Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot neemt vier talenten van Feyenoord Academy mee op trainingskamp naar Spanje

Laatste update:

Feyenoord vertrekt maandag op trainingskamp naar Spanje. Arne Slot heeft vier talenten meegenomen die hij van dichtbij aan het werk wil zien. De Rotterdammers oefenen aan het einde van de week tegen FSV Mainz 05, dat momenteel zestiende staat in de Bundesliga.

Feyenoord verblijft van maandag tot en met zaterdag in het Spaanse Marbella, waar Slot met zijn team gaat toewerken naar de tweede seizoenshelft. Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki ontbreken in de selectie wegens interlandverplichtingen.

Slot neemt de talenten Givairo Read, Thijs Kraaijeveld, Jaden Slory en Nesto Groen mee vanuit de Feyenoord Academy om hen van dichtbij aan het werk te kunnen zien. Het contract van Slory loopt aan het einde van dit seizoen af. “De komende weken kunnen weleens doorslaggevend worden in het wel of niet verlengen van zijn contract”, liet Feyenoord Youth Watcher vorige week weten op X.

De Rotterdammers hervatten de Eredivisie op zondag 14 januari met een thuiswedstrijd tegen NEC. Daarna volgt een uitduel met Vitesse en een thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker tegen de winnaar van het duel tussen PSV en FC Twente. De Tukkers komen op 28 januari sowieso al langs voor de competitiewedstrijd.

De volledige selectie van Feyenoord op het trainingskamp in Marbella


Justin Bijlow
Timon Wellenreuther
Kostas Lamprou
Mikki van Sas

Lutsharel Geertruida
Quilindschy Hartman
Dávid Hancko
Gernot Trauner
Bart Nieuwkoop
Thomas Beelen
Marcos Lopez
Givairo Read

Quinten Timber
Ondrej Lingr
Mats Wieffer
Thomas van den Belt
Antoni Milambo
Gjivai Zechiël
Thijs Kraaijeveld

Santiago Gimenez
Luka Ivanusec
Igor Paixão
Calvin Stengs
Javairô Dilrosun
Leo Sauer
Jaden Slory
Nesto Groen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk en aardig, maar we weten hoe veel kansen de jonge talenten krijgen bij Slot. Verder wel een goede trainer, maar er zijn genoeg momenten geweest waarbij hij wat talenten had kunnen belonen met een invalbeurt

1 januari 2024 om 19:20

Geef eens een voorbeeld van die momenten dan? Slot geeft zelfs speeltijd aan talenten tijdens cruciale wedstrijden of bij een achterstand, zoals Milambo tegen Lazio, PSV en Atletico en Sauer tegen Atletico, RKC, Sparta en Volendam.

In de wedstrijden waarin we ruim wonnen, kreeg er ook telkens wel een jeugdspeler minuten. Zelfs als dure aankopen daardoor op de bank bleven.
Waar het idee vandaan komt dat Slot de jeugd geen kans geeft, is me echt een raadsel. Dat het steeds moeilijker wordt om als jeugdspeler mee te draaien lijkt me dan wel weer logisch.
De tijd dat we uit ellende jongens lieten doorstromen is gelukkig voorbij.

1 januari 2024 om 19:32

Sauer heeft dit seizoen 450 minuten gemaakt. Milambo heeft dit seizoen 115 minuten gemaakt. Zechiël heeft 25 minuten gemaakt. Slot geeft jeugd gewoon echt geen kans tenzij er geen andere behoorlijke opties zijn.

Verder geeft hij de jeugd echt niet altijd de kans als we ruim voorstaan. Neem bijv. een wedstrijd net voor de winterstop tegen Heracles. Toen stonden we 0-4 voor en bracht hij ook geen enkele jeugdspeler.

1 januari 2024 om 20:00

VD Belt heeft dit seizoen 72 minuten gemaakt, Lingr 147, Dilrosun 207, Lopez 205 en Beelen 277. Allemaal (dure) aankopen die ook weinig minuten krijgen. Als je kwaliteit hebt, speel je onder Slot.

Tegen Heracles inderdaad geen jeugdspelers ingebracht, maar wel VD Belt, Lopez, Lingr en Beelen die verder nauwelijks minuten krijgen.

1 januari 2024 om 20:50

Exact, spelers moeten zich eerste bewijzen voordat ze minuten krijgen. Daardoor is onder Slot in 3 jaar tijd Hartman de enige speler geweest die is doorgebroken.

Wat dat betreft deed Advocaat het misschien zelfs nog wel beter. Onder hem kregen Kokcu en vooral Geertruida voor het eerst echt de kans. Echter staat ook hij niet echt bekend als coach die de jeugd de kans geeft. Coaches die dat wel doen geven de eigen jeugd namelijk het voordeel van de twijfel.

Zolang een Minteh, die niet van ons is en nooit presteert, de voorkeur krijgt boven Sauer weiger ik Sloot een coach te noemen die jeugd een echte kans geeft.

1 januari 2024 om 21:23

Kokcu en Geertruida waren dan ook exceptionele talenten, die breken altijd wel door. Onder Advocaat debuteerden ook jongens als Wehrmann en El Bouchataoui. Daarvoor mochten Bannis, Burger en Vente debuteren.

Het moet geen doel op zich zijn om zoveel mogelijk jeugd te laten spelen. Als de prestaties de komende jaren blijven verbeteren, zullen we zelfs minder en minder jeugd zien doorbreken.

Je ziet nu al dat spelers die enkele jaren geleden grote talenten leken, het niet meer redden. Denk maar aan Hartjes, Hall en Dermane Karim.

De club probeert dit nu op te vangen door spelers als Read (volendam) en Zaal (heerenveen) te halen voor in de jeugd, terwijl die al op het hoogste niveau hebben gespeeld. Ook Van Sas halen we bij Manchester City weg omdat er simpelweg niet zo'n goede keeper in de opleiding rondloopt.

2 januari 2024 om 08:27

De vraag is, wanneer geef je een talent de kans?

Hoeveel talenten krijgen er momenteel bij Bosz de kans?

Babadi in het begin, maar nu ook niet meer.

En thats it.

Ajax laat Hato spelen, maar dat is vooral meer uit armoede dan dat ze dat zouden willen in het begin.

2 januari 2024 om 12:17

@mikeyduff, was het maar alleen Hato (en Vos maar die is al 2 maanden geblesseerd maar zit al wel op 400 minuten). Hlynsson staat inmiddels al op meer dan 1000 minuten dit seizoen. Martha ook al veels te veel minuten.

Verder is de eerder doorgebroken jeugd ook nog vrij jong. Rensch is ook nog maar 20 en Taylor, 21.

Nou, Feyenoord neemt talenten mee op trainingskamp. Dat lijkt mij vrij normaal en logisch, al vind ik vier wat weinig. Hebben ze er niet meer die mee hadden gekund? Zeker door ontbreken van een aantal internationals.

1 januari 2024 om 19:24

Dit zijn er al 27, heel veel meer meenemen heeft geen zin. Verder zijn Zechiel, Sauer en Milambo dit seizoen bij de selectie gekomen en kom je dus op 7 jeugdspelers in je selectie.
Dan komen Timber, Nieuwkoop, Hartman, Geertruida en Bijlow ook nog eens (indirect) uit de opleiding.

1 januari 2024 om 19:29

Ja ok. Dus die 'vier' is niet helemaal juist inderdaad. Bedankt.

2 januari 2024 om 08:24

Laten we idd anders even 50 man meenemen op een trainingskamp haha.

Is dit nu werkelijk zo bijzonder en nieuwswaardig?
Al jaren lang nemen praktisch alle clubs jeugdspelers op in hun 'trainingskamp' selecties.

1 januari 2024 om 19:56

Bijzonder, nee. Nieuwswaardig, ja. Net zoals er vaak van tevoren artikelen over opstellingen worden geplaatst, voorafgaand een wedstrijd. De meeste mensen vinden het wel interessant om te lezen welke eventuele talenten eraan komen

2 januari 2024 om 11:44

Als dat dus blijkbaar zo interessant en nieuwswaardig is, plaats het dan van elke club en wees daarin niet selectief.
Ook voor het seizoen nemen veel clubs vaak jeugd mee, veelal ook om positiespelletje te kunnen spelen en daarvoor dus genoeg spelers hebben.

2 januari 2024 om 12:29

De meeste mensen vinden het nou eenmaal interessant van de grote clubs van Nederland. Bij alle artikelen wordt er een keuze gemaakt of het voor een groot publiek interessant is. Daarom worden er meer artikelen geplaatst over de eventuele Mbappe transfer dan over een transfer van een speler van RKC. Als er van elke club alles wordt geplaatst wordt het een onoverzichtelijke zooi op vz

De vraag is waarom Wiefer er niet bij is.

1 januari 2024 om 20:52

Is Wieffer er niet bij dan? Hierboven staat hij gewoon in de lijst en op FR12 heb ik niets over hem gelezen?

1 januari 2024 om 21:32

nu (weer) wel idd. Eerder op de dag maakte ook FR12 er melding van dat Feyenoord zou hebben gemeld dat Wieffer niet mee zou gaan (zonder opgave van reden).

Ik hoop echt dat Read zich laat zien.

Zie in hem en Giersthove echt wel de toekomstige RB en RCV van Feyenoord. 2 hele grote talenten.

Kraaijeveld komt er ook wel. Ik vind het jammer dat Sliti niet mee is, ook een geweldig talent, maar ik denk dat de afweging Sliti/Slory was en dat ze Slory even willen paaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren