyenoord wel wat heeft gedaan. Er wordt gezegd dat ten hag op eenzame hoogte staat. Maar dat is innerrent aan de selectie die ajax heeft toch. Je kan eigenlijk zeggen dat ten Hag met ajax in de eredivisie ondermaats presteert en betekend dus dat hij de groep niet genoeg kan motiveren. Dus staat hij dan op eenzame hoogte??
Nee denk het niet zet Slot bij Ajax neer en je heb hetzelfde resultaat.

14 december 2021 om 16:15

Ik vind de prestaties van slot anders knapper dan ten Hag. Slot maakt van Feyenoord en Az gewoon een titelkandidaat met zeer klein budget wat onwijs knap is. Als Ajax het in de winterstop lastig heeft kopen ze gewoon een spits als Haller. Die is even duur als de hele basiself van beide team? Makkelijk presteren met het beste team hè. Ten Hag en Ajax vind ik anders best tegenvallen dit seizoen in de competitie. Ajax heeft veel puntenverlies geleden en hoort toch ruim voor te staan op zowel psv als Feyenoord.

14 december 2021 om 16:18

Klopt Modric. Blijft staan dat op dit moment Slot en Ten Hag vergelijken oneerlijk is vanwege het budget.

14 december 2021 om 17:08

Beiden gewoon geweldige coaches. Ik snap de discussie niet zo. Slot doet het geweldig maar Ten Hag ook in de CL waar hij vaak ook weer minder middelen heeft als zijn tegenstander zoals Slot dat heeft in de Eredivisie. Slot komt idd wat beter uit zijn woorden maar dat maakt Ten Hag geen veel mindere coach ino

14 december 2021 om 15:50

Ach, als Ajacied ben ik hardstikke blij met Ten Hag, hoe awkward hij soms ook is voor de camera. Doet niets af aan het feit dat ik Slot ook een hele goede trainer vind, en Schmidt ook (al ben ik daarin 1 van de weinigen geloof ik). Er zijn wel eens tijden geweest dat de trainerspositie bij de top 3 minder sterk bezet was.

14 december 2021 om 16:32

Ewoud, ik vind Ten Hag echt een top strateeg. Denk dat Ajax zich geen betere kan wensen momenteel.

14 december 2021 om 15:52

Ik vind Schmidt en Ten Hag vrij netjes voor de camera. Verder is Slot idd de kroonprins vd Nederlandse trainersgilde zoals Maaskant ooit mooi omschreven werd. Slot heeft in tegenstelling tot Maaskant alles in zich een topcoach te worden. Nuchter verstand, verwoord zich uitstekend en heeft een bovengemiddelde kijk op het spelletje. Toevallig weet ik van zn broer dat hij oorspronkelijk uit een Ajax familie komt. Hij(zn broer) zei na Slots overstap vanaf AZ,nu moeten we maar voor Feyenoord zijn😅. Was voor mn werk in Bergentheim waar zn broer in een eenvoudig rijtjeshuis woont. Hele aardige man. Toch geloof ik dat Slot nu niet zo snel meer naar Ajax zal gaan. Als hij 2 jaar goed met Feyenoord presteert kan ie ook naar de PL. Ik zie Bosz wel terugkeren bij Ajax.

14 december 2021 om 20:08

Wat er voor die camera gebeurt is toch hartstikke onbelangrijk. Dat toont Ten Hag juist aan. Een absolute toptrainer met een slechte presentatie. Niks mis mee.

Wel irritant dat er in elk feyenoord artikel de afgelopen dagen gesproken wordt over die ondeugende teams die zich ingraven tegen Feyenoord. Nou nou, zo zo. Foei, niet zo naar doen tegen de mannen van Slot.

14 december 2021 om 15:51

Mee eens! Het is die ploegen hun goedrecht om zo te spelen. Uiteindelijk telt het niet hoe je gespeeld hebt, maar hoeveel punten je onder aan de streep verzameld hebt.

14 december 2021 om 15:51

Precies ... Open huis houden en lekker meevoetballen ...

14 december 2021 om 15:54

Mee eens. Het is aan Feyenoord (of andere topclub) daar mee om te gaan. Het enige is wel dat vanaf minuut 70 je de tv net zo goed kan uitzetten. Dan begint het theater, daar gaat de scheids niet goed mee om helaas, maar het begint bij zo een speler als zondag bij Groningen die maar bleef vallen en dan gerust blijft liggen, minuten lang. Was tegen Ajax ook meen ik. Dat heeft niets met ingraven te maken, of met lange halen..

14 december 2021 om 16:05

Wat mij betreft hoeft Twente zich niet helemaal in te graven tegen Feyenoord, ze mogen best van eigen kracht uitgaan als je 5e staat in de competitie. Twente creëerde de vorige wedstrijd tegen Feyenoord nagenoeg niets, maar dat lag niet alleen aan Feyenoord in mijn ogen. Ik denk dat het weer een spannende strijd gaat worden morgen.

14 december 2021 om 16:15

Tees de vorige wedstrijd begon Twente met druk zetten en vond dat ze dat goed deden. Het verbaasde mij dat ze overschakelde naar de bus parkeer tacktiek Feyenoord had moeite om
Onder die druk uit te komen

14 december 2021 om 16:40

Ja daar heeft Twente wel vaker een handje van, sterk beginnen en dan later afzwakken. Ik hoop vooral op een heerlijk bekeravondje met 2 teams die willen voetballen. Heel erg jammer dat we 2 keer Feyenoord thuis missen, om bij te zijn als Twente supporter.

14 december 2021 om 17:26

Ja geloof ik zijn voor jullie wel 1 van de wedstrijden hé?
Ik heb er op zich niet rouwig om dat er bij deze geen publiek aanwezig is ook al is het wel verschrikkelijk saai

14 december 2021 om 16:11

@Rudeboy65
Ik snap wat je bedoelt maar het kan ook zijn dat sommigen verbaasd zijn dat dit gebeurt tegen Feyenoord. In het verleden hadden clubs vaker het gevoel dat er tegen Feyenoord makkelijk wat te halen viel, nu is Feyenoord zover dat andere clubs zich meer ingraven om een punt te pakken, dat is toch wel progressie. Met Slot spelen we ook veel meer op de helft van de tegenstander, met Advocaat gebeurde dat te vaak niet.

14 december 2021 om 23:27



Daar heb je zeker een punt Ramondiaz.
Maar de echte groei zit hem er volgens mij dan in om er verder ook geen aandacht aan te geven.
Zoiets als, ze kwamen met een goede tactiek en wij kwamen er niet voldoende door.
Maar hoe dan ook, het kan zeer ergerlijk zijn. Over 3 maanden baal ik nog dat we verloren tegen Willem II dat niets creã«rde.

14 december 2021 om 17:27

Dat zegt slot toch zelf ook dat dat het mooie aan het trainersvak is dat iedereen ze eigen speelstijl mag verzinnen…

In één vraag zagen aan de stoelpoten van zowel de trainer van Feyenoord als die van Ajax, die beiden prima op hun plek zitten bij hun clubs. Grote klasse van de betreffende 'journalist'!

Dit zijn toch geen geruchten? Het is een mening van Borst en voorheen ook Driessen, prima dat die mensen hun mening geven, maar beetje irritant dat je Slot moet lastigvallen met dit soort domme vragen.

FC Twente zal morgenavond (net als alle andere clubs, ik weet het wel..) het thuispubliek erg missen. Een volle GV, bekervoetbal en avondwedstrijd hebben zoveel meer sfeer, dat sterkt de ploeg vaak.
Gezien de vorige wedstrijd tegen Feyenoord denk ik dat de Rotterdammers een makkelijk pot krijgen in aanloop naar Ajax.

Opzich maakt het met de huidge stand voor mij niet uit dat Twente uit de beker zou gaan. Echter een finale in een volle kuip is ook wel weer eens mooi

14 december 2021 om 16:58

frituur

"pzich maakt het met de huidge stand voor mij niet uit dat Twente uit de beker zou gaan.'

Maar mochten zij er uitgaan, hopelijk morgen een slijtage slag..lekker verlengen en strafschoppen. Maak die Rotterdammers maar lekker moe

14 december 2021 om 17:45

Haha en dan zelf zondag in de problemen komen bij PEC

14 december 2021 om 18:04

competitie duurt nog lang..bijna over helft..dus nog genoeg tijd om goed te zetten

Ik denk dat Slot gelijk heeft en dat je beter tegen een goede tegenstander kan spelen dan tegen een gemakkelijke. Je loopt in het laatste geval juist gemakkelijker blessures op en je neemt het gemakkelijk op, dit kan doorwerken naar de volgende wedstrijd.
Ajax krijgt een makkie, speel je moeizaam, lukt het allemaal niet dan krijg je irritaties en dat neem je mee naar de volgende wedsrijd.
Slot naar Ajax? Ik denk dat hij nog eerder naar het buitenland verrekt dan ten Hag. Slot staat denk ik eerder open voor meer clubs dan ten Hag. De media heeft hem laten denken dat hij alleen goed is voor de top en daar gaat hij dan ook voor, terwijl we nu toch zo langzamerhand moeten weten wat onze plaats is? De middenmoot in het buitenland.
Dat geldt voor ALLE spelers, trainers en managers.
Niets om je voor te schamen, gewoon de realiteit
Zelf onze praatprogramma's zijn beneden peil

1 iemand oppert zoiets in een podcast en meteen maken mensen er weer geruchten van. Dit is een verzonnen iets. Een gedachte van iemand. Neem dat toch niet serieus. Dat de media er meteen weer een ding van maakt en hem daar vragen over stelt is gewoon te triest voor woorden. Dan weet je ook niet meer wat je moet verzinnen

14 december 2021 om 16:50

Soccerfan, we clicken en reageren massaal o ironie. Inhoudelijk heb je volkomen gelijk natuurlijk.

Lijkt mij wel frustrerend als coach.

Iemand roept wat p tv, dan gaan journalisten vragen.

Alsof Slot zou zeggen, Ja!!! Mocht Erik weggaan dan en ik zeeer bereid hem op te volgen. Als Feyenoord mij niet wil laten gaan, ga ik staken of expres wedstrijden verliezen.

Laat die man met rust. Hij doet het erg leuk. Veel fans en voetbal liefhebbers genieten ervan. Geef de club rust ipv steeds reageren op onzin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren