Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot wakkert zorgen over Timber verder aan: ‘De voortekenen zijn niet goed’

Laatste update:

Quinten Timber heeft het veld tijdens het benefietduel met FC Emmen geblesseerd verlaten. Ruim tien minuten voor het rustsignaal moest de middenvelder bij een 2-0 tussenstand naar de kant gedragen worden; zijn vervanger was Mats Wieffer. Timber leek zich te verstappen en hij greep naar zijn enkel, waar hij niet op kon staan. Het is ook bij trainer Arne Slot nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is, zo laat hij voor de camera van ESPN weten na de 5-0 overwinning.

Het uitvallen van Timber is een forse tegenvaller voor Feyenoord, dat afgelopen week ook al te horen kreeg dat Gernot Trauner een groot deel van de tweede seizoenshelft zal moeten missen. De Oostenrijkse verdediger staat een aantal maanden aan de kant, omdat hij een knieblessure heeft opgelopen. Op 8 januari staat het eerste Eredivisie-duel al op het programma voor de Rotterdammers, die het opnemen tegen FC Utrecht.

Slot kan direct na afloop van de wedstrijd de zorgen om Timber nog niet wegnemen. Integendeel. “Ik heb nog niets gehoord over Timber, maar hij verstapte zich en dat is niet fijn. Kijk, daar maak ik me ook zorgen om. Als hij een schop krijgt kan ik nog denken: het kan meevallen. Maar als er voor ons gevoel niets gebeurt en de pijn is wel dusdanig heftig dat je zó het veld af moet, dan zijn de voortekenen niet positief. Laten we het afwachten.”

“Daarom is het belangrijk dat niet alleen de eerste elf spelers een goede wedstrijd spelen, maar dat ook de jongens die er later binnen de lijnen kwamen presteren”, vervolgt Slot op een positieve noot. Onder meer Wieffer, de vervanger van Timber, liet een goede indruk achter op de coach. “Mats is een slimme speler die als centrale verdediger vooral aan de bal heel goed is. Wel kan hij nog fanatieker optreden op het middenveld”, aldus de oefenmeester.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Schiet lekker op zo. Met dit tempo hou je geen speler meer over. Hopen dat het meevalt.

28 december 2022 om 15:01

Het zit niet mee. Zeker gezien ons zware programma.

28 december 2022 om 15:10

Ajax heeft geluk. Ik vind het ergens wel jammer want nu loopt schreuder wrs niet snel tegen de lamp. Feyenoord mist twee belangrijke krachten en psv heeft zijn sterspeler (en aangever op Luuk de Jong) verkocht. Grote kans dat zij alsnog kampioen worden!

28 december 2022 om 15:18

Ook nog te bedenken dat Kokcu geschorst is bij de volgende gele kaart. Dan is in een keer je blok op het middenveld weg.

28 december 2022 om 15:23

is transfer periode. Dus kan nu nog opgelost worden

28 december 2022 om 15:47

Precies, geen probleem. Die eventuele nieuweling is in notime opgetraind en kent de mechanismen binnen het team feilloos!

28 december 2022 om 17:38

Zeker met het geld dat Feyenoord heeft gaan ze zeker een topper halen !

Hopen dat het meevalt. Anders moeten Wieffer en Bullaude maar op gaan staan.

Blessures op precies de twee posities waar Feyenoord het niet kan veroorloven. Ik had al weinig vertrouwen op het kampioenschap maar zonder Timber en Trauner kunnen we het wel helemaal vergeten. Zeker ook aangezien Wieffer een belangrijk alternatief is voor beide posities.

Na Trauner ook Timber die waarschijnlijk de wedstrijd tegen Ajax gaat missen. Dat zijn twee enorme dompers voor Feyenoord zeg. Het zit ze echt niet mee. Nu moeten ze wel de transfermarkt op voor een wat verdedigende middenvelder.

28 december 2022 om 15:21

Ze lopen daae alleen maar te zeiken op timber joh. Denk niet dat ze hem heel erg gaan missen.

28 december 2022 om 15:33

Hoe kom je daar nou weer bij? Bijna iedereen is gewoon tevreden over hem.



Dit is een zware blessure is er minimaal 6 weken uit.. Nu snel schakelen en Edgar Ie transfervrij binnen halen. Kent de club en is nog op een goede leeftijd

28 december 2022 om 15:14

Enig idee waarom je een speler erbij wilt halen die reeds bijna 1 jaar zonder clubvoetbal zit?

28 december 2022 om 15:17

Dan kan je nog beter Rakitskyi transfervrij oppikken. 50+ interlands achter zijn naam, stoot aan ervaring, gratis op te pikken, wedstrijdfit.

28 december 2022 om 15:15

Ik heb de laatste tijd veel pogingen om een leuke (troll) reactie te plaatsen gezien, maar deze spant toch aardig de kroon.

Ot: net op het moment dat je het zwaarste gedeelte van de competitie in gaat, verlies je zowel Trauner als Timber binnen 7 dagen. Ik hou me hart vast voor de komende weken..

28 december 2022 om 15:20

Feyenoord is armoedig en heeft niet veel geld te besteden Ie en Spajic zijn beiden transfervrij en zullen weinig aanpassingstijd nodig hebben. Prima opties achter Geertruida om de blessure van Trauner op te vangen. Contract van zes maanden geven met normaal salaris

28 december 2022 om 15:30

Hoe kom je erbij dat Feyenoord, die nog een eigen vermogen heeft van rond de 40 miljoen, armoedig is? Zit niet zo raar te lullen man. We hoeven niet in een vijver te vissen naar een Spajic of een Ie die weldegelijk conditioneel aanpassingsproblemen zullen hebben.

28 december 2022 om 18:11

In het jaarverslag van Feyenoord staat is het eigen vermogen gedurende boekjaar 2021-2022 gedaald is van 1.6 naar 1 miljoen. Door de transfers zullen ze vast wat te besteden hebben maar het is ook weer niet zo dat ze erven 10-15 miljoen tegenaan kunnen gooien. Volgens mij hebben ze in de zomer al vrij veel geinvesteerd en denk dat je van verkopen als Sinisterra en Senesi ook nooit 100% van de transfersom ontvangt.

Lekker dit. Trauner is wat mij betreft nog belangrijker maar Timber wordt ook steeds belangrijker. Wordt een lastige januari zo.

Pfff straks zijn we in Enschede ineens zowel Hilgers als Zerrouki kwijt omdat ze in Rotterdam allemaal geblesseerd raken. Als ze maar weten dat er geen korting op staat als je er twee tegelijk koopt.

28 december 2022 om 15:22

Denk 13/14 miljoen zoveel heeft Feyenoord niet te besteden. Timber gewoon opvangen met Bullaude en Wieffer en centraal achterin transfervrij Edgar Ie of Uros Spajic voor een halfjaar halen

28 december 2022 om 15:23

Dat zou een openingsbod met potentie zijn

28 december 2022 om 15:40

Wat een onzin dat Feyenoord niet veel te besteden heeft. Ze hebben een eigen vermogen van 40 miljoen. Ie of Spajic gaan ze echt niet halen.

Ik denk ook niet dat ze bij Twente aan gaan kloppen omdat het teveel geld kost. Is hun goed recht natuurlijk om te vragen.

28 december 2022 om 17:52

@arsenal890,

Volgens mij klopt er niks van deze cijfers. In het jaarverslag was het volgens mij net positief, als ik het me goed herinner. Ze zullen vast nog wel wat van het transfer geld over hebben maar het is echt niet zo dat Feyenoord heel veel te besteden heeft.

28 december 2022 om 18:28

Mwah, 13 a 14 miljoen voor Hilgers en Zerrouki samen zou ik niet weigeren. Dat is 6 om 8 miljoen en zijn bedragen waar Twente heel veel leuke dingen voor kan doen. Pleguezuelo is een prima vervanger gebleken. Wel zaak om daarachter dan wat te doen want met alleen Bruns red je het niet. En Zerrouki moet je komende zomer toch vervangen, dus ik zie in dat geval wel graag Kjolo een half jaar naast Sadilek. En ook Brama en Vlap hebben laten zien controlerend te kunnen spelen + met Steijn en Ugalde op 10 heb je voldoende keuzes op het middenveld.

Puur hypothetisch, maar verkoop je Zerrouki en Hilgers nu voor 14 miljoen heb je én een mooie transfersom én hoef je komende zomer minder te vervangen en kunnen Steijn / Kjolo mooi meters maken op eredivisieniveau. Ervan uitgaande dat we ook Smal en Brenet kwijtraken deze zomer, betekent dat een grote verandering qua basiself. Aan een Feyenoord en AZ (vorig seizoen) zie je dat dat niet zo evident is. En als Twente dit seizoen 4e of 5e wordt hebben ze het gewoon weer goed gedaan, en zelfs zonder Hilgers en Zerrouki zie ik Twente nog wel als favoriet.

28 december 2022 om 15:26

Ik denk niet dat feyenoord bij twente aan gaat kloppen. Zei weten zelf ook wel dat streuer een te goede onderhandelaar is. Dat gaat feyenoord nooit betalen.

28 december 2022 om 15:54

volgens 1908 gaat Feyenoord niet bij Twente aankloppen. weet niet of dit veranderd als Timber er maanden naast staat maar zou me geen zorgen maken, staan niet op de lijst hier.

28 december 2022 om 17:34

Geen zorgen, er is geen interesse in Hilgers en Zerrouki. Niemand bij Feyenoord is dom genoeg om aan die "concurrenten"-tax van Streuer te beginnen.

28 december 2022 om 18:26

Verstandige mensen bij Feyenoord, ze gaan trouwens niet voor veel minder weg naar het buitenland hoor.

28 december 2022 om 18:32

Sinds wanneer is er een "concurrenten-tax" dan? Nieuw voor mij. Waar komt trouwens die aversie van alle Feyenoorders over Streuer vandaan? Omdat hij netjes antwoord geeft als iemand van de media hem wat vraagt? Het is niet zo dat hij zelf de media bewust opzoekt om te zeggen dat hij er niks mee kan totdat clubs met een bod komen. Gevalletje media zoekt nieuws die er niet is.

28 december 2022 om 20:00

Streuer heeft in de zomer periode gezegd dat hij Feyenoord als concurrent ziet, en ze dus meer moeten betalen. Of was het de hoofdprijs? Exacte verwoording ontgaat me. Betekend in ieder geval hetzelfde. Begrijp me ook niet verkeerd: dat is gewoon verstandig van Twente en absoluut hun goed recht. Eveneens vind ik het verstandig dat Feyenoord dan gewoon verder gaat kijken.

En die aversie richting Streuer is omdat hij wel degelijk de media opzoekt. Bij elk onbevestigde gerucht of andere poep of scheet volgen er gelijk minimaal 3 artikelen en interviews met wat Streuer er van vindt. Moet hij zelf weten, maar je moet dan niet roepen dat je dingen niet via de media wil spelen. Schijnheilig noem je dat.

28 december 2022 om 20:34

Hij zoekt het niet op, maar geeft antwoorden. Twentewatchers Ten Voorde en Van Wissink zitten er vaak bovenop en vragen Streuer op de man af (en hij geeft vaak gewoon antwoord). Dat items van deze 2 breeduit worden opgepakt, daar heeft Streuer geen enkele vinger in de pap.

28 december 2022 om 22:05

Dan ben je nog steeds alles via de media aan het spelen, ongeacht wie de vraag stelt. "geen commentaar", "hier ga ik verder niet op in". Ongeveer elke andere club reageert op een soortgelijke manier op dat soort vragen omtrent een transfer.
Streuer weet donders goed dat het breed uitgemeten wordt. Daarom gaat hij op de vragen in. En omdat de clubwatchers er mee komen kan hij doen alsof z'n neus bloed. Maar het is hem ook moeilijk kwalijk te nemen, aangezien z'n achterban het als zoete koek slikt.

29 december 2022 om 08:11

Er is ons Tukkers jarenlang van alles achter gehouden en we weten allemaal waar dat toe heeft geleid. Dat Van der Kraan en Streuer open en eerlijk zijn is een verademing.
Voor een Feyenoorder zal het vast frustrerend zijn ofzo gezien de reacties op Streuer. Maar daar hebben we gelukkig weinig mee te maken.

29 december 2022 om 11:33

Ik zou de media-geilheid van Streuer eerder irritant dan vervelend noemen. En wat er jullie allemaal achter is gehouden zal de gemiddelde Feyenoorder dan weer niks uit maken. En ach, waar het toe heeft geleid? Uiteindelijk zijn de Tukkers gewoon gematst, dus dat valt allemaal ook wel mee.

Oei, na Trauner nu ook Timber er (naar alle waarschijnlijkheid) lang uit.. Dat is een flinke domper en kan sportief best wel gevolgen hebben. PSV, ondanks de verkoop van Gakpo, straks lachende derde gezien de sportieve en bestuurlijke onrust bij Ajax?

Heel jammer, had hem en graag bij Oranje gezien en graag bij Ajax gezien. Hopelijk valt het mee voor hem, een belangrijke speler voor Feyenoord.

28 december 2022 om 15:56

zeker jammer. ook gezien dat wanneer Kokcu nog 1 gele kaart krijgt hij geschorst is. dan is je blok Timber/kokcu in een klap weg. met ons moeilijke programma zou ik dat echt kut vinden.

28 december 2022 om 16:36

Dat zou veel zijn 2 belangrijke spelers voor Feyenoord eruit maar Slot kan veel en als het team staat.....

28 december 2022 om 16:56

Maar toch zonder Kokcu en Timber is het niet veel. We gaan het zien. hopelijk valt het allemaal mee.

Nooit erg in gehad, maar god wat lijkt die jongen op zijn broer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren