Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot geeft aan: niet alleen Szymanski staat voor langer verblijf bij Feyenoord

Laatste update:

Arne Slot heeft donderdagmiddag zijn eerste persconferentie van het nieuwe seizoen gegeven. De Feyenoord-trainer stelde blij te zijn bijna de volledige groep al bij elkaar te hebben, terwijl de voorbereiding nog maar net van start is gegaan. Slot sprak bovendien cryptische woorden over zowel Sebastian Szymanski als Oussama Idrissi. Voor beiden lijkt een langer verblijf in Rotterdam namelijk niet uitgesloten.

Van het kampioensteam van vorig jaar is Kökçü de enige dragende speler die vooralsnog is vertrokken. De voormalig aanvoerder van de Rotterdammers tekende voor vijf jaar bij Benfica. "En Idrissi heb ik vandaag ook niet zien lopen. En Szymanski ook niet. Dus we hebben al een paar veranderingen, en bij een van de drie weten we al zeker dat hij dit jaar niet meer hier speelt", zegt Slot donderdag na afloop van de eerste veldtraining.

Een definitief afscheid van Szymanski en Idrissi sluit Slot dus niet uit. Over de Pool is de laatste dagen al veel geschreven. Er zou momenteel bekeken worden of Szymanski definitief over kan komen van Dinamo Moskou, daar hij een nieuwe huurdeal niet ziet zitten. Feyenoord is bereid om voor de spelmaker te betalen, maar kan door het handelsembargo vanuit Nederland niet zomaar miljoenen overmaken naar Rusland. De transfer is dus gecompliceerd te noemen.

Idrissi keerde begin juli terug naar zijn eigenlijke werkgever Sevilla. De 27-jarige vleugelaanvaller groeide in de loop van vorig seizoen uit tot belangrijke spil bij Feyenoord. In zijn huurcontract werd echter geen koopoptie opgenomen, waardoor er nieuwe onderhandelingen zullen moeten plaatsvinden. Feyenoord haalde al wel een nieuwe buitenspeler in de persoon van Yankuba Minteh. De achttienjarige Gambiaan kwam op huurbasis over van Newcastle United en kan op beide flanken uit de voeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

aub niet zeg.
Begon op het eind iets beter te draaien statistisch gezien, maar qua vertoonde spel gewoon erg matig overall.

Idrissi alsjeblieft niet zeg. Je hebt geld, haal dan eindelijk kwaliteit!

6 juli 2023 om 14:59

Is bij meer goals betrokken dan Grealish afgelopen seizoen 😉

6 juli 2023 om 15:05

Achja gelukkig kost Idrissi 5% van Grealish zijn transfer som. Lijkt me voor de breedte een prima speler om erbij te hebben voor een normaal bedrag.

6 juli 2023 om 15:05

Pieterpost,
1 woord, scorebordjournalistiek.

Als je ook maar 1 wedstrijd hebt gezien van Feyenoord weet je dat Idrissi er helemaal niets van kan. Ook niet voor de breedte.

6 juli 2023 om 15:22

Dan heb jij andere wedstrijden gezien .
Is zeker niet omstreden ,maar is ook zeker belangrijk geweest.
Prima om erbij te hebben

6 juli 2023 om 15:26

Ik heb letterlijk elke wedstrijd gezien. 1 moment in 90 minuten is niet goed genoeg. Dat snap je zelf ook nog wel mag ik hopen.

6 juli 2023 om 16:02

Idrissi is een beetje de Manolev van Feyenoord. Ze lachen hem allemaal uit maar qua statistieken en belangrijke momenten, stond hij er wel. Ook ik ben 1 van de criticasters maar voor een laag bedrag zou ik hem gewoon lekker halen en het geld wat overblijft investeren in Szymanski, wel naar maatstaven van Feyenoord, anders lekker verder gaan met Bullaude.

6 juli 2023 om 16:44

Niets van kan? Volgens mij snap je het spelletje niet zo goed. Hij houd constant de veld breed, er komt constant dreiging vanuit deze jongen. Gimenez scoort makkelijk omdat Idrissi meestal 2 man bezig houdt. Feyenoord gaat ook geen betere vervanger kunnen vinden voor Idrissi. In Groningen altijd als groot talent bestempeld niet mijn type speler maar wel topclub waardige speler.

6 juli 2023 om 17:54

Ja tuurlijk, Idrissi is de reden dat Gimenez 10 wedstrijden oprij scoort

Misschien is een wedstrijd kijken, dan zie je dat hij er niets van kan.

6 juli 2023 om 15:54

Arsenal890: 1 woord: onbenul.
Als je ook maar een fractie voetbalinzicht hebt dan zie je dat Idrissi een klasbak is. Als je het spel van feyenoord analyseert en je ziet hoe bijv zijn samenspel is met Hartman (zoals ie eerder al Wijndal al veel beter liet lijken bij AZ) als je kijkt hoe veel voor-assists hij geeft, hoe hij tactisch slim speelt dat si gewoon uitzonderlijk voor een buitenspeler, die denken meestal alleen aan hun eigen spel.....
Tel daarbij een aantal zeer belangrijke goals en assists.
En het feit dat ie juist tegen grote tegenstanders Europees op zn best was (lazio bijv) dan kun je nooit zeggen dat Idrissi geen kwaliteit is.
Ook vorig seizoen, Slot haalt m, en heel de Kuip roept om Paixao en weet ik wie. Terwijl die slimme Slot allaaang ingezien had dat die jongens er niet klaar voor waren.
Enige puntje van kritiek wat ik kan bedenken ,is dat Idrissi wat laat op gang kwam. Maar dat komt ook doordat ie geblesseerd raakte net toen ie in vorm raakte.
En vooruit, voor zijn klasse had hij wel wat meer goals mogen maken. Maar nogmaals, Slot, die wil hem niet voor niks weer een jaar langer houden.
Die heeft er meer verstand van dan de gemiddelde onbenul die reageert op VZ.

6 juli 2023 om 16:20

Alleen je eerste zin al doet je hele betoog teniet. Wat een zwakke reactie.

Idrissi heeft zijn waarde gehad op sommige momenten, hij was ook compleet onzichtbaar of grossierde in balverlies in het overgrote deel van de wedstrijden. Ook een van de redenen waarom Feyenoord aanvallend zo stroef verliep, zowel Jahanbaks als Idrissi zijn grote delen van wedstrijden compleet onzichtbaar geweest. Het is voor mij dan ook onbegrijpelijk dat Slot er voor kiest om een middelmatige speler te behouden ipv kwaliteit aan te trekken nu er eindelijk wat mogelijk is. Doet mij denken aan het vorige kampioenschap waar men weigerde door te selecteren, en zie wat dat ons bracht.

Maar goed, we zullen eerst onze meningen laten keuren door big ol’ Clarkkent want voor je het weet ben je een onbenul. Wat een niveau zeg.

6 juli 2023 om 16:50

Mufr; mijn eerste zin was een reactie op arsenal eerder die idrissi net als veel Feyenoord fans affakkelt, terwijl die jongen gewoon een ruim voldoende haalt dit seizoen. Dat vind jij wel niveau neem ik aan?
Kan niet anders verwachten Als je betoogt dat Feyenoord aanvallend stroef liep, dan heb jij volgens mij een ander seizoen gezien.
Natuurlijk mag je van de buitenspelers van Feyenoord meer goals verwachtten dan beiden hebben afgeleverd, maar stroef aanvalsspel in een kampioensjaar waarin Feyenoord voetballend werkelijk iedereen heeft afgetroefd?? waar praat jij over?
Verder, en daarom noem ik het ook fans...zie ik weinig inzicht over hoe de voetbal economie tegenwoordig werkt. Idrissi (die er niks van kan) is een international van Marokko, een bewezen kwaliteitsspeler in de eredivisie bij AZ en Feyenoord, en zelfs die is qua salaris en aankoopsom al te duur voor Feyenoord.
Hoe denk je dan dat Feyenoord effe nog "veel betere" buitenspeler dan idrissi en "echte kwaliteit" moet gaan halen? Dat is dus fan praat.
Feyenoord mag in dr handen knijpen als Idrissi blijft. Tis een jongen met kwaliteit met achtergrond in de jeugd. Zit in de juiste leeftijd, intelligente voetballer die het spel van Slot snapt. En die als ie fit blijft en een volledige voorbereiding draait nog een veel hoger niveau gaat laten zien.

6 juli 2023 om 17:51

Ik lach mij helemaal kapot, “Idrissi is klasbak”. Je weet dat 1 april allang is geweest?

Idrissi kan je wel een beter iemand voor krijgen in mijn opinie.

7 juli 2023 om 17:44

Noem 2 linksbuitens in de Eredivisie die Idrissi kan vervangen? Ik dacht het niet.

9 juli 2023 om 19:33

Xavi, Bergwijn en Karlsson. Moet eerlijk zeggen dat ik Sahraoui ook niet minder vond.

9 juli 2023 om 19:34

Paixao is ook beter op links en heeft het beter gedaan. Dan kan je nu beter een talent halen. Wellicht een grotere investering maar vrij zeker ook een minder salaris.

Hou op met Idrissi, ik wil gewoon een nieuwe topper op de vleugels zien. Een jong talent wat kan doorgroeien en waarde vertegenwoordigt. En niet zo een waardeloze draaier als Idrissi

6 juli 2023 om 15:03

Vind het wel opvallend dat Paixao op handen wordt gedragen en Idrissi wordt verafschuwd terwijl ze allebei hetzelfde renderen, alleen omdat het er bij Paixao wat stijlvoller uitziet.

6 juli 2023 om 15:07

Paixao presteert echt vele malen beter en heeft ontzettend veel potentie.

Dat zie je echt meteen als je ook maar 1 wedstrijd van Feyenoord gezien hebt afgelopen seizoen.

6 juli 2023 om 15:26

Paixao heeft in minder minuten meer laten zien dan idrissi, en het ziet er indd ook mooier uit bij hem. Als 2e linksbuiten mag hij van mij nog wel een jaartje blijven!

6 juli 2023 om 15:53

@PieterPost: Mijn voorkeur gaat ook uit naar Paixao op links, maar ik snap de blinde haat tegen Idrissi van veel Feyenoord supporters niet. Hij heeft al met al een prima seizoen gedraaid.

6 juli 2023 om 15:56

gozer was een belangrijke sleutel in het kampioenschap. Staat er altijd. Slot loves him.
Maar de tokkies uit Spijkenisse en Schiedam op de tribune die vinden m heeeeelemaal niks...hoe zou dat nou komen?

6 juli 2023 om 16:28

Ah clarkkent de gozer op VZ die echt hotel de botel is op Idrissi. Ongeveer geen enkele fan van Feyenoord hier op VZ ziet het in hem zitten, maar goed zijn zogenaamd alleen de tokkies…

6 juli 2023 om 16:54

.hij heeft het wel bewezen of niet Berend? Slot is ook hoteldebotel..dat zou wat moeten zeggen of niet Berend? Feyenoord kampioen en sterk in europa met Idrissi in de basis of niet Berend? Wie heeft er gelijk dan, de napratende hatende fans die in de illusie leven dat Feyenoord een Neymar achtige buitenspeler kan kan halen? Of .....

6 juli 2023 om 17:13

Hopen meer op een Sinisterra achtige speler clarkie, heb je veel meer aan dan one trick pony Idrissi die alleen maar kan kappen en draaien en heel soms een bal de kruising in peert.

In tegenstelling tot vele anderen zie ik een langer verblijf van Idrissi zeker wel zitten. Hij speelt niet altijd goed,maar heeft hele specifieke kwaliteiten en scoorde echt op belangrijke momenten hele mooie doelpunten.

6 juli 2023 om 14:59

En over welke specifieke kwaliteiten heb jij het dan? Want ik heb ze niet gezien. Ik vind het een hele matige en bovenal voorspelbare buitenspeler zonder iets extra's. Feyenoord moet hem links laten liggen en vol gaan voor andere spelers. Jongens met veel snelheid en/of een individuele actie in huis, die ook nog eens potentie hebben en in de toekomst de club geld kunnen opleveren.

Ik weet dat Idrissi te kennen heeft gegeven aan familie en vrienden dat hij zelf voor zijn kans wilt gaan bij Sevilla. Dus ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat Feyenoord voor hem terug komt.

6 juli 2023 om 15:01

We gaan hem niet links laten liggen, we gaan hem links opstellen.

Er moet gewoon een echte buitencategorie buitenspeler gehaald worden. Mag echt wel 10+ miljoen voor worden neergelegd.. Szymanski moet ook sowieso blijven. Word vreselijk onderschat door velen, die zien zijn kwaliteit niet. Die ga je sowieso ook volgend seizoen al voor het dubbele kunnen verkopen..

6 juli 2023 om 15:00

Wie ziet precies Szymanski's kwaliteiten niet? Ik hoor van zowel Feyenoord fans om me heen als de pers eigenlijk alleen maar lovende woorden.

6 juli 2023 om 16:03

Nou dan ben jij niet of nauwelijks actief op voetbalzone geweest.. Werd vaak gezegd dat hij onzichtbaar is etc

6 juli 2023 om 16:28

Ah, Voetbalzone. Tja, ik zit graag hier voor de discussies en nieuwtjes. Maar voor realistische analyses volg ik liever podcasts als die van het AD, VI of FC Afkicken.
En de Feyenoorders in mijn omgeving zien zijn kwaliteit wel.

6 juli 2023 om 15:03

Voor 10m heb je geen buitencategorie hoor. Daarvoor heb je een heel ruw diamant (als je wat pech hebt blijkt het meer een steen) a la Paixao of Conceicao. Wil je eentje die wat verder is, en die vrij zeker je verder brengt moet je gewoon 20 a 25m neerleggen tegenwoordig.

Buitencategorie is niet te betalen voor Feyenoord dus, gewoon weer goed scouten en zelf ontwikkelen als Slot dat als geen ander kan. En dan praat ik over de Wieffers en Hancko's van deze wereld, echte buitencategorie talenten zoals die Arda Guler gaan direct naar Real voor een totaalpakket van 50m. Bizar voor een jochie van 18.

6 juli 2023 om 15:36

Er zit nogal een verschil in nivo tussen Paixao en Conceicao dus snap je vergelijking niet echt

6 juli 2023 om 16:04

10+ betekent meer dan, dus dan praat ik over 15 miljoen ofzo, en dat is gewoon te betalen voor Feyenoord.. Ik heb over buitencategorie voor Feyenoord en de Eredivisie.. Niet voor spelers die naar Real madrid gaan.

6 juli 2023 om 15:47

Denk niet dat een transfersom van 10+ echt het probleem is, ik denk dat meer het salaris van zo'n speler meer het struikelblok is.

6 juli 2023 om 16:36

Met 10 miljoen plus haal je buiten categorie? Er zijn clubs die bijna 30 miljoen neerleggen voor een buitenspeler die nog geen lantaarnpaal voorbijkomt. Het bedrag zegt mij niets en een buiten categorie komt niet naar de eredivisie. Je kunt geluk hebben dat een speler zich goed ontwikkeld.

6 juli 2023 om 17:06

Pfff, uiteindelijk komt er bij elke transfer geluk kijken.. Of denk jij dat wel altijd voltreffers hebben met een Hancko en al helemaal met een Wieffer?

Idrissi sorry hoor maar is toch geen Feyenoord materiaal



Idrissi pff.. liever niet. Een buitencategorie linksbuiten is echt een must net als een nieuwe rechtback vervanger voor Kokcu om op CL niveau ook je te laten gelden. Verder als alles blijft staat er een heerlijke selectie. Bijlow, Hartmann, Hancko, Geertruida, Wieffer, Szymanski, Gimenez en Paixao bij de eerste 11 staat wel vast.

6 juli 2023 om 15:05

Zolang Leipzig Geertruida nog niet heeft opgegeven, staat hij helemaal niet vast. Zelfde geldt trouwens natuurlijk voor Bijlow.

6 juli 2023 om 15:18

De wens is de vader van de gedachte proef ik uit jouw reactie? Gezien je profielnaam.

6 juli 2023 om 15:38

Als je dat serieus denkt, moet dit je eerste dag zijn.

Probeer het eens opnieuw.

Idrissi. Zou toch zonde zijn voor Feyenoord, aangezien de Sevilla-selectie in de uitverkoop is vanwege financiele problemen. Van alle wingers is Idrissi eigenlijk de minste. Je zou liever een Corona, Suso, Januzaj of Lamela tot je beschikking hebben.



Waarschijnlijk gaat Feyenoord komend seizoen als volgt spelen

Wellenreuther
Brenet Trauner Hancko Hartman
Timber Wieffer
Szymanski
Paixao Gimenez Idrissi

Eigenlijk maar 2 echte wijzigingen aangezien Wellenreuther al veel wedstrijden heeft gekeept. Sterk elftal wat op elkaar is ingespeeld en zomaar weer kan meedoen om het kampioenschap in de CL ga je het wel lastig krijgen met rechterblok Brenet-Trauner

Bank is ''redelijk'' met Kasanwirjo, Lopez, Zerrouki, Belt, Bullaude, Danilho, Dilrosun en Minteh mag verdedigend nog wel wat bij iemand die LCV kan spelen aangezien Kasa RB en RCV kan oppakken

6 juli 2023 om 15:19

Brenet, Timber en Idrissi prima voorop de bank. Voor deze posities komen natuurlijk nog echte directe versterkingen. En dat Bijlow vertrekt is ook alles behalve een zekerheid.

6 juli 2023 om 15:22

Feyenoord gaat helemaal niet met dat team spelen. Allereerst komt er gewoon een keeper want wellenreuther is 2de keeper. Brenet zou gehaald worden als back up. Idrissi zal niet komen en op het middenveld gaan ze een ander halen waarschijnlijk ipv Timber.

De transfermarkt is echt net open. Dus echt onzin om te denken dat ze geen spelers zullen halen.

6 juli 2023 om 15:23

Ik had begrepen dat Wellenreuther niet de eerste keeper wordt en dat Brenet op weg is naar de PL

6 juli 2023 om 15:46

Daarnaast gaat Zerrouki echt niet (structureel) banken onder Slot.

Idrissi kunnen we voor heel weinig ophalen bij Sevilla .. hebben geldnood daar in Zuid Spanje. 3 miljoen

6 juli 2023 om 15:35

3 miljoen teveel.

Idrissi is toch niet het niveau dat we moeten nastreven. Als je toch geld gaat uitgeven haal een goede linksbuiten en een rechtsback die er gaan staan. We mogen toch echt wel wat meer verwachten dan Idrissi.

In tegenstelling tot velen hierboven zou ik zeggen : Halen voor die prijs.(3 miljoen)
Waarom? Is bekend met het systeem/geen aanpassingsproblemen, kost relatief weinig, en was nog zo slecht niet in vergelijking met andere spelers van zijn waarde op die positie. Het wil niet zeggen dat Idrissi meteen basis moet staan daarvoor zie ik graag nog een speler in de categorie 8-12 miljoen komen maar voor back-up prima.
Spelers die men graag wilt hebben (in het hogere segment ) moeten ook maar naar Feyenoord willen komen he, dat vergeet men hier nog weleens. Idrissi wil waarschijnlijk wel, ik acht die kans bij bv een Erik Lamela die hierboven ergens genoemd wordt een stuk kleiner met zijn salaris van rond de 4 miljoen.

Dit is een wel heel liberale lezing van wat Slot zei. Zoals hij het in de persconferentie over kwam wil hij liever eerder een betere of minstens gelijkwaardige optie. Mocht deze er niet zijn tegen het einde van de transfers, dan kan Idrissi een noodoplossing zijn. Idrissi wil zelf namelijk ook voor zijn kansen bij Sevilla gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren