Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot: ‘Dat is de enige persoon die heeft besloten dat ik nog bij Feyenoord ben’

Laatste update:

Arne Slot heeft vrijdagmiddag tijdens de persconferentie tekst en uitleg gegeven bij zijn beslissing om bij Feyenoord te blijven. Kort voor het persmoment werd bekend dat Feyenoord en de trainer een nieuw verbeterd contract overeen zijn gekomen tot medio 2026. Dat betekent dat Slot nog drie jaar vastligt bij de kersverse landskampioen. Slot erkent met andere clubs gesproken te hebben, maar weigert deze te noemen 'uit respect'.

Volgens Slot zijn er meerdere redenen geweest om zijn contract bij Feyenoord te verlengen. De Bergentheimer stond in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur, maar besloot de club uit Rotterdam-Zuid trouw te blijven. "We gaan in de Champions League spelen, het is hier fantastisch werken met de spelers en de staf en ik heb het privé ongelooflijk naar mijn zin", aldus de Feyenoord-trainer. "Maar ook zeker de uitdaging om voort te borduren op de afgelopen twee seizoenen."

Over de interesse van andere clubs zegt Slot: "Zes weken voor het einde van de competitie kwam Te Kloese bij mij om te zeggen dat ze graag wilden verlengen. Dat gesprek hebben we ook gehad. Ik heb toen vanaf het begin gezegd dat ik pas een keuze zou maken als we eventueel kampioen zouden worden. Dus de ruis voor de tijd kan en mag er absoluut niet zijn. In welke zin dan ook. Ik denk dat het niet verrassend is dat er interesse is voor een trainer die bij een club werkt waar ze zo succesvol zijn."

Slot erkent dat geïnteresseerde clubs zich hebben gemeld. "Je zal van mij geen namen horen, daar heb ik ook ná het seizoen gesprekken mee gevoerd. Ik heb toen voor mezelf gezegd: 'Ik wil zelf bepalen hoe ik in de markt lig en hoe ik reageer op een eventuele titel als het gaat om het aanblijven bij Feyenoord.' Ik heb daarbij allerlei zaken naast elkaar gelegd en dinsdagochtend besloten om bij Feyenoord te blijven. Dat heb ik meteen kenbaar gemaakt bij de stafleden. Mijn zaakwaarnemer heeft dat verteld aan de geïnteresseerde clubs."

Tottenham Hotspur
De berichten uit Engeland dat Slot Tottenham zou hebben misbruikt om er een beter contract uit te slepen bij Feyenoord, betreurt hij. "Het gesprek tussen mijn zaakwaarneemster en Te Kloese is begonnen met de mededeling dat ik hoe dan ook bij Feyenoord zou blijven en dat zij op geen enkele wijze het gevoel moesten hebben dat geïnteresseerde clubs gebruikt werden in de onderhandelingen op die dag. Als je mij iets nieuws wil aanbieden, doe je dat op basis van de prestaties of omdat je vindt dat ik dat verdien. Maar niet onder druk van andere clubs."

Slot komt vervolgens met een glashelder statement. "Dennis (te Kloese, red.) verdient credits voor álles wat er bij deze club gebeurt, maar de enige persoon die besloten heeft dat ik nog bij Feyenoord ben, dat ben ik zelf. Er is niet iemand anders die daar verantwoordelijk voor is. Er zijn ook geen vragen gesteld wat ik zou moeten kosten. Er is nooit iets concreets geweest waar ik een akkoord mee had. Uiteindelijk is binnen een week gelukt waar ik ontzettend blij mee ben. En een paar supporters ook wel, krijg ik de indruk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is dus één van de redenen dat Slot zo goed is in zijn vak. Geen poespas, geen gerotzooi; de man is zo eloquent voor de camera en weet als geen ander zijn gedachten uit te drukken in worden. Het is eigenlijk een ''soort vervelend'' hoe goed deze man is, hij is op geen fout te betrappen in dit soort situaties. Je wordt er als fan van de tegenstander een beetje boos om, een soort jaloers. Jullie mogen in de handen wrijven hoor dat zo'n klasbak een jaar langer blijft.

26 mei 2023 om 14:44

Heerlijke week voor feyenoord. Deze man verdient het ook gewoon om een verbeterd contract te krijgen!

26 mei 2023 om 14:46

Eens echt zeer jaloers dat hij niet bij PSV zit. Ben er zeker van dat Slot elke top 3 kampioen had gemaakt afgelopen seizoen. Enige is stel Feyenoord eindigt 4e in de CL en 3e in de Eredivisie vraag ik mij af of er nog zulke clubs komen gaan.

26 mei 2023 om 15:42

Maar als je er van overtuigd bent dat Slot zo goed is dan is de kans toch klein dat dat gebeurt? Tenzij Feyenoord echt leeg wordt gekocht, geen vervangers kan vinden of er heel veel blessures zijn ofzo. Maar anders moet je toch weer voor de titel mee kunnen spelen volgend jaar en met pot 1 in de CL ben je daar echt niet kansloos

26 mei 2023 om 15:48

@eindtovenaar: stel…als. …maar. Misschien wordt hij weer kmpioen, weer met 0 punten voorsprong. Isschien halen we de kwartfinale CL .. waarom zo negatief met je stel. Kijk eerst maar eens naar je eigen club, die langzaam maar zeker het nieuwe Feyenoord lijf te worden. Middelmatige aankopen, steeds meer spelers die verkocht moeten worden om de begroting te dichten. Dus nee, daar in Eindhoven is men lekker bezig. Stel dat in Eindhoven …

26 mei 2023 om 14:49

Ik denk dat AZ daar een andere mening over heeft

26 mei 2023 om 15:02

Ik denk dat AZ dan eerder een contract verlenging had moeten aanbieden.

26 mei 2023 om 15:02

Ik denk dat zelfs AZ supporters ook wel beamen dat Slot een hele goede trainer is. En ook om zijn welbespraaktheid kun je lastig heen.

26 mei 2023 om 15:09

Niet zo zeer eerder, maar wel meer in lijn met wat Slot wilde. Het aanbod van AZ was 1 jaar en Slot wilde 2 en toen ze daar niet uitkwamen is Slot met Feyenoord gaan praten en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

En inderdaad, ik ben (nog steeds) een groot fan van Slot, zowel om zijn manier van voetballen als om zijn manier van doen en communiceren. En ik gun hem absoluut grote successen, bij Feyenoord en daarna (maar liever niet ten koste van AZ, uiteraard).

26 mei 2023 om 15:11

Hoezo? Dat hij op een vervelende manier weg is gegaan heeft toch niks te maken met zijn kwaliteiten? Ik als AZer kan gewoon beamen dat Slot een enorm goede trainer is, en één van de besten als het aankomt op mediaoptredens.

26 mei 2023 om 15:43

Haha AZer en Spursfan, en zelfs dan nog positief zijn. Dan is die ècht goed

26 mei 2023 om 15:48

Ja klopt haha. Nou kan het me ondertussen niet heel veel meer schelen wie er coach wordt van de Spurs. Ben fan geworden door Moussa Dembele, en heb daarop mijn gebruikersnaam bepaald. De afgelopen twee jaar moet ik toegeven dat ik alles rond Spurs een stuk minder volg, al probeer ik wel zoveel mogelijk wedstrijden te kijken. Misschien dat de liefde weer wordt aangewakkerd als het bestuur ophoepelt, maar voorlopig snap ik alleen maar waarom geen enkele trainer zin heeft om bij ons in te stappen.

26 mei 2023 om 15:50

@soccerfan: AZ had nog geen nieuwe aanbieding gedaan en Slot is gewoon benaderd door Arnesen voor het nieuwe seizoen. Als je als gewone Nederlander bij een baas in dienst bent of zelfstandige zzp’ er dan mag je gewoon met een andere werkgever praten. Dat AZ dan opeens op hun pik getrapt is zegt meer over AZ dan over Slot.

27 mei 2023 om 09:06

Ja maar ben wel eens benieuwd hoe glad Slot is. Heb het vermoeden dat er achter het blijven bij Feyenoord ook nog een verhaaltje ligt. Dat het verder geen straf is om bij Feyenoord te zijn op dit moment, is natuurlijk ook waar.

26 mei 2023 om 15:02

Zoals ik de afgelopen dagen aan een aantal keer heb aangegeven: dit hele verhaal was compleet opgeklopt door de media.

Slot is inderdaad een klasbak.

26 mei 2023 om 18:17

Inderdaad echt een toptrainer. Enige waar ik me hierbij over verbaas is de hele soap. Volgens mij zei hij gisteren toch dat hij met geen enkele club gesproken had en het alleen over contractverlenging was gegaan?

26 mei 2023 om 22:08

Mooie reactie en ben het helemaal met je eens. Het enige waar die telkens op afgerekend wordt zijn de suggesties van de media.

Ik kijk als Feyenoorder nu al uit naar het volgende seizoen.

Hij neemt de woorden van deze titel nog niet eens in zijn mond, toch word het als citaat neergezet. Wat een rioolplatform is dit zeg.

26 mei 2023 om 14:42

Ga weg dan

26 mei 2023 om 14:47

Dat denk ik ook weleens van mensen, van jou soms ook en mensen denken dat ook weleens van mij - maar moet zeggen dat ik echt geniet van jouw reactie op deze mooie vrijdagmiddag haha!

26 mei 2023 om 14:45

Het zal te veel lezen voor je zijn geweest, maar in de laatste alinea staat:

" Dennis (te Kloese, red.) verdient credits voor álles wat er bij deze club gebeurt, maar de enige persoon die besloten heeft dat ik nog bij Feyenoord ben, dat ben ik zelf. Er is niet iemand anders die daar verantwoordelijk voor is."

26 mei 2023 om 14:48

Of terwijl, niet de zin die als citaat word benoemd in de titel. Bedankt voor je onnozele reactie.

26 mei 2023 om 14:49

Dit is een ander citaat dan dat er in de titel staat. Er wordt weliswaar hetzelfde mee bedoeld, maar in de titel laat VZ het voorkomen alsof Slot à la Van Gaal in de derde persoon over zichzelf praat. Je kan best uitspraken anders verwoorden dan hoe ze letterlijk zijn gezegd, maar dan zijn het geen citaten meer en moet je het dus ook niet zo presenteren.

26 mei 2023 om 14:52

Je weet toch dat het aanwijzend voornaamwoord "dat" in het citaat wordt gebruikt om mensen te lokken dit artikel te lezen? Je komt er middels de laatste alinea achter dat "dat" in de titel verwijst naar Slot zelf. Je mag mij of mijn reactie onnozel noemen hoor, maar ik vind dit nou precies niet een voorbeeld van riooljournalistiek.

26 mei 2023 om 14:56

@hijniet!: volgens het citaat in het artikel praat Slot ook in de derde persoon over zichzelf: "...) maar de enige persoon die besloten heeft dat ik nog bij Feyenoord ben (...)" Daarom heb ik niet zoveel moeite met de ingekorte clickbait als titel.

26 mei 2023 om 15:27

CRLO - het is "oftewel".

Maar belangrijker nog: de meeste woorden uit de (clickbait-of-niet) titel gebruikt hij dus juist WEL. Iets andere volgorde, maar nagenoeg hetzelfde. Doe niet zo moeilijk.

De media heeft het zo verschrikkelijk opgeblazen. Intentie om nog twee jaar in de Kuip te blijven is geweldig! Maar als een Liverpool of Arsenal volgend jaar komt, is die natuurlijk weg! En terecht. Wat een fijne man is dit, beste Feyenoord trainer ooit!

26 mei 2023 om 14:50

Een 3 dagen geleden was het nog een rat, verrader en weet ik veel wat ik allemaal heb gelezen. 1 slecht seizoen en mensen fluiten weer. Dat is voetbal

26 mei 2023 om 14:57

Dat een verdwaald persoon boos werd op Slot omdat hij eventueel weg zou gaan, betekend niet dat alles en iedereen dat vindt.

Ik heb vrijwel alleen maar reacties gelezen van Feyenoorders die het jammer vonden maar het ergens wel begrepen én het hem gunde en Ajacieden en PSV’ers die blij waren dat hij weg ging en het ook een logische stap vonden.

Wat bedoel je dus precies?

26 mei 2023 om 15:03

Een rat en een verrader is denk ik wat overdreven, die woorden heb ik nergens voorbij zien komen. Wel vind ik het nog steeds niet kunnen dat hij zichzelf, zonder dat Feyenoord ervan op de hoogte was, heeft laten aanbieden in heel Engeland. Ik had er persoonlijk dan ook echt geen probleem mee gehad als hij wel weg was gegaan. Verder kan Feyenoord een slecht seizoen hebben, dat hoort nu eenmaal bij de sport. Slot heeft wat dat betreft bij mij en de meeste andere Feyenoorders genoeg krediet opgebouwd. Het voorliegen van het publiek en de club vind ik zelf nog een veel groter dingetje.

26 mei 2023 om 15:23

@MeMyselfAndI

“ Wel vind ik het nog steeds niet kunnen dat hij zichzelf, zonder dat Feyenoord ervan op de hoogte was, heeft laten aanbieden in heel Engeland.”

Vindt je zelf ook niet dat je heel erg overdrijft? Zijn zaakwaarneemster heeft logischerwijs gesproken met een aantal clubs omdat zij interesse hadden. Vervolgens heeft Arne zelf besloten dat hij wilt blijven en een nieuw contract getekend. Waar heeft hij zichzelf “in heel Engeland aan laten bieden”? Je snapt toch zelf ook wel hoe het in de voetbalwereld werkt? Vooral als je een zaakwaarneemster hebt die uit de Raiola-school komt en contacten heeft binnen heel Europa is de kans groot dat er gesproken wordt over Slot als ze in Engeland is voor een andere client.

26 mei 2023 om 16:00

Wie heeft hij voorgelogen dan? Hij heeft steeds gezegd dat ie het nog niet zeker wist en er sowieso niet over ging nadenken voor het einde van het seizoen. Verder ook open over het feit dat hij wilde kijken hoe hij in de markt ligt. Lijkt me zijn goedrecht.

27 mei 2023 om 01:05

Dat zijn jouw woorden… Provoceer niet zo voor wat likes joh!

Het is overal een puinhoop in de eredivisie behalve in Rotterdam. Met Excelsior, Sparta en Feijenoord op het hoogste niveau DE voetbalstad van Nederland.

26 mei 2023 om 14:46

In deventer loopt ook iedereen met een klein stijfje hoor..

26 mei 2023 om 15:28

Inderdaad! We werden na de eerste 5 wedstrijden al afgeschreven omdat we 0 punten hadden na wedstrijden tegen Feyenoord, AZ, PSV, Sparta en nog een club. Dat je daarna 11 competitiewedstrijden ongeslagen bent en iedere basisspeler (op één of twee na) ook volgend seizoen vastligt, dan groeit er wel wat daar beneden.

26 mei 2023 om 15:04

Bij Twente is het ook allemaal prima hoor, die puinhoop hebben we achter ons gelaten.

26 mei 2023 om 15:14

Kan er zo nog een hoop opnoemen waar het wel prima gaat. Het is eigenlijk alleen in Amsterdam, Eindhoven, Volendam en Groningen een puinhoop. Misschien mis ik er één, maar het valt allemaal wel mee inderdaad.

26 mei 2023 om 15:25

@spursfan96

In Leeuwarden lopen ze ook niet bepaald de polonaise momenteel.

26 mei 2023 om 15:51

Mag toch hopen dat ze in Leeuwarden niet veel anders verwacht hebben. Die hebben gewoon de minste selectie van de Eredivisie, dan is het logisch dat je eruit vliegt. Dat ze niet de polonaise lopen klopt, maar een puinhoop is het er ook niet zou ik zeggen. Gewoon een club die a la Volendam altijd maar heen en weer schommelt tussen de Eredivisie en KKD. Ik zou wel nog Fortuns toe willen voegen aan mijn lijstje, daar is het ook enorm rommelig, al verandert dat dat hopelijk nu Yilmaz en die coach eruit zijn.

26 mei 2023 om 16:05

@redisthecolour; ook weer mooi dat Twente (bijna) weer terug is. Ik heb altijd een zwak voor die club gehad toen ik al 13 jarige die finales regen BMG zag in 1975. Mooie spelers als Jeuring, palplatz, vd Vall maar vooral Epi Drost (ons helaas te vroeg ontvallen). Wat een verzameling goede voetballers onder leiding van Spitz Kohn. Hup Twente, vooral komende zondag!

26 mei 2023 om 15:04

Dé voetbalstad.
Maar we weten allemaal dat er maar 1 voetbalhoofdstad is
Toevallig is het ook de hoofdstad, dus makkelijk te onthouden

26 mei 2023 om 15:28

@j3ro3ntj33__

Als enige stad 3 clubs in de Eredivisie waarvan er één dit seizoen kampioen is geworden t.o.v. de stad die niet eens normaal het vrouwenteam kan huldigen.

Het moge duidelijk zijn welke stad momenteel de voetbalhoofdstad van Nederland is en die stad ligt niet in Noord-Holland.

26 mei 2023 om 16:08

1 x kampioen geworden weer na jaren, je doet net alsof ze het voetbal uitgevonden hebben 😂

Stoere woorden Arne, maar denk toch dat Feyenoord heeft besloten dat jij mag blijven met je contract..

26 mei 2023 om 14:52

Waarom nou zo zuur? Omdat de beste trainer van de ED nog een jaar langer bij de concurrent blijft? Is toch nergens voor nodig joh

26 mei 2023 om 15:07

In die andere 80 topics over "Slot gaat weg" "ooh toch niet" feliciteer ik Rotterdam met deze verlenging, oftewel ja ik lig er echt wakker van ja..

26 mei 2023 om 16:37

Nou je lijkt je er aardig druk om te maken in meerdere topics. Het is bijna weekend, lekker weertje erbij. Ga er van genieten.

26 mei 2023 om 20:04

Hou VZ lekker bij inderdaad, kan ik het helpen dat er 5 topics achter elkaar over Arnie zijn Berend.

Zo. Alle ruis en onzin van afgelopen week direct ontkracht. Persoonlijk akkoord met spurs? DoeggggWhat do we think of tottenham!?

Heel goed dat hij blijft. Voor de Eredivisie, voor Feyenoord en voor Slot zelf. Het niveau blijft in de Eredivisie en Feyenoord hoger en ik denk dat Slot bij een club blijft dat er beter voor staat dan een Spurs. Ik denk ook dat Feyenoord op dit moment (veel) beter is dan een Spurs, kwalitatief en voetballend. Daarbij denk ik dat dit Feyenoord vooral met Slot in de Champions League hoge ogen kan gooien. Maar het is natuurlijk een open deur dat hij zelf bepaald dat hij blijft, we leven in een vrije Westerse wereld - natuurlijk bepaal je zelf. De rest staat in contracten vastgelegd, waarvan hij nu dus een verbeterde versie heeft getekend.

Helder verhaal, fijn dat deze soap eindelijk afgelopen is. Ook met een vertrek had ik vrede kunnen hebben, maar dit is voor ons natuurlijk veel beter. In Slot we trust!

Wat een creatieve titel! Dit levert vast veel clicks op. Uiteindelijk gaat het om hemzelf

Eindelijk de bevestiging. Heerlijk nieuws. Nu doorbouwen een aantal zeer goede spelers aan deze goede selectie gaan toevoegen. Doelstellingen volgend jaar helder; titel prolongeren en Europees overwinteren. Orkun misschien toch aan het twijfelen gebracht om te blijven? Al is hij enorm toe aan een volgende stap en Feyenoord aan veel cash.

26 mei 2023 om 15:17

Nu is te zien dat niet alles met geld te koop is want denk dat slot wel 3 a 4 keer zoveel kan verdienen dan in Nederland trainer van harte

26 mei 2023 om 16:10

Kokcu mag van mij nog een jaar blijven, maar ik denk en gun hem een mooie buitenlandse club. Dat hij een goede keuze maakt ipv voor het geld re gaan. Nog steeds jammer dat bepaalde Ajax toppers voor het grote geld gingen en bij de verkeerde clubs terecht kwamen. Een ziyech bijv. had gewoon een voetballende club moeten zoeken. Jammer dat zo’n jongen amper speelt bij Chelsea, zelfs na zo’n goed WK.

Als feyenoord volgend jaar geen kampioen word en niet overwintert in de CL is dit het hoogte wat Slot kan krijgen als trainer. Zo zit deze wereld ook nog eens in elkaar

In Heerenveen klagen we ook altijd maar zo slecht gaat het heus niet als je kijkt hoe het met FCG en DKV eindigt.

On topic een prima trainer waar Arnesen de credits voor verdient om hem te halen. Kortom meestal is Rotterdam Zuid de club waar altijd wat is maar dit seizoen is het net andersom..

Slot heeft een vorstelijk salaris en bij Feyenoord zit hij stevig in het zadel, ik vind de keus om te blijven begrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren