Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot leidt training van Feyenoord met een brace na spierblessure op donderdag

Laatste update:

Arne Slot leidt de vrijdagtraining van Feyenoord op het trainingskamp in Marbella met een brace om zijn been, zo is te zien op beelden van ESPN. De trainer van de regerend landskampioen liep een dag eerder een spierblessure op tijdens een potje voetvolley. Over de exacte ernst van de blessure is nog niks bekend.

RTV Rijnmond-journalist Dennis Kranenburg meldde donderdagmiddag op X dat Slot geblesseerd raakte tijdens een potje voetvolley. De clubwatcher deelde daarbij een foto waarop de oefenmeester niet zichtbaar was.

Afgelopen maandag vertrok Feyenoord met een selectie van 27 spelers naar Marbella, waar Slot met zijn team toewerkt naar de tweede seizoenshelft. Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki ontbreken in de selectie wegens interlandverplichtingen.

Om die reden heeft Slot ervoor gekozen vier talenten uit de Feyenoord Academy mee te nemen. Givairo Read, Thijs Kraaijeveld, Jaden Slory en Nesto Groen krijgen de kans in de Rotterdamse hoofdmacht. Het contract van Slory loopt aan het einde van dit seizoen af. “De komende weken kunnen weleens doorslaggevend worden in het wel of niet verlengen van zijn contract”, liet Feyenoord Youth Watcher vorige week weten op X.

Feyenoord sluit het winterse trainingskamp zaterdag af met een oefenduel tegen FSV Mainz 05. De regerend landskampioen trapt om 12:30 uur af tegen de nummer zestien van de Bundesliga. De eerste competitiewedstrijd van Feyenoord in 2024 staat gepland op 14 januari, wanneer NEC op bezoek komt in De Kuip.

Doelen
In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelde Slot deze week wat zijn doelen zijn tijdens het winterse trainingskamp. “We gaan er keihard aan werken om op de juiste momenten net het goede moment te hebben. Wij willen fysiek graag onze tegenstander domineren.”

“Dan moeten we dus zorgen dat we op dat vlak substantieel meer leveren dan andere clubs. Dat is in veel wedstrijden gelukt, maar niet in alle wedstrijden”, aldus Slot. “We moeten dus nog agressiever ons spel zonder bal gaan oppakken.”

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja kan gebeuren he.... gelukkig kun je dan nog wel coachen

Oei onze Arend is niet meer zo fit dus Hoop dat hij na de winter onze buitenspelers weer aan het ballen krijgt.

Slot wilde natuurlijk Ueda vervangen in spits 2e seizoenshelft?

Zo zie je maar weer, een goede ruiter is niet per definitie een goed en sterk paard.

4 januari 2024 om 15:40

Moest om deze lachen. Maar volgens mij bedoelde je: Een goed paard maakt nog geen goede ruiter.

4 januari 2024 om 16:44

nee dat bedoelde hij precies niet lijkt me

4 januari 2024 om 22:17

Ja bedoelde ipv maakt eigenlijk ook is...

Dat krijg je als Arne zijn spelers moet vertellen wat voetballen is

Ik zie geen andere optie dan over te schakelen op 4-4-2, mocht hij langer geblesseerd zijn.

Slot voorlopig op de bank zo te zien.

"wij willen fysiek graag onze tegenstander domineren."

Dan moet je je tegenstander ook daadwerkelijk moe maken en kapot spelen. Vorig jaar lukte dat goed, voornameljk in de 2e seizoenshelft.

Maar het spel en tempo van de afgelopen weken bij Feyenoord, daar raakt geen tegenstander moe van. Kun je leuk top fit zijn, maar dan forceer je nog niets in de laatste fase van de wedstrijd.

Overigens wel fijn dat Slory mee is. Hoop dat die jongen indruk weet te maken. Kan toch niet perse slechter zijn dan een Alireza, Minteh of Dillie?

Blessure van een bankzitter, waar maken we ons druk om?

Het verval is verder ingezet. Zo gaat Psv met 2 vingers in de neus richting kampioenschap
later kunnen de zichzelf kenners noemende analisten zeggen dat dit het begin van het verval was, anderen zeggen neen toen zijn hulpje richting Shaktar ging enz

Hoe moet ie nu een sprint trekken naar de 4e man om te klagen over foute beslissingen?? Flinke aderlating dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren